- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Maşşallah canım nasıl büyümüş pamukGünaydın herkese. Biz iyiyiz kızlar ev aldık ama daha tasinamadim boya badana işleri var tapusunu alacağız belediyeden haber bekliyoruz.
Pamuk şekerimin sizlere selami var. Hepinizi öpüyoruz.
Eki Görüntüle 2664963
Bebiş doğduğunda yoğun gaz sorunu vardı bitti mi ? İlaç kullanıyor musun?Günaydın herkese. Biz iyiyiz kızlar ev aldık ama daha tasinamadim boya badana işleri var tapusunu alacağız belediyeden haber bekliyoruz.
Eki Görüntüle 2664963
Sağol canım Allah razı olsun.Maşşallah canım nasıl büyümüş pamukev için de kolaylıklar diliyorum ❤güle güle oturun
Bitti sayılır ama arada oluyor gazi ilaç kullanmıyorum. Büyüdü kendi çıkarsın artık bi zahmet.Bebiş doğduğunda yoğun gaz sorunu vardı bitti mi ? İlaç kullanıyor musun?
Anladım canım tamamdır. Bizimki de biraz küçükmüş yakın takip edelim dedi her ay 1 cm büyümesi gerekiyor dedi. 38.3 bizim kızın da ama biraz korktum yine de gelecek ay büyümezse endişe edeyim diyorum endişe edecek yerim kalmadı çünküS Susam_tanesi canım bingildak küçülmesi BlupBlupBlup oglundaydi benim oğlumda küçülme ile ilgili birsey demedi basi arkaya doğru büyüdüğü için tedirgin oldu doktor ayın 25 inde beyin cerrahina gidicez
Ama bu aydan sonra kapanabilir önemli olan başınin büyümesi diye biliyorum 3 ay kontrolde 39.5 du başı geçen aya göre 1 cm büyümüş benim oglumun aslında büyümesi de baş ölçüsü de normal değerler içinde ama mutlaka görüş istedi doktorumuz
Yok çocuk doktorumuz söylediS Susam_tanesi canm kendin mi farkettin bingildagin kuculdugunu.?
Oy sarı kuzu maşallahGünaydın herkese. Biz iyiyiz kızlar ev aldık ama daha tasinamadim boya badana işleri var tapusunu alacağız belediyeden haber bekliyoruz.
Eki Görüntüle 2664963
Aslında grup kuranlara bir yerde hak veriyorum insan konuştuğu insanı merak ediyor görmek isyor ama burada paylaştığın bir fotoğrafı veya başka bir şeyi silemiyorsun o yüzden grup kurmaları normal geliyor tabi bu formun sert kuralları olması da insanın daha dikkatli olmasını sağlıyor o da ayrı
1 cm büyüme olmamış mi bu ay bence sorun yoktur canım endiselenmeAnladım canım tamamdır. Bizimki de biraz küçükmüş yakın takip edelim dedi her ay 1 cm büyümesi gerekiyor dedi. 38.3 bizim kızın da ama biraz korktum yine de gelecek ay büyümezse endişe edeyim diyorum endişe edecek yerim kalmadı çünkü
ben hiçbir şey anlamadım. Çok da takip edemedim ne olmuş beni aydınlator mısınızAyy ben de okuduklarımdan sonra şok geçirdim..
Meğer bebeklerimiz uyumuyor ama biz iyi uyumuşuz (!)
Bazı insanların bu kadar eğlenceli , karşılıklı yardımlaştığımız, iyi-kotu paylaşımlarımızın olduğu şu platformda bunu yapması pes dedirtti. Şayet okuyan olursa şahsen buradan dislikelıyorum kendilerini..
Bu ay bir santim büyüme olmuş önümüzdeki aylarda da aynı şekilde bir santim büyümesi gerekiyormuş yakın takip edeceğiz dedi bıngıldak küçük olduğu için dedi1 cm büyüme olmamış mi bu ay bence sorun yoktur canım endiselenme
Bir grup arkadaş instagramdan takipleşip muhabbete ordan devam etmişler. Bu yasak olduğu için banlanmışlar. Bizi de asıl şok eden ve üzen dalga geçer gibi girip bu forum niye bu kadar sessiz yazıp birbirlerini etiketlemeleri olduben hiçbir şey anlamadım. Çok da takip edemedim ne olmuş beni aydınlator mısınız
Açıklama için teşekkür ederim albüm özelliğini bilmiyordumSitenin albüm özelliği var albümde fotoğraf paylaşıp sadece şu kişiler görsün diyip dilediğiniz zaman da albümü silebiliyorsunuz ?
Konular neden silinmiyor konusuna gelince örnek üzerinden gidelim görümcenize verip veriştirmişsiniz bunun neye faydası var silinse ne olur silinmese ne olur ? Lakin 2 gün sonra yasal bir durum söz konusu olursa ve biz bu içeriği silmiş olursak biz patlıyoruz. Siz sanıyor musunuz X bir sitede her şeyiniz silindiği zaman yok oluyor? Asla...
Bu sebeple bence yazarken iki kez düşünüp bir kez yazın, fotoğraflar içinde albümü kullanırsanız dilediğiniz zaman silebilirsiniz.
Canım buradan tanışıp whatsap grubu kurmak inan bana iyi birşey değil.neticede hepimiz burda sanal insanlarız adımız sanımız kişiliğimiz belli değil.arkadaşlar deselerdi ki sende gel ben zaten gitmezdim whatsaba falan.zamanında o hatayı bir kere yaptım ama neler gördü bu gözler.whatsapta herkes herşeyi paylaşmaya başladı,zamanla kavgalar başlayınca birbirlerine karşı tehditler başladı.seni eşine anlatırım demeler,numarandan adresini bulurum kocanı da bulurum demeler..çok entrikalar dönmüştü.numara vermek akıl işi değil tanımadığımız insanlara.tamam burda herkes arkadaş oldu yeri geldi dertleşildi ama hepimiz sanalız.hepimiz birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz.ne oluyor sonra whatsaba geçiliyor ne doğru düzgün yazan var ne bişey.numaranı da versen bi türlü vermesen bi türlü
Öyle tabi canım o konuda haklısın zaten ben sadece onlar açısından baktım oo o dönem fena karışmış ortalık deseneCanım buradan tanışıp whatsap grubu kurmak inan bana iyi birşey değil.neticede hepimiz burda sanal insanlarız adımız sanımız kişiliğimiz belli değil.arkadaşlar deselerdi ki sende gel ben zaten gitmezdim whatsaba falan.zamanında o hatayı bir kere yaptım ama neler gördü bu gözler.whatsapta herkes herşeyi paylaşmaya başladı,zamanla kavgalar başlayınca birbirlerine karşı tehditler başladı.seni eşine anlatırım demeler,numarandan adresini bulurum kocanı da bulurum demeler..çok entrikalar dönmüştü.numara vermek akıl işi değil tanımadığımız insanlara.tamam burda herkes arkadaş oldu yeri geldi dertleşildi ama hepimiz sanalız.hepimiz birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz.ne oluyor sonra whatsaba geçiliyor ne doğru düzgün yazan var ne bişey.numaranı da versen bi türlü vermesen bi türlü
Ahahahha nasıl bir bağ kurulmuşsan artık ama nedense bende üzüldüm formdan çıktıkları için 2009 SAN beri üyeliği olanlar vardıAllah seni napmasin dilzar güldürdün benioy alamadik desene
üzüldüm ne yalan diyeyim..hele ki iclerinden biri var ki..cidden cook severdim.aciklamayacagim.kirginlik var ama napalim.geri donerler mi donmezler mi bisey yazilmamis.kiminde uzgun kiminde pasif yaziyor.ayrimini bilmiyorum..dönerlerse de okuyorlarsa da bilsinler hepimiz üzüldük.aslinda düşününce cok da uzulcek bisey yok da.isteyen istedigi ile gorusebilir.ama kazen bile demis dalga gecer gibi kimse yok vs yazmak bilemedim.
Ahahahha biliyor musun bende aynı şeyi düşündüm nasıl anlamışlar helal olsun dedimAmin canım sağolasin. Inşallah yüzümün akıyla çıkarız şu işin içinden. Darlandım bayağı. Dilime vurdu fatkindaysan
Ben o kadar entrika anlayamıyorum işte bacım. Düz mantık bendeki. Hala kazen nasıl anlamis onu çözemedim.
Senin de Allah yardımcın olsun. Bebekle zor işmiş vesselam. Bakalım inş. Rast gider işlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?