2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşşallah canım nasıl büyümüş pamukev için de kolaylıklar diliyorum güle güle oturun

Bebiş doğduğunda yoğun gaz sorunu vardı bitti mi ? İlaç kullanıyor musun?

Şaşırdım kızlar ben de sizler gibibi de saf saf kazenin ilk mesajından sonra yanlışlık oldu yok grup falan yazdım neyse sağlık olsun ne diyelim. Aylar önce koalaydı sanırım yine grup kuralım instagramda demişti de ban yemişti muhtemelen o zamandan bir çalışma yapılmıştır. Hatta o zaman da ben bizim eski 2008 ekim anneleri kurdu orda da kavga dövüş oldu bozuldu gitti grup demiştim. Kalppare üzülme gel sarılalım kazenin mesajını görmedim ama tahmin ediyorum @dilzar biz de 3 bebeli grup yapalım olmadı bikaç kişi daha var etiketleyemedim onları

S Susam_tanesi canım bingildak küçülmesi BlupBlupBlup oglundaydi benim oğlumda küçülme ile ilgili birsey demedi basi arkaya doğru büyüdüğü için tedirgin oldu doktor ayın 25 inde beyin cerrahina gidicez
Ama bu aydan sonra kapanabilir önemli olan başınin büyümesi diye biliyorum 3 ay kontrolde 39.5 du başı geçen aya göre 1 cm büyümüş benim oglumun aslında büyümesi de baş ölçüsü de normal değerler içinde ama mutlaka görüş istedi doktorumuz

Anladım canım tamamdır. Bizimki de biraz küçükmüş yakın takip edelim dedi her ay 1 cm büyümesi gerekiyor dedi. 38.3 bizim kızın da ama biraz korktum yine de gelecek ay büyümezse endişe edeyim diyorum endişe edecek yerim kalmadı çünkü

K Kuf isimli üyenin sizlere mesajıdır kendi ricası ile yayınlıyorum ;

Kızlar herkese merhaba ben Blup. Arkamızdan konuşulanları okuyorum. Ağaçsızkoala ben ve birkaç üyeyi daha merak etmiş ve Instagram üzerinden takiplesmek istedi. Ben ve diğer arkadaşlar da kabul ettik. Olay bundan ibaret. Bahsedildiği gibi bir oylama söz konusu değil. Grubu başlatan ben olsaydım alacağım başka kişiler de olurdu. Ama koala bizi merak etmiş bize yazmış, biz de iştirak ettik. Alınanlar lütfen alınmasın o yüzden. Kimseyi oylama, dışlama gibi bir durum söz konusu değil. Bu yasak olduğu için banlandik, yapacak bir şey yok. Kendinize iyi bakın.

Sitenin albüm özelliği var albümde fotoğraf paylaşıp sadece şu kişiler görsün diyip dilediğiniz zaman da albümü silebiliyorsunuz ?

Konular neden silinmiyor konusuna gelince örnek üzerinden gidelim görümcenize verip veriştirmişsiniz bunun neye faydası var silinse ne olur silinmese ne olur ? Lakin 2 gün sonra yasal bir durum söz konusu olursa ve biz bu içeriği silmiş olursak biz patlıyoruz. Siz sanıyor musunuz X bir sitede her şeyiniz silindiği zaman yok oluyor? Asla...

Bu sebeple bence yazarken iki kez düşünüp bir kez yazın, fotoğraflar içinde albümü kullanırsanız dilediğiniz zaman silebilirsiniz.

1 cm büyüme olmamış mi bu ay bence sorun yoktur canım endiselenme

ben hiçbir şey anlamadım. Çok da takip edemedim ne olmuş beni aydınlator mısınız

ben hiçbir şey anlamadım. Çok da takip edemedim ne olmuş beni aydınlator mısınız
Bir grup arkadaş instagramdan takipleşip muhabbete ordan devam etmişler. Bu yasak olduğu için banlanmışlar. Bizi de asıl şok eden ve üzen dalga geçer gibi girip bu forum niye bu kadar sessiz yazıp birbirlerini etiketlemeleri oldu şahsen ben şaşırdım yani baya safmışım işleri var yoğunlar falan diye baya yedim yani

Merhaba kizlar . Ben Kk dışında herhangi bir grupta yokum bilin istedim .( birseyler demek isterdim ama ah ah diyemeyecegim ) Ben o konuyu sayfada hata edip yazmıştım cok daha önceden. Ama isteyen herkes icin gecerliydi . Meger bu guzel ambiyansin sihri Kk perdesiymiş. Samimiyet cam gibi dagilsada hepimizin bebeklerine ve bize sağlık diliyorum .

Açıklama için teşekkür ederim albüm özelliğini bilmiyordum

Öyle tabi canım o konuda haklısın zaten ben sadece onlar açısından baktım oo o dönem fena karışmış ortalık desene

Ahahahha nasıl bir bağ kurulmuşsan artık ama nedense bende üzüldüm formdan çıktıkları için 2009 SAN beri üyeliği olanlar vardı ee yani azcık dalga geçmişler olabilir yada şakalaşmışlar diyelim

Ahahahha biliyor musun bende aynı şeyi düşündüm nasıl anlamışlar helal olsun dedim ama böyle kontrol edilmesi de hoşuma gitti

offf ev taşıyacak arkadaşlar ben hamileyken taşınmıştım berbattı çok çok zor inş taşındığınız kendi evinizdir kiracı olmak zor bir daha taşınacağınız kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…