- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Boncuk gözGünaydın herkese. Biz iyiyiz kızlar ev aldık ama daha tasinamadim boya badana işleri var tapusunu alacağız belediyeden haber bekliyoruz.
Pamuk şekerimin sizlere selami var. Hepinizi öpüyoruz.
Eki Görüntüle 2664963
Hala kazen nasıl anlamis onu çözemedim.
Ben bıraktım 10 gün olacak damlasın daha iyiyiz sanki gazını daha güzel çıkarıyor gibi geldi. Gece uykusu da daha rahatladı sankiGünaydın herkese, ben çok takılmadım üzülmedim de kızların durumuna kendi seçimleri Saygı duyarımgaz damlasını ben devam ediyorum sizde kullanan var mı canlar
Sitede yazan arkadaşların,instagram üzerinden takipleşmesi yasak mı yoksa ben mi yanlış anladım@BlupBlupBlup isimli üyenin sizlere mesajıdır kendi ricası ile yayınlıyorum ;
Kızlar herkese merhaba ben Blup. Arkamızdan konuşulanları okuyorum. Ağaçsızkoala ben ve birkaç üyeyi daha merak etmiş ve Instagram üzerinden takiplesmek istedi. Ben ve diğer arkadaşlar da kabul ettik. Olay bundan ibaret. Bahsedildiği gibi bir oylama söz konusu değil. Grubu başlatan ben olsaydım alacağım başka kişiler de olurdu. Ama koala bizi merak etmiş bize yazmış, biz de iştirak ettik. Alınanlar lütfen alınmasın o yüzden. Kimseyi oylama, dışlama gibi bir durum söz konusu değil. Bu yasak olduğu için banlandik, yapacak bir şey yok. Kendinize iyi bakın.
Asla yasak değil! Grup kurmak yasak yoksa dileyen dilediğini takip etsin bunda bir kısıtlama olamaz. Takipçinizden bize ne ? Bu grubun aynisini kurup orada toparlamak yasak.Sitede yazan arkadaşların,instagram üzerinden takipleşmesi yasak mı yoksa ben mi yanlış anladım
Tamam teşekkür ederimAsla yasak değil! Grup kurmak yasak yoksa dileyen dilediğini takip etsin bunda bir kısıtlama olamaz. Takipçinizden bize ne ? Bu grubun aynisini kurup orada toparlamak yasak.
Tasinmak biraz zahmetli . Bence istedigin yerden istediğin evi bulmaya calissan taşınsan. Deprem korkusu hic kolay birsey de degil herseye bedeldir .Bende evimi taşımak istiyorum ama istediğimiz mahallede ev bulmak imkansız bizim için şuanki evim tam şehrin içinde her yere çok yakın ama 13. Katta oturuyorum ve kızlar balkonlar beni çok korkutuyor bebekten dolayı birde depreme yakalanmıştık Elazığ depreminde bizim orada fena hissetti o zaman hamiledik çok fena sallanmıştı eşimin o kesilecek kurbanlık koyun gibi olan bakışını hiç unutamıyorumilk defa depremi hissettim ve 13. Kat ve şiddetli bir deprem falan Hala ara ara avizeleri kontrol ettiğini yakalıyorum
neyse işte kızlar 2 senelik evliyim ve 2 ev değiştik sizce 3. Evi zorlayım mı yoksa şuan küçükler 1yıl daha bekleyeyim mi sanırım deprem beni de etkilemiş gece hep rüyamda deprem veo balkonları görüyorum siz ne diyorsun ne yapayım sizce
Günaydın herkese. Biz iyiyiz kızlar ev aldık ama daha tasinamadim boya badana işleri var tapusunu alacağız belediyeden haber bekliyoruz.
Pamuk şekerimin sizlere selami var. Hepinizi öpüyoruz.
Eki Görüntüle 2664963
Bende elimle degince azaldigini dusundim 3 ay kontrolune gidince sordm azalmis ama daha da cok dediYok çocuk doktorumuz söyledi
Şaşırdım kızlar ben de sizler gibibi de saf saf kazenin ilk mesajından sonra yanlışlık oldu yok grup falan yazdım neyse sağlık olsun ne diyelim. Aylar önce koalaydı sanırım yine grup kuralım instagramda demişti de ban yemişti muhtemelen o zamandan bir çalışma yapılmıştır. Hatta o zaman da ben bizim eski 2008 ekim anneleri kurdu orda da kavga dövüş oldu bozuldu gitti grup demiştim. @sekerpare5939 üzülme gel sarılalım kazenin mesajını görmedim ama tahmin ediyorum @dilzar biz de 3 bebeli grup yapalım olmadı bikaç kişi daha var etiketleyemedim onları
Ahahahha biliyor musun bende aynı şeyi düşündüm nasıl anlamışlar helal olsun dedimama böyle kontrol edilmesi de hoşuma gitti
offf ev taşıyacak arkadaşlar ben hamileyken taşınmıştım berbattı çok çok zor inş taşındığınız kendi evinizdir kiracı olmak zor bir daha taşınacağınız kesin
Allah allah şaşırdım. Ne diyelim o tercih meselesi de, sonrasında “forumun sessizliği” deyip dalga geçildiyse hoş olmamış. Art niyet olmadığını düşünmek istiyorum.Bir grup arkadaş instagramdan takipleşip muhabbete ordan devam etmişler. Bu yasak olduğu için banlanmışlar. Bizi de asıl şok eden ve üzen dalga geçer gibi girip bu forum niye bu kadar sessiz yazıp birbirlerini etiketlemeleri olduşahsen ben şaşırdım yani baya safmışım işleri var yoğunlar falan diye baya yedim yani
Bir çılgınlık yapıp denesem miBen bıraktım 10 gün olacak damlasın daha iyiyiz sanki gazını daha güzel çıkarıyor gibi geldi. Gece uykusu da daha rahatladı sankiede var vermiyorum
Ben de bıraktım canım. Şükür daha iyi kuzum gaz konusunda.Ben bıraktım 10 gün olacak damlasın daha iyiyiz sanki gazını daha güzel çıkarıyor gibi geldi. Gece uykusu da daha rahatladı sankiede var vermiyorum
Bana tavsiyen var mı nasıl kolay olur
tasinmak zor bebekle daha da zor oluyor. hiçbir şeyden haberi yok, onun rutininin bozulmamasi lazım. ister istemez stres oluyorum. o da bebege yansıyınca huzursuz huysuz oluyor. bakalim bindik bir alamete. inşallah hallederizn
İnşallah biter yagünaydın mi desem tünaydın mi bilemedim. stres dolu bir gün daha. inşallah bir haftaya insaat işleri biter. yoksa iki evin eşyası karışacak. o yüzden çok endişeliyim. evimizi alanlar gelmek zorundalar çünkü. onlar gelmeden işleri halledip eşyayı eve atsak yavaş yavaş yerleşirdik.
takilmak, üzülmek degil de öyle dümdüz sizi istememisler, denince ister istemez bir tuhaf oldum. yoksa herkes kendisine yakin olan kimseyle samimiyet kurar. bu gerçek hayatta da böyledir. zaten grup olaylarindan benim ağzım yandığı için başından beri hep sessiz kaldim.Günaydın herkese, ben çok takılmadım üzülmedim de kızların durumuna kendi seçimleri Saygı duyarımgaz damlasını ben devam ediyorum sizde kullanan var mı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?