2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın herkese, ben çok takılmadım üzülmedim de kızların durumuna kendi seçimleri Saygı duyarım gaz damlasını ben devam ediyorum sizde kullanan var mı canlar
Ben bıraktım 10 gün olacak damlasın daha iyiyiz sanki gazını daha güzel çıkarıyor gibi geldi. Gece uykusu da daha rahatladı sanki ede var vermiyorum

Bende evimi taşımak istiyorum ama istediğimiz mahallede ev bulmak imkansız bizim için şuanki evim tam şehrin içinde her yere çok yakın ama 13. Katta oturuyorum ve kızlar balkonlar beni çok korkutuyor bebekten dolayı birde depreme yakalanmıştık Elazığ depreminde bizim orada fena hissetti o zaman hamiledik çok fena sallanmıştı eşimin o kesilecek kurbanlık koyun gibi olan bakışını hiç unutamıyorum ilk defa depremi hissettim ve 13. Kat ve şiddetli bir deprem falan Hala ara ara avizeleri kontrol ettiğini yakalıyorum

neyse işte kızlar 2 senelik evliyim ve 2 ev değiştik sizce 3. Evi zorlayım mı yoksa şuan küçükler 1yıl daha bekleyeyim mi sanırım deprem beni de etkilemiş gece hep rüyamda deprem veo balkonları görüyorum siz ne diyorsun ne yapayım sizce

Sitede yazan arkadaşların,instagram üzerinden takipleşmesi yasak mı yoksa ben mi yanlış anladım

Sitede yazan arkadaşların,instagram üzerinden takipleşmesi yasak mı yoksa ben mi yanlış anladım
Asla yasak değil! Grup kurmak yasak yoksa dileyen dilediğini takip etsin bunda bir kısıtlama olamaz. Takipçinizden bize ne ? Bu grubun aynisini kurup orada toparlamak yasak.

Tasinmak biraz zahmetli . Bence istedigin yerden istediğin evi bulmaya calissan taşınsan. Deprem korkusu hic kolay birsey de degil herseye bedeldir .

Ayy çok tatlı ya
Eviniz de. Hayırlı olsun güzel günlerde oturun
Darısı ben gibi kirada oturanlarda

günaydın mi desem tünaydın mi bilemedim. stres dolu bir gün daha. inşallah bir haftaya insaat işleri biter. yoksa iki evin eşyası karışacak. o yüzden çok endişeliyim. evimizi alanlar gelmek zorundalar çünkü. onlar gelmeden işleri halledip eşyayı eve atsak yavaş yavaş yerleşirdik.

üç bebekliler

tasinmak zor bebekle daha da zor oluyor. hiçbir şeyden haberi yok, onun rutininin bozulmamasi lazım. ister istemez stres oluyorum. o da bebege yansıyınca huzursuz huysuz oluyor. bakalim bindik bir alamete. inşallah hallederizn

Allah allah şaşırdım. Ne diyelim o tercih meselesi de, sonrasında “forumun sessizliği” deyip dalga geçildiyse hoş olmamış. Art niyet olmadığını düşünmek istiyorum.

İnşallah biter ya

Günaydın herkese, ben çok takılmadım üzülmedim de kızların durumuna kendi seçimleri Saygı duyarım gaz damlasını ben devam ediyorum sizde kullanan var mı canlar
takilmak, üzülmek degil de öyle dümdüz sizi istememisler, denince ister istemez bir tuhaf oldum. yoksa herkes kendisine yakin olan kimseyle samimiyet kurar. bu gerçek hayatta da böyledir. zaten grup olaylarindan benim ağzım yandığı için başından beri hep sessiz kaldim.

hepimiz belli bir yaşın üstünde, çoluk çocuk sahibi kadınlarız. canlari sagolsun hayırlısı olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…