2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bana tavsiyen var mı nasıl kolay olur
15 gün öncesinden kullanmadığın şeyleri yavaş yavaş topla canim. üzerlerine yazarsın zaten. toplanan eşyaları koymak için bir oda seçersen çok iyi olur yoksa saç baş yolduracak derecede karışıklık oluyor ve her yerde koli görmek sinir bozucu oluyor. yıkanacak şeyleri (nevresim, yorgan, vb ) yıkayıp koymak da iyi oluyor yerleştirirken direkt yerine koyuyorsun, kurusun etsin diye uğraşmak gerekmiyor.

kirilacak eşyaları baloncuklu pitpitli naylonlara sardım. öyle güvenli oluyor. benim taşınacağım ev yakin olduğu için çok kullanilan mutfak eşyalarını kendimiz götüreceğiz. o da işi kolaylaştırıyor. tek tek bardak sarmak çok oyalıyor çünkü.

aslinda en kolayi direkt her işi yapan nakliyata vermek. o zaman sadece özel esyalarini valize koyuyorsun onlar geri kalan herşeyi hallediyor coook kolay oluyor. ama benin ücretsiz izin alma niyetim var. ayrica ona para vermek istemedik.

Kızlar yaa bebeklerinizin kafası socak mı sizin de
Benim bebeğim gözü kapalı uyuyor şapkasız ve kundaksız uyumuyor memleketteyim serin sayılır ama sucuktan mı acaba

Allah allah şaşırdım. Ne diyelim o tercih meselesi de, sonrasında “forumun sessizliği” deyip dalga geçildiyse hoş olmamış. Art niyet olmadığını düşünmek istiyorum.
Aynen ben de öyle düşünmek istiyorum. Kesinlikle tercih meselesi isteyen dışarda da görüşebilir, zaten takipleşmek yasak da değilmiş Ama bu forum niye sessiz demek garip geldi.

Pff kizlar aptamil ar reflu mamasi iciriyorm ya aptamil kabiz yapiyodu zaten bugn cok zorlandi az yapti ve kabiz oldu yine. Aklima gelen basima geldi. Hemen yağ versem mi yoksa beklesem mi sizce.?

Benim tutmam şart Ankara’ya gidiyoruz maliyetli oluyor oda malesef Bende işten ayrılıyorum

Benim tutmam şart Ankara’ya gidiyoruz maliyetli oluyor oda malesef Bende işten ayrılıyorum
öyle tutarsan hiç endişe etmene gerek yok. duvardaki saatine, masadaki biblona vazona kadar onlar sarıyor, paketliyor. bir tek kendi giyeceklerini, değerli eşyalarını alıyorsun yanına. tatile gitmek gibi birşey. zaten taşıma şirketiyle anlaşırken soruyorlar hangi tür istiyorsunuz diye. ona göre fiyat veriyorlar. hem o zaman taşınma karışıklığı da olmuyor. maliyetli oluyor ama değiyor yani. ben tutamadim o ayri. maddi açıdan da Allah yardimcimiz olsun.

bir de öyle anlasacaksan iyice araştır ki güvenilir olsun canim.

Kızlar yaa bebeklerinizin kafası socak mı sizin de
Benim bebeğim gözü kapalı uyuyor şapkasız ve kundaksız uyumuyor memleketteyim serin sayılır ama sucuktan mı acaba
baktim da sicak değil benim bebeğimin. sadece atletle duruyor gerçi. ne çorap ne şort. zaten şapkayı hiç takmadim desem yeridir. kundak da hazir kundak almıştım sararim diye kiprasa kiprasa kollarini çıkarmış bir de yüzüne örtmüş kundağı. korktum daha da yapmadim. dışarı çıkarken ayip olmasın diye bir şey geçiriyorum üstüne. sefil gibi bezi çıkıyor çünkü kenarlardan

bu konuda üzülmüş olmanizi anliyorum ama yapılan açıklamalardan sonra ki ( içinde oylama yapmışlar, sizi istememisler de vardi) sizin de bizim ne hissettigimizi ve ilk başta o hisle yazdığımızi da anlamaniz gerek. ki kendi adıma çoğunlukla da olayi komediye çevirip yumuşatmaya çalıştım. başından beri dediğim gibi hayırlısı olsun.insallah bir şekilde üyeliğiniz aktif edilir de kendinizi ifade etme hakkiniz olur. Allah'a emanet olun

Tamam canım çok teşekkür ederim ya o kadarını yaparlar mı bilmiyorum

Rahatladım ya ateşi ölçüyorum normal ama kafa hep sucak demek ki havadan

asysss canım sen öğretmen misin görev yapıyor muydun ve ne öğretmenisin grubun eski yazılarında denk geldim de
Evet öğretmenim sınıf öğretmeniyim görev yapıyordum martta doğum iznine ayrıldım tam seminer bitti benim doğum iznim de bitti gelecek dönem de ücretsiz izin alacağım bebeğime biraz kendim bakmak istiyorum
sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…