2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu kadar seviyeyi ve mesafeyi koruyan insanlar da olmaz sanırım herke özelini neden anlatır ki bebekler için burdayiz

Canım “foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayıp ayıplanmak” diye kastınız benim herhalde ben foruma haklı nedenlerle çok fazla uğrayamasam da neticede bu forumun bi üyesiyim.hepimiz zamanında birşeyler paylaştık burda.ayıplanmak mevzusuna gelinirse,sadece neden herkes sessiz niye forum durgun gibi mesajlara diğer giden arkadaşların gülücük emojisi koyması ve hiçbişey yapmaması dalga geçtiğinizi düşündürdü.yine aynı şekilde herkes nerde diye birbirinizi etiketleyip,foruma girmeyen arkadaşların ard arda yazması.neticede kazen de oylama yapıldığını falan söyledi.eleştirdik mi evet ayrı bi grup kurduğunuz düşüncesi ile haliyle hepimiz dışlanmış hissettik.ki sonradan olayı dalgaya vurduk kimse hakkında kötü birşey söylemedik,üstelik geri gelmeniz için temenni de bulunduk.ama siz şuan bizleri suçluyorsunuz hayretler içerisindeyim

Yaptığınız oluşuma "bu kadar kişi yeter nerede çokluk orada bokluk" yazacak kadar diğerlerini aşağılayacak sonra size oyun oynanmış olacak. Hadi bunu yalanlasanıza... Bu oylamadır, 5 kisiyi alıp diğerlerini çokluk görmek bir seçim ve tercihtir.

İçinizden biri de sen ne diyorsun 30 haftadır burada her şeyimizi paylaştık dememiş. Susmak bile taraf tutmaktır. Siteden atıldınız hala neyin açıklamasını yapıyorsunuz. Sabah sizin adınıza açıklama yapıldı.

Sabah icinizden biri ile görüştüm ben sizi çok iyi anladım dedi ama sizle paylaşmamış bu durumu sanırım.

Sizin derdiniz liderlik egosu konu sahibini bile 2 dakikada grup kurmak istedi diye sattınız az önce. Ki kendisinin olayla yakın uzak alakası yoktur. Yazışmalarda ilk yakalanan kendisidir. Her şeyi bildiğimizi de çat çat yüzüne söyledik. Yanlış ata oynuyorsunuz

Kızlar döndüm evime evim evim güzel evim 2 günlüğüne gitsek de 2 valiz kirliyle geldim yolda bu kez ben sürmedim abimin eşi sürdü sağolsun kuzum hiö ağlamadı kucağıma yastığını koydum uyandıkça hafif salladım. Gelmeye yakın uyandı emzirdim mamasını da içirdim şükür rahat geldik. Daha uzun yol da gidebiliriz cesareti geldi bakalım
Dün akşam bir ağlama tutturdu yine uykusu gecikmiş 1 saat uğraştım bir de herkes şöyle yap mama ver vs dedi. Kardeşim mama hazırlamış getirdi ver bak noluyo dedim. Çıldırdı bizimki onun da ikizleri var ayyy noldu naptım diyo. Dedim bunun uykusu var mama verince sinirlenir onu şuan bir yolla uyutmaya çalışacaz yoksa işimiz yaş öyle böyle uyuttum şükür. Ayy iyi sen bunun huyunu iyi anlamışsın valla hemen diyorlar napıyım anlamazsan da anlattı adam huyunu öyle böyle öğretti bize minnoş ya

Böyle bi cümle kurup ta birde gelip bizi suçlamalarına diyecek artık bi sözüm yok pes doğrusu

Foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayanlardan biri de benim heralde benim de kulağım çınladı bu lafa bi de suçlu oldukEkleşmek yasak değilse neden banlandılar anlayadım forum yöneticileri iftira mı atıyor yani? Konuşmaları okuyabiliyolar oylama yapıldı vs bunlar büyük ithamlar nasıl olmamış bi şeyi olmuş gibi yazabilirler çok aklım almadı açıkçası.

Biri de demiş ki grubuna bu kadar kişi yeter nerde çokluk orada bokluk demişler.yani bizi çokluk olarak görmüşler.şimdi de kendilerine kırıldığımız eleştirdiğimiz için bize bok atıyorlar hadsizce.bu kadar basit.dünden beri iyi temennilerde bulunmuştuk oysa ki.

Yanlıl yapsalar bile Bence fazlasıyla abartıyorsunuz siteden silmek ne demek uyarıda bulunmadan ben kendi adıma burdan arkadaşlarla gayet sohpet halimdeydim ve öğrndiğim şeyler vardı bu yaptırım hiç hoş değil burası basit bir dedikodu yapılan kadınlar günü değil herkes belli seviyede kaldıkça sorun olmaz sanırım ama bu yaptırım çok saçma

O cümleyi kurmuşlarsa cidden ayıp etmişler
neyse kızlar bence uzatmayalım umarım bir daha olmaz
hala bir çok arkadaş buradayız nisan bebelerimiz için sonuna kadar buradayım bazen sık bazen nadir girsem de
Buranın bir üyesiyim düşüncelerimizi paylaşma lüksümüz var
Kızlar bu arada ben 9 aya girmeden yürümüşüm kzımı da yüzüstü bırakınca baya enerjik gücü yetse emekler sanırım o da erkenci olur dönmemize az kaldı

Yanlıl yapsalar bile Bence fazlasıyla abartıyorsunuz siteden silmek ne demek uyarıda bulunmadan

hepsinin sonuçlarından haberi vardı, yani uyarıya gerek dahi yok. Sonuçlarını bile bile bir iş yapıyorsan sonuçlarına katlanacaksın.

ve ciddi olarak uzadı konu, durumdan ve site kurallarından rahatsız olan varsa üyeliğini iptal edip gidebilir. kimseyi zorla tutmuyoruz burada. Konu ile ilgilenmeyenleri ciddi olarak konunun sıktığını düşünüyorum. Bu konu ile ilgili hala yorum yapıp ceza alınca beni uyarmadınız demesin bu son uyarımdır.

Ay benimki de öyle eğer uykusu varsa memeler mamalar ser önüne basar yaygarayı illa uyuyacak ama uyumak için de direnir kafayı koymasın yere basar yaygarayı, ben böyle inat çocuk görmedim koç burcu böyle mi oluyor yoksa

Ben yere yüzüstü koyduğumda kafasını daha tam kaldıramıyor senin bebiş kaldırıyor mu.benim kız 2 yaşında olacak eylülde.o bile yeni yeni yürüyor

Pff kizlar aptamil ar reflu mamasi iciriyorm ya aptamil kabiz yapiyodu zaten bugn cok zorlandi az yapti ve kabiz oldu yine. Aklima gelen basima geldi. Hemen yağ versem mi yoksa beklesem mi sizce.?
Canım yağı ben düzenli veriyorum her sabah mamasına bir çay kaşığı. Zararı yok gerçek yağın. Doktorum önermişti. Ver zorlanmasın minik.

Benimki balık burcu canım valla eğer saatini geçireyim yani uyanık kalma süresi max 1,5 saat. Onu aşarsa aşırı yorulup çok ağlıyor 2 saate kadar ağlıyor. O yüzden sürekli onunla ilgilenip uykusunu takip ediyorum şuan ayakta sallanarak uyuyor. Sinirliyse kucakta pış pışlanıyor. Ama yavaştan desteksiz uykuya geçirecem hem onun hem benim için yeter artık eee eee eee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…