Bu kadar seviyeyi ve mesafeyi koruyan insanlar da olmaz sanırım herke özelini neden anlatır ki bebekler için burdayizCanım buradan tanışıp whatsap grubu kurmak inan bana iyi birşey değil.neticede hepimiz burda sanal insanlarız adımız sanımız kişiliğimiz belli değil.arkadaşlar deselerdi ki sende gel ben zaten gitmezdim whatsaba falan.zamanında o hatayı bir kere yaptım ama neler gördü bu gözler.whatsapta herkes herşeyi paylaşmaya başladı,zamanla kavgalar başlayınca birbirlerine karşı tehditler başladı.seni eşine anlatırım demeler,numarandan adresini bulurum kocanı da bulurum demeler..çok entrikalar dönmüştü.numara vermek akıl işi değil tanımadığımız insanlara.tamam burda herkes arkadaş oldu yeri geldi dertleşildi ama hepimiz sanalız.hepimiz birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz.ne oluyor sonra whatsaba geçiliyor ne doğru düzgün yazan var ne bişey.numaranı da versen bi türlü vermesen bi türlü
Canım “foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayıp ayıplanmak” diye kastınız benim herhalde
Hepiniz de sevdiğimiz, çok paylaşımımız olan arkadaşlardınız ne diyeyim ben kendi adıma hem çok şaşırdım hem de üzüldüm bu duruma. Ne hayallerimiz vardı daha beraber uyku eğitimi verip ek gıdaya geçecektik
Böyle bi cümle kurup ta birde gelip bizi suçlamalarına diyecek artık bi sözüm yok pes doğrusuYaptığınız oluşuma "bu kadar kişi yeter nerede çokluk orada bokluk" yazacak kadar diğerlerini aşağılayacak sonra size oyun oynanmış olacak. Hadi bunu yalanlasanıza... Bu oylamadır, 5 kisiyi alıp diğerlerini çokluk görmek bir seçim ve tercihtir.
İçinizden biri de sen ne diyorsun 30 haftadır burada her şeyimizi paylaştık dememiş. Susmak bile taraf tutmaktır. Siteden atıldınız hala neyin açıklamasını yapıyorsunuz. Sabah sizin adınıza açıklama yapıldı.
Sabah icinizden biri ile görüştüm ben sizi çok iyi anladım dedi ama sizle paylaşmamış bu durumu sanırım.
Ben iki üç gün gözlemledim baktım iyi vermedim. Çok sıkıntılı değildik zaten genel olarakda. Aksine damla ile daha zor yapıyor geldi. Bi deneyin gerek kalmaz belki dahaBir çılgınlık yapıp denesem mi
Kafası sıcak evet bazen korkuyorum ateşimi var diye ama genel olarak hep sıcakKızlar yaa bebeklerinizin kafası socak mı sizin de
Benim bebeğim gözü kapalı uyuyor şapkasız ve kundaksız uyumuyor memleketteyim serin sayılır ama sucuktan mı acaba
Foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayanlardan biri de benim heralde benim de kulağım çınladı bu lafaCanım “foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayıp ayıplanmak” diye kastınız benim herhaldeben foruma haklı nedenlerle çok fazla uğrayamasam da neticede bu forumun bi üyesiyim.hepimiz zamanında birşeyler paylaştık burda.ayıplanmak mevzusuna gelinirse,sadece neden herkes sessiz niye forum durgun gibi mesajlara diğer giden arkadaşların gülücük emojisi koyması ve hiçbişey yapmaması dalga geçtiğinizi düşündürdü.yine aynı şekilde herkes nerde diye birbirinizi etiketleyip,foruma girmeyen arkadaşların ard arda yazması.neticede kazen de oylama yapıldığını falan söyledi.eleştirdik mi evet ayrı bi grup kurduğunuz düşüncesi ile haliyle hepimiz dışlanmış hissettik.ki sonradan olayı dalgaya vurduk kimse hakkında kötü birşey söylemedik,üstelik geri gelmeniz için temenni de bulunduk.ama siz şuan bizleri suçluyorsunuz hayretler içerisindeyim
Biri de demiş ki grubuna bu kadar kişi yeter nerde çokluk orada bokluk demişler.yani bizi çokluk olarak görmüşler.şimdi de kendilerine kırıldığımız eleştirdiğimiz için bize bok atıyorlar hadsizce.bu kadar basit.dünden beri iyi temennilerde bulunmuştuk oysa ki.Foruma ayda yılda bir soru sormak için uğrayanlardan biri de benim heralde benim de kulağım çınladı bu lafabi de suçlu olduk Ekleşmek yasak değilse neden banlandılar anlayadım forum yöneticileri iftira mı atıyor yani? Konuşmaları okuyabiliyolar oylama yapıldı vs bunlar büyük ithamlar nasıl olmamış bi şeyi olmuş gibi yazabilirler çok aklım almadı açıkçası.
Yanlıl yapsalar bile Bence fazlasıyla abartıyorsunuz siteden silmek ne demek uyarıda bulunmadan ben kendi adıma burdan arkadaşlarla gayet sohpet halimdeydim ve öğrndiğim şeyler vardı bu yaptırım hiç hoş değil burası basit bir dedikodu yapılan kadınlar günü değil herkes belli seviyede kaldıkça sorun olmaz sanırım ama bu yaptırım çok saçmaYaptığınız oluşuma "bu kadar kişi yeter nerede çokluk orada bokluk" yazacak kadar diğerlerini aşağılayacak sonra size oyun oynanmış olacak. Hadi bunu yalanlasanıza... Bu oylamadır, 5 kisiyi alıp diğerlerini çokluk görmek bir seçim ve tercihtir.
İçinizden biri de sen ne diyorsun 30 haftadır burada her şeyimizi paylaştık dememiş. Susmak bile taraf tutmaktır. Siteden atıldınız hala neyin açıklamasını yapıyorsunuz. Sabah sizin adınıza açıklama yapıldı.
Sabah icinizden biri ile görüştüm ben sizi çok iyi anladım dedi ama sizle paylaşmamış bu durumu sanırım.
Sizin derdiniz liderlik egosu konu sahibini bile 2 dakikada grup kurmak istedi diye sattınız az önce. Ki kendisinin olayla yakın uzak alakası yoktur. Yazışmalarda ilk yakalanan kendisidir. Her şeyi bildiğimizi de çat çat yüzüne söyledik. Yanlış ata oynuyorsunuz
Yanlıl yapsalar bile Bence fazlasıyla abartıyorsunuz siteden silmek ne demek uyarıda bulunmadan
Ay benimki de öyle eğer uykusu varsa memeler mamalar ser önüne basar yaygarayı illa uyuyacak ama uyumak için de direnir kafayı koymasın yere basar yaygarayı, ben böyle inat çocuk görmedim koç burcu böyle mi oluyor yoksaKızlar döndüm evime evim evim güzel evim2 günlüğüne gitsek de 2 valiz kirliyle geldim yolda bu kez ben sürmedim abimin eşi sürdü sağolsun kuzum hiö ağlamadı kucağıma yastığını koydum uyandıkça hafif salladım. Gelmeye yakın uyandı emzirdim mamasını da içirdim şükür rahat geldik. Daha uzun yol da gidebiliriz cesareti geldi bakalım
Dün akşam bir ağlama tutturdu yine uykusu gecikmiş 1 saat uğraştım bir de herkes şöyle yap mama ver vs dedi. Kardeşim mama hazırlamış getirdi ver bak noluyo dedim. Çıldırdı bizimkionun da ikizleri var ayyy noldu naptım diyo. Dedim bunun uykusu var mama verince sinirlenir onu şuan bir yolla uyutmaya çalışacaz yoksa işimiz yaş öyle böyle uyuttum şükür. Ayy iyi sen bunun huyunu iyi anlamışsın valla hemen diyorlar napıyım anlamazsan da anlattı adam huyunu öyle böyle öğretti bize minnoş ya
Ben yere yüzüstü koyduğumda kafasını daha tam kaldıramıyor senin bebiş kaldırıyor mu.benim kız 2 yaşında olacak eylülde.o bile yeni yeni yürüyorO cümleyi kurmuşlarsa cidden ayıp etmişler
neyse kızlar bence uzatmayalım umarım bir daha olmaz
hala bir çok arkadaş buradayız nisan bebelerimiz için sonuna kadar buradayım bazen sık bazen nadir girsem de
Buranın bir üyesiyim düşüncelerimizi paylaşma lüksümüz var
Kızlar bu arada ben 9 aya girmeden yürümüşüm kzımı da yüzüstü bırakınca baya enerjik gücü yetse emekler sanırım o da erkenci olur dönmemize az kaldı
Canım yağı ben düzenli veriyorum her sabah mamasına bir çay kaşığı. Zararı yok gerçek yağın. Doktorum önermişti. Ver zorlanmasın minik.Pff kizlar aptamil ar reflu mamasi iciriyorm ya aptamil kabiz yapiyodu zaten bugn cok zorlandi az yapti ve kabiz oldu yine. Aklima gelen basima geldi. Hemen yağ versem mi yoksa beklesem mi sizce.?
Benimki balık burcu canımAy benimki de öyle eğer uykusu varsa memeler mamalar ser önüne basar yaygarayı illa uyuyacak ama uyumak için de direnir kafayı koymasın yere basar yaygarayı, ben böyle inat çocuk görmedim koç burcu böyle mi oluyor yoksa
Kızlar slm iyi niyetinizi anlıyor sevgilerimi gönderiyorum. Sizleri tanımadan sevdim. Başından beri de hamileliğimizi sonra doğumu ve bebelerimizi paylaştık. Bizleri unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?