- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Benim oğlan kaldırıyor canım dirseklerinden güç alıp vucudunun üst kısmını kaldırıyor hatta. 4 ayı bitti ama erken doğmasına rağmen doğduğundan beri sert bir bebek, diri yani hiç kendini bırakmadı kucağımızda. Yapı meselesi her çocuk bir olmazBen yere yüzüstü koyduğumda kafasını daha tam kaldıramıyor senin bebiş kaldırıyor mu.benim kız 2 yaşında olacak eylülde.o bile yeni yeni yürüyor
Kafayı yastağa gömüyor ayaklarıyla. Kendini itip yan çeviriyor ben 9 ayda yürümüşüm eşimde 4 yaşında falan yürümüş bakalım görüntü baba umarım huy benimdirBen yere yüzüstü koyduğumda kafasını daha tam kaldıramıyor senin bebiş kaldırıyor mu.benim kız 2 yaşında olacak eylülde.o bile yeni yeni yürüyor
Bu yaptırım fazla kusura bakmayın lafımın arkasındayım ve bu siteye de daha sık gireceğimi düşünmüyorumhepsinin sonuçlarından haberi vardı, yani uyarıya gerek dahi yok. Sonuçlarını bile bile bir iş yapıyorsan sonuçlarına katlanacaksın.
Peki günde kaç kere yüzüstü yatırıyorsun canım? Altına yastık koyuyorsun dymi?Benim oğlan kaldırıyor canım dirseklerinden güç alıp vucudunun üst kısmını kaldırıyor hatta. 4 ayı bitti ama erken doğmasına rağmen doğduğundan beri sert bir bebek, diri yani hiç kendini bırakmadı kucağımızda. Yapı meselesi her çocuk bir olmaz
Altına şu emzirme yastıklarından mı koyuyorsun simit gibi olanlardan?yoksa normal yastık mı?kaç kere yatırıyorsunKafayı yastağa gömüyor ayaklarıyla. Kendini itip yan çeviriyor ben 9 ayda yürümüşüm eşimde 4 yaşında falan yürümüş bakalım görüntü baba umarım huy benimdir
Nasi yani yuz ustu yatiriñca biseu mi koycaz gogsunin altinaAltına şu emzirme yastıklarından mı koyuyorsun simit gibi olanlardan?yoksa normal yastık mı?kaç kere yatırıyorsun
Ben koyuyorum canım koymamam gerekir mi bilmiyorum amaNasi yani yuz ustu yatiriñca biseu mi koycaz gogsunin altina
Yok canim umudum du bence de.S Sonsuzsukurler senmiydin yoksa benim kafam iyice gitti. Bebegin kilo konusu mama içmemesi.Umudum- u etiketledim ama emin olamadım simdi
Bir yandan ninni söyluyorum, birini ayagimda birini beşikte sallıyorum.tel elimde acaba dedim. Gerçi yanlışsada ben degilim der heraldeYok canim umudum du bence de.
Normal yastık kullanıyorum canım ilk doğduğu günden beri ama yastığı aşırı inceydi şimdi biraz yükselttim değişiyor bezen günde 1-2 bazen hafta da birAltına şu emzirme yastıklarından mı koyuyorsun simit gibi olanlardan?yoksa normal yastık mı?kaç kere yatırıyorsun
4 yaşındamı şaka yapıyorum de. Aman Allah'ım gözüm korktu. Biz yasına kadar sabredemiyoruz he yürüdü he yürümedi.İnşallah huy sana çekmiştir.Kafayı yastağa gömüyor ayaklarıyla. Kendini itip yan çeviriyor ben 9 ayda yürümüşüm eşimde 4 yaşında falan yürümüş bakalım görüntü baba umarım huy benimdir
Altına yastık koymadan yatır dedi hemşire canım düz zemine. Bazen direk yere yatırıyorum örtü serip yastıkla yatırmak bizd bişey ifade etmez dedi hatta. Ben ne zaman keyifli görürsem yatırıyorum artık sabahları özellikle ilk başta yüzüstü yatırıyorum sıkılana kadar kalıyor önüne oyunxak da bırakıyırum ayaklarıyla direnip yetişmeye çalışıyor. İlk başta daha kısa duruyordu sırt kasları güçlendikçe daha uzun duruyorPeki günde kaç kere yüzüstü yatırıyorsun canım? Altına yastık koyuyorsun dymi?
Valla benimde aralarında en sevdiğim blup ve cherry di.kankam diye hitap ederdik birbirimize.dışlanmanın verdiği hayal kırıklığı bi tarafa,birde foruma nadir giriyoruz diye,karalama kampanyası yapmakla suçlanıyoruz.kırgınlığımızı dile getirdik diye halimize şaşırıyorlar.çok sinirlendim hem suçlanıp hem nerde çokluk orda bokluk diye ayrı bi grup kurulmasına.neyse herkese bebekleriyle mutlu bi hayat diliyorum bebişleri sağlıklı olsun yeter.daha da yazmıycam yorumoyy oyy bu is iyice dallandı budaklandi..yoneticinin yazdıkları ortada...
kalbim ise size inanmak istiyor...
neyse yolunuz açık olsun..
blup... en çok seni ve samimiyetini ozleyecegim dostum
ama alındım..üzüldüm.kimse üzüldüm diye beni ve diger üzülenleri yargılayamaz ya..kim dedi o çokluk lafıni bilmiyorum..ama biz onlari naif insanlar olarak tanıdık..
ve oyle hatirlamak istiyorum...
bir de arkadaslar arlamizdan konusmussunuz demissiniz.bu arkadan konuşmak degil..ya siz gorun diye methiyeler dizdik..biz ozelden verip veristirmedik ki...kimseyle dedikodu yapmadık...
bastan anlayamadik bile..anladiktan sonra bile bir umut okursunuz diye yazdık.inanmak istemedik..tabi ki isteyen istedigi ile gorusebilir..ama ithamlar bizi uzdu..sizi istemediler oyladilar nerde bokluk orda cokluk dediler vs vs vs..
yonetici geldi aciklama yapti.kimse yoneticiye neden diye sormamisti.ben sordum.hem de 3 defa.en sonunda ne diyim size sizi istemedielr mi diyim oylama yapmışlar oy alamamissiniz mi diyim neresinden tutayim bu konuyu diye yazdi.ve daha birkaç bisey daha..
mesaj uzundu..ve bir anda silindi.ben sistem dondu sandım geri ciktim mesaj yoktu.mesajin silinebilme ihtimali olduguni bilsem cikmazdim zaten iyice okurdum..ben kimseye yalan soylemedim.kazenin yazdiklarini aktardim...zaten kazen bey de oylama meselesini yalanlamadı.kendi soyledi zaten.soylenmesini istemeseydi bana ozelden yazar bunu soylemeyin derdi diye düşünüyorum
yine de cevap veremediginiz icin uzatmayacagim..artık okursunuz uzaktan ne diyim...
Allah bebeklerinizle güzel bir ömür nasip etsin..
Ay bende koyayım o zaman ben kafasını tam kaldıramıyor diye çok üstelemiyordum.5 dakika öyle durunca ağlamaya başlıyor çünkü boynu ağrıyor herhalde dedim.dediğine göre zamanla güçlenecek.peki günde kaç kez yatırıyordun başlangıçta? 3 4 defa yapsam hergün olurmuAltına yastık koymadan yatır dedi hemşire canım düz zemine. Bazen direk yere yatırıyorum örtü serip yastıkla yatırmak bizd bişey ifade etmez dedi hatta. Ben ne zaman keyifli görürsem yatırıyorum artık sabahları özellikle ilk başta yüzüstü yatırıyorum sıkılana kadar kalıyor önüne oyunxak da bırakıyırum ayaklarıyla direnip yetişmeye çalışıyor. İlk başta daha kısa duruyordu sırt kasları güçlendikçe daha uzun duruyor
Tabiki kalkıp adım falan atmış ama biraz tombul bir bebekmiş annesi de sözüm ona kıyamazmış yani anlayacağınız çoçuk 4 yaşında anca tek başına yürüyebilmiş bana cekmiştir benim kızım ya4 yaşındamı şaka yapıyorum de. Aman Allah'ım gözüm korktu. Biz yasına kadar sabredemiyoruz he yürüdü he yürümedi.İnşallah huy sana çekmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?