2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Belirli bir sayı yok aslında keyfi yerindeyse koyuyorum bakıyorum ağlıyorsa yüzüstü kalınca alıyorum geri. Ama sık sık yatır dedi ebe sen de sürekli o şekilde yatırmaya çalış. 5 dk biraz fazla ama ilk aşamada daha az koyabilirsin.

Bizde başladık canım ama 3-4 dk ancak duruyor ya inşallah dediğin gibi olur bizde alışırız

Ben de geçen onu düşündüm biliyo musun eğer zamanı geçirirsen uykuya çok zor dalıyor işi gücü ayarlıcan saati geçirmicen ama gerçek hayat öyle olmuyor işte

Allah kolaylik versin canim..

benim oğlanın zayıf kendini kaldırmasi. hergün bir kere yatırıyordum ama az geliyor demek ki. aklima geldikçe yatırayım yüz üstü. yüz üstü olunca kusuyor bir de bizim ki.

misskokulumm sendin di mi tracy hogg un uyku kitabından bahseden. Bende de var ama o koca kitabı nasıl okuyup uygulacağım bu bebişle bilmiyorum ama bizimki uyku eğitimine çok açık genelde akşamları hava kararınca uyuyor gece dönüp duruyor emiyor falan ama sabah gün ağarana kadar tam olarak uyanmıyor. Gündüz uykuları çok düzensiz ve kısa. Kitabı biraz karıştırmıştım bahsettiklerini yapabilsem sanki benim kız uyacak gibi hissediyorum. Ya da olumlama olsun bu dünyaya pozitif mesaj gönderiyorum amin
Diyeceğim o ki başlayan olursa birbirimize bilgi versek ve motive etsek çok sevinirim
Nasi yani yuz ustu yatiriñca biseu mi koycaz gogsunin altina
Ya ben de bişey koymuyordum ama doktor düz zemine sabah akşam 10 ar dk koy sırt kasları gelişsin dedi. Bizimki koyduğum anda mücadeleye başlıyor ters dönmüş sinek gibi çırpınıp duruyor. 1-2 dk ancak duruyor. Doktor çıngıraklı çorap bileklik önerdi. Aldım ben de daha gelmedi belki o şekilde dikkatini çeker.

Bir de doktor bize dike yakın duran ana kucağı önerdi artık tavan izlemesin çevreyi izlesin dedi. Ben de size söyliyim

benim oğlanın zayıf kendini kaldırmasi. hergün bir kere yatırıyordum ama az geliyor demek ki. aklima geldikçe yatırayım yüz üstü. yüz üstü olunca kusuyor bir de bizim ki.
Sanırım gozlemledigim kadariyla kiz bevekler yüz ustu seviyor. Bizim oğlanlar sevmiyor. Oysa yüzüstü güzel gaz cikariyolar

Bir yatırışta 5 dk durabiliyorsa maşallah ona Benim kız tüm şartlar elverişliyse 2 dk anca duruyor, sonra basıyor çığlığı. Halının üzerine battaniye serip öyle yatırıyorum. Yastık kullanmıyoruz. Yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor. Günde 4-5 defa yapmaya çalışıyoruz. Her geçen gün ilerleme kaydediyor

Bende kitabi okudum biraz. Yöntem kolay gorunuyor ama cok sabirli olmak lazım. Pes etmeden 2 hafta uygularsak olur aslinda. Eslerden destek alirsak daha kolay olur. Ben kendim bi iki kere denedim sonra sinirlendim sallayip uyuttum Bizimde gece uykumuz guzel ama uykuya gecirmek kabus iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…