- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Belirli bir sayı yok aslında keyfi yerindeyse koyuyorum bakıyorum ağlıyorsa yüzüstü kalınca alıyorum geri. Ama sık sık yatır dedi ebe sen de sürekli o şekilde yatırmaya çalış. 5 dk biraz fazla ama ilk aşamada daha az koyabilirsin.Ay bende koyayım o zaman ben kafasını tam kaldıramıyor diye çok üstelemiyordum.5 dakika öyle durunca ağlamaya başlıyor çünkü boynu ağrıyor herhalde dedim.dediğine göre zamanla güçlenecek.peki günde kaç kez yatırıyordun başlangıçta? 3 4 defa yapsam hergün olurmu
Bizde başladık canım ama 3-4 dk ancak duruyor ya inşallah dediğin gibi olur bizde alışırızAltına yastık koymadan yatır dedi hemşire canım düz zemine. Bazen direk yere yatırıyorum örtü serip yastıkla yatırmak bizd bişey ifade etmez dedi hatta. Ben ne zaman keyifli görürsem yatırıyorum artık sabahları özellikle ilk başta yüzüstü yatırıyorum sıkılana kadar kalıyor önüne oyunxak da bırakıyırum ayaklarıyla direnip yetişmeye çalışıyor. İlk başta daha kısa duruyordu sırt kasları güçlendikçe daha uzun duruyor
Ben de geçen onu düşündüm biliyo musun eğer zamanı geçirirsen uykuya çok zor dalıyor işi gücü ayarlıcan saati geçirmicen ama gerçek hayat öyle olmuyor işteBenimki balık burcu canımvalla eğer saatini geçireyim yani uyanık kalma süresi max 1,5 saat. Onu aşarsa aşırı yorulup çok ağlıyor 2 saate kadar ağlıyor. O yüzden sürekli onunla ilgilenip uykusunu takip ediyorum şuan ayakta sallanarak uyuyor. Sinirliyse kucakta pış pışlanıyor. Ama yavaştan desteksiz uykuya geçirecem hem onun hem benim için yeter artık eee eee eee
günaydın mi desem tünaydın mi bilemedim. stres dolu bir gün daha. inşallah bir haftaya insaat işleri biter. yoksa iki evin eşyası karışacak. o yüzden çok endişeliyim. evimizi alanlar gelmek zorundalar çünkü. onlar gelmeden işleri halledip eşyayı eve atsak yavaş yavaş yerleşirdik.
Almadim ama bende cok istiyorum. Cok para verdigim seyleri genelde kullanmadim o yuzden tereddütteyimBundan alan oldu mu hiç çok hevesleniyorum
Selam kızlar ya bu bebisleri uyutmak ne zor yaaa.. Esner esner ama ne yapsam uyumaz. Kaynanamda sen uyutamiyosun diyoBir ay sonra ise donecegim o bakacak uyutsun bol bol da goreyim
benim oğlanın zayıf kendini kaldırmasi. hergün bir kere yatırıyordum ama az geliyor demek ki. aklima geldikçe yatırayım yüz üstü. yüz üstü olunca kusuyor bir de bizim ki.Benim oğlan kaldırıyor canım dirseklerinden güç alıp vucudunun üst kısmını kaldırıyor hatta. 4 ayı bitti ama erken doğmasına rağmen doğduğundan beri sert bir bebek, diri yani hiç kendini bırakmadı kucağımızda. Yapı meselesi her çocuk bir olmaz
benim oğlanın zayıf kendini kaldırmasi. hergün bir kere yatırıyordum ama az geliyor demek ki. aklima geldikçe yatırayım yüz üstü. yüz üstü olunca kusuyor bir de bizim ki.
Benimki balık burcu canımvalla eğer saatini geçireyim yani uyanık kalma süresi max 1,5 saat. Onu aşarsa aşırı yorulup çok ağlıyor 2 saate kadar ağlıyor. O yüzden sürekli onunla ilgilenip uykusunu takip ediyorum şuan ayakta sallanarak uyuyor. Sinirliyse kucakta pış pışlanıyor. Ama yavaştan desteksiz uykuya geçirecem hem onun hem benim için yeter artık eee eee eee
Ya ben de bişey koymuyordum ama doktor düz zemine sabah akşam 10 ar dk koy sırt kasları gelişsin dedi. Bizimki koyduğum anda mücadeleye başlıyor ters dönmüş sinek gibi çırpınıp duruyor. 1-2 dk ancak duruyor. Doktor çıngıraklı çorap bileklik önerdi. Aldım ben de daha gelmedi belki o şekilde dikkatini çeker.Nasi yani yuz ustu yatiriñca biseu mi koycaz gogsunin altina
Sanırım gozlemledigim kadariyla kiz bevekler yüz ustu seviyor. Bizim oğlanlar sevmiyor. Oysa yüzüstü güzel gaz cikariyolarbenim oğlanın zayıf kendini kaldırmasi. hergün bir kere yatırıyordum ama az geliyor demek ki. aklima geldikçe yatırayım yüz üstü. yüz üstü olunca kusuyor bir de bizim ki.
Aynı benAlmadim ama bende cok istiyorum. Cok para verdigim seyleri genelde kullanmadim o yuzden tereddütteyim
Ay bende koyayım o zaman ben kafasını tam kaldıramıyor diye çok üstelemiyordum.5 dakika öyle durunca ağlamaya başlıyor çünkü boynu ağrıyor herhalde dedim.dediğine göre zamanla güçlenecek.peki günde kaç kez yatırıyordun başlangıçta? 3 4 defa yapsam hergün olurmu
Bende kitabi okudum biraz. Yöntem kolay gorunuyor ama cok sabirli olmak lazım. Pes etmeden 2 hafta uygularsak olur aslinda. Eslerden destek alirsak daha kolay olur. Ben kendim bi iki kere denedim sonra sinirlendim sallayip uyuttummisskokulumm sendin di mi tracy hogg un uyku kitabından bahseden. Bende de var ama o koca kitabı nasıl okuyup uygulacağım bu bebişle bilmiyorum ama bizimki uyku eğitimine çok açık genelde akşamları hava kararınca uyuyor gece dönüp duruyor emiyor falan ama sabah gün ağarana kadar tam olarak uyanmıyor. Gündüz uykuları çok düzensiz ve kısa. Kitabı biraz karıştırmıştım bahsettiklerini yapabilsem sanki benim kız uyacak gibi hissediyorum. Ya da olumlama olsun bu dünyaya pozitif mesaj gönderiyorum amin
Diyeceğim o ki başlayan olursa birbirimize bilgi versek ve motive etsek çok sevinirim
Ya ben de bişey koymuyordum ama doktor düz zemine sabah akşam 10 ar dk koy sırt kasları gelişsin dedi. Bizimki koyduğum anda mücadeleye başlıyor ters dönmüş sinek gibi çırpınıp duruyor. 1-2 dk ancak duruyor. Doktor çıngıraklı çorap bileklik önerdi. Aldım ben de daha gelmedi belki o şekilde dikkatini çeker.
Bir de doktor bize dike yakın duran ana kucağı önerdi artık tavan izlemesin çevreyi izlesin dedi. Ben de size söyliyim
Selam kızlar ya bu bebisleri uyutmak ne zor yaaa.. Esner esner ama ne yapsam uyumaz. Kaynanamda sen uyutamiyosun diyoBir ay sonra ise donecegim o bakacak uyutsun bol bol da goreyim
Sanırım gozlemledigim kadariyla kiz bevekler yüz ustu seviyor. Bizim oğlanlar sevmiyor. Oysa yüzüstü güzel gaz cikariyolar
Eki Görüntüle 2665137 Bizde durum bu sıcakta salla babam sallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?