2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eki Görüntüle 2665138
Hahha bende en son arabanin pusetini cikardim onda salliyorum suan. Hatta ters cevirdim cunku yuzume bakinca gülüyor sipa uyutamiyorum
Ay böyle hiç denemedim ya uyur mu ki ayakta sallıyorum pispis açık telefondan birimde emziğine bir damla pekmez sürüyorum yoksa tutmuyor öğürüyor hemen emzikosunu

Selam kızlar dün yolculuk,akşama yorgunluk,valiz yerleştirme ,bugün ev temizliği alışveriş derken parça parça okuyabildim olanları kafam allak bullak oldu..konu uzamasın denmiş ama forumda çok şeyeler paylaştığımız arkadaşlardı bu şekilde ayrılmalarına üzüldüm yolları açık olsun bebişleri sağlıkla büyüsün inş...

Kolay gelsin canım dinlenirsin artık yerleştiysen

Bu ay bir santim büyüme olmuş önümüzdeki aylarda da aynı şekilde bir santim büyümesi gerekiyormuş yakın takip edeceğiz dedi bıngıldak küçük olduğu için dedi

Bizimki de küçük. Çocuk doktoru büyümesini takip edelim dedi ama benim içim rahat etmiyor. 20 gün sonra çocuk nöroloğuna götüreceğim. Bu süre zarfında D vitamini vermiyorum. Rahat bir insan olmayı o kadar çok isterdim ki. Çocuğun kafasının şekline bakıp duruyorum, düzgün mü büyüyor diye

Aynen çok sohbet ettik hepsi aktiflerdi bir şey demek istemiyorum konu uzadıkça kızlar geriliyor eee cevap alacakları kimse de yok o yüzden kapatalım diye ben öneri de bulundum

Kaç cm acaba nasıl görünüyor ki? Ya şöyle bir şey var hidro sefali olsa doğuştan belli olur bu bıngıldak olayı tamamen bebeğe göre olan bir şey bu ay çoğu kapanıyor ya bir şey çalmayacak bence

Canım yağı ben düzenli veriyorum her sabah mamasına bir çay kaşığı. Zararı yok gerçek yağın. Doktorum önermişti. Ver zorlanmasın minik.
Ben bi ara direk ağzından veriyodum ebe öyle demişti bana sonra düzeldi bırakmıştım bayadır vermiyordum. Mama içine atmak daha mı iyi oluyor canım?

Kolay gelsin canım dinlenirsin artık yerleştiysen
Saol canım genel olarak yerleştik şimdi ufaklıkta uyudu bi kahve içip işlere devam burayıda merak edip ara ara girip okuyorum bir yandan da
Ben kaçırdım galiba ne için gideceksin nöroloğa bizse cumartesi gittik içimiz rahatladı umarım sizde rahatlarsınız Rabbim koltuğunuza uğratmasın

34,5 doğdu. 1. ay 37,5 - 2. ay 39,5 oldu. Bizimkinin bıngıldağı 40’ından sonra epey küçülmüştü. 2 gün sonra 3 aylık oluyor henüz gitmedik doktora.

N Nehir8077 herzaman ki gibi yine güzel yazmışsın 450 gram aldı bizim kızda bu ay ama kendi doktorumuza gidemedik emme de isteksiz iştahsız sağdığım sütü de en fazla 50 _60 içiyor iznin olursa mesajını eşime okutman istiyorum o çok takıyor kilo olayını

Bıngıldağı kapandığı için. Gidelim de içim rahatlasın inşallah

Ben sallayarak hiç uyutamadım zaten emziği verip kucağımda pış pış yapıyorum ya da emzik almazsa o an omzumda gezdiriyorum. Sadece sabah uyanınca yerinde pış pış yaparak uyuttuğum oldu ben de şaşmıştım demek çok uykusu olsa yerinde direk uyuyacak diye. Aman maşallah diyeyim de kendi kendimin de çok nazarı değiyor çocuğa
Bize direkt böyle olunca d vitaminini kesin derler sakın kesmeyin dedi ben 1 ay bekleyeceğim yaa hemen gidip de kendimi strese sokmam istemiyorum. Ay bu 3.ay muayenesi beni bitirdi. Az kilo alımı bıngıldak küçülmesi vajinal kapanma off

Sen neden gittin ne dedi canım?

Anladım canım nasıl istersen. Benim icin sorun yok ne izni aşk olsun. Ama sorman çok kibarca, çok tatlısın.hoşuma da gitmedi değil.

Vajinal yapışıklık geçen ay ben de fark ettim. Doktor da hafif var dedi. İlerleyen zamanlarda artarsa çocuk cerrahına gidersiniz dedi. Bana bir dert daha Bu arada ben doğduğundan beri pamuk ıslatıp temizliyorum. Mümkün olduğunca o araya dokunmuyorum. Kuruluyorum her seferinde. Pişik kremi sürüyorum ön tarafa getirmemeye çalışıyorum yine de geliyor demek ki. Çok kaka yapıyor poposu kızarıyor sürmek zorunda kalıyorum

Canım yağı ben düzenli veriyorum her sabah mamasına bir çay kaşığı. Zararı yok gerçek yağın. Doktorum önermişti. Ver zorlanmasın minik.
Canım benim ben bu doktorları anlamıyorum. Sizin doktorunuz vermeyi önermiş. Bizimkide tam tersini söyledi. Bagırsak florasının oluşmasına izin vereceksin. Kabız ola ola alışacak.eger yağ kullanırsan büyüdüğünde kabızlık sorunu yaşar demisti. Hayatı boyunca yağmı içecek bırak vucut kendi calışsın bilsun dengeyi demisti. Bazen kızım kabız oluyor öyle bekliyorum hatamı ediyorum yoksa.

Hadi yaa demek ıslak mendilden değil zaten sadece su ve pamuk olandan kullanıyordum ama yine de endişe ettim. Bir de altını alırken kusuyor ve uyanıyor diye bazen altını geç aldığım olmuştu ona da bağladım bir yandan da prima kullanıyorum bezi ıslak olmuyor aldığım zaman. Ay ne bileyim kendimi suçlayacak yer aradım eşim de diyor doktor bile nedenini bilmiyoruz diyor sen sebep arıyorsun. 3-4 gündür pişik kremini tamamen bıraktım. Bi de doktor östrojen içeren vakinal krem önerdi onu sürüyorum sabah akşam. Neyse bu yine o kadar ciddi bir problem değil. Bunlar olsun yeter ki şükür başka bir sıkıntıları yok

Ben doktorun tavsiyesini beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…