2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence senin yaptigin dogru Mantikli dusunursek çünkü gercekten bebeklerin herseyine müdahale etmemek gerek. Doktorlar 10 gune kadar olabilir diyolar.

34,5 doğdu. 1. ay 37,5 - 2. ay 39,5 oldu. Bizimkinin bıngıldağı 40’ından sonra epey küçülmüştü. 2 gün sonra 3 aylık oluyor henüz gitmedik doktora.
Biz 3 aylik kontrolde bas çevresi 39.5 olctu 1cm buyurmuştu başı geriye doğru büyüdüğünü düşünüp beyin cerrahisine gönderdi bingildak icinde kapanabilir önemli olan baş büyümesi dedi çok üzüldüm kötü şeyler de okudum internette ama ayda 1 cm büyümesi normal ve 39.5 normal değerler içinde olduğunu da gördüm c. Tesi bekliyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Ben bunu Kazen abiye de dedim . Ben direk sayfada konusulunca direk ulu ortada daha önce bu konuyu yazdim dedim . (Hata) Ama isteyen herkes olacakti . Blupa grubu yazanda benim (hata) ama siz insan sectiniz bumu samimiyetiniz bizleri ne kadar üzdüğünü anlamadiniz mi .. Blup ne diyor mesajlar inceleniyor .biz grubu kurduk seni liderlik egosuyla eledik demiyor hicte lider havam yoktur tesadüf actim konuyu köyün ağası benim havamda yok hic Benim istenmedigim soylendiginde bebegim zor hep sıkıntı yazıyorum ondan istememislerdir dedim güldüm . Ama gercek sizin ego savasiniz cikti . Keske bilmeseydim masum kalsalardi dedim .yinede eski hatrina canlari sagolsun dedim . Yahu hamilelikten beridir neler paylastik ben sizi hic kırdım mi sizi ne cok sevmis ne cok samimi bulmustum ne sohbetler döndü burda .. siz beni liderlik egosuyla sildiniz hatir samimiyet yokmus .
Ben diyorum aktif degilsin gözüm agriyor tele fazla bakamiyorum diyor . Diyeri biz grubu kurduk demiyor canim mesajlari kontrol ediyorlar diyor . Halbuki kurulmus bile grup . Yalanlarin nesini savunuyorsunuz . Tuz buz ettiniz güzelim ambiyansi kizginliktan cok üzülüyorum hersey cok guzeldi özleyeceğim. Bide magdur edebiyati yapip su ustteki yazilari yazmissiniz . Ayrica ben magdur degilim sıkıntıya dusmedim ki magdur olayim . Neyse tercihe saygi duyariz ama samimiyeti hice sayip hos olmayan sözler gecmesi saygiyi bozar .
Size kırgınım ama bebeklerinizi öpüyorum özlücem

Son düzenleme:
Sen neden gittin ne dedi canım?
Bize hamilelikte 23.haftada mikrosefali teşhisi koymuştu bir perinatolog çok şükür sağlıkla doğdu kızım 34 cm baş ölçüsü doktorlar normal diyorlar yapısal bir küçüklüktür diye aklımızda bişey kalmasın diye gittik çok şükür rahatladık
Anladım canım nasıl istersen. Benim icin sorun yok ne izni aşk olsun. Ama sorman çok kibarca, çok tatlısın.hoşuma da gitmedi değil.

Benimki istisna sanırım

benim kizce de

benim de gec kapanacaga benziyor.pek degisim olmuyor..uzme kendini..bazi seyler genetik.ben bakmadim nete.baksam üzülüp durucam...

canım bunlar zamanla gececek durumlarmis.üzme kendini..

Valla yorum yapamiyorm inan ki bu duruma. Cok uzuldum bir yandan bir yandan d uzun zmandan beri uyeliginiz var bilmemeniz de cok sasirtti beni bu durumda. Ben gecici saniyordm ama kalici diyerek belirtmissiniz. Art niyet yok aslinda ama bu sayfada da byle kurallar varms biz hic birsey anlamadan anlasildi ve banlanmis oldunuz. Umarim kendinizi ifade edebilirsinz. Ben cok sasirdm ama niyetinizde kötülük kesinlikle yok bnu anladm. Sadece merakiniza yenik düştünüz bnu anladm ve bizim yapacagimiz birsey de yok malesef. Galiba giris yapip okuyabiliyorsunuz anladigim kdariyla mesajlari. Hayirlisi diyorm baska birsey diyemiyorm.... Cok da sevmistim hepinizi gerçekten

Bende yatırdım az önce.ya 5 dakka derken saymadım aslında minimum sayı diye 5 dakka dedim Az önce süre tuttum 2 dk bile duramadı canım ya

Canım 5 dakka derken saymamıştım minimum süre diye öyle söylemiştim az önce yatırdım 2 dakka bile duramadı kafa aşağıya düşmeye çığrınmaya başladı bende yapacağım düzenli olarak erken kalkar emekler belki

Kizlar basini kaldirdigini anlamak icin yuz ustu yatinca yastik koymayacak miyiz
Canım ben koyuyordum ama arkadaşların doktoru koymayın demiş bende koymıycam artık.ben yüksek yastık koyuyordum birde öyle iyi duruyor baya uzun süre.ama yerde yastıksız durunca baya bi yoruluyor çok duramıyor

Stres yapma canım gercekten o en büyük düşman.benim en çok tahin ve helva getiriyor.mama gene veriyoruz ama sütüm çoğaldı benim sanki düşünüyorum ilk zamanlar çok korkmuştum sürecten yetmiyor diye aglıyordum mama vermek beni çok üzüyordu.sonra kendimi çok sütüm olduguna inandırdım.Soguk suda içiyorum dondurmada denedim çocuk kusmuyor ama klima halen acmıyoruz çabuk tutuluyoruz astımı çok tetikliyor benim

Bence senin yaptigin dogru Mantikli dusunursek çünkü gercekten bebeklerin herseyine müdahale etmemek gerek. Doktorlar 10 gune kadar olabilir diyolar.
Banada öyle dedi 10 güne kadar normal 2 gün yapmayınca, hemen yağa koşma dedi. Yada kabiz olmasin diye her gun yağ icirme dedi.

Canım sana yazacaktım unuttum tekrar konunun açıldığı iyi oldu.bizimkini de doktor açmıştı sonra tamamen kapanmıştı idrar deliği açıktı sadece.2 buçuk yaşından sonra açılır demişti doktor vücut o yaşlarda östrojen salgılamaya başlarmış yavaş yavaş.1 yıldır tamamen kapalıydı pek te bakmazdım açıkçası arasını açıp.geçende senle konuştuktan sonra baktım yarısından çoğu açılmış altta birazcık kalmış.yani zamanla açılıyor

son olarak dayanamayacağım bir şey daha yazacağım. hem blubun mesaji olarak kazenin paylaştığı mesajda, hem de toplu mesajda arkamızdan konuştuklarınizi okuyoruz yazmışsınız ya. bu ithaminiza kesinlikle karşı çıkıyorum.

arkadan konuşmak kişinin duyamayacağı yerden konuşmak, göremeyeceği yerden yazmaktır. biz gayet de sizin okuyabileceginizin farkinda olarak yazdik. özelden, ordan burdan mesaj atmadik. en fazla cevap hakkimiz olmadi diyebilirsiniz ki bunun da muhatabi biz degil, sizden bu hakki alan site yöneticileri. bu şekilde, burada mesaj atanlar üzerinden olumsuz algi olusturmaniz da hiç hoş değil.

Bu daha mantıklı bence. Lavmanlar bile zararlı tembellik yapıyor diye aynı mantık bence

Sağol canım bende akşam tahin pekmezin dibine vurayım bayılırım,sütümde artar belki.geceleri nasıl serinliyorsunuz peki.vantilatör denedim gece pek serinletmedi ama idare ederdi

Adamsın
resmen algı operasyonu ama yemezler

Teşekkür ederim düşünüp yazdığın için Ben de yarın gideceğim kontrole . Bir günü bir gününü tutmuyor . Dün maşallah güzel uyudu , güzel içti mamasını da . Bugun ne gece verebildim ne gündüz . Emme konusunda da isteksizdi . Aç olunca doğal olarak uyumadı da . İyice evin içinde gezdirdim , salladım , sarhoş gibi oldu da öyle mamayı içip yeni uyudu . Çok şükür sağlığı yerinde olsun da . Ama insan içmeyince aç olduğunu bildiğim için rahatsız oluyorum . O uyuyunca bile iş güç yapmak yerine çocuğun ağzında biberonla bekliyorum ki içsin bari uykuda diye . Enteresan bir şekilde de bazen uyanıkken içtiği de oluyor . Neyse bakalım yarın ne diyecek doktorumuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…