2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anladım canım çok şükür
Ah iyi sevindim bize de östrojen içeren bir krem verdi sabah akşam sürün dedi bakalım işe yarayacak mı

yüz üstü yatırıp kronometre tuttum. 3. 40 gibi tutabildi. sadece kafasını kaldırıyor ama ellerinden destekle göğsünü kaldıramıyor hiç. 23unde dört ayi bitiyor

Anladım canım çok şükür

Ah iyi sevindim bize de östrojen içeren bir krem verdi sabah akşam sürün dedi bakalım işe yarayacak mı
Yarar canım açılır kremle.açıldığında her altını açmada vajen bölgesini arala mutlaka.tekrardan yapışmasın birbirine

Bende üzülüyorum aç diye ama memeyide sütü de iştahsız içiyor aç olsa birinden birini severek içmez mi ya ...inş yarın güzel haberler alırsın

Ben yeter ki uyusun diye uyudugu gibi bırakıyorum yanda sevmiyor düz oldu kafasi alistirsam iyi olacak yana
Bizim ki de düz yatmıyor hemen çeviriyor kafayı ama nörolog güzel kafalı bir genç kız olacak bu kafalarda saç çok güzel durur dedi ne alakaysa slovaklara benziyormuş kafa yapısı

Bizim ki de düz yatmıyor hemen çeviriyor kafayı ama nörolog güzel kafalı bir genç kız olacak bu kafalarda saç çok güzel durur dedi ne alakaysa slovaklara benziyormuş kafa yapısı
Yastık hic kullanmıyorsun dimi
Ben alttan eğimli sekilde yastik koydum yatagin altina
Dogru demis cok guzel olur o kafa sekli duz kafayi sevmiyorum . Esiminki duz annen yatırmış birakmis diyordum . Simdi ben aman nasil uyursa uyusun yeter ki uyusun diyorum

Hanımlar bizim bacaklarımız hafif eğri mi bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• 26A797AC-2D32-4A8F-95FA-ADC8CD4315C3.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 3483769B-0459-42CF-AC4B-456B1445BC23.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar dümdüz zeminde yüzüstü yatırın. Ben yazmıştım buraya geöen ayki sağlık ocağı kontrolümüzde ebemiz sınav yaptı geçemedik kafasını kaldıramadı diye. Yastıkla çok iyi kaldırıyordu halbuki. Ebemiz yastıkla yüzüstü yatması bişey ifade etmez dedi. O gün bugündür dersimize çalışıyoruz kızlarımda öyle şeyler yapmıyordum ya sanki. Zamanla başını kaldırıp dirseklerden, ellerden güç almayı ve kendilerini kaldırmayı öğrenecekler. Sert zemin daha iyi bu çalışmalar için. Benimki dönüyor artık yüzüstü yatırıyorum tek elini itiyor diğer tarafa dönüş yapıyor. Az önce zeytinyağıyla masajlarını yaptım yerde yüzüstü çevirdim sırtına, poposuna da masaj yaptım bir baktım dirseklerden kalkmış kafayı da kaldırmış tv izliyor sıpadaki keyif kimsede yok

Bendim canım o kitabı öneren benimki de kızkardeşimdeydi o da vermiş sağolsun arkadaşına tekrar okuyum bir diyordum. Gerçi çoğu bilgi artık instagramdaki uyku eğitimcilerinde de var. Sabır bu işin anahtarı canım. İlk zamanlar 1 saati geçiyor uyumaları 3 gün istikrarlı olursan süre kısalıyor. Eşlerle konuşup onlara da anlatıp beraber uygulamak lazım sabrın zorlandığı yerlerde

yüz üstü yatırıp kronometre tuttum. 3. 40 gibi tutabildi. sadece kafasını kaldırıyor ama ellerinden destekle göğsünü kaldıramıyor hiç. 23unde dört ayi bitiyor
Zamanla öğrenir canım çok koymuyorsan yüzüstü süre güzel aslında. Kaslar güçlendikçe gövdesini de kaldıracak

Kızlar yakında ek gıdaya geçeceksiniz. Kör zaman gelecek, ve cogu şey olmuyor. Bu sefer degisik lezzettede zorluk oluyor. Bazı bitecek yiyecekleri difrize atarsanız iyi olur. Konserve yapabilen onuda yapabilir. Ama ben biraz ya tembelim yada, gerçekten fırsat bulamıyorum. O yüzden difrize atıyorum. Kayısı falan kaynattım konserve yaptım ek gıdaya geçince kabız olursa içirmek için. Hatta taze meyveleri da bazı meyvaları attım. Bazı meyvelerin bittiği ana denk gelirse, en azından tatsın diye.

Kocamda da var eğrilikte acaba mı diyorum arada düz olur inşallah
Benim eşimin de bacakları eğri kv düşer de yara olur diye hiç şort giydirmemiş. Benim büyük kızda da vardı biraz eğrilik doktora götürdüm. Yazın hep şort giydir mümkünse denize götürün bir de dedi. Yaptık ve şuan yok bir sıkıntısı düzeldi şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…