- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Anladım canım çok şükürBize hamilelikte 23.haftada mikrosefali teşhisi koymuştu bir perinatolog çok şükür sağlıkla doğdu kızım 34 cm baş ölçüsü doktorlar normal diyorlar yapısal bir küçüklüktür diye aklımızda bişey kalmasın diye gittik çok şükür rahatladık
Ah iyi sevindim bize de östrojen içeren bir krem verdi sabah akşam sürün dedi bakalım işe yarayacak mıCanım sana yazacaktım unuttum tekrar konunun açıldığı iyi oldu.bizimkini de doktor açmıştı sonra tamamen kapanmıştı idrar deliği açıktı sadece.2 buçuk yaşından sonra açılır demişti doktor vücut o yaşlarda östrojen salgılamaya başlarmış yavaş yavaş.1 yıldır tamamen kapalıydı pek te bakmazdım açıkçası arasını açıp.geçende senle konuştuktan sonra baktım yarısından çoğu açılmış altta birazcık kalmış.yani zamanla açılıyor
Yarar canım açılır kremle.açıldığında her altını açmada vajen bölgesini arala mutlaka.tekrardan yapışmasın birbirineAnladım canım çok şükür
Ah iyi sevindim bize de östrojen içeren bir krem verdi sabah akşam sürün dedi bakalım işe yarayacak mı
Bende üzülüyorum aç diye ama memeyide sütü de iştahsız içiyor aç olsa birinden birini severek içmez mi ya ...inş yarın güzel haberler alırsınTeşekkür ederim düşünüp yazdığın içinBen de yarın gideceğim kontrole . Bir günü bir gününü tutmuyor . Dün maşallah güzel uyudu , güzel içti mamasını da . Bugun ne gece verebildim ne gündüz . Emme konusunda da isteksizdi . Aç olunca doğal olarak uyumadı da . İyice evin içinde gezdirdim , salladım , sarhoş gibi oldu da öyle mamayı içip yeni uyudu . Çok şükür sağlığı yerinde olsun da . Ama insan içmeyince aç olduğunu bildiğim için rahatsız oluyorum . O uyuyunca bile iş güç yapmak yerine çocuğun ağzında biberonla bekliyorum ki içsin bari uykuda diye . Enteresan bir şekilde de bazen uyanıkken içtiği de oluyor . Neyse bakalım yarın ne diyecek doktorumuz .
Ammaaa maşallah çok tatlıBende yüz üstü yatırıp kartlar koyuyorum önüne onlarla oyalanıyor gülüyor konuşmaya çalışıyorEki Görüntüle 2665185
Masallah baya diklatli bakıyor. Uyurken sag sol mu yatırıyorsun canmBende yüz üstü yatırıp oyunvcaklar kartlar koyuyorum önüne onlarla oyalanıyor gülüyor konuşmaya çalışıyorEki Görüntüle 2665185 Eki Görüntüle 2665186
Yerim çok minnoş yaBende yüz üstü yatırıp oyunvcaklar kartlar koyuyorum önüne onlarla oyalanıyor gülüyor konuşmaya çalışıyorEki Görüntüle 2665185 Eki Görüntüle 2665186
Evet canım sağ sol yatıyorMasallah baya diklatli bakıyor. Uyurken sag sol mu yatırıyorsun canm
Ben yeter ki uyusun diye uyudugu gibi bırakıyorum yanda sevmiyor düz oldu kafasiEvet canım sağ sol yatıyor
Bizim ki de düz yatmıyor hemen çeviriyor kafayı ama nörolog güzel kafalı bir genç kız olacak bu kafalarda saç çok güzel durur dedi ne alakaysa slovaklara benziyormuş kafa yapısıBen yeter ki uyusun diye uyudugu gibi bırakıyorum yanda sevmiyor düz oldu kafasialistirsam iyi olacak yana
Yastık hic kullanmıyorsun dimiBizim ki de düz yatmıyor hemen çeviriyor kafayı ama nörolog güzel kafalı bir genç kız olacak bu kafalarda saç çok güzel durur dedi ne alakaysa slovaklara benziyormuş kafa yapısı
Eğrilik normal canım zamanla düzelir balkonda bacakları güneşlendir. Yerim o tontiş bacaklarıHanımlar bizim bacaklarımız hafif eğri mibana mı öyle geliyor
Bendim canım o kitabı öneren benimki de kızkardeşimdeydi o da vermiş sağolsun arkadaşınamisskokulumm sendin di mi tracy hogg un uyku kitabından bahseden. Bende de var ama o koca kitabı nasıl okuyup uygulacağım bu bebişle bilmiyorum ama bizimki uyku eğitimine çok açık genelde akşamları hava kararınca uyuyor gece dönüp duruyor emiyor falan ama sabah gün ağarana kadar tam olarak uyanmıyor. Gündüz uykuları çok düzensiz ve kısa. Kitabı biraz karıştırmıştım bahsettiklerini yapabilsem sanki benim kız uyacak gibi hissediyorum. Ya da olumlama olsun bu dünyaya pozitif mesaj gönderiyorum amin
Diyeceğim o ki başlayan olursa birbirimize bilgi versek ve motive etsek çok sevinirim ❤
Ya ben de bişey koymuyordum ama doktor düz zemine sabah akşam 10 ar dk koy sırt kasları gelişsin dedi. Bizimki koyduğum anda mücadeleye başlıyor ters dönmüş sinek gibi çırpınıp duruyor. 1-2 dk ancak duruyor. Doktor çıngıraklı çorap bileklik önerdi. Aldım ben de daha gelmedi belki o şekilde dikkatini çeker.
Bir de doktor bize dike yakın duran ana kucağı önerdi artık tavan izlemesin çevreyi izlesin dedi. Ben de size söyliyim
Kocamda da var eğrilikte acaba mı diyorum aradaEğrilik normal canım zamanla düzelir balkonda bacakları güneşlendir. Yerim o tontiş bacakları
Zamanla öğrenir canım çok koymuyorsan yüzüstü süre güzel aslında. Kaslar güçlendikçe gövdesini de kaldıracakyüz üstü yatırıp kronometre tuttum. 3. 40 gibi tutabildi. sadece kafasını kaldırıyor ama ellerinden destekle göğsünü kaldıramıyor hiç. 23unde dört ayi bitiyor
Benim eşimin de bacakları eğri kv düşer de yara olur diye hiç şort giydirmemiş. Benim büyük kızda da vardı biraz eğrilik doktora götürdüm. Yazın hep şort giydir mümkünse denize götürün bir de dedi. Yaptık ve şuan yok bir sıkıntısı düzeldi şükür.Kocamda da var eğrilikte acaba mı diyorum aradadüz olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?