2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bahar ek gıda benim kanayan yaram biliyorsun.oğlumda aynı hatalara düşmek istemem.bana yardımcı olur musun neler koyayım buzluğa neler yapayım menü çıkarsak birbirimize herkes ne iyi olur

Zamanla öğrenir canım çok koymuyorsan yüzüstü süre güzel aslında. Kaslar güçlendikçe gövdesini de kaldıracak
günde bir kez yapıyordum ama artık her uykudan uyandığında yapayim diyorum. sen hatirlattin biraz ihmal ettim dogrusu. sagolasin canım. ❤

Bezelye ve taze fasulye attım bir tek bizimkiler kış meyveleri yiycekler de mandalina portakal 8.aydan önce verilmiyordu zatennar, elma, armut veririz. Çilek reçeli yaptırmıştım kv geldiğinde sıcak koymuştuk konserve usulu az önce baktım ekşimiş döktüm bir kavanozu kızım da çok seviyordu onun için yaptırmıştım. Kısmet değilmiş

Sehirin gürültüsünden kaçıp koye geldim buradada tam cocugu uyutuyorum hasta dedikleri yasli nene kapinin onunde inek kovaliyor tam kizi yatırıyorum inek möö diye bagiriyor kuslar ceviz agacnda bayaa ötüyor bnm kizda sese gelemiyor of anam of nerelere gidem

Canım ben hala mesela yazın oğlumu sevdiği meyvaları hep atıyorum. Kendi kendine çözüldükten sonra kışın bile yazın meyvelerini yediriyorum. Mesela kesinlikle kabak buzluğa mutlaka at.Bebeklerin en çok sevdiği yumuşak yemeklerden 1 tane sesi sindirimi kolay. Bebekler kabuğu çok güzel yiyorlar �lerleyen zamanlarda pirinçli kabak yedireceğiz

günde bir kez yapıyordum ama artık her uykudan uyandığında yapayim diyorum. sen hatirlattin biraz ihmal ettim dogrusu. sagolasin canım. ❤
Ayaklarını da ellerinle destekle itip sürünüyor benimki. İleriye oyuncak koyuyorum ayağını dizlerini itip ileriye atılıyor. Bacak, ayak, bilek karın, sırt ve popo masajını hergün yapın kızlar önünüze alın yağlı pehlivan gibi yapın bebişleri

Çiğ çiğ atacağız dimi kavurmadan pişirmeden

misskokulumm
Canim napayim bn koydeyim annemler yanmda kiz ayni gaz hala devam burda birde mamayi bitirdikten snra gazini alirken azcik kusuyor cc yide azalttim ama devam ediyor doktor malfor plus vernis esime bugun gaz damlasni vermedim onu verdm sadece biraz moralim bozuluyor. Eşim haftaya burada ins. Gece uykularnz erkene cekildi ilk zamnlar 2 de uyurdu snra 12 oldu simdi ise iki gndur 10 da uyuyoruz. Gunduzleri ise yarm saat 40 dk uyuyp uyanyr ondada sallıyorum. Bizde durumlar bu sekilde 3 bucuk ayligiz bakalim o
Umarin duzelir herşey. Siz nasilsnz kakasini yapiyornu göktuğ bey

Canım doktor bana günde 10 - 15 defa 5 - 10saniye yap demişti.

Bahsetsene biraz nasıl 1 saati geçiyor ne oluyor o sürede

Şort ne alaka acaba nasıl bi etkisi oluyor

Ek gıda beni de korkutuyor şimdi memeyi dayıyorum olur bitiyor
Bende korkuyorum valla yemeyen çocuk çok zor çünkü.gözümü açtım artık ne bulursam ağzına tıkıcam iştahlı olsun bol bol yesin inşallah kızım gibi reddetmez.birde pütürlüye nasıl alıştırıcaz o da var.ilk verince tadımla gidicez de pütürlüyü ne zaman nasıl vericez o da endişelendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…