2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah canım tamamdır

Benimde vardı ev tipi ana kucağı yükseklik kademesi vardı çok iyi olurdu ama sattım.onun yerine pusete koyup vereyim bende.onda da biraz dik oluyor.bende 5 aylıkken mama sandalyesine nasıl oturtacağım oturmayı öğrenir mi diye endişe ediyordum

keyfi yapiyor canim...alisti iyice ve cok yorucu oluyor..

İşte hergün yeni birseyler öğreniyoruz.senin kızın nasıl oldu. Başladımı yemek yemeye

Olabilir canım şişme var mı diş etlerinde? Gerçi 3 aylık bebekte olur mu şişme bilmiyorum ama..bizim kız ilk dişlerini 13 aylıkken çıkardığı için

sansliymissin...
daha gaz ve alerji derdi bitmeden simdi de diş
ya şis ve elletmiyor..toplamda 17 saattir ayakta ve uyumaya niyeti yok.10 dk dalıyor geri uyanıyor

Buzlukla kontrolle emebileceği soğuk bişey var mı canım rahatlatır belki biraz.
bogazlari siserse diye korkuyorum ama yarin buzdolabina konulan soguk dis kasiyicilardan alicam.annemlerdeyim.evde vardi.yanima almadim eşşek gibi uff.. calpol versem mi bilemedim.çok da küçük..
oglum da 4 ayda cikarmisti.ben de 4 ayda çıkarmışım

Evet buzlu şeylerle Allah korusun şişirebilir canım ya haklısın. Kaşıyıcı iyi gelir inşallah. Calpol ateşi varsa iyi gelir aslında, daha önce verdiysen yine az biraz verebilirsin canım sen daha iyi bilirsin hissedersin annesi olarak.

Teşekkür ederim

ya tam 18 saat oldu simdi uyudu ve uyanabilme ihtimali yuksek...
ya bir bebek nasıl dayanır
perisanim midem bulaniyor stresten..evdekilerde perişan oldu..yarın evime donecegim..tatil benim neyime
Kuzum cok zor bide disleri eksik ssnki alip ekmek yicekler hemen uyuyorken uyu hemen canm

Merabaaaaa kızlar çok şükür ben de tatil havasına girdim forumu daha yeni bi üstün körü okudum ban yiyenler olmuş neler olmuş yaa aaa tam giybetlik he bu arada bizi gruba layık görmemiş oylama mi yapmışlar hahshajahahs ay çokta fifi burdaki elmas degerindeki kıymetli bilgileri üç beş kişi verecek mi onlara hadi bakiiim üzülmeyin kizzz kalan sağlar bizimdir bende hepinizi merak ediyorum ama bu mesafe iyidir ne demişler insanın başına ne gelirse ya meraktan ya ...... tövbest ya çok takip edemiyorum ama kalbim sizinle canlar

Ben promalt ve karamaltz içtim birer koli bilemiyorum çok aman aman bir artış olmadı gibi. Gerçi bu bebeğimde şunu yedim yada içtim de arttı dediğim bişey olmadı kızlarda mesela yoğurtlu yarma çorbası yapar içerdim gece sütüm taşardı yatağı ıslatırdı. Bulgur pilavı humana çay bunlar güzel süt yapardı. Bunda da içiyorum yiyorum helvalar tahinler yok bir fark pek. Hani derler ya sık sık emzir sütün artar diye bu işin sırrı emzirmekte oğlan emmedikçe azalıyor süt kızlar gazları olunca uykuları gelince sinirlenince memeye gelirdi rahatlarlardı. Bu tam tersi uyku mahmurluğunu kaçırırsam emmiyor kesinlikle. Artık aldığı kadar diyorum ben de belki 6 aydan sonra döner memeye belli olmaz bunların işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…