Oh ne akıllı duru kız uyanıp devam etmez benimkiBenimkide elleri agzina sokar gozunu ovalar kendini uyandırır.Ben pek müdahale etmiyorum uyandırıyor kendini.Hemen alip meme verip geri bırakiyorum bir sure sonra geri uyuyor.Aç oldugundan şüpem yoksa, hiç ellemyiyorum. Uyaniyor devam ediyor bir sure sonra sıkılıp geri uyuyor kimse yok diye, görünmüyorum.
Cıtcıtlı body ve corap giydiriyorum canım ayakları üşürse gazlanır en iyisi giydirmekKizlar bebislere corap giydiriyormusunuz bu sicaklarda. Corap giydirsem ayaklari terliyor giydirmesem ayaklar buz gibi. Ne yapsam bilemedim ki
Valla benimki umut tan dolayı alıştı. Çok ilgilenemedim kuzumla.Oh ne akıllı duru kız uyanıp devam etmez benimki
Bizimki de aynen öyle ben giydiriyorum zaten bacaklar açık ayaklardan gaz olmasın diye ama ayaklarıyla da dokunma hissini öğrenmesi gerekiyorsa çıkarayım diyorum ara sıraKizlar bebislere corap giydiriyormusunuz bu sicaklarda. Corap giydirsem ayaklari terliyor giydirmesem ayaklar buz gibi. Ne yapsam bilemedim ki
Maşşallah canım kendi kendine uyuyorsa arada uyanınca da kendi dalabiliyor işte sallanaraj uyursa hep sallanarak geri uykuya dalmak istiyorlar.Benimkide elleri agzina sokar gozunu ovalar kendini uyandırır.Ben pek müdahale etmiyorum uyandırıyor kendini.Hemen alip meme verip geri bırakiyorum bir sure sonra geri uyuyor.Aç oldugundan şüpem yoksa, hiç ellemyiyorum. Uyaniyor devam ediyor bir sure sonra sıkılıp geri uyuyor kimse yok diye, görünmüyorum.
Garibim kendi kendine vakit gecirmeyi öğrendi ilgisizlikten.Maşşallah canım kendi kendine uyuyorsa arada uyanınca da kendi dalabiliyor işte sallanaraj uyursa hep sallanarak geri uykuya dalmak istiyorlar.
nzh99 canım Allah gani gani rahmet eylesin anneciğine seni de evladına, evladını da sana bağışlasın. Hep olumlu bir insansın bu günlerin de üstesinden gelirsin Allahın izniyle iyileşecek Ata nın burnu zamanla geçip gidecek bu zor günler. Kuzenin gidince nasıl yapacaksın peki bebeği canım? İzin alabiliyor musun?
Ben dün gece çok sıcaktı giydirmedim ara ara baktım hep sıcaktı ayakları. Çorap giydirince de terliyor hep ayakları şuan var çorap mesela. Sabah girdim odasına ki kakasını yapıyor ıkına sıkıla şükür ağladı sonra baya biraz da lavaboya tuttum kucağımda yaptı rahatladı uyuyor şükür.Kizlar bebislere corap giydiriyormusunuz bu sicaklarda. Corap giydirsem ayaklari terliyor giydirmesem ayaklar buz gibi. Ne yapsam bilemedim ki
Ben tek zıbın giydiriyorum bana cok sıcak gelincede cama koyuyorum.Bizimki de aynen öyle ben giydiriyorum zaten bacaklar açık ayaklardan gaz olmasın diye ama ayaklarıyla da dokunma hissini öğrenmesi gerekiyorsa çıkarayım diyorum ara sıra
Duru hep kendi uyuyor mesela koltuga koyuyorum, abisine yemek yediriyorum bi geliyorum uyumus. Altini temizliyorum biraz hava alsın diye bırakıyorum yatakta, bulasik yikamaya gidiyorum geliyorum uyumus. Bezi takip besige koyuyorum. Eger benim isim varsa ikisini bir sallıyorum oda durunun uykusu yoksa. Abisi uyurken oda uyusun diye yoksa hic sallanıyorum, kendi uyuyorOh ne akıllı duru kız uyanıp devam etmez benimki
Canım ilgisizlikten değil öyle deyip üzme kendini uyumayan bebek ne yaparsan yap uyumaz benim büyük oglan çatlatırdi beni uyumazdi ne yaparsam yapayım gece kalkıp oyun oynadığımızi bilirim lego kepçe ama bu masumum aynı dediğin gibi bence durunun yapısı bu eşim diyor ki biz bu bebeği hakettikDuru hep kendi uyuyor mesela koltuga koyuyorum, abisine yemek yediriyorum bi geliyorum uyumus. Altini temizliyorum biraz hava alsın diye bırakıyorum yatakta, bulasik yikamaya gidiyorum geliyorum uyumus. Bezi takip besige koyuyorum. Eger benim isim varsa ikisini bir sallıyorum oda durunun uykusu yoksa. Abisi uyurken oda uyusun diye yoksa hic sallanıyorum, kendi uyuyor
Demek ki sonradan oluyo ya anladığım kadarylaBaktım da şimdi bizim verem aşısının yeri de kızarmış kabuk falan yok ama
İltihap olsa nasil anlarz canm. Birde diyel oldu napacagizBizim de aşı yerimiz iki gündür kızardı zaten olması gereken bu kızlar başta belli olmayıp sonradan kizariyo hatta iltihaplanabilir normal yani bunlar
Ben ince bi kundak yapiyorm sadece kolunu yksa korkuyo dedigin gbiKızlar bebekleriniz o tomurcuk ellerini agzına yüzüne sürüp kendini uyutmuyor uyuyunca uyandırıyor munasıl çözüm buldunuz
Ben abisinin sortunu giydiriyorum biraz bol olsun sıkmasın diye kollarını içine koyuyorum . Uyurken hep öyle . Gece cıkarınca da uyanıp duruyor sürekli diye gece boyunca öyle kalıyor . Uyanıklen cıkarıyorum gelişimsel el kullanmasına zararı olur mu ki diye düşünüyorum
Keşke ben de ilgilenmeseydim 5 dk kendi başına duramaz mı bi çocuk yandım vallaaGaribim kendi kendine vakit gecirmeyi öğrendi ilgisizlikten.
Canın bana yazmamışsın araya giriyorum ama yapar eğer yapıyorsa markasını değiştir dene ne kullanıyorsunCanım demir ilacı huzursuzluk yaptı mı ben daha yeni başladım vermeye ama 2-3 gündür aşırı huysuz onla alakası olurmu ki
Allah razı olsun cNım. Bayramda izine ayrılıp tüm izinlerimi kullanacağım. Üç gün arkadaşım gelip yanında duracak ayarladım. Daireye görünüp geleceğim. İdare edecekler.Allah rahmet etsin canım annene . Sende artık mis gibi bir annesin
Herkes gidince nasıl yapacaksın bebegini işe gitmezsin heralde
Sağ ol canım cevabın için kulaklarımı tikadım artık. Bu sefer de göğsümde süt tıkandı ağrım var. Hayırlısısın bakalimAman boşversene canım ya ne derlerse desinler bildiğini oku he he de geç yenidoğan değil artık bebeklerimiz sen bilirsin aç mı tok mu. Gaz olayı da bitti bizim bayadır yok. Ne 6 ayıymış bozma moralini
Doktor kıkırdak doku geliştiğinde yeterli D vitamini alınca geçecek diyor ama. Çocuğun yaşam kalitesi düşüyor. Korkuyorum AllHım korusun. Haftasonu eşim gelecek biraz daha rahat olurum inşallah. Senin de annen baban nur içinde yatsın canım. Mekanları cennet olsun.Günaydın gecmisbolsun canım.burun tıkanıklığının hala devam etmesine üzüldüm.Doktoru bu duruma ne diyor peki bir çözüm bulamiyormu.Bebeklerde burun yikanikligi uykularinida beslenmelerinide bozuyor malesef. Annen için de Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Hayatında neler degisirse degissin illa eksiklikleri hep hissediliyor. Allah cocuklarimiza sağlıklı uzun ömürler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?