Saol kuzum Allah razı olsun amin inşallahgünaydın canim. Rabbim anneciğine rahmet etsin, cennet bahçelerinde dinlendirsin insallah.
kuzucugun burun tıkanıklığı da hem seni hem kendisini yoruyor. inşallah geçer kisazamanda.
sondaki duana da can-ı gönülden amin diyorum. ❤
Saol canım benim. Allah razı olsun.Allah rahmet eylesin canim. Seni ve bebisini o kadar iyi anlıyorum ki burun tıkanıklığı çok zor ben kendim cok yaşadım. Her gördüğümde seni dua ediyorum inşallah bir an once o minik burnu huzur bulur
Ben giydiriyorum dediğin gibi giydirmeyince ayaklar buz gibi oluyor.Kizlar bebislere corap giydiriyormusunuz bu sicaklarda. Corap giydirsem ayaklari terliyor giydirmesem ayaklar buz gibi. Ne yapsam bilemedim ki
Aynen kuzum. Bi de yalnız kalacağız oğlumla. Allah hepimizin geçmişlerini nur içinde yatırsın inşallahnzh99 canım benim nurlar içinde yatsın annen bugün başka şeylerle kafanı dağıt birşeylerle uğraş biliyorum bugün hiç bitmeyecek
Bizim hemşire de kabuklanma hatta irin bile olabilir bu iki hafta sonra da okur daha sonra da olur demiştiKizlar yaziyim diyorm hep unutuyorm. Verem aşısı sonrasinda cogubda ayni benm gni hic iz yara kabuklanma yasamadim diye konusmustuk hatta aşı tutmadi mi vs diye düşünmüştük. 1 aysnra yani oglum tam 3 ayi gecti kabardi az bisey aşı yeri ve kabuklanacak byle belli ediyor. 3 ay kontrolune gittigimde de ebeme sordm siz olir demistinz ama ilk zamanlar olmadi 1 ay snra oyle oldu diye normal dedi bana. Sizde durumlar ne verem aşısı yeri nasil bebislerin.?
Hiç bisey yapmican canım o kabuklanip zamanla düşecek iltihaplanmazsa da kızarıklığı zamanla geciyoİltihap olsa nasil anlarz canm. Birde diyel oldu napacagiz
Anladım canım insallah biran evvel iylesir.yanlızlık zaten hepten herseyi düşündürüyor. Seni üzmek için anlatmıyorum insanın yası kaç olursa olsun, ailesini hep arıyor hep özlüyor. Çok basit birsey ama ben cok kırıldım, hatta cok kinlendim içten içe. Hem kayinvalideye hem kocama. Geçen hafta kayinvalideye gittik.beni normal bir sekilde öptü oğluna bir sarıldı, bırakmıyor öpüyor kokluyor oğlum dedikçe bir oğlum daha çıkıyor ağzından. Kayınpeder hanım abartma kız üzülür felam dedi bırak kızın kocasını, o artik baharın dedi. Kimse benim ogluma olan sevgime karışamaz, anası varken sevsin ben ölünce kim sevecek dedi. Gözlerim doldu esimin gözünün içine baktım. Sonra oturdular goysune yatti kayinvalide, lavobaya gittim en az yarim saat ağladim. Sanki beni birakip gitmeleri onlarin sucuymus gibi anneme babama söylenerek agldim. Esim geldi karnim agriyor dedim. Gözler sis çıktım kayinpederim gel bahar sana birsey göstercem dedi. Gittim sarıldı bana sen onlarin nispetine bakma. Kocan tepki verirse anası küsuyor. Tepki vermezse sen üzülüyorsun. Ben seni cok seviyorum. Dedi bir kez da ağladım b..k gibi bir gundu benim icin. Gezmeye gidecektik iptal ettim. Simdi ise esim bana karsı cok yakin ama ben anlamadigim bir sekilde bu kadar basit birseyden, dolayi sogudum.Doktor kıkırdak doku geliştiğinde yeterli D vitamini alınca geçecek diyor ama. Çocuğun yaşam kalitesi düşüyor. Korkuyorum AllHım korusun. Haftasonu eşim gelecek biraz daha rahat olurum inşallah. Senin de annen baban nur içinde yatsın canım. Mekanları cennet olsun.
Aynen sert ben ellemiyorm korkumdan. Yıkarken de öyle degdirmiyormBizim hemşire de kabuklanma hatta irin bile olabilir bu iki hafta sonra da okur daha sonra da olur demişti
Bizim aşı yerimiz şimdi kırmızı
Mercimek tanesi kadar içi de sert dışından elleyince öyle..
Oyy insallh olmaz o zaman yaaaHiç bisey yapmican canım o kabuklanip zamanla düşecek iltihaplanmazsa da kızarıklığı zamanla geciyo
beyaz sabun kurtarıcıdır canim. güzelce çitile. sonra iyice durulamadan makineye at. ben de almadim daha leke çıkarıcı. ek gidalara geçince alirim herhalde. o zaman herşey batıyor.İlk kez kızımın kakası atletine taştı söyleyin aa dostlar nasıl çıkartayım leke çıkarıcısını almamıştım yanıma hiç ihtiyacım olmamıştı bu zamana kadar
kıyamam canım. gözlerim doldu okurken. Rabbim yerlerinde rahatlık versin anne ve babacigina. sana ve çocuklarına uzun ömür versin insalllah.Anladım canım insallah biran evvel iylesir.yanlızlık zaten hepten herseyi düşündürüyor. Seni üzmek için anlatmıyorum insanın yası kaç olursa olsun, ailesini hep arıyor hep özlüyor. Çok basit birsey ama ben cok kırıldım, hatta cok kinlendim içten içe. Hem kayinvalideye hem kocama. Geçen hafta kayinvalideye gittik.beni normal bir sekilde öptü oğluna bir sarıldı, bırakmıyor öpüyor kokluyor oğlum dedikçe bir oğlum daha çıkıyor ağzından. Kayınpeder hanım abartma kız üzülür felam dedi bırak kızın kocasını, o artik baharın dedi. Kimse benim ogluma olan sevgime karışamaz, anası varken sevsin ben ölünce kim sevecek dedi. Gözlerim doldu esimin gözünün içine baktım. Sonra oturdular goysune yatti kayinvalide, lavobaya gittim en az yarim saat ağladim. Sanki beni birakip gitmeleri onlarin sucuymus gibi anneme babama söylenerek agldim. Esim geldi karnim agriyor dedim. Gözler sis çıktım kayinpederim gel bahar sana birsey göstercem dedi. Gittim sarıldı bana sen onlarin nispetine bakma. Kocan tepki verirse anası küsuyor. Tepki vermezse sen üzülüyorsun. Ben seni cok seviyorum. Dedi bir kez da ağladım b..k gibi bir gundu benim icin. Gezmeye gidecektik iptal ettim. Simdi ise esim bana karsı cok yakin ama ben anlamadigim bir sekilde bu kadar basit birseyden, dolayi sogudum.
Ben giydiriyorum arada çıkarıyorum ama hemen soğuyor gaz olmasın diye giydiriyorumKizlar bebislere corap giydiriyormusunuz bu sicaklarda. Corap giydirsem ayaklari terliyor giydirmesem ayaklar buz gibi. Ne yapsam bilemedim ki
hiç bilemedim ki, kurumuş kan olsa şimdiye kadar kalmazdi herhalde. yeni kanasa atletinde leke olurdu.Kizlar ya gobek deligine bakar misiniz iyice yeni banyo yaptirdim ogluşa rahatlasn dedim once de vardi ama sanli cogalms gbi geldi. İçi siyah byle. Sizce nedir
Yaaa bu ne tatlı bi fotoğrafBen tek zıbın giydiriyorum bana cok sıcak gelincede cama koyuyorum.Eki Görüntüle 2665508
Valla ben çamaşır suyu kullanıyorum az bişey çıkmıyor yoksa başka çitileyip durdum ilk zamanlar ellerim acıdı o derece. Yok çıkmıyorİlk kez kızımın kakası atletine taştı söyleyin aa dostlar nasıl çıkartayım leke çıkarıcısını almamıştım yanıma hiç ihtiyacım olmamıştı bu zamana kadar
Ferrum kullanıyorum canım bugün vermedim gayet iyiCanın bana yazmamışsın araya giriyorum ama yapar eğer yapıyorsa markasını değiştir dene ne kullanıyorsun
Fairy ile çitileyip öyle makineye at canım tertemiz oluyoİlk kez kızımın kakası atletine taştı söyleyin aa dostlar nasıl çıkartayım leke çıkarıcısını almamıştım yanıma hiç ihtiyacım olmamıştı bu zamana kadar
Acını derinden hissettim bahar ya kayinbaban çok güzel destek olmuş sana ne güzel maşallah... Annen baban için de çok üzüldüm Rabbim evlatlarına uzun sağlıklı omur versinAnladım canım insallah biran evvel iylesir.yanlızlık zaten hepten herseyi düşündürüyor. Seni üzmek için anlatmıyorum insanın yası kaç olursa olsun, ailesini hep arıyor hep özlüyor. Çok basit birsey ama ben cok kırıldım, hatta cok kinlendim içten içe. Hem kayinvalideye hem kocama. Geçen hafta kayinvalideye gittik.beni normal bir sekilde öptü oğluna bir sarıldı, bırakmıyor öpüyor kokluyor oğlum dedikçe bir oğlum daha çıkıyor ağzından. Kayınpeder hanım abartma kız üzülür felam dedi bırak kızın kocasını, o artik baharın dedi. Kimse benim ogluma olan sevgime karışamaz, anası varken sevsin ben ölünce kim sevecek dedi. Gözlerim doldu esimin gözünün içine baktım. Sonra oturdular goysune yatti kayinvalide, lavobaya gittim en az yarim saat ağladim. Sanki beni birakip gitmeleri onlarin sucuymus gibi anneme babama söylenerek agldim. Esim geldi karnim agriyor dedim. Gözler sis çıktım kayinpederim gel bahar sana birsey göstercem dedi. Gittim sarıldı bana sen onlarin nispetine bakma. Kocan tepki verirse anası küsuyor. Tepki vermezse sen üzülüyorsun. Ben seni cok seviyorum. Dedi bir kez da ağladım b..k gibi bir gundu benim icin. Gezmeye gidecektik iptal ettim. Simdi ise esim bana karsı cok yakin ama ben anlamadigim bir sekilde bu kadar basit birseyden, dolayi sogudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?