2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saol kuzum Allah razı olsun amin inşallah

Bizim hemşire de kabuklanma hatta irin bile olabilir bu iki hafta sonra da okur daha sonra da olur demişti

Bizim aşı yerimiz şimdi kırmızı
Mercimek tanesi kadar içi de sert dışından elleyince öyle..

Anladım canım insallah biran evvel iylesir.yanlızlık zaten hepten herseyi düşündürüyor. Seni üzmek için anlatmıyorum insanın yası kaç olursa olsun, ailesini hep arıyor hep özlüyor. Çok basit birsey ama ben cok kırıldım, hatta cok kinlendim içten içe. Hem kayinvalideye hem kocama. Geçen hafta kayinvalideye gittik.beni normal bir sekilde öptü oğluna bir sarıldı, bırakmıyor öpüyor kokluyor oğlum dedikçe bir oğlum daha çıkıyor ağzından. Kayınpeder hanım abartma kız üzülür felam dedi bırak kızın kocasını, o artik baharın dedi. Kimse benim ogluma olan sevgime karışamaz, anası varken sevsin ben ölünce kim sevecek dedi. Gözlerim doldu esimin gözünün içine baktım. Sonra oturdular goysune yatti kayinvalide, lavobaya gittim en az yarim saat ağladim. Sanki beni birakip gitmeleri onlarin sucuymus gibi anneme babama söylenerek agldim. Esim geldi karnim agriyor dedim. Gözler sis çıktım kayinpederim gel bahar sana birsey göstercem dedi. Gittim sarıldı bana sen onlarin nispetine bakma. Kocan tepki verirse anası küsuyor. Tepki vermezse sen üzülüyorsun. Ben seni cok seviyorum. Dedi bir kez da ağladım b..k gibi bir gundu benim icin. Gezmeye gidecektik iptal ettim. Simdi ise esim bana karsı cok yakin ama ben anlamadigim bir sekilde bu kadar basit birseyden, dolayi sogudum.

İlk kez kızımın kakası atletine taştı söyleyin aa dostlar nasıl çıkartayım leke çıkarıcısını almamıştım yanıma hiç ihtiyacım olmamıştı bu zamana kadar

İlk kez kızımın kakası atletine taştı söyleyin aa dostlar nasıl çıkartayım leke çıkarıcısını almamıştım yanıma hiç ihtiyacım olmamıştı bu zamana kadar
beyaz sabun kurtarıcıdır canim. güzelce çitile. sonra iyice durulamadan makineye at. ben de almadim daha leke çıkarıcı. ek gidalara geçince alirim herhalde. o zaman herşey batıyor.

kıyamam canım. gözlerim doldu okurken. Rabbim yerlerinde rahatlık versin anne ve babacigina. sana ve çocuklarına uzun ömür versin insalllah.

Kizlar ya gobek deligine bakar misiniz iyice yeni banyo yaptirdim ogluşa rahatlasn dedim once de vardi ama sanli cogalms gbi geldi. İçi siyah byle. Sizce nedir

Eklentiler

• 20200721_154753.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar ya gobek deligine bakar misiniz iyice yeni banyo yaptirdim ogluşa rahatlasn dedim once de vardi ama sanli cogalms gbi geldi. İçi siyah byle. Sizce nedir
hiç bilemedim ki, kurumuş kan olsa şimdiye kadar kalmazdi herhalde. yeni kanasa atletinde leke olurdu.

Valla ben çamaşır suyu kullanıyorum az bişey çıkmıyor yoksa başka çitileyip durdum ilk zamanlar ellerim acıdı o derece. Yok çıkmıyor bi gün az bişey damlattım hemen gitti ne bilim nasıl bişey bu çamaşır suyu makineye attım sonra uzun programda güzelce yıkadım sonra bi kez daha durulama programında yıkadım napayım çıkmıyor bu kakalar

Fairy ile çitileyip öyle makineye at canım tertemiz oluyo

Acını derinden hissettim bahar ya kayinbaban çok güzel destek olmuş sana ne güzel maşallah... Annen baban için de çok üzüldüm Rabbim evlatlarına uzun sağlıklı omur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…