Ben hiç giydirmiyorum canim tek citcitli badi ile duruyoKizlar bebislere corap giydiriyormusunuz bu sicaklarda. Corap giydirsem ayaklari terliyor giydirmesem ayaklar buz gibi. Ne yapsam bilemedim ki
Valla yine inat yine inat baharcım.elini kolunu kitleyip çenesini kolumun arasına sıkıştırıp öyle yediriyorum çaresiz kalınca ağzını mecbur açıyor.bulamaç şekilde kahvaltı verebiliyorum bu şekilde olunca.yumurta peynir ceviz bisküvi karıştırıp.öğlen domates yayla veya mercimek çorbası.kahvaltıya birazcık alıştı çok zorlamıyor önceki gibi ama çorbalarda hala bi diretme ağlama söz konusu.yine kitleyip veriyorum mecburen.10 tatlı kaşığı koysam ağzına kar.kilo aldıran özel bi mama kullanıyoruz aralarda onu yediriyorum.yatmadan önce yine muhallebi türü veriyorum.bazen yoğurtlu bulgur.geçenlerde köfteli patates yemeği vereyim dedim ezdim ağlamaktan içi çıktı yememek için.artık 2 yaşında olunca kandırılmıyor bir türlü.mecburen zorluyorum.buda birşey napalımİşte hergün yeni birseyler öğreniyoruz.senin kızın nasıl oldu. Başladımı yemek yemeye
Allah yardımcın olsun canım ne diyim bebeğin içinde zor yavrucum benim.diş jeli de zararlı diyorlar ama bilemiyorum.keşke şöyle 1-2 ay daha bekleyeydi kavun kabuğu Salatalık falan verirdin soğuk soğuk rahatlatırdı.ateşi var mısansliymissin...
daha gaz ve alerji derdi bitmeden simdi de diş
ya şis ve elletmiyor..toplamda 17 saattir ayakta ve uyumaya niyeti yok.10 dk dalıyor geri uyanıyor
beyaz sabun kurtarıcıdır canim. güzelce çitile. sonra iyice durulamadan makineye at. ben de almadim daha leke çıkarıcı. ek gidalara geçince alirim herhalde. o zaman herşey batıyor.
Saolun kızlar teşekkür ettimFairy ile çitileyip öyle makineye at canım tertemiz oluyo
Harikasın kızDün konuştuklarımızdan gaz geldim dolabım çok doluydu memleketten gelen şeyler vardı yiyemeyecektim Eki Görüntüle 2665656 Eki Görüntüle 2665656 hemen buzluğa kabak kayısı ve fasulye attım çok mutluyum ❤Eki Görüntüle 2665657
Canım çok teşekkür ederim.bende acaba bulamaç kahvaltı mı versem başlangıçta.kızıma verdiğim gibi peynir yumurta bisküvi karıştırıp.tek tek versek yumurta sarısını yutabilecekler mi bilmiyorum baştan yanlış başlamakta istememÇorbaları da taneli veedim ben süzgeçten geçirmedim canım hiç. Ezogelin mesela bulgurunu pirincini damaklarında ezip yediler. Kesme hamur çorbaları var küçük şehriye gibi onları da pişirip direk verdim. Buharlı pişirici vs kullanmadım normal pişirdim yemekleri salçasız tuzsuz verdim. Hatta 2.kızım salçasız yemezdi ona bizim yemeklerimize tuz atmadan ayırır verirdim. Büyük kızıma sabah bulamaç yapardım çok severdi yerdi pekmezli cevizli muzlu yulaflı falan. Küçük yemedi ona da omlet tarzı yapıp bölüp bölüp önüne koydum yedi. İlk aşamada arkaya doğru eğimli olmalı bebekler dik olurlarsa yutamazlar hafif yüksek bir yastıkta yatırarak veririz sonra sonra alışırlar
Canım ben giydiriyorum gazı olur karnı ağrır diye.ayakları hemen soğuyor çünkü.sadece zıbın ve çorapKizlar bebislere corap giydiriyormusunuz bu sicaklarda. Corap giydirsem ayaklari terliyor giydirmesem ayaklar buz gibi. Ne yapsam bilemedim ki
Amin canım benim Anneciğine Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.Allah sana yardım etsin kolaylık versin.küçük bebeğin varken özellikle eşler yoksa çok zor oluyor.işe nasıl gideceksin bebeğine kim bakacak?Günaydın kızlar. Benim Bebeğim gece yine çok tıkandı. Yavrumun gözünden uyku akıyor, nefessiz kalıp uyanıyor. 2 buçuktan 5 buçuğa omuzumda uyuttum . Eşim 10 gündür yok. Kuzenlerim gelmişti il dışından çocuğuma da bakıyorlardı saolsunlar bugün onlar da gidecek. İşe geliyorum kuzum ne olacak. Bilemedim. Bugün annemin ölüm yıldönümü çok doluyum . Annem olsa hayat ne kolay ne güzel olurdu. Offf of. 5 yıl bitiyor. 5 yılda hayatımda ne çok şey değişti. O kadar çok şey yaşadım ki... rabbim yavrularımızı bağışlasın. Bizlere eşlerimizle birlikte sağlıklı ömür versin. Evlatlarımızı büyütüp meslek sahibi yapıp mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah.
Sen böyle deyince içim gitti bahar bende oğlumla ilgilenmekten kızımı ihmal ediyor gibiyim kendi kendine oynuyor yerde sonra uyuyup kalıyor vicdan azabı çekiyorum.akşam olunca eşime kızımızla ilgilen oyun oyna vs dediğimde çok yorgunum diyor eline alıyor telefonu ya oyun oynuyor ya bişeyler izliyor sinirimi bozuyorValla benimki umut tan dolayı alıştı. Çok ilgilenemedim kuzumla.
Akilli kuzum benim . Canim ilgisizlilten oyle olsa atayim ben bir köşeye benim oglani akillansinBen tek zıbın giydiriyorum bana cok sıcak gelincede cama koyuyorum.Eki Görüntüle 2665508
Çok üzüldüm baharcım,kayınvaliden de fenaymış hani ne gerek var nispet yapmaya,ben biraz fevri olduğum için bana yapılsa kapıyı çarpar çıkardım herhalde.ama sen yapma tabi sabrına hayran kaldım.Allah rahmet etsin ailene,sabırlar versin sana daAnladım canım insallah biran evvel iylesir.yanlızlık zaten hepten herseyi düşündürüyor. Seni üzmek için anlatmıyorum insanın yası kaç olursa olsun, ailesini hep arıyor hep özlüyor. Çok basit birsey ama ben cok kırıldım, hatta cok kinlendim içten içe. Hem kayinvalideye hem kocama. Geçen hafta kayinvalideye gittik.beni normal bir sekilde öptü oğluna bir sarıldı, bırakmıyor öpüyor kokluyor oğlum dedikçe bir oğlum daha çıkıyor ağzından. Kayınpeder hanım abartma kız üzülür felam dedi bırak kızın kocasını, o artik baharın dedi. Kimse benim ogluma olan sevgime karışamaz, anası varken sevsin ben ölünce kim sevecek dedi. Gözlerim doldu esimin gözünün içine baktım. Sonra oturdular goysune yatti kayinvalide, lavobaya gittim en az yarim saat ağladim. Sanki beni birakip gitmeleri onlarin sucuymus gibi anneme babama söylenerek agldim. Esim geldi karnim agriyor dedim. Gözler sis çıktım kayinpederim gel bahar sana birsey göstercem dedi. Gittim sarıldı bana sen onlarin nispetine bakma. Kocan tepki verirse anası küsuyor. Tepki vermezse sen üzülüyorsun. Ben seni cok seviyorum. Dedi bir kez da ağladım b..k gibi bir gundu benim icin. Gezmeye gidecektik iptal ettim. Simdi ise esim bana karsı cok yakin ama ben anlamadigim bir sekilde bu kadar basit birseyden, dolayi sogudum.
Bende oglumla ilgilenemiyorum gun boyu salincak salliyorum besliyorum oynatiyorum yoksa krizlere girer diye cok korkuyorum . Ogluma hemen cabuk odana diyorum sus diyorum . Zar zor aglayarak uyuyor citirti duysa uyaniyor diye oglum odana oglum sus . Kendi odasinda kendi kendine uyuyor wc ye kendi gidiyor artik yemek konusunda oyle olmadigi icin gun gun zayifliyor . Onceden ne cok etkinlikler oyunlar kitaplar dolu dolu gecerdi zaman . Calistigimda hamileyken vs hep yorgunda olsam ilgilenirdim . Simdi sirf sussun diye hemen tel veriyorum . Vicdanim sizliyor ama el mahkum Su bebegimi bi buyuteydim normale döneydi .Sen böyle deyince içim gitti bahar bende oğlumla ilgilenmekten kızımı ihmal ediyor gibiyim kendi kendine oynuyor yerde sonra uyuyup kalıyor vicdan azabı çekiyorum.akşam olunca eşime kızımızla ilgilen oyun oyna vs dediğimde çok yorgunum diyor eline alıyor telefonu ya oyun oynuyor ya bişeyler izliyor sinirimi bozuyor
Halbuki hamileyken en çok ilk çocuklarımızla ilgilenicez kendini eksik hissetmesin diye yazıyorduk hatırlıyor musun? Ama öyle olmuyormuş.şu 2 seneyi atlatsak bitti artık Allah’ın izniyle rahatlık başlayacak.Ama geçer mi şu zaman bilemiyorum.oğlum da biraz kendine gelse kızımla daha çok vakit geçiricem inşallah.hep böyle diyorum ama yine olmuyor yine olmuyorBende oglumla ilgilenemiyorum gun boyu salincak salliyorum besliyorum oynatiyorum yoksa krizlere girer diye cok korkuyorum . Ogluma hemen cabuk odana diyorum sus diyorum . Zar zor aglayarak uyuyor citirti duysa uyaniyor diye oglum odana oglum sus . Kendi odasinda kendi kendine uyuyor wc ye kendi gidiyor artik yemek konusunda oyle olmadigi icin gun gun zayifliyor . Onceden ne cok etkinlikler oyunlar kitaplar dolu dolu gecerdi zaman . Calistigimda hamileyken vs hep yorgunda olsam ilgilenirdim . Simdi sirf sussun diye hemen tel veriyorum . Vicdanim sizliyor ama el mahkum Su bebegimi bi buyuteydim normale döneydi .
Uzulme tatlim o ogluna anne sevgisinden oyle yapmiyor kv kiskancligindan sana karsi yapiyor. Yapmacik olan hiçbirşey seni üzmesin. Annen babana Rabbim rahmet etsin . Elbet cok zordur durumun . Kb ya da helal olsun kuzucuklarina saril sen bosver onlariAnladım canım insallah biran evvel iylesir.yanlızlık zaten hepten herseyi düşündürüyor. Seni üzmek için anlatmıyorum insanın yası kaç olursa olsun, ailesini hep arıyor hep özlüyor. Çok basit birsey ama ben cok kırıldım, hatta cok kinlendim içten içe. Hem kayinvalideye hem kocama. Geçen hafta kayinvalideye gittik.beni normal bir sekilde öptü oğluna bir sarıldı, bırakmıyor öpüyor kokluyor oğlum dedikçe bir oğlum daha çıkıyor ağzından. Kayınpeder hanım abartma kız üzülür felam dedi bırak kızın kocasını, o artik baharın dedi. Kimse benim ogluma olan sevgime karışamaz, anası varken sevsin ben ölünce kim sevecek dedi. Gözlerim doldu esimin gözünün içine baktım. Sonra oturdular goysune yatti kayinvalide, lavobaya gittim en az yarim saat ağladim. Sanki beni birakip gitmeleri onlarin sucuymus gibi anneme babama söylenerek agldim. Esim geldi karnim agriyor dedim. Gözler sis çıktım kayinpederim gel bahar sana birsey göstercem dedi. Gittim sarıldı bana sen onlarin nispetine bakma. Kocan tepki verirse anası küsuyor. Tepki vermezse sen üzülüyorsun. Ben seni cok seviyorum. Dedi bir kez da ağladım b..k gibi bir gundu benim icin. Gezmeye gidecektik iptal ettim. Simdi ise esim bana karsı cok yakin ama ben anlamadigim bir sekilde bu kadar basit birseyden, dolayi sogudum.
Aynennnn kuzum ya kardesini kiskanmasin kendini degersiz hissetmesin neler neler ahhh ahhh . Ilgileniriz insallah sıkma canını biz keyfi böyle yapmiyoruz . Bebek gormek istemiyorum artik evde bu oglan beni soguttu iyi ki 2. BebegimmisHalbuki hamileyken en çok ilk çocuklarımızla ilgilenicez kendini eksik hissetmesin diye yazıyorduk hatırlıyor musun? Ama öyle olmuyormuş.şu 2 seneyi atlatsak bitti artık Allah’ın izniyle rahatlık başlayacak.Ama geçer mi şu zaman bilemiyorum.oğlum da biraz kendine gelse kızımla daha çok vakit geçiricem inşallah.hep böyle diyorum ama yine olmuyor yine olmuyor
Bende umut'a karşı degilde duru'ya karsı vicdan azabı duuuyorum. Oglum arsız olduğu için onun hrr istediği oluyor. Ne yapalım bir 5 ay daha gecsin peşinde n gider oda belki. O günü bekliyorum.Sen böyle deyince içim gitti bahar bende oğlumla ilgilenmekten kızımı ihmal ediyor gibiyim kendi kendine oynuyor yerde sonra uyuyup kalıyor vicdan azabı çekiyorum.akşam olunca eşime kızımızla ilgilen oyun oyna vs dediğimde çok yorgunum diyor eline alıyor telefonu ya oyun oynuyor ya bişeyler izliyor sinirimi bozuyor
Yok kız vallahi gözümün içine bakıyor bazen gariban gariban. Mesela umuta yemek yediriyorum, onu pusete koyuyorum öyle bir bakışı varki. Oğlum onu çok ezdi korkuyor. Yere koyuyorum çok seviyor 2 dönsün etsin. Oğluma anında koşarak geliyor bir tane patlatıyor. Ağlıyor kucağıma alıyorum susturmak için. Umut daha çok üstüme tırmanıyor onu atmam için saldırıyor. Mecburen onu koyuyorum umut'u sakinleştiri yorum. Oğlum da korkudan sesi çıkmıyor uyuya kalıyorAkilli kuzum benim . Canim ilgisizlilten oyle olsa atayim ben bir köşeye benim oglani akillansinama ondan degil o cocugun akıllı gayette ilgilisin sen her konuda böyle ilgili bilgilisin ama degil gibi kendinle ilgili yorumların.
Sagol canim benimÇok üzüldüm baharcım,kayınvaliden de fenaymış hani ne gerek var nispet yapmaya,ben biraz fevri olduğum için bana yapılsa kapıyı çarpar çıkardım herhalde.ama sen yapma tabi sabrına hayran kaldım.Allah rahmet etsin ailene,sabırlar versin sana da
Sağol canım zaten iki de bir de oğlum evlendi unuttu beni, oğlumu aldın bana el oldu, annesiz yaşayamaz nefes alamazdı. Şimdi bakıyorum da hayatını yaşıyor der dururdu. En son golü de öyle attı. Vallahi ben de hiç umursamıyorum oğlumla kızım la bütün vaktimi onlarla geçiriyorum. Akşam ve boş zamanım olsa bile,kötü bir şey yapıyorum ama laf sokuyorum canın sıkıldıysa annene git diyorum.Uzulme tatlim o ogluna anne sevgisinden oyle yapmiyor kv kiskancligindan sana karsi yapiyor. Yapmacik olan hiçbirşey seni üzmesin. Annen babana Rabbim rahmet etsin . Elbet cok zordur durumun . Kb ya da helal olsun kuzucuklarina saril sen bosver onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?