2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim Allah rahmet eylesin

Mamayı kaşıkla vermeyi denedin mi canım.? Böyle yatarak degilde biraz dik şekilde. Birde sen 60 yap en fazla dökme yani eğer içerde basit yapılıyor zaten hemen yaparsın bi 60 daha.
Reflüsü olduğu için zaten başını yükselterek besliyorum mecburen .canım benim kız çok hareketli . Ne elleri duruyor ne ayakları .ellerini kullanmayı öğrendiğinden beri biberonu ittiriyor . Ayaklarla da aşağıdan sürekli tekme yiyorum kaşıkla çok zor benim Kıza . Küçükken bile kaşıkla püskürtüyor du .

Harikasın kız bende dünden beri çok fena gaza geldim alıcam haftasonu çıkıp.Başka neler atıcaksın
Sağol canım bezelye, domates ve biber de atarım başka mevsim sebzeleri ne varsa işte bi pazar dolaşmam lazım aklıma gelir o zaman

Başın sağolsun

Okurken içim bir fena oldu annelerimizin kıymetini bilmiyoruz kayınpederin has adammış

Evet ferrum değil de başka marka dene eczaneden canım
Ferrum huysuzlukmu yapıyor. Oglumda sifer kullanmıştım. Tadı hafif şekerli kızımda hiç aklıma gelmedi. İyi oldu yazdığın huysuzlugu yok ama gürül gürül ses geliyor karnindan. Belkide ondan. Sen yazınca internettende baktım karın ağrısı yapıyor diyor.

Ayyy kız korktum senden,yesinde nasıl yerse yesin diyorsun yani. Fazlada baskı yapma kız büyüdüğünde seni öyle hatırlayacak.

Bugün kontrol için gittik . İştahsızlık için demek ki çocuğun böyle dedi doktor . Diş mi acaba deyince de hiç bakmadan daha erken dedi.agulamıyor bizimki .işitme testine tekrar girdik , çok şükür bir sıkıntımız yok . Bizde durumlar böyle .

Bende dr Bizde de durum ayni eliyle bazen itiyor biberonu snra agliyor o tekmeler zaten bitiyorm diyorm az tekmelemistin ya sanki zamaninda smdi yine tekmeliyosn diye

Peki ne yapman gerekiyormuş canım

Memleketteyim 3. günüm... Bebeğim çok ağlıyor benim aslında buraya geldiğimden beri bayağı azalmıştı ağlaması. Ona rağmen babam diyor kaburgasının bi yerini mi incittiniz çocuğun naptınız, eniştem diyor kucağa alışmış bu böyle çok zor, annem diyor zayıfladı çocuk inan ki geldiğinden beri....

Kızlar söyledikleri hepsi çok saçma... Ama ben o kadar üzüldüm ki ya... Odaya geçtim miniğim çığlık çığlığa ağladı. Ablacım geldi bakmaya bir iki tur attırdı evde şimdi ayağımda sallıyorum. Ama oğlum da anladı üzüldüğümü sanırım. Neden insanlar böyle şeyler söyler ki bir anneye? Kalbim çok kırık.

Kolik müziği açtım yavrumu uyutmaya çalışıyorum, müzikte sesimin duyulmasına engel oluyor rahat rahat ağlıyorum ☹

Aynen ondan canım malesef yapıyor yani ben her hastama derdim yaparsa marka değiştirin diye bir de devletin verdiğinde vegaferon ferrum da katkı maddesi var

Ah kuzum hepimiz böyle psikolojik baskılara mağruz kalıyoruz. Ne desem boş ama İnan geçecek. Ağla rahatla geçsin insanlar böyle maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…