- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bende emin olamadim ama ici kara bildigin cözemedimhiç bilemedim ki, kurumuş kan olsa şimdiye kadar kalmazdi herhalde. yeni kanasa atletinde leke olurdu.
Kayısıyî direk dograyip mo attın canmDün konuştuklarımızdan gaz geldim dolabım çok doluydu memleketten gelen şeyler vardı yiyemeyecektim Eki Görüntüle 2665656 Eki Görüntüle 2665656 hemen buzluğa kabak kayısı ve fasulye attım çok mutluyum ❤Eki Görüntüle 2665657
Evet ferrum değil de başka marka dene eczaneden canımFerrum kullanıyorum canım bugün vermedim gayet iyi
Ohhh mis afiyet olsun canımDün konuştuklarımızdan gaz geldim dolabım çok doluydu memleketten gelen şeyler vardı yiyemeyecektim Eki Görüntüle 2665656 Eki Görüntüle 2665656 hemen buzluğa kabak kayısı ve fasulye attım çok mutluyum ❤Eki Görüntüle 2665657
Canim Allah rahmet eylesinGünaydın kızlar. Benim Bebeğim gece yine çok tıkandı. Yavrumun gözünden uyku akıyor, nefessiz kalıp uyanıyor. 2 buçuktan 5 buçuğa omuzumda uyuttum . Eşim 10 gündür yok. Kuzenlerim gelmişti il dışından çocuğuma da bakıyorlardı saolsunlar bugün onlar da gidecek. İşe geliyorum kuzum ne olacak. Bilemedim. Bugün annemin ölüm yıldönümü çok doluyum . Annem olsa hayat ne kolay ne güzel olurdu. Offf of. 5 yıl bitiyor. 5 yılda hayatımda ne çok şey değişti. O kadar çok şey yaşadım ki... rabbim yavrularımızı bağışlasın. Bizlere eşlerimizle birlikte sağlıklı ömür versin. Evlatlarımızı büyütüp meslek sahibi yapıp mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah.
Reflüsü olduğu için zaten başını yükselterek besliyorum mecburen .canım benim kız çok hareketli . Ne elleri duruyor ne ayakları .ellerini kullanmayı öğrendiğinden beri biberonu ittiriyor . Ayaklarla da aşağıdan sürekli tekme yiyorumMamayı kaşıkla vermeyi denedin mi canım.? Böyle yatarak degilde biraz dik şekilde. Birde sen 60 yap en fazla dökme yani eğer içerde basit yapılıyor zaten hemen yaparsın bi 60 daha.
Sağol canımHarikasın kızbende dünden beri çok fena gaza geldim alıcam haftasonu çıkıp.Başka neler atıcaksın
Yok önce soydum boğazına yağışmasın diye instagramda damyskitchen var o bebeğine ek gıdaya geçti o söylemişti kabuğu boğazına yapışıyor diyeKayısıyî direk dograyip mo attın canm
Başın sağolsunGünaydın kızlar. Benim Bebeğim gece yine çok tıkandı. Yavrumun gözünden uyku akıyor, nefessiz kalıp uyanıyor. 2 buçuktan 5 buçuğa omuzumda uyuttum . Eşim 10 gündür yok. Kuzenlerim gelmişti il dışından çocuğuma da bakıyorlardı saolsunlar bugün onlar da gidecek. İşe geliyorum kuzum ne olacak. Bilemedim. Bugün annemin ölüm yıldönümü çok doluyum . Annem olsa hayat ne kolay ne güzel olurdu. Offf of. 5 yıl bitiyor. 5 yılda hayatımda ne çok şey değişti. O kadar çok şey yaşadım ki... rabbim yavrularımızı bağışlasın. Bizlere eşlerimizle birlikte sağlıklı ömür versin. Evlatlarımızı büyütüp meslek sahibi yapıp mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah.
Okurken içim bir fena oldu annelerimizin kıymetini bilmiyoruzAnladım canım insallah biran evvel iylesir.yanlızlık zaten hepten herseyi düşündürüyor. Seni üzmek için anlatmıyorum insanın yası kaç olursa olsun, ailesini hep arıyor hep özlüyor. Çok basit birsey ama ben cok kırıldım, hatta cok kinlendim içten içe. Hem kayinvalideye hem kocama. Geçen hafta kayinvalideye gittik.beni normal bir sekilde öptü oğluna bir sarıldı, bırakmıyor öpüyor kokluyor oğlum dedikçe bir oğlum daha çıkıyor ağzından. Kayınpeder hanım abartma kız üzülür felam dedi bırak kızın kocasını, o artik baharın dedi. Kimse benim ogluma olan sevgime karışamaz, anası varken sevsin ben ölünce kim sevecek dedi. Gözlerim doldu esimin gözünün içine baktım. Sonra oturdular goysune yatti kayinvalide, lavobaya gittim en az yarim saat ağladim. Sanki beni birakip gitmeleri onlarin sucuymus gibi anneme babama söylenerek agldim. Esim geldi karnim agriyor dedim. Gözler sis çıktım kayinpederim gel bahar sana birsey göstercem dedi. Gittim sarıldı bana sen onlarin nispetine bakma. Kocan tepki verirse anası küsuyor. Tepki vermezse sen üzülüyorsun. Ben seni cok seviyorum. Dedi bir kez da ağladım b..k gibi bir gundu benim icin. Gezmeye gidecektik iptal ettim. Simdi ise esim bana karsı cok yakin ama ben anlamadigim bir sekilde bu kadar basit birseyden, dolayi sogudum.
Ferrum huysuzlukmu yapıyor. Oglumda sifer kullanmıştım. Tadı hafif şekerli kızımda hiç aklıma gelmedi. İyi oldu yazdığın huysuzlugu yok ama gürül gürül ses geliyor karnindan. Belkide ondan. Sen yazınca internettende baktım karın ağrısı yapıyor diyor.Evet ferrum değil de başka marka dene eczaneden canım
Oh maşallah senin hazırlık lar tamam.Sağol canımbezelye, domates ve biber de atarım başka mevsim sebzeleri ne varsa işte bi pazar dolaşmam lazım aklıma gelir o zaman
Ayyy kız korktum senden,yesinde nasıl yerse yesin diyorsun yaniValla yine inat yine inat baharcım.elini kolunu kitleyip çenesini kolumun arasına sıkıştırıp öyle yediriyorum çaresiz kalınca ağzını mecbur açıyor.bulamaç şekilde kahvaltı verebiliyorum bu şekilde olunca.yumurta peynir ceviz bisküvi karıştırıp.öğlen domates yayla veya mercimek çorbası.kahvaltıya birazcık alıştı çok zorlamıyor önceki gibi ama çorbalarda hala bi diretme ağlama söz konusu.yine kitleyip veriyorum mecburen.10 tatlı kaşığı koysam ağzına kar.kilo aldıran özel bi mama kullanıyoruz aralarda onu yediriyorum.yatmadan önce yine muhallebi türü veriyorum.bazen yoğurtlu bulgur.geçenlerde köfteli patates yemeği vereyim dedim ezdim ağlamaktan içi çıktı yememek için.artık 2 yaşında olunca kandırılmıyor bir türlü.mecburen zorluyorum.buda birşey napalım
Bizde de durum ayni eliyle bazen itiyor biberonu snra agliyorReflüsü olduğu için zaten başını yükselterek besliyorum mecburen .canım benim kız çok hareketli . Ne elleri duruyor ne ayakları .ellerini kullanmayı öğrendiğinden beri biberonu ittiriyor . Ayaklarla da aşağıdan sürekli tekme yiyorumkaşıkla çok zor benim Kıza . Küçükken bile kaşıkla püskürtüyor du .
Bunu nasi vermeyi dusundun canm direk eline mi vereceksnYok önce soydum boğazına yağışmasın diye instagramda damyskitchen var o bebeğine ek gıdaya geçti o söylemişti kabuğu boğazına yapışıyor diye
Peki ne yapman gerekiyormuş canımBugün kontrol için gittik . İştahsızlık için demek ki çocuğun böyle dedi doktor . Diş mi acaba deyince de hiç bakmadan daha erken dedi.agulamıyor bizimki .işitme testine tekrar girdik , çok şükür bir sıkıntımız yok . Bizde durumlar böyle .
Aynen ondan canım malesef yapıyor yani ben her hastama derdim yaparsa marka değiştirin diye bir de devletin verdiğinde vegaferon ferrum da katkı maddesi varFerrum huysuzlukmu yapıyor. Oglumda sifer kullanmıştım. Tadı hafif şekerli kızımda hiç aklıma gelmedi. İyi oldu yazdığın huysuzlugu yok ama gürül gürül ses geliyor karnindan. Belkide ondan. Sen yazınca internettende baktım karın ağrısı yapıyor diyor.
Ah kuzum hepimiz böyle psikolojik baskılara mağruz kalıyoruz. Ne desem boş ama İnan geçecek. Ağla rahatla geçsin insanlar böyle maalesef.Memleketteyim 3. günüm... Bebeğim çok ağlıyor benim aslında buraya geldiğimden beri bayağı azalmıştı ağlaması. Ona rağmen babam diyor kaburgasının bi yerini mi incittiniz çocuğun naptınız, eniştem diyor kucağa alışmış bu böyle çok zor, annem diyor zayıfladı çocuk inan ki geldiğinden beri....
Kızlar söyledikleri hepsi çok saçma... Ama ben o kadar üzüldüm ki ya... Odaya geçtim miniğim çığlık çığlığa ağladı. Ablacım geldi bakmaya bir iki tur attırdı evde şimdi ayağımda sallıyorum. Ama oğlum da anladı üzüldüğümü sanırım. Neden insanlar böyle şeyler söyler ki bir anneye? Kalbim çok kırık.
Kolik müziği açtım yavrumu uyutmaya çalışıyorum, müzikte sesimin duyulmasına engel oluyor rahat rahat ağlıyorum ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?