Açıklama sadece bu kadardı , kabullenmem gerekiyormuş sanırımPeki ne yapman gerekiyormuş canım
Sen sürekli dene yine de mipdesi büyüdükçe artar miktarı bende de meme reddi var kaç gündürBugün kontrol için gittik . İştahsızlık için demek ki çocuğun böyle dedi doktor . Diş mi acaba deyince de hiç bakmadan daha erken dedi.agulamıyor bizimki .işitme testine tekrar girdik , çok şükür bir sıkıntımız yok . Bizde durumlar böyle .
Sagol canim yarin sidefer alirim.oglumdayken nedenini sormamistim saglik ocagi vermisti. Eczaci onu kullanma demisti. Ama unutmusum hicte hatirlamadim. Sanirim yaşlandımAynen ondan canım malesef yapıyor yani ben her hastama derdim yaparsa marka değiştirin diye bir de devletin verdiğinde vegaferon ferrum da katkı maddesi var
Tabiki bazi bebekler istahsiz oluyor. Mamayi sevmedi belkide. İnşallah ek gıdada istahlı olur. Saglikli olsunlarda ne yapalim.Açıklama sadece bu kadardı , kabullenmem gerekiyormuş sanırımkalabalıktı , sonuç bekleyen de çöktü başından savdı . İlçedeyiz mecbur götürdüm . Kayseri’ye geçince kendi doktoruna giderim . Ama çok şükür önemli bir şeyi olsa üstüne düşerdi herhalde .
Aynen canım bende diyorum iyi ki 2.bebeğimAynennnn kuzum ya kardesini kiskanmasin kendini degersiz hissetmesin neler neler ahhh ahhh . Ilgileniriz insallah sıkma canını biz keyfi böyle yapmiyoruz . Bebek gormek istemiyorum artik evde bu oglan beni soguttu iyi ki 2. Bebegimmis
Bebegi uyutunca oglumu öpüp seviyorum anne seni cok seviyorum su kardesimde ah bi büyüse diyor . Icim cızzz ediyor valla . Gunduz gezemiyoruz diye gece bebek uyuyunca alip parka annemlere falan götürüyorum bazen
Hem meme hem biberon reddine döndük nerdeyseSen sürekli dene yine de mipdesi büyüdükçe artar miktarı bende de meme reddi var kaç gündür
Demir ilacını her çocuk başlıyor mu ? Kaçıncı ayda başlanıyor sağlık ocağı kendi mi söylüyor . Bize bir şey diyen olmadı . Sadece D vitamini kullanıyorumSagol canim yarin sidefer alirim.oglumdayken nedenini sormamistim saglik ocagi vermisti. Eczaci onu kullanma demisti. Ama unutmusum hicte hatirlamadim. Sanirim yaşlandım
Napim canım ya nerelere sordum soruşturdum doktorlarla bile instagram üzerinden görüştüm çocuk oyunla şununla bununla yemiyor.mama içmek istiyor ama onu da yarım yamalak içtiği için 3 4 gün tuvalete çıkmıyor.kakasını yaptığında da taş gibi oluyor makatı yırtılıyor kan geliyor.dpktor buna çözüm bulmanız lazım yoksa çatlak iyice ilerleyecek ameliyat olacak dedi.artık zorla sıkıştıra sıkıştıra ağlasa da sızlasa da yediriyorum mecburum.onun sağlığı için.varsın kızsın bana yeter ki yesin de cadıAyyy kız korktum senden,yesinde nasıl yerse yesin diyorsun yani. Fazlada baskı yapma kız büyüdüğünde seni öyle hatırlayacak.
4 ay aşılarını yaptıktan sonra sağlık ocağı veriyor. Kana bakılmadan direkt başlatıyor aynı d vitamini gibiDemir ilacını her çocuk başlıyor mu ? Kaçıncı ayda başlanıyor sağlık ocağı kendi mi söylüyor . Bize bir şey diyen olmadı . Sadece D vitamini kullanıyorum
Ben benim bebeğe biberon veya memeyi zorlatırken hep aklımda soru işareti oluyor . Acaba kötü mü yapıyorum , bu ilerde psikolojisini filan etkiler mi diye . Üzülüyorum da öyle olunca . Ne var sanki verileni yeyip içseler . İnşallah ben de ek gıdada sıkıntı yaşamam .Napim canım ya nerelere sordum soruşturdum doktorlarla bile instagram üzerinden görüştüm çocuk oyunla şununla bununla yemiyor.mama içmek istiyor ama onu da yarım yamalak içtiği için 3 4 gün tuvalete çıkmıyor.kakasını yaptığında da taş gibi oluyor makatı yırtılıyor kan geliyor.dpktor buna çözüm bulmanız lazım yoksa çatlak iyice ilerleyecek ameliyat olacak dedi.artık zorla sıkıştıra sıkıştıra ağlasa da sızlasa da yediriyorum mecburum.onun sağlığı için.varsın kızsın bana yeter ki yesin de cadı
Benimki de oyle sürekli de konuşuyorum demekki konuşmayı sevmiyor diyorum . Kiz hangi bir ozelligini kafaya takmayim ki zor bebekler böyle oluyor demekkiBu agulama mevzusunu sanki lepi de yapmıştı .Lepistesb . Bu zamana kadar daha iki kere aguladı . Sonrasında çocuk bıraktı . Evde sıkıntı büyük . Bu sefer de eşim başladı bu çocuk senin gerginliğinden bıraktı agulamayı , bu çocuk evdeki sevgisizliği hissediyor ondan böyle oldu , senin yüzünden böyle vs vs . Her zaman konuşurum yavrumla . Her yaptığımı anlatırım . Hiç bir şey bulamazsam şarkı söylerim . Bilmiyorum ki daha ne yapayım . Doktorun da hiçbir önerisi olmadı . Direkt işitmeye gönderdi o kadar . Sizin çocuklar ne durumda ?
Benim bekleme sansimda yok hemen uyanıp kafa ceviriyor diliyle itiyor zorlayamiyorum bileHem meme hem biberon reddine döndük nerdeyseçocuğun anı anını tutmuyor . Bir bakmışsın biberonu almış meme reddediyor , bir bakmışsın göğsümde kıyameti koparıyor . Alışmam lazım sanırım bu duruma . Ama gece çok zorluyor . Biberon dışında gece alternatifim olmadığından ağzında bekliyorum . Çok nadir hemen içtiği oluyor , kuş gibi hafifliyorum valla. Bu beklemelerden Dolayı gece süt sağımı da zorluyor. Bir kere ancak sağım yapabiliyorum . Bazen de gözüm uykuya düşüyor hiç sağım yapmıyorum .
İnşallah canım yemeyen bebek çok ama çok zor,tabi bunda benim de hatalarım oldu siz benim hatalarıma düşmeyin.mamayı içmek istemeyebilir ama ek gıda da iyi alıştırırsan bi problem yaşayacağını düşünmüyorum.bazı yememesi gereken yiyecekler var patlıcan çilek çikolata falan gibi şimdilik.onun haricinde ne yaparsan ver.eline ver kemirsin sofraya oturtun her gün düzenli yemek yenilme saatini bilsin.düzenli yemek saati olsun o saatte yemek yenileceğini bilsin.of valla bu ek gıda işi çok teferruatlı bi işBen benim bebeğe biberon veya memeyi zorlatırken hep aklımda soru işareti oluyor . Acaba kötü mü yapıyorum , bu ilerde psikolojisini filan etkiler mi diye . Üzülüyorum da öyle olunca . Ne var sanki verileni yeyip içseler . İnşallah ben de ek gıdada sıkıntı yaşamam .
Ben takmadım aslında kafama da eşim zorla soktu kafama sağolsun . Çok şükür sağlıklılar , belki de biraz geç olacak bizimkilerinki . Gelişimde bireysel farklılıklar olabilir napalım .Benimki de oyle sürekli de konuşuyorum demekki konuşmayı sevmiyor diyorum . Kiz hangi bir ozelligini kafaya takmayim ki zor bebekler böyle oluyor demekki
Biberonu bekleyince soğuyor ya içimi almıyor acabaHem meme hem biberon reddine döndük nerdeyseçocuğun anı anını tutmuyor . Bir bakmışsın biberonu almış meme reddediyor , bir bakmışsın göğsümde kıyameti koparıyor . Alışmam lazım sanırım bu duruma . Ama gece çok zorluyor . Biberon dışında gece alternatifim olmadığından ağzında bekliyorum . Çok nadir hemen içtiği oluyor , kuş gibi hafifliyorum valla. Bu beklemelerden Dolayı gece süt sağımı da zorluyor. Bir kere ancak sağım yapabiliyorum . Bazen de gözüm uykuya düşüyor hiç sağım yapmıyorum .
Taş gibisin taaaaş ne yaşlanmasıSagol canim yarin sidefer alirim.oglumdayken nedenini sormamistim saglik ocagi vermisti. Eczaci onu kullanma demisti. Ama unutmusum hicte hatirlamadim. Sanirim yaşlandım
Gece uyanmıyor kolay kolay benimki . Ama gündüzleri iyice dalmadıgında o da uyanıp çeviriyor kafayı . Diliyle itiyor , eliyle itiyor . Olmadı basıyor çığlığı . Açsın işte be yavrum neye zorlatırsın bilmem ki . Bizimki aynı ben . Hep derdim açlığa dayanırım da uykusuzluğa dayanamıyorum diye . Bu da öyle . Uykusu geldiği zaman uyuyamazsa çılgına dönüyor . Aç da olsa ne meme ne mama alıyor . Keyfimi bozmayın uyuyayım diyorBenim bekleme sansimda yok hemen uyanıp kafa ceviriyor diliyle itiyor zorlayamiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?