- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Konulurken yüzüne yaklaş çenesi ile hafif ağzını açar gibi yap agu gibi sesler Çıkar gülümseyerekBenimki de oyle sürekli de konuşuyorum demekki konuşmayı sevmiyor diyorum . Kiz hangi bir ozelligini kafaya takmayim ki zor bebekler böyle oluyor demekki
Bir saat içinde sıcak Su yapıyorum bardağa içine koyuyorum biberonu soğudugunda . Bir saati geçince döküyorum tamamen .Biberonu bekleyince soğuyor ya içimi almıyor acaba
İçöeden hep kontrol et canım kusma da yapar soğuk mama,Bir saat içinde sıcak Su yapıyorum bardağa içine koyuyorum biberonu soğudugunda . Bir saati geçince döküyorum tamamen .
Bulamaç daha besleyici oluyor canım. İlk başta onu denerim ben baktım yiyorsa kahvaltısını öyle yaptırırım bir süre. Yoksa kahvaltıda ne yedireceğini şaşırıyor insan. Sevmezse de yumurtanın sade sarısından omlet falan yapacaz artık peynirli vs.Canım çok teşekkür ederim.bende acaba bulamaç kahvaltı mı versem başlangıçta.kızıma verdiğim gibi peynir yumurta bisküvi karıştırıp.tek tek versek yumurta sarısını yutabilecekler mi bilmiyorum baştan yanlış başlamakta istemem
Aynen kuzum peyniri yumurtayı bisküviyi hepsini yedirene kadar saatler geçer.birde bisküviyi kendim yaparım.alerjik bebekler için de var bisküvi tarifi.öyle öyle idare ederiz.Bulamaç daha besleyici oluyor canım. İlk başta onu denerim ben baktım yiyorsa kahvaltısını öyle yaptırırım bir süre. Yoksa kahvaltıda ne yedireceğini şaşırıyor insan. Sevmezse de yumurtanın sade sarısından omlet falan yapacaz artık peynirli vs.
Dikkat ederim canım sağolasın . Böyle beklediği için işte gazı da daha çok oluyor . Bizimki içecek diye bekleyince , gaz aşagı iniyor . Gece de sıkıştırıyor sürekliİçöeden hep kontrol et canım kusma da yapar soğuk mama,
Ne kadar kilo almış canım?Dikkat ederim canım sağolasın . Böyle beklediği için işte gazı da daha çok oluyor . Bizimki içecek diye bekleyince , gaz aşagı iniyor . Gece de sıkıştırıyor sürekli
Canım mama değiştirdin mi peki bir ara konuştuk yaDikkat ederim canım sağolasın . Böyle beklediği için işte gazı da daha çok oluyor . Bizimki içecek diye bekleyince , gaz aşagı iniyor . Gece de sıkıştırıyor sürekli
Çıkınca iyiyce yumuşamış olmazsa eline vereceğimBunu nasi vermeyi dusundun canm direk eline mi vereceksn
Bizimki aguluyor başka sesler de çıkarıyor ama mesela çıngıraklar renkli oyuncaklar onlarla hiç ilgilenmiyor doktor kaç tane nesne denedi hiç birine tepki vermedi o yüzden ana kucağında etrafı izlesin dedi bize. Halbuki karşısında insan konuşunca gülünce inanılmaz keyifleniyor ve sesler çıkarıyor bence her çocuğun gelişim noktası farklı ve bu da onların ilgi alanlarını karakterlerini belirliyor. Harika Haftalar kitabı ve uygulaması var bende orda öyle yazıyordu sıçrama belirtileri listesi vardı bunların hepsini yapacak diye bişey yok ama hangilerini yaptığı size karakteriyle ilgili ipuçları verecektir yazıyordu. Bence endişe etme yapabildiklerinin keyfini çıkarBu agulama mevzusunu sanki lepi de yapmıştı . @Lepistesb . Bu zamana kadar daha iki kere aguladı . Sonrasında çocuk bıraktı . Evde sıkıntı büyük . Bu sefer de eşim başladı bu çocuk senin gerginliğinden bıraktı agulamayı , bu çocuk evdeki sevgisizliği hissediyor ondan böyle oldu , senin yüzünden böyle vs vs . Her zaman konuşurum yavrumla . Her yaptığımı anlatırım . Hiç bir şey bulamazsam şarkı söylerim . Bilmiyorum ki daha ne yapayım . Doktorun da hiçbir önerisi olmadı . Direkt işitmeye gönderdi o kadar . Sizin çocuklar ne durumda ?
Bu ay 400 gr almış . Bugun hastahanede tarttı sağlık ocağındaki kilosuna göre 300 gr almış bir haftada . Geçen hafta 5 kilo idi şimdi 5300 . Ama hatalı sanki . Hemşirem 15 gün sonra gel yine bakarız demişti . Haftaya yine sağlık ocağında baktıracağım . Tartı aynı olunca ne kadar aldığını anlamak daha sağlıklı olur diye düşündüm .Ne kadar kilo almış canım?
Alerji maması demiştin sanki değil mi ? Alerji maması değil de reflü maması denedim . Alerjik olsa baştan beri hiç almazdı o zaman mamayı diye düşünüyorum. Alerji sonradan oluşur mu kiCanım mama değiştirdin mi peki bir ara konuştuk ya
Karşısında konuşunca hareketleri artıyor eller ayaklar durmuyor , gülümsüyor ama ses yokÇıkınca iyiyce yumuşamış olmazsa eline vereceğim
Bizimki aguluyor başka sesler de çıkarıyor ama mesela çıngıraklar renkli oyuncaklar onlarla hiç ilgilenmiyor doktor kaç tane nesne denedi hiç birine tepki vermedi o yüzden ana kucağında etrafı izlesin dedi bize. Halbuki karşısında insan konuşunca gülünce inanılmaz keyifleniyor ve sesler çıkarıyor bence her çocuğun gelişim noktası farklı ve bu da onların ilgi alanlarını karakterlerini belirliyor. Harika Haftalar kitabı ve uygulaması var bende orda öyle yazıyordu sıçrama belirtileri listesi vardı bunların hepsini yapacak diye bişey yok ama hangilerini yaptığı size karakteriyle ilgili ipuçları verecektir yazıyordu. Bence endişe etme yapabildiklerinin keyfini çıkar
Eki Görüntüle 2665797
Canım alerji genelde 2-3 aylıkken ortaya çıkıyor.benim kızımın 2 buçuk aylıkken çıkmıştı.doğar doğmaz çıkanlarda olabiliyormuş ama sonradan da çıkabilir alerji.bizde bile şimdiden sonra çıkabilirAlerji maması demiştin sanki değil mi ? Alerji maması değil de reflü maması denedim . Alerjik olsa baştan beri hiç almazdı o zaman mamayı diye düşünüyorum. Alerji sonradan oluşur mu kiyani ilk 1,5 ay hiç problemi olmadan çok iyi içiyordu . 3 haftalıkken hatta 60 cc yi bir çırpıda bitirirdi .
Ben varım kanka bende istiyorum içimdeki müzik aşkını bilenler bilirKizlar Tarkan dan yolla şarkısını kendime istiyorumvar mi isteyen ama sarkiyi yollama diye söylecem
Olur canım benim takma kafana her bebek kendine özgü agular sesler çıkarır kahkahalar atar,daha emekliycek oturcak yürüyecek.hepsi kendiliğinden zamanla oluyor İnan kafana taktığına değmezKarşısında konuşunca hareketleri artıyor eller ayaklar durmuyor , gülümsüyor ama ses yokbiz aguuuu euuu yapa yapa bir hal oluyoruz çıngırak veya renkli objelere filan da heyecanlanır . Ama ses yok işte . Bakalım zamanla olur herhalde
Seni çok iyi anlıyorum Baharım. İnsanın annesi babası arkasındaki dağ. Onlar olmayınca insan düz ovada yolunu şaşırıyor. Kv çok ayıp etmiş eşin de arada kalıyordur. Zaten anladığım kadarıyla sessiz tepkisiz bir kişi. Soğuma eşinden bizim kimsemiz eşimiz çocuklarımız. Allah yokluklarını vermesin. Seni sevgiyle kucaklıyorum. Kuzenlerim gitti. Ata kuşumla başbaşayız. İnşallah burnu yormaz kuzumu. Klimayı çalıştırmadım tıkanmasın diye vantilatör çalıştırdım. Uyuyor kuzum. Tüm yavrularımıza allah rahatlık bol uyku versin inşallah.Anladım canım insallah biran evvel iylesir.yanlızlık zaten hepten herseyi düşündürüyor. Seni üzmek için anlatmıyorum insanın yası kaç olursa olsun, ailesini hep arıyor hep özlüyor. Çok basit birsey ama ben cok kırıldım, hatta cok kinlendim içten içe. Hem kayinvalideye hem kocama. Geçen hafta kayinvalideye gittik.beni normal bir sekilde öptü oğluna bir sarıldı, bırakmıyor öpüyor kokluyor oğlum dedikçe bir oğlum daha çıkıyor ağzından. Kayınpeder hanım abartma kız üzülür felam dedi bırak kızın kocasını, o artik baharın dedi. Kimse benim ogluma olan sevgime karışamaz, anası varken sevsin ben ölünce kim sevecek dedi. Gözlerim doldu esimin gözünün içine baktım. Sonra oturdular goysune yatti kayinvalide, lavobaya gittim en az yarim saat ağladim. Sanki beni birakip gitmeleri onlarin sucuymus gibi anneme babama söylenerek agldim. Esim geldi karnim agriyor dedim. Gözler sis çıktım kayinpederim gel bahar sana birsey göstercem dedi. Gittim sarıldı bana sen onlarin nispetine bakma. Kocan tepki verirse anası küsuyor. Tepki vermezse sen üzülüyorsun. Ben seni cok seviyorum. Dedi bir kez da ağladım b..k gibi bir gundu benim icin. Gezmeye gidecektik iptal ettim. Simdi ise esim bana karsı cok yakin ama ben anlamadigim bir sekilde bu kadar basit birseyden, dolayi sogudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?