2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de oyle sürekli de konuşuyorum demekki konuşmayı sevmiyor diyorum . Kiz hangi bir ozelligini kafaya takmayim ki zor bebekler böyle oluyor demekki
Konulurken yüzüne yaklaş çenesi ile hafif ağzını açar gibi yap agu gibi sesler Çıkar gülümseyerek

Bulamaç daha besleyici oluyor canım. İlk başta onu denerim ben baktım yiyorsa kahvaltısını öyle yaptırırım bir süre. Yoksa kahvaltıda ne yedireceğini şaşırıyor insan. Sevmezse de yumurtanın sade sarısından omlet falan yapacaz artık peynirli vs.

minikbebegim9640 canım sorunu bir ara gördüm ama sonra bulamadım ilk tadımlıklarda 2 çay kaşığı falan veririm sonra sonra artar miktarı bebek belirler aslında. Bakacaz duruma göre hareket edecez

N Nehir8077 canım çok üzüldüm ne diyeyim Allah merhameg versin kayınvalidenin kalbine sana evlatlarıla geçirecen uzun bir ömür nasip etsin inşallah

Aynen kuzum peyniri yumurtayı bisküviyi hepsini yedirene kadar saatler geçer.birde bisküviyi kendim yaparım.alerjik bebekler için de var bisküvi tarifi.öyle öyle idare ederiz.

Umudum- benim oğlan da tam agulamıyor ama auuu aaa falan gibi sesler çıkarıyor sesli gülüyor bugün yanağını öptükçe hakır hakır güldü. Günden güne değişiyor. Dün eşim bizim oğlan iki elini neden bir araya getirip tutmuyor ellerini dedi bugün baktık tutuyor oynuyor eşin çok biliyorsa kendi ilgilensin canım üzme kendini bakmışsın yarın agulamaya başlamış

Bunu nasi vermeyi dusundun canm direk eline mi vereceksn
Çıkınca iyiyce yumuşamış olmazsa eline vereceğim
Bizimki aguluyor başka sesler de çıkarıyor ama mesela çıngıraklar renkli oyuncaklar onlarla hiç ilgilenmiyor doktor kaç tane nesne denedi hiç birine tepki vermedi o yüzden ana kucağında etrafı izlesin dedi bize. Halbuki karşısında insan konuşunca gülünce inanılmaz keyifleniyor ve sesler çıkarıyor bence her çocuğun gelişim noktası farklı ve bu da onların ilgi alanlarını karakterlerini belirliyor. Harika Haftalar kitabı ve uygulaması var bende orda öyle yazıyordu sıçrama belirtileri listesi vardı bunların hepsini yapacak diye bişey yok ama hangilerini yaptığı size karakteriyle ilgili ipuçları verecektir yazıyordu. Bence endişe etme yapabildiklerinin keyfini çıkar

Ne kadar kilo almış canım?
Bu ay 400 gr almış . Bugun hastahanede tarttı sağlık ocağındaki kilosuna göre 300 gr almış bir haftada . Geçen hafta 5 kilo idi şimdi 5300 . Ama hatalı sanki . Hemşirem 15 gün sonra gel yine bakarız demişti . Haftaya yine sağlık ocağında baktıracağım . Tartı aynı olunca ne kadar aldığını anlamak daha sağlıklı olur diye düşündüm .

Canım mama değiştirdin mi peki bir ara konuştuk ya
Alerji maması demiştin sanki değil mi ? Alerji maması değil de reflü maması denedim . Alerjik olsa baştan beri hiç almazdı o zaman mamayı diye düşünüyorum. Alerji sonradan oluşur mu ki yani ilk 1,5 ay hiç problemi olmadan çok iyi içiyordu . 3 haftalıkken hatta 60 cc yi bir çırpıda bitirirdi .

Karşısında konuşunca hareketleri artıyor eller ayaklar durmuyor , gülümsüyor ama ses yok biz aguuuu euuu yapa yapa bir hal oluyoruz çıngırak veya renkli objelere filan da heyecanlanır . Ama ses yok işte . Bakalım zamanla olur herhalde

Canım alerji genelde 2-3 aylıkken ortaya çıkıyor.benim kızımın 2 buçuk aylıkken çıkmıştı.doğar doğmaz çıkanlarda olabiliyormuş ama sonradan da çıkabilir alerji.bizde bile şimdiden sonra çıkabilir

Olur canım benim takma kafana her bebek kendine özgü agular sesler çıkarır kahkahalar atar,daha emekliycek oturcak yürüyecek.hepsi kendiliğinden zamanla oluyor İnan kafana taktığına değmez

Seni çok iyi anlıyorum Baharım. İnsanın annesi babası arkasındaki dağ. Onlar olmayınca insan düz ovada yolunu şaşırıyor. Kv çok ayıp etmiş eşin de arada kalıyordur. Zaten anladığım kadarıyla sessiz tepkisiz bir kişi. Soğuma eşinden bizim kimsemiz eşimiz çocuklarımız. Allah yokluklarını vermesin. Seni sevgiyle kucaklıyorum. Kuzenlerim gitti. Ata kuşumla başbaşayız. İnşallah burnu yormaz kuzumu. Klimayı çalıştırmadım tıkanmasın diye vantilatör çalıştırdım. Uyuyor kuzum. Tüm yavrularımıza allah rahatlık bol uyku versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…