2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yarın çocukluk arkadaşım gel cek ben de biraz görünüp kaçacağım bakalım. Eşim haftasonu gelecek inşaşlah

Bugün vermedim ferrumu bi sorun yaşamadık artık ondan mıydı değil miydi bilemiyorum ama

Teşekkür ederim canım. İnşallah mışıl mışıl rahat uyur. Bebeğine duş alma iyi geliyor mu peki.

Maşallah uyusun uyuması çok iyi. Bebekler için beslenmek önemli,uykuda çok önemli. Uyuya uyuya büyüyecekler annesi

Sen yolunu hic sasirmazsin canim sende bahar da cok güçlüsünüz. Bizler birer aile olduk anne baba olduk evlatlarimiza artik hayat ışığı olabilecek büyüklükteyiz .
Ata kusum insallah huzurla uyur anneside dinlenir .

D dilzar misskokulumm ek gıda konusunda izinizdeyim kızlar siz ne verirseniz bende de o
Yakında onlarda girmez siteye. Ben takipteyim sen takipte, vallahi bize laf anlatmaktan tarif vermekten sıkılmazlarsa iyi. Bende kızımı nasil beslerlerse öyle besliyeceğim.musallat oldum vallahi. Miskokulumun ben cesaretliyim sözü beni fena gaza getirdi. Dilzarda üstüne bi silkeledi beni. İyi geldi bana

Baharcim sende ki mutevazi beni bitiriyor kiz sen baya basarili ilerliyorsun zaten .
Kizlar bahar misskokulumm D dilzar ek gida kelimesini kullandığınızda beni etiketleyin Allah inizi severseniz onda bari yüzüm gülsün be yaa

İnşallah sıkılmazlar canım çok ihtiyacımız var vallahi çok başlarını şişireceğiz anlaşılan şimdiden özür diliyorum ikisinden de.zamanında böyle yol gösteren olmadı bana bu hallere düştüm.şimdi onların yazdıklarını gördükçe cesaret geldi bana da.onlar hergün ne verirse ne kadar verirse aynısını veriyoruz anlaştık

Hmm olabilir aslinda ama kabuk da yok yumusar gbi geldi bna

Bayanlar bişey soracağım. Ben normalde süt sağımı yapmıyorum. Bu sabah bebeğim emdikten sonra deneyim dedim 10 cc anca çıktı, akşam tekrar denedim 15 cc çıktı. Normal mi bu? Bu Arada bebeğim 2 aylık ve kilo alımı normal. Herkes emdikten sonra bir de süt sağıyorum dediği için denemek istemiştim ama sizler sağıyorsanız sizin de nu şekilde mi? ( sağma makinesi Philips Avent elektrikli )

Bebeğiniz emdikten sonra çıkan bu miktar normal ama emzirmekle makinayla sağmak bir değil.bebek daha güçlü çeker göğüste süt bittikten sonra bile çektikçe süt gelmeye süt üretmeye devam eder.beyine süt üret uyarısı gider çünkü.sağdığınız süt süt miktarını belirlemez onu baz almayın derim

iki bebek annesi asıl sen beni silkeliyorsun. azıcık halimden sikayetlenecek olsam aklima geliyorsunuz iki çocuk arasi yakin olanlar. içimden de demisimdir yüzüne de maşallah. Allah nazarlardan saklasin. hep güzel günlerini gör güzel kuzularının.

ilahi lepis o değil de bu kadar gazladiktan sonra sizler bebeklere zeytinyağlı enginar, bezelyeli mücver, havuçlu kerevizli pankek bilmem neli bilmem ne yaparken benim tarifler nenem usulü tarhana çorbası olursa bu muymuş demeyin bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…