Saol canım benimBaşın sağolsun
Saol Baharcım Allah razı olsunCanim Allah rahmet eylesin
Yarın çocukluk arkadaşım gel cek ben de biraz görünüp kaçacağım bakalım. Eşim haftasonu gelecek inşaşlahAmin canım benim Anneciğine Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.Allah sana yardım etsin kolaylık versin.küçük bebeğin varken özellikle eşler yoksa çok zor oluyor.işe nasıl gideceksin bebeğine kim bakacak?
Bugün vermedim ferrumu bi sorun yaşamadık artık ondan mıydı değil miydi bilemiyorum amaFerrum huysuzlukmu yapıyor. Oglumda sifer kullanmıştım. Tadı hafif şekerli kızımda hiç aklıma gelmedi. İyi oldu yazdığın huysuzlugu yok ama gürül gürül ses geliyor karnindan. Belkide ondan. Sen yazınca internettende baktım karın ağrısı yapıyor diyor.
Teşekkür ederim canım. İnşallah mışıl mışıl rahat uyur. Bebeğine duş alma iyi geliyor mu peki.Seni çok iyi anlıyorum Baharım. İnsanın annesi babası arkasındaki dağ. Onlar olmayınca insan düz ovada yolunu şaşırıyor. Kv çok ayıp etmiş eşin de arada kalıyordur. Zaten anladığım kadarıyla sessiz tepkisiz bir kişi. Soğuma eşinden bizim kimsemiz eşimiz çocuklarımız. Allah yokluklarını vermesin. Seni sevgiyle kucaklıyorum. Kuzenlerim gitti. Ata kuşumla başbaşayız. İnşallah burnu yormaz kuzumu. Klimayı çalıştırmadım tıkanmasın diye vantilatör çalıştırdım. Uyuyor kuzum. Tüm yavrularımıza allah rahatlık bol uyku versin inşallah.
ooooo bizde yanlış olmaz kanka,olmuşsa da yanlışlıkla olmuştur ayıpsınSana kanka dicem kanka ama sonra bizi cokluk bokluk olarak gorme he samimiyete inancimi sende azaltma
O zaman dans
Eki Görüntüle 2665812
Maşallah uyusun uyuması çok iyi. Bebekler için beslenmek önemli,uykuda çok önemli. Uyuya uyuya büyüyecekler annesiGece uyanmıyor kolay kolay benimki . Ama gündüzleri iyice dalmadıgında o da uyanıp çeviriyor kafayı . Diliyle itiyor , eliyle itiyor . Olmadı basıyor çığlığı . Açsın işte be yavrum neye zorlatırsın bilmem ki . Bizimki aynı ben . Hep derdim açlığa dayanırım da uykusuzluğa dayanamıyorum diye . Bu da öyle . Uykusu geldiği zaman uyuyamazsa çılgına dönüyor . Aç da olsa ne meme ne mama alıyor . Keyfimi bozmayın uyuyayım diyor
ooooo bizde yanlış olmaz kanka,olmuşsa da yanlışlıkla olmuştur ayıpsın
ölümüne dansss ✌✌✌
Sen yolunu hic sasirmazsin canim sende bahar da cok güçlüsünüz. Bizler birer aile olduk anne baba olduk evlatlarimiza artik hayat ışığı olabilecek büyüklükteyiz .Seni çok iyi anlıyorum Baharım. İnsanın annesi babası arkasındaki dağ. Onlar olmayınca insan düz ovada yolunu şaşırıyor. Kv çok ayıp etmiş eşin de arada kalıyordur. Zaten anladığım kadarıyla sessiz tepkisiz bir kişi. Soğuma eşinden bizim kimsemiz eşimiz çocuklarımız. Allah yokluklarını vermesin. Seni sevgiyle kucaklıyorum. Kuzenlerim gitti. Ata kuşumla başbaşayız. İnşallah burnu yormaz kuzumu. Klimayı çalıştırmadım tıkanmasın diye vantilatör çalıştırdım. Uyuyor kuzum. Tüm yavrularımıza allah rahatlık bol uyku versin inşallah.
İnşallah sorunsuz geçer canım Allah kolaylık versinYarın çocukluk arkadaşım gel cek ben de biraz görünüp kaçacağım bakalım. Eşim haftasonu gelecek inşaşlah
Yakında onlarda girmez siteye. Ben takipteyim sen takipte, vallahi bize laf anlatmaktan tarif vermekten sıkılmazlarsa iyi. Bende kızımı nasil beslerlerse öyle besliyeceğim.musallat oldum vallahi. Miskokulumun ben cesaretliyim sözü beni fena gaza getirdi. Dilzarda üstüne bi silkeledi beni. İyi geldi bana
Baharcim sende ki mutevazi beni bitiriyor kiz sen baya basarili ilerliyorsun zaten .Yakında onlarda girmez siteye. Ben takipteyim sen takipte, vallahi bize laf anlatmaktan tarif vermekten sıkılmazlarsa iyi. Bende kızımı nasil beslerlerse öyle besliyeceğim.musallat oldum vallahi. Miskokulumun ben cesaretliyim sözü beni fena gaza getirdi. Dilzarda üstüne bi silkeledi beni. İyi geldi bana
İnşallah sıkılmazlar canım çok ihtiyacımız var vallahi çok başlarını şişireceğiz anlaşılanYakında onlarda girmez siteye. Ben takipteyim sen takipte, vallahi bize laf anlatmaktan tarif vermekten sıkılmazlarsa iyi. Bende kızımı nasil beslerlerse öyle besliyeceğim.musallat oldum vallahi. Miskokulumun ben cesaretliyim sözü beni fena gaza getirdi. Dilzarda üstüne bi silkeledi beni. İyi geldi bana
Nasi bebek belirlicek derken anlamadm yaniminikbebegim9640 canım sorunu bir ara gördüm ama sonra bulamadım ilk tadımlıklarda 2 çay kaşığı falan veririm sonra sonra artar miktarı bebek belirler aslında. Bakacaz duruma göre hareket edecez
Hmm olabilir aslinda ama kabuk da yok yumusar gbi geldi bnaÇıkınca iyiyce yumuşamış olmazsa eline vereceğim
Bizimki aguluyor başka sesler de çıkarıyor ama mesela çıngıraklar renkli oyuncaklar onlarla hiç ilgilenmiyor doktor kaç tane nesne denedi hiç birine tepki vermedi o yüzden ana kucağında etrafı izlesin dedi bize. Halbuki karşısında insan konuşunca gülünce inanılmaz keyifleniyor ve sesler çıkarıyor bence her çocuğun gelişim noktası farklı ve bu da onların ilgi alanlarını karakterlerini belirliyor. Harika Haftalar kitabı ve uygulaması var bende orda öyle yazıyordu sıçrama belirtileri listesi vardı bunların hepsini yapacak diye bişey yok ama hangilerini yaptığı size karakteriyle ilgili ipuçları verecektir yazıyordu. Bence endişe etme yapabildiklerinin keyfini çıkar
Eki Görüntüle 2665797
Bebeğiniz emdikten sonra çıkan bu miktar normal ama emzirmekle makinayla sağmak bir değil.bebek daha güçlü çeker göğüste süt bittikten sonra bile çektikçe süt gelmeye süt üretmeye devam eder.beyine süt üret uyarısı gider çünkü.sağdığınız süt süt miktarını belirlemez onu baz almayın derimBayanlar bişey soracağım. Ben normalde süt sağımı yapmıyorum. Bu sabah bebeğim emdikten sonra deneyim dedim 10 cc anca çıktı, akşam tekrar denedim 15 cc çıktı. Normal mi bu? Bu Arada bebeğim 2 aylık ve kilo alımı normal. Herkes emdikten sonra bir de süt sağıyorum dediği için denemek istemiştim ama sizler sağıyorsanız sizin de nu şekilde mi? ( sağma makinesi Philips Avent elektrikli )
iki bebek annesi asıl sen beni silkeliyorsun. azıcık halimden sikayetlenecek olsam aklima geliyorsunuz iki çocuk arasi yakin olanlar. içimden de demisimdir yüzüne de maşallah. Allah nazarlardan saklasin. hep güzel günlerini gör güzel kuzularının.Yakında onlarda girmez siteye. Ben takipteyim sen takipte, vallahi bize laf anlatmaktan tarif vermekten sıkılmazlarsa iyi. Bende kızımı nasil beslerlerse öyle besliyeceğim.musallat oldum vallahi. Miskokulumun ben cesaretliyim sözü beni fena gaza getirdi. Dilzarda üstüne bi silkeledi beni. İyi geldi bana
ilahi lepis o değil de bu kadar gazladiktan sonra sizler bebeklere zeytinyağlı enginar, bezelyeli mücver, havuçlu kerevizli pankek bilmem neli bilmem ne yaparken benim tarifler nenem usulü tarhana çorbası olursa bu muymuş demeyin bakBaharcim sende ki mutevazi beni bitiriyor kiz sen baya basarili ilerliyorsun zaten . lepis
Kizlar baharmisskokulumm D dilzar ek gida kelimesini kullandığınızda beni etiketleyin Allah inizi severseniz onda bari yüzüm gülsün be yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?