2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

ya neden şu emojilerin arasına bir de masAllah emojisi eklenmiyor acaba

masAllah..özel bir yöntem uyguladın mi? ❤

Alerji yapar mı evet ana çok düşük ihtimal , alerjisi olan bebeklere verilir olsa anlardın zaten huzursuzluk çoğu Bebek’te yapar bu alerjisel değil sindirim sistemini etkilediği için olur. Sen kullan ama markasını değiştir doktoru a danışıp

4 ölçü anne sütü ne kadar oluyor

Bebek iştahlıysa ağzını açıyorsa verilmeye devam edilebilir canım. Ağzını kapatırsa artık vermezsin mesela. Bebeğin iştahı belirleyici oluyor genelde
O miktari biz belirlemeyecegiz yani anladm canm. Bakalm bizleri ne zorluklar yda ne kolayliklar bekliyor..

Canımsın hep beraber çok güzel günlerini görelim bebeklerimizin.

Ya benm bu oğlan uyuturken resmen tükmük biriktiriyo agzinda onla oynuyor emiyo onu agzindan köpük seklinde de görünüyo onu emip duruyo ben agzini bilerek aciyorm yitsn diye bazen de siliyorm yine ayni yapiyo. Diyorm ne ara büyüdün de byle seylerden anlar oldun

Tabi anlaştık sen varsan bende varım.

Senin yüzün hep gülsün inşallah canımsın

Banada oluyor o bazen. O gun suyu arttırıyorum rezene iciyorum. Ama bebekte değisen birsey olmuyor. Aynı rutinde devam ediyor. Bende fazla kurcalamiyorum daha sonra bi bakiyorum yine artmış. Ben pek birşey anlamadım bu isten. Birtek seyi farkettim sütümün azaldığı zaman kıvamı koyulasıyor. Birde kız o gün kakayı pütürlü yapiyor sindirememis gibi.

Ben demem seve sevede yediririm. Kızımada Büyüdüğünde anlatırım. Seni internet arkadaşlarım besledi diye. İri taneli yesinlerde ne yerse yesinler. Umduğunu değil bulduğunu yemeyi öğrensin. Yemeye değil sevgiye aç gözlü olsun

Biz asıyı olalı daha cok oldu bizimki boyle normal dedi doktor. Tutmus aşı dedi sadece kabugu kendi düşsün dedi

Canım öncelikle kesinlikle stres yapma. Söylemesi kolay diyorsun biliyorum ama sütun azalmasindaki en büyük etken stres. Kısa süreliğine çıkmıyor tamamen bitmedi inşallah içini ferah tut. Başka şeylerle oyalan biraz yemek yap temizlik yap kafan dağılsın. Ve sütünün bebişinin ağzından taştığıni hayal et.

N Nehir8077
Cnm annen ve babana Allah rahmet eylesinn. Bnde babami kaybedeli 3 sene olacak o acı insanın hep bir tarafinda kaliyor geçmiyor..
Sağol canım geçmez bazen geçti sanırız ama ne yazıkkı geçmez. Olsun ne yapalım vardır bundada bir hayır. Varsın unutmayalım varsın bazen birseyler kursağımızda kalsın. Deymezmi değer o kadar emekleri var olsun o kadar. Babana Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bundan sonra inşallah hep iyi olarak hatirlariz.

Gunaydinlar bnm kiz dun cok agladi ayrica ilk defa da kahkaha atti seslice cok mutlu oldum bugunde sabah gazni çıkarırken kendini uyku sersemi birden atti ama birsey olmadi korktu çığlık çığlığa agladi. Annm geldi sen bu kiza naptin diyor az oncede sagolsun annem yanlışlıkla biberonu kirdi cocugun kucuk bibernla idare edicem bugün he birde sma kullanan arkdslar mamann kutusu degsmis içerigide degsmis cok kopuruyor ona da ayrica sinir oldum.
Son olarak Gaz damlalarini dun itibari ile vermeyi kestim gazi cok oluyor 1 hafta izleyecem bakalim.
nzh99 gaz dmlalarni biraktktan fnra illk 1 hafta kotu oldu demstn sanki snra rahatladi mi?

tamam canım. ❤❤

Ben hipp aldım iki gün oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…