2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu 3. Ay sıçrama vs hangi programdan bakıyorsunuz yada nereden. Bende olan pek detaylı değil sanırım aşı takvimi vs tek var

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yumuş yumuş battaniye isterseniz özelden yazın yardımcı olayım kızlar

Eklentiler

• IMG_20200722_154258_261.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar sut sagmayla ilgili size söyleyeceklerim var. Ben Eylül'de ise donecegim o yüzden süt sagimi yapip buzluga atmaya basladim iki aydir. Sagimda sut gelmesi icin memenin sagima alismasi gerekiyor. O yüzden ilk sagdiginiz zamanlar sut gelmez. Bu bir surec. Ve gercekten ben sut artirmada etkili oldugunu düşünüyorum. Suan icin gunde bir poset(160cc) atabiliyorum buzluga. Agustos sonuna dogru biraz daha artiricam sagmayi. Ben duzenli emziriyorum oglumu. Aksam 8 de uyudu diyelim o zaman 2 3 gibi kalkar. Bende 11 de sutumu sagiyorum onu buzluga atiyorum. Emme süreleri azalmaya basladi artik 3 bucuk aylik olduk. O yuzden agustos itibariyle her emmeden sonra sagacagim. Tabiki her sagmadan sonra onlari yikamak eziyetttt. Ben haftada iki kere kaynatiyorum. Normalde de kullandiktan sonra sicak suyla dolu kaba koyup bebek deterjaniyla bekletip bi sure sonra duruluyorum.

Bizim ki de düz yatmıyor hemen çeviriyor kafayı ama nörolog güzel kafalı bir genç kız olacak bu kafalarda saç çok güzel durur dedi ne alakaysa slovaklara benziyormuş kafa yapısı
Canım kızının baş yapısı nasıl benim oğlumunda başının arkaya doğru büyüdüğünü idda ediyor doktor c. Tesi beyin cerrahina gideceğiz senin yazdığını hatırlayınca yazmak istedim

Bu 3. Ay sıçrama vs hangi programdan bakıyorsunuz yada nereden. Bende olan pek detaylı değil sanırım aşı takvimi vs tek var
Harika haftalar diye bir uygulama kitabı da var. Ücretli 26 tl gibi bir ücreti var bir kerelik. Ama sadece atak hatiftalarını anlatıyor. Happy kids bende de var onda da değişik şeyler yazıyor her gün okuyorum. Ama bazı bilgileri geç veriyor bazı bilgileri erken onda zamanlama pek yok bence öyle bilgilendiriyor ama bilgiler güzel.
Bende heppy Kids var da çok beğenmiyorum

Bana doktor düzenli sağım yap emerse diye endişe etme emecek olursa eds yle verirsin demişti. Her iki göğsünü de sağ bence uyarılsın tuttuğu göğsünden edsyle verirsin sağdığın kadarını

Bende bayramdan sonra başlıyorum. Mochi ile biriktirdim bende biraz o olmasa sağma Makinesi ile biriktiremezdim saNırım. Sağma ile gelmiyor bende bi türlü. Mamada kullanmıyorum sütüm fena değil yani ama sağma ile gelmiyor. Dolu dolu olacak ki göğsüm sağdığıma değsin

Canım bulamaç yerine tek tek ver ki tadlarını ayırt edebilsin
Kafa yapısı bu şekilde biraz yapısal olarak küçük çocuk nöroloğuna gittik hiç bir sıkıntı olmadığına aksine güzel kafalı bir kız olacağını söyledi

Eklentiler

• 20200718_103417.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 49
Canim bende mochiyle yapiyorum yani bi tarafa mochiyi takip diger tarafi saginca mochi sagdigimdan daha fazla doluyor valla. Mochiyi bi saga bi sola anca oyle oluyor

Bugün ilk kez deniz siftahımı yaptım emzirdim kızımı kalan sütü de sağdım uyuttum gittim babaannesine bırakıp.uyanmış oyalanmış biraz sütünü içmiş uyumuştu tekrar ben geldiğimde 3 saat durdum ne iyi geldi kızım doğduğundan beri ilk kez kendim için bişey yaptım ama aklım hep ondaydı k.v aramadan geldim ya çok ağlarsa diye duşumu aldım büyük kızı yıkadım o koşa koşa arkadaşlarının yanına gitti dışarıya bende ohh uzandım küçük hanımın uyanmasını bekliyorum

Canim bende mochiyle yapiyorum yani bi tarafa mochiyi takip diger tarafi saginca mochi sagdigimdan daha fazla doluyor valla. Mochiyi bi saga bi sola anca oyle oluyor
Bende sağımda mochi kullanıyorum..hem daha pratik hemde çekim gücü makinadan daha çok

Eşimde diyor iyi ki almışsın bunu diye hem çok pratik hemde elektrikliden daha iyi. O olmasa ben zor süt biriktirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…