- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Bu 3. Ay sıçrama vs hangi programdan bakıyorsunuz yada nereden. Bende olan pek detaylı değil sanırım aşı takvimi vs tek varBenimki de aynen öyle ben konuşurken ağzını açıyor ses çıkaramıyor sonra ben susunca bir süre sonra o da ses çıkarıyor. Ve aynen dediğin gibi sürekli tükürük var. Ama 3. Büyüme sıçramasının bir belirtisiymiş bu normal yani diş olması gerekmiyor. ❤
Evet bunu çocuk doktorunun önerisiyle kullanıyorum. Eğer bebeğin reflüsü olsa bu ilacı vereceğim o yüzden bebeğe hiç zararı olmadığını bildiğim için içim rahat dedi. Hatta bir ilaç daha varmış metpamid onu önermiyorum dedi.
Yaa ne uzunu ben bu konuda ne olsa okurum hiç sıkılmam ❤ Artık çok takmıyorum mamayı da iyice artırdım yeterki sağlığı etkilenmesin napayım. İnşallah hepimizin sütü bebeğimize yeter büyütür.
Bu düzende bir problem olmadıysa doğru yapıyorsun o zaman canım ben her seferinde yıka streil et yapamıyorum bu seferde malzemeleri kullanamıyorum. Ben de öyle yapayım bari
Ben ucretli bi program vardi ona baktim ekran goruntusu aldim sonra programi iade ettimBu 3. Ay sıçrama vs hangi programdan bakıyorsunuz yada nereden. Bende olan pek detaylı değil sanırım aşı takvimi vs tek var
Canım kızının baş yapısı nasıl benim oğlumunda başının arkaya doğru büyüdüğünü idda ediyor doktor c. Tesi beyin cerrahina gideceğiz senin yazdığını hatırlayınca yazmak istedimBizim ki de düz yatmıyor hemen çeviriyor kafayı ama nörolog güzel kafalı bir genç kız olacak bu kafalarda saç çok güzel durur dedi ne alakaysa slovaklara benziyormuş kafa yapısı
Bende heppy Kids var da çok beğenmiyorumBen ucretli bi program vardi ona baktim ekran goruntusu aldim sonra programi iade ettimOrdan bakiyorum
Harika haftalar diye bir uygulama kitabı da var. Ücretli 26 tl gibi bir ücreti var bir kerelik. Ama sadece atak hatiftalarını anlatıyor. Happy kids bende de var onda da değişik şeyler yazıyor her gün okuyorum. Ama bazı bilgileri geç veriyor bazı bilgileri erken onda zamanlama pek yok bence öyle bilgilendiriyor ama bilgiler güzel.Bu 3. Ay sıçrama vs hangi programdan bakıyorsunuz yada nereden. Bende olan pek detaylı değil sanırım aşı takvimi vs tek var
Bende heppy Kids var da çok beğenmiyorum
Bana doktor düzenli sağım yap emerse diye endişe etme emecek olursa eds yle verirsin demişti. Her iki göğsünü de sağ bence uyarılsın tuttuğu göğsünden edsyle verirsin sağdığın kadarınıPeki bu anlattıklarını yaparken kaçıncı ayda idin ? Ben şu an ne yapmalıyım nasıl bir düzen tutturmalıyım bilemiyorum. Günlerim hep endişe ile geçiyor , desteğe çok ihtiyacım var . Ben de anlatayım benim durumu
Sezeryan ile doğum yaptım , sütüm hemen gelmedi . 3.gün ancak geldi . O zamana kadar da şırınga ile mama verdik 20 cc , 30 cc kadar .ama bu arada sürekli memeye tutturmaya çalıştım bir türlü beceremedim tek başıma. Başımda bana destek olan birileri yoktu , aksine mama verdikçe surat yapan bir eşim vardı.Sütüm geldiğinde elimle sağdım kolostrum u şırınga ile verdim . Hiç bilemedim ki bir sağma makinası alayım da onunla sağıp vereyim en azından . Uğraşırken uğraşırken bir kere tuttu göğsümü , 5 dk çok güzel emdi . Ara ara da silikon üç ile emiyordu.. Derken 5. Gün kontrolünde doktor besleyememişsin bu çocuğu, sarılık sınırda deyince alt üst oldum . O günden sonra mamanın cc sini artırdım . Lohusa kafasıyla biberona yöneldim cc artınca. Ama bu arada sürekli memeye tutturmaya çalışıyordum . Çocuk biberona iyice alışınca memeye geldiğinde çığlık atmaya başladı . Kırkıncı güne kadar da almadı memeyi hiç. Bu arada ben kaşık , kaşık biberon , şırınga denedim. Eds yi beceremedim çünkü çocuk memeyi tutmuyordu . Hiç birinde başarılı olamadım . Ara ara ten tene temasta bulundum , birlikte bir iki kere duş aldık . Ve duşta kısa da olsa tuttu . Bu arada ara ara sağım yaptım . 40.günümde de çok aç olmadığı bir anda , banyo sonrasında , göğsüm dolu iken göğsümü tutuverdi. Tabi emzirdim sonrasında ama çocuğun kafası karıştı , biberon reddetmeye başladı , ama doymuyordu. İştahsızlık başladı . Hala da iştahsızız. Geçen ay 400 gr aldık. Şu anda hem meme hem biberon reddediyor . Çok uğraştırıyor . Emecek diye düzenli sağım yapamıyorum . Eds şimdi alır mı acaba ? Susam tanesi Eds ile az verebiliyorum demişbir de emmeYi bende sadece tek göğüs yapıyor .. Sonrasında emdiği göğsü mü sağmalıyım sadece yoksa her ikisini de mi ?
Bende bayramdan sonra başlıyorum. Mochi ile biriktirdim bende biraz o olmasa sağma Makinesi ile biriktiremezdim saNırım. Sağma ile gelmiyor bende bi türlü. Mamada kullanmıyorum sütüm fena değil yani ama sağma ile gelmiyor. Dolu dolu olacak ki göğsüm sağdığıma değsinKizlar sut sagmayla ilgili size söyleyeceklerim var. Ben Eylül'de ise donecegim o yüzden süt sagimi yapip buzluga atmaya basladim iki aydir. Sagimda sut gelmesi icin memenin sagima alismasi gerekiyor. O yüzden ilk sagdiginiz zamanlar sut gelmez. Bu bir surec. Ve gercekten ben sut artirmada etkili oldugunu düşünüyorum. Suan icin gunde bir poset(160cc) atabiliyorum buzluga. Agustos sonuna dogru biraz daha artiricam sagmayi. Ben duzenli emziriyorum oglumu. Aksam 8 de uyudu diyelim o zaman 2 3 gibi kalkar. Bende 11 de sutumu sagiyorum onu buzluga atiyorum. Emme süreleri azalmaya basladi artik 3 bucuk aylik olduk. O yuzden agustos itibariyle her emmeden sonra sagacagim. Tabiki her sagmadan sonra onlari yikamak eziyetttt. Ben haftada iki kere kaynatiyorum. Normalde de kullandiktan sonra sicak suyla dolu kaba koyup bebek deterjaniyla bekletip bi sure sonra duruluyorum.
Asya maaşallah ne tatlı olmuşsun.Günaydın herkese. Biz iyiyiz kızlar ev aldık ama daha tasinamadim boya badana işleri var tapusunu alacağız belediyeden haber bekliyoruz.
Pamuk şekerimin sizlere selami var. Hepinizi öpüyoruz.
Eki Görüntüle 2664963
Canım bulamaç yerine tek tek ver ki tadlarını ayırt edebilsinCanım çok teşekkür ederim.bende acaba bulamaç kahvaltı mı versem başlangıçta.kızıma verdiğim gibi peynir yumurta bisküvi karıştırıp.tek tek versek yumurta sarısını yutabilecekler mi bilmiyorum baştan yanlış başlamakta istemem
Kafa yapısı bu şekilde biraz yapısal olarak küçük çocuk nöroloğuna gittik hiç bir sıkıntı olmadığına aksine güzel kafalı bir kız olacağını söylediCanım kızının baş yapısı nasıl benim oğlumunda başının arkaya doğru büyüdüğünü idda ediyor doktor c. Tesi beyin cerrahina gideceğiz senin yazdığını hatırlayınca yazmak istedim
Canim bende mochiyle yapiyorumBende bayramdan sonra başlıyorum. Mochi ile biriktirdim bende biraz o olmasa sağma Makinesi ile biriktiremezdim saNırım. Sağma ile gelmiyor bende bi türlü. Mamada kullanmıyorum sütüm fena değil yani ama sağma ile gelmiyor. Dolu dolu olacak ki göğsüm sağdığıma değsin
Bende sağımda mochi kullanıyorum..hem daha pratik hemde çekim gücü makinadan daha çokCanim bende mochiyle yapiyorumyani bi tarafa mochiyi takip diger tarafi saginca mochi sagdigimdan daha fazla doluyor valla. Mochiyi bi saga bi sola anca oyle oluyor
Eşimde diyor iyi ki almışsın bunu diye hem çok pratik hemde elektrikliden daha iyi. O olmasa ben zor süt biriktirirdimCanim bende mochiyle yapiyorumyani bi tarafa mochiyi takip diger tarafi saginca mochi sagdigimdan daha fazla doluyor valla. Mochiyi bi saga bi sola anca oyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?