2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oturdugun yer önemli tabiki.benim ekstra hastalıgım oldugu için acamıyoruz zaten ciğerlerim hassas.Ben ates gibiyim sizlerdede var mı çok terliyorum hormonlarla mı alakalı.2 aydır düzenli reglde oluyorum
Biz Mersin deyiz kuzum burası çok sıcak. Ben de çok terliyorum ben hala adet olamadım onun etkisi var mı bilemedim.

Hayırlı olsun komşum rabbim damatlığını görmeyi nasip etsin, darısı da bize olsun

Oy kıyamam inşallah düşmüştür şimdi. Allah’ım korusun

Maşallah canım biz maalesef geriledik.emerken gazlanıyor kendini atıyor az emiyor.o yüzden az kilo almaya başladı.geçen ay 560 gram almış mesela.mama veriyorum kaşıkla ama onu da 30 cc anca içiriyorum ağlamaya başlıyor hoşuna gitmiyor.biberon da vermek istemiyorum emmeyi bırakır diye,ek gıda ile toplanır biraz büyüyünce de daha rahat emer diye kendimi avutuyorum şimdilik

süt daha ağır basmakla birlikte bircok gidaya alerjimiz var.
ya bazı anneler cocugun derisine sürüp denerlermis.o nasıl oluyor bilgin var mı? denedin mi? neresine surmek gerekli.agiz kenari demisler ama ben korktum ya bogaza kacar anaflaksi vs olursa diye.Allah korusun.

neresine sürülür?.nasıl anlaşılır?

Ya ama bu kız çok güzeeeellll maşallah tabi doktor daha iyi bilir ama bana kafa yapısı normal geldi yuvarlak çok hoş.benim ki sırt üstü yata yata kare kafaya döndü

Canım dediğim gibi mesela yumurtayı ben yüzüne sürmeden sadece yaklaştırınca kızarırdı.süt ürünü de ağzına değdiğinde mesela bi kaşık yoğurt versem hemen dudak kenarları kızarırdı yoğurt nereye dokunduysa.ama şişme anaflaksi gibi bi durum olmadı çok şükür.sadece süt ve yumurta böyle dokununca belirti veriyordu bizde.ama diğer besinlere olan alerjisi yedikten sonra ortaya çıkıyordu.yüzüne değince belli olmuyordu.buğday alerjisi vardı mesela,şu kaşık mamalarından almıştım 7 tahıllı.bir kere verdim.yerken hiç bi sorun yoktu.ertesi gün çocuğun bütün vücudu pütür pütür yara bere içinde nasıl da kaşınıyordu yavrum

hepsini atlatti degil mi?

hepsini atlatti degil mi?
Evet çiçeğim hepsi geçti sadece süt ürünlerine hala biraz var ama eskisi gibi şiddetli değil.o yüzden süt ürünü verebiliyorum artık 2 yaşında şuan.ama 1 yaşına kadar alerjen besinlerin hiç birini vermedim.çok nadir arada denerdim geçmiş mi diye.geçmediğini görünce yine vermezdim

Ya ben de mi alsam mochi kızlar herşeyi aldık ıvır zıvır onu almadık bir dediğiniz gibiyse elektrikliyle uğraşacağıma takar işime gücüme bakarım
Sağım yapıyorsan bi dene canım ben sabahları tek göğsü emziriyorum diğerine mochi takıyorum yavru emerken oda sağıyor bir yandan ohh misss
Canım yumurta sarısını haşlayıp tek verebilirsin ilerleyen zamanlarda denediğin sebzelerle omlet yapıp da ufak parçalara ayırıp verebilirsin

Sen blw yapmıştın diymi canım? 6 aylıkken baya eline alıp yiyebiliyor mu kendisi?

Sen blw yapmıştın diymi canım? 6 aylıkken baya eline alıp yiyebiliyor mu kendisi?
Canım büyük kızım çok iştahlıydı çokta güzel emiyordu ve kilosu çok çok iyiydi o yüzden ben 6.ayı doldurunca tadımlara başladım 3 gün kuralı ile sonra yavaş yavaş verdim eline mama sandalyesinde önüne koyuyordum parçalayıp mesela omleti o tutup ağzına götürüp yiyordu hele ki şeftali armut falan 9 10 aylıkken eline alıp şapur şupur yerdi bayılırdı herkes fotolarını bulursam atarım.ama bu küçük hanım pek bi nazlı ve iştahsız napsrız bunla bilmiyorum kilo alımı az olunca bi daha ki ayda az alırsa yoğurtla ek gıdaya başlarız dedi ebe ama daha erken başlamam sanırım

Yer bence canım sıkma canını hiç belli olmaz.kilo konusunda da benimki de gazdan pek ememediği için az alıyor bende ek gıda ile toplanır diye düşünüyorum şimdilik ama zaman ne gösterecek bakalım.ek gıda ile persentili yakalarlar inşallah

Kafasina yastık koydum canım hafif eylimli. Kaşığın ucuyla değil dolu dolu 4 çay kaşığı verdim çiğnedi.dışarı atmadı. Ben mama sandalyesinde dik veriyordum. O yuzden hep dışarı çıkıyormuş.

Süper canım maşallah,şu 1 buçuk ay bi geçsin bende başlıycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…