- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Evet eşim de almış benim de dikkatimi çekti yenilenmiş kutusuEki Görüntüle 2666074 cnm bu
Ebru
Cnm icerikre degsmis ya cok kopuruyor. Eskisinden bulup aldirdim.Evet eşim de almış benim de dikkatimi çekti yenilenmiş kutusu
AynnHarika haftalar diye bir uygulama kitabı da var. Ücretli 26 tl gibi bir ücreti var bir kerelik. Ama sadece atak hatiftalarını anlatıyor. Happy kids bende de var onda da değişik şeyler yazıyor her gün okuyorum. Ama bazı bilgileri geç veriyor bazı bilgileri erken onda zamanlama pek yok bence öyle bilgilendiriyor ama bilgiler güzel.
Gerçekten bu ne son kullanması nasıl eski mi yoksaEki Görüntüle 2666074 cnm bu
Ebru
Evet bende bazen Reflü maması vermeye çalışıyorum arada , kıvamı daha yoğun eds ile zor olur o .aslında mantıklı emmeyecek gibi sürekli sağım yapıp eds ile vermek . Peki sonda numaran hala 5 mi ?Az verebiliyorum derken doyana kadar alıyordu bazen 40-50 bazen 70-80 ama doktor 600 verin deyince her öğünde en az 100 vermem gerekiyordu o kadar veremedim edsyle kalan miktarı biberona koyunca yediğini farkettim biberona geçtim. Bi de anti reflü mamasının kıvamı fazla eds den geçmedi sanki
Maşşallah canım yer yer bunlar herşeyi yerlermisskokulumm D dilzar teşekkür ederim sizden cesaretle,kan ilacını vermek için bugün kızıma elma armut puresi yedirdim. Sonuç başarılı, sizden cesaretlenmesem veremezdim. Miskokulum valla senin dediğin gibi oldu, bildigin çiğnedi ne biliyorsa.
5 ti evet ama şimdi bu hafta edsyle vermediğim için hem de mama kıvamı yoğun olduğu için beşi kullanamam büyük ihtimalle bir kere denedim onda da altı numarayı denedim zar zor içti ama mamadan dolayıEvet bende bazen Reflü maması vermeye çalışıyorum arada , kıvamı daha yoğun eds ile zor olur o .aslında mantıklı emmeyecek gibi sürekli sağım yapıp eds ile vermek . Peki sonda numaran hala 5 mi ?
burdayimmmmmarada zile basıp kaçan çocuklar gibi 3 sayfa okuyup kaçıyorum. kalabalığa karıştık minigimi de dün sünnet ettirdik uğraşıyoruz öyle. senin büyük nasıl oldu aklımdasın merak ediyorum ama sorsam mı sormasam mi bilemedim strese de sokmak istemedim
Kızlar 38.5 oldu ateşi Göktuğ un. Bu ayki aşıda menenjit de varmış hemşire demişti hemen verin çıkınca diye ben vermedim ateş düşürücü gerek yok diye. Sabah 9 gibi aşı oldu akşam 6 gibi ateşlenmeye başladı ılık duş aldırdık 38.3 oldu bakalım uyudu bekliyorum başında kuzu bir de gülüyor ateşli ateşli
Canım senin ki ne kadarlık ki ? Sen direk mi verdin yiyip mi denedin ? Alerjik bebeklere direk verilmiyor ek Gıdadun gece ogluma yogurt verdigim kasikla yemek yedim.bugun kaka kan icinde kiii yogurt yok gibi biseydi kasikta.unuttum.kuzenim hatirlatti zerresi yetti
O kadar mı hassas oluyordun gece ogluma yogurt verdigim kasikla yemek yedim.bugun kaka kan icinde kiii yogurt yok gibi biseydi kasikta.unuttum.kuzenim hatirlatti zerresi yetti
Canım senin ki ne kadarlık ki ? Sen direk mi verdin yiyip mi denedin ? Alerjik bebeklere direk verilmiyor ek Gıda
O kadar mı hassas oluyorAllah yardımcınız olsun
yok kuzum alerji maması içmiyor artık bu mama fortini diye bi mama kilo aldıran.yine raporla alınıyor.alerji mamaları kabız yapmaz aslahala alerji mamasi mi iciyor canim? kabiz mi yapiyor mama
yok cano sadece tokmaklarından tık tık az ses geliyor davula vururkencok guzelllama alt katı rahatsız ederse benim komşu beni yer
Allah razı olsun miskokulum çok sağol cansınCocoChanelmademoiselle N Nehir8077 kızlar elimden geldiğinde yardımcı olurum ben bayadır burdayım 2008 den beri tedirgin olmayın ben ek gıdaya geçince çok rahatlarım anne sütü stresi biter üzerimdeki. İnşallah hepimiz başarılı oluruz
kanka ilaç kullanıyorum ben biliyon,ama ona rağmen bu süt bazen olmuyor.bi kaç gündür benimde göğüslerim bomboş gibi.hava da sıcak vücut sürekli su kaybediyor.sıcakta bulgur pilavı da gitmiyor karpuza vuruyorum kendimiKizlar gecen oğlum cok büyük aglama krizine girmişti o sira esimle de stresten tartıştık. Hem o hem o derken sütüm bir anda azaldı simdo birde regl olunca resmen cikmiyor. Moralim cok bozuluyor. Mucize bir anda arttirma istiyorum var mi
her zaman canım ✌Tabi anlaştık sen varsan bende varım.
geçmiş olsun kuzum.valla büyük yine yemiyor canım ama artık canıma tak etti zorla ağzına tıkıyorum güzellikten anlamıyor çocuk.kahvaltıyı bulamaç şeklinde veriyorum.ona bi nebze alıştı.çorbalar ana yemeklerde çok sıkıntı çekiyoruz ama ellerini kollarını tutup ağzına bi kaç kaşık sokuyorum mecbur napim.açlıktan ölecek çocuk Allah korusun.düzenli beslenmeyince kabızlığı da oluyordu.şimdi ben zorla da olsa düzenli yedirince tuvaleti de düzene girdi.uğraşıyoruz işte canım napimburdayimmmmmarada zile basıp kaçan çocuklar gibi 3 sayfa okuyup kaçıyorum. kalabalığa karıştık minigimi de dün sünnet ettirdik uğraşıyoruz öyle. senin büyük nasıl oldu aklımdasın merak ediyorum ama sorsam mı sormasam mi bilemedim strese de sokmak istemedim
canım benim ya sen benim kızım doğduğunda ne çektiysem aynısını çekmişsin.benimde gurbette olunca kimsem yoktu aynı hatalara bende düştüm yani biberon hatasına.bak benim arkadaşım aynı doğum yapmıştık onun kızı da benimkiyle yaşıt.çocuk alerjik bi bebekti birde kilo alamıyordu.annesi ek gıda dönemine geçince öyle bir besledi ki,şimdi yaşıtlarından çok önde boyu posu kilosu inanamazsın.ama benim kızın 1 yaşında bebekten farkı yok.yani şunun şurasında ek gıdaya ne kaldı çok çabuk toparlanır hiç üzülme ne kadar az kilo alsa da toparlayacak eninde sonunda.bu arada iki göğsünü de sağPeki bu anlattıklarını yaparken kaçıncı ayda idin ? Ben şu an ne yapmalıyım nasıl bir düzen tutturmalıyım bilemiyorum. Günlerim hep endişe ile geçiyor , desteğe çok ihtiyacım var . Ben de anlatayım benim durumu
Sezeryan ile doğum yaptım , sütüm hemen gelmedi . 3.gün ancak geldi . O zamana kadar da şırınga ile mama verdik 20 cc , 30 cc kadar .ama bu arada sürekli memeye tutturmaya çalıştım bir türlü beceremedim tek başıma. Başımda bana destek olan birileri yoktu , aksine mama verdikçe surat yapan bir eşim vardı.Sütüm geldiğinde elimle sağdım kolostrum u şırınga ile verdim . Hiç bilemedim ki bir sağma makinası alayım da onunla sağıp vereyim en azından . Uğraşırken uğraşırken bir kere tuttu göğsümü , 5 dk çok güzel emdi . Ara ara da silikon üç ile emiyordu.. Derken 5. Gün kontrolünde doktor besleyememişsin bu çocuğu, sarılık sınırda deyince alt üst oldum . O günden sonra mamanın cc sini artırdım . Lohusa kafasıyla biberona yöneldim cc artınca. Ama bu arada sürekli memeye tutturmaya çalışıyordum . Çocuk biberona iyice alışınca memeye geldiğinde çığlık atmaya başladı . Kırkıncı güne kadar da almadı memeyi hiç. Bu arada ben kaşık , kaşık biberon , şırınga denedim. Eds yi beceremedim çünkü çocuk memeyi tutmuyordu . Hiç birinde başarılı olamadım . Ara ara ten tene temasta bulundum , birlikte bir iki kere duş aldık . Ve duşta kısa da olsa tuttu . Bu arada ara ara sağım yaptım . 40.günümde de çok aç olmadığı bir anda , banyo sonrasında , göğsüm dolu iken göğsümü tutuverdi. Tabi emzirdim sonrasında ama çocuğun kafası karıştı , biberon reddetmeye başladı , ama doymuyordu. İştahsızlık başladı . Hala da iştahsızız. Geçen ay 400 gr aldık. Şu anda hem meme hem biberon reddediyor . Çok uğraştırıyor . Emecek diye düzenli sağım yapamıyorum . Eds şimdi alır mı acaba ? Susam tanesi Eds ile az verebiliyorum demişbir de emmeYi bende sadece tek göğüs yapıyor .. Sonrasında emdiği göğsü mü sağmalıyım sadece yoksa her ikisini de mi ?
canım peki yumurta sarısını tek versem yutabilir mi veya neler verebilirim yumurta peynir dışında doyurabilir miyim o şekildeCanım bulamaç yerine tek tek ver ki tadlarını ayırt edebilsin
Kafa yapısı bu şekilde biraz yapısal olarak küçük çocuk nöroloğuna gittik hiç bir sıkıntı olmadığına aksine güzel kafalı bir kız olacağını söyledi
bu benimde aklımda canım ya bir göğsü emzirirken diğer göğüsten akan süt hep telef oluyor herşeye tonla para verdim ama bi mochi alamadım keşke bende alsaydım şimdiye kadar baksana herkes memnun kalmışYa ben de mi alsam mochi kızlar herşeyi aldık ıvır zıvır onu almadık birdediğiniz gibiyse elektrikliyle uğraşacağıma takar işime gücüme bakarım
ya baharım harbi mi kız,nerde yedirdin peki ana kucağında mı.pozisyon nasıldı hafif yatar pozisyonda mı? Birde çay kaşığı dolusu kadar mı verdin yoksa ucuylamımisskokulumm D dilzar teşekkür ederim sizden cesaretle,kan ilacını vermek için bugün kızıma elma armut puresi yedirdim. Sonuç başarılı, sizden cesaretlenmesem veremezdim. Miskokulum valla senin dediğin gibi oldu, bildigin çiğnedi ne biliyorsa.
Ya kuzum alerji gerçekten çok hassas.eser miktarda bile olsa öyle oluyor.mssela benim kızımın yumurtaya alerjisi vardı birde.hatta en fazla ona vardı.haşlanmış yumurtayı değil yemek 1 metre mesafeden tutsan anında yüzü kıpkırmızı olur kaşınmaya başlardı o kadar feci bi illet buyaa cok hassas...cok fazlaydi kan bu seferyine de Allah beterinden korusun...ben uykuyu nasil duzenliyim ki..surekli karni agriyan bir bebekle
Ben baya kullanıyorum ama benek emerken geliyor bende sadece öyle takayım iş yapayım olmuyor yani. Ama elektrikliden daha çok kullandımYa ben de mi alsam mochi kızlar herşeyi aldık ıvır zıvır onu almadık birdediğiniz gibiyse elektrikliyle uğraşacağıma takar işime gücüme bakarım
Oy canım benim çok saol dün gece iyiydik ama bugün işten geldim bubsaate kadar doğru düzgün uyumadı şimdi yatırdım ben de yanına uzandım. Allah yardımcımız olsun. Sana da güç kuvvet versin inşallah.Sen yolunu hic sasirmazsin canim sende bahar da cok güçlüsünüz. Bizler birer aile olduk anne baba olduk evlatlarimiza artik hayat ışığı olabilecek büyüklükteyiz .
Ata kusum insallah huzurla uyur anneside dinlenir .
Bahar cım şükür o sancılar yapan yavrumu ağlatan renkten renge koyan sancılar bitti. İlacı kestikten 1 hafta sonra rahatladı diyebilirim. Darısı senin kıza tüm bebelere...Gunaydinlar bnm kiz dun cok agladi ayrica ilk defa da kahkaha atti seslice cok mutlu oldumbugunde sabah gazni çıkarırken kendini uyku sersemi birden atti ama birsey olmadi korktu çığlık çığlığa agladi. Annm geldi sen bu kiza naptin diyor az oncede sagolsun annem yanlışlıkla biberonu kirdi cocugun kucuk bibernla idare edicem bugün he birde sma kullanan arkdslar mamann kutusu degsmis içerigide degsmis cok kopuruyor ona da ayrica sinir oldum.
Son olarak Gaz damlalarini dun itibari ile vermeyi kestim gazi cok oluyor 1 hafta izleyecem bakalim.
nzh99 gaz dmlalarni biraktktan fnra illk 1 hafta kotu oldu demstn sanki snra rahatladi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?