2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynn

Evet bende bazen Reflü maması vermeye çalışıyorum arada , kıvamı daha yoğun eds ile zor olur o .aslında mantıklı emmeyecek gibi sürekli sağım yapıp eds ile vermek . Peki sonda numaran hala 5 mi ?

Maşşallah canım yer yer bunlar herşeyi yerler kardeşim de bugün kucağında karpuz ezdi verdi ama o lifli olduğundan yutamaz verme dedim. Yok yok bişey olmaz dedi ama yutamadı öğürdü diline getirdi ordan aldık. Elma, armut püresi öyle değil cup cup yutarlar onu

Kızlar 38.5 oldu ateşi Göktuğ un. Bu ayki aşıda menenjit de varmış hemşire demişti hemen verin çıkınca diye ben vermedim ateş düşürücü gerek yok diye. Sabah 9 gibi aşı oldu akşam 6 gibi ateşlenmeye başladı ılık duş aldırdık 38.3 oldu bakalım uyudu bekliyorum başında kuzu bir de gülüyor ateşli ateşli

Evet bende bazen Reflü maması vermeye çalışıyorum arada , kıvamı daha yoğun eds ile zor olur o .aslında mantıklı emmeyecek gibi sürekli sağım yapıp eds ile vermek . Peki sonda numaran hala 5 mi ?
5 ti evet ama şimdi bu hafta edsyle vermediğim için hem de mama kıvamı yoğun olduğu için beşi kullanamam büyük ihtimalle bir kere denedim onda da altı numarayı denedim zar zor içti ama mamadan dolayı

sünnet hayırlı uğurlu olsun canım

kiyamam kuzuya yaa.. geçmiş olsun goktug pasaya
ben de 4. ay asisini agir atlattik diye hatirliyorum ama...
ayni asilarin bir tık fazlası degil mi ya?
korktum

dun gece ogluma yogurt verdigim kasikla yemek yedim. bugun kaka kan icinde kiii yogurt yok gibi biseydi kasikta.unuttum.kuzenim hatirlatti zerresi yetti
Canım senin ki ne kadarlık ki ? Sen direk mi verdin yiyip mi denedin ? Alerjik bebeklere direk verilmiyor ek Gıda

Canım senin ki ne kadarlık ki ? Sen direk mi verdin yiyip mi denedin ? Alerjik bebeklere direk verilmiyor ek Gıda

yok ben yedim canim..ya kimseyle oglumla bile ayni tabaktan yemiyorum salata vs.
yogurt yumurta peynir et tavuk deger kasiklarindan diye. ama unutup oglumun yogurtlu kasigindan yemek yedim.oglum yemegini bitirmedi.aman yemezsen yeme ben yerim dedim.keske yemeseydim

hala alerji mamasi mi iciyor canim? kabiz mi yapiyor mama
yok kuzum alerji maması içmiyor artık bu mama fortini diye bi mama kilo aldıran.yine raporla alınıyor.alerji mamaları kabız yapmaz asla
cok guzelll ama alt katı rahatsız ederse benim komşu beni yer
yok cano sadece tokmaklarından tık tık az ses geliyor davula vururken
Allah razı olsun miskokulum çok sağol cansın
kanka ilaç kullanıyorum ben biliyon,ama ona rağmen bu süt bazen olmuyor.bi kaç gündür benimde göğüslerim bomboş gibi.hava da sıcak vücut sürekli su kaybediyor.sıcakta bulgur pilavı da gitmiyor karpuza vuruyorum kendimi
Tabi anlaştık sen varsan bende varım.
her zaman canım ✌
geçmiş olsun kuzum.valla büyük yine yemiyor canım ama artık canıma tak etti zorla ağzına tıkıyorum güzellikten anlamıyor çocuk.kahvaltıyı bulamaç şeklinde veriyorum.ona bi nebze alıştı.çorbalar ana yemeklerde çok sıkıntı çekiyoruz ama ellerini kollarını tutup ağzına bi kaç kaşık sokuyorum mecbur napim.açlıktan ölecek çocuk Allah korusun.düzenli beslenmeyince kabızlığı da oluyordu.şimdi ben zorla da olsa düzenli yedirince tuvaleti de düzene girdi.uğraşıyoruz işte canım napim
canım benim ya sen benim kızım doğduğunda ne çektiysem aynısını çekmişsin.benimde gurbette olunca kimsem yoktu aynı hatalara bende düştüm yani biberon hatasına.bak benim arkadaşım aynı doğum yapmıştık onun kızı da benimkiyle yaşıt.çocuk alerjik bi bebekti birde kilo alamıyordu.annesi ek gıda dönemine geçince öyle bir besledi ki,şimdi yaşıtlarından çok önde boyu posu kilosu inanamazsın.ama benim kızın 1 yaşında bebekten farkı yok.yani şunun şurasında ek gıdaya ne kaldı çok çabuk toparlanır hiç üzülme ne kadar az kilo alsa da toparlayacak eninde sonunda.bu arada iki göğsünü de sağ
canım peki yumurta sarısını tek versem yutabilir mi veya neler verebilirim yumurta peynir dışında doyurabilir miyim o şekilde
Ya ben de mi alsam mochi kızlar herşeyi aldık ıvır zıvır onu almadık bir dediğiniz gibiyse elektrikliyle uğraşacağıma takar işime gücüme bakarım
bu benimde aklımda canım ya bir göğsü emzirirken diğer göğüsten akan süt hep telef oluyor herşeye tonla para verdim ama bi mochi alamadım keşke bende alsaydım şimdiye kadar baksana herkes memnun kalmış
ya baharım harbi mi kız,nerde yedirdin peki ana kucağında mı.pozisyon nasıldı hafif yatar pozisyonda mı? Birde çay kaşığı dolusu kadar mı verdin yoksa ucuylamı

Son düzenleme:
yaa cok hassas...cok fazlaydi kan bu sefer yine de Allah beterinden korusun...ben uykuyu nasil duzenliyim ki..surekli karni agriyan bir bebekle
Ya kuzum alerji gerçekten çok hassas.eser miktarda bile olsa öyle oluyor.mssela benim kızımın yumurtaya alerjisi vardı birde.hatta en fazla ona vardı.haşlanmış yumurtayı değil yemek 1 metre mesafeden tutsan anında yüzü kıpkırmızı olur kaşınmaya başlardı o kadar feci bi illet bu

Ya ben de mi alsam mochi kızlar herşeyi aldık ıvır zıvır onu almadık bir dediğiniz gibiyse elektrikliyle uğraşacağıma takar işime gücüme bakarım
Ben baya kullanıyorum ama benek emerken geliyor bende sadece öyle takayım iş yapayım olmuyor yani. Ama elektrikliden daha çok kullandım

Oy canım benim çok saol dün gece iyiydik ama bugün işten geldim bubsaate kadar doğru düzgün uyumadı şimdi yatırdım ben de yanına uzandım. Allah yardımcımız olsun. Sana da güç kuvvet versin inşallah.

Bahar cım şükür o sancılar yapan yavrumu ağlatan renkten renge koyan sancılar bitti. İlacı kestikten 1 hafta sonra rahatladı diyebilirim. Darısı senin kıza tüm bebelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…