2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@yuksekokceler_2016 canım napıyosun nasılsın yakaladım seniiiiii burdasın bebiş nasıl herşey yolunda mı

Canım ya nasıl dikkatlisin çok saol iyiyim çok şükür; yazlığa geldik tatil moduna girince biraz uzaklaştım telefondan ;eşim bebek ve ben yalnızız ,denize güneşe hasret kalmıştık biraz nefes aldık. Bugün bir gireyim foruma bakıyım şöyle dedim neredeyse 100 sayfa geride kalmışım hepsini asla okuyamam dedim ama öyle olaylar olmuş ki okumadan da duramadım meraktan
Ama açıkçası çok üzüldüm olanlara
Ben bu forumda bir kaç yıldır varım ama en keyif aldığım grup burası olmuştu hem seviyeli,hem keyifli hem de gerçekten birbirimizden çok güzel şeyler öğreniyoruz.
Keşke böyle olmasaydı ; keşke sadece uyarı alıp dönüş yapabiliyor olsalardı neticede bu grubun canlı kalmasına belkide daha da büyümesine çok katkısı olan arkadaşlardı; dolayısıyla üzüldüm ama forumun duruşuna prensiplerine de elbette saygı duyuyorum
Bu arada senin dediğin de önemli bir detay; sanallıktan sıyrılıp bir anda gerçek kimliklerle ilerlemenin riskleri de var; şu süreçten sevindiğin bir konu insta takipleşmenin serbest olması; en azından isteyenler onu yapabilirler bu da bir güzellik
Ayy çok uzattım galiba uzun zaman olmayışımın acısını çıkardım sanırsam

Tatildesin demek canım çok sevindim değişiklik olmuştur keşke bende çıkabilsem.hayat sana güzel şuan evet maalesef tatsız olaylar oldu ama yapacak birşey yok.sıkma canını.yaz canım arada gelip böyle özletme kendini

Merhaba canımm iyiyim sen nasılsın ? Bende yanlışlıkla 2020 Nisan annelerine tıkladm seni gördüm sasrdm profiline baktım az önce ya. Seninde hayırlı olsun bebisin doğum yapmışsın bilee darısı banaaaaa

Allah’a şükür canım uğraşıyoruz hayat telaşesi işte,sağol canım doğurdum 3 ay oldu.arka arkaya oldu hayırlısı böyleymiş.inşallah Allah sana da kucağına almayı nasip etsin gördüm mutlu oldum ağustos annelerinden pek kalan olmamıştı bi kaç kişi hariç

Amiiin benimki biraz plansz oldu ama hayırlısı buymuş 2.oğlum yolda sağlıkla büyüsün yerim onu benn. Evet ben hiç biriyle görüsmüyorum grup içinde gruplaşma vardı çünkü ama Eylül annelerinden çok değerli arkadaşlarım var 2 yıldır iletişim bitmedi aktifiz. yine hamile olanlar var galiba geçen bakmstm bi kere tek biz degiliz

Sağol canım benim Eylül anneleriyle bende görüşüyorum arada özellikle kmsl hnd arada etiketliyo görüşüyoruz.onların adına da çok sevindim topik hala aktifse uğrarım.ağustos anneleriyle bende görüşmüyorum zaten çoğu yok artık sitede.seni gördüğüme çok mutlu oldum arada yazışırız yine.çok öpüyorum canım benim oğluşunu da seni de

ohh şükür canim.biz de oglanda atlattik sayılır

N Nehir8077 siz kan ilacına başladınız mı? Dün ebe verdi bize de. Devletin verdiğinde katkı maddesi varmış. Başka marka alayım diyorum. Gerçi kızlarımda hiç kullanmadım demir kabızlık yapmıştı. Bir sıkıntı yaşamadık belki buna da vermem bakalım

Yaaa sma iyiydi aslında. Gerçi reflü maması alacagm bundan sonra hep de geçerse yine alırım diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…