- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
@yuksekokceler_2016 canım napıyosun nasılsın yakaladım seniiiiii burdasınbebiş nasıl herşey yolunda mı
Tatildesin demek canım çok sevindim değişiklik olmuştur keşke bende çıkabilsem.hayat sana güzel şuanCanım ya nasıl dikkatlisin çok saol iyiyim çok şükür; yazlığa geldik tatil moduna girince biraz uzaklaştım telefondan ;eşim bebek ve ben yalnızız ,denize güneşe hasret kalmıştık biraz nefes aldık. Bugün bir gireyim foruma bakıyım şöyle dedim neredeyse 100 sayfa geride kalmışım hepsini asla okuyamam dedim ama öyle olaylar olmuş ki okumadan da duramadım meraktan
Ama açıkçası çok üzüldüm olanlara
Ben bu forumda bir kaç yıldır varım ama en keyif aldığım grup burası olmuştu hem seviyeli,hem keyifli hem de gerçekten birbirimizden çok güzel şeyler öğreniyoruz.
Keşke böyle olmasaydı ; keşke sadece uyarı alıp dönüş yapabiliyor olsalardı neticede bu grubun canlı kalmasına belkide daha da büyümesine çok katkısı olan arkadaşlardı; dolayısıyla üzüldüm ama forumun duruşuna prensiplerine de elbette saygı duyuyorum
Bu arada senin dediğin de önemli bir detay; sanallıktan sıyrılıp bir anda gerçek kimliklerle ilerlemenin riskleri de var; şu süreçten sevindiğin bir konu insta takipleşmenin serbest olması; en azından isteyenler onu yapabilirler bu da bir güzellik☺☺
Ayy çok uzattım galiba uzun zaman olmayışımın acısını çıkardım sanırsam
Merhaba canımmOoooElizay 2018 Ağustos annelerinden,canım nasılsın hatırladın mı beni bizim topikte aşağıda görünce selam vermeden geçmeyeyim dedim yeniden hamilesin galiba hayırlı olsun.bende ikinciyi doğurdum
Allah’a şükür canım uğraşıyoruz hayat telaşesi işte,sağol canım doğurdum 3 ay oldu.arka arkaya oldu hayırlısı böyleymiş.inşallah Allah sana da kucağına almayı nasip etsinMerhaba canımmiyiyim sen nasılsın ? Bende yanlışlıkla 2020 Nisan annelerine tıkladm seni gördüm sasrdm profiline baktım az önce ya. Seninde hayırlı olsun bebisin doğum yapmışsın bilee darısı banaaaaa
Amiiin benimki biraz plansz oldu ama hayırlısı buymuş 2.oğlum yoldaAllah’a şükür canım uğraşıyoruz hayat telaşesi işte,sağol canım doğurdum 3 ay oldu.arka arkaya oldu hayırlısı böyleymiş.inşallah Allah sana da kucağına almayı nasip etsingördüm mutlu oldum ağustos annelerinden pek kalan olmamıştı bi kaç kişi hariç
Sağol canım benim Eylül anneleriyle bende görüşüyorum arada özellikle kmsl hnd arada etiketliyo görüşüyoruz.onların adına da çok sevindim topik hala aktifse uğrarım.ağustos anneleriyle bende görüşmüyorum zaten çoğu yok artık sitede.seni gördüğüme çok mutlu oldum arada yazışırız yine.çok öpüyorum canım benim oğluşunu da seni deAmiiin benimki biraz plansz oldu ama hayırlısı buymuş 2.oğlum yoldasağlıkla büyüsün yerim onu benn. Evet ben hiç biriyle görüsmüyorum grup içinde gruplaşma vardı çünkü ama Eylül annelerinden çok değerli arkadaşlarım var 2 yıldır iletişim bitmedi aktifiz. yine hamile olanlar var galiba geçen bakmstm bi kere tek biz degiliz
Evet çiçeğim hepsi geçti sadece süt ürünlerine hala biraz var ama eskisi gibi şiddetli değil.o yüzden süt ürünü verebiliyorum artık 2 yaşında şuan.ama 1 yaşına kadar alerjen besinlerin hiç birini vermedim.çok nadir arada denerdim geçmiş mi diye.geçmediğini görünce yine vermezdim
Günaaaaaydıın baldan tatlı annelergunaydın güzel anneler❤
Sağım yapıyorsan bi dene canım ben sabahları tek göğsü emziriyorum diğerine mochi takıyorum yavru emerken oda sağıyor bir yandan ohh misss
Ya aslında sütüm öyle bir taraftan akacak kadar değil canım. Emmiyor benim oğlanda meme reddi var. Uykudan uyanacakken yanına uzanırsam bekleyip gözünü açmadan emiyor. Şuan beşiğine alıştırıyorum yanına uzanma ihtimalim da kalmadı o yüzden düzenli sağıma başladım 3 saate bir iki memeden 30 cc falan ancak çıkıyor. Ha emdi ha emecek derken sütümü azalttı bu emmemesi. Bakalım ben düzenli sağım yapayım 2-3 saate bir inşallah biraz artar. Kızlarım güzel emerdi sütüm 4 saat bekletsem akardı. Mochi benim sütü zor toplar sanırım
Yaaa sma iyiydi aslında. Gerçi reflü maması alacagm bundan sonra hep de geçerse yine alırım diye düşünüyordum.Gunaydinlar bnm kiz dun cok agladi ayrica ilk defa da kahkaha atti seslice cok mutlu oldumbugunde sabah gazni çıkarırken kendini uyku sersemi birden atti ama birsey olmadi korktu çığlık çığlığa agladi. Annm geldi sen bu kiza naptin diyor az oncede sagolsun annem yanlışlıkla biberonu kirdi cocugun kucuk bibernla idare edicem bugün he birde sma kullanan arkdslar mamann kutusu degsmis içerigide degsmis cok kopuruyor ona da ayrica sinir oldum.
Son olarak Gaz damlalarini dun itibari ile vermeyi kestim gazi cok oluyor 1 hafta izleyecem bakalim.
@nzh99 gaz dmlalarni biraktktan fnra illk 1 hafta kotu oldu demstn sanki snra rahatladi mi?
Günaydınn 4. Ay aşılarını biz de bu cuma olucsz şimdiden stresi sardıGünaydın kızlar
Ateşimiz yükselmedi 37.5 civarı gezindi gece boyu şükür bunu da atlattık. Darısı diğer menenjitlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?