Inşallah sıkıntısız atlatırsınız canimGünaydınn 4. Ay aşılarını biz de bu cuma olucsz şimdiden stresi sardı
Bende seni çok öpüyorum minnosları da öp yerimeSağol canım benim Eylül anneleriyle bende görüşüyorum arada özellikle kmsl hnd arada etiketliyo görüşüyoruz.onların adına da çok sevindim topik hala aktifse uğrarım.ağustos anneleriyle bende görüşmüyorum zaten çoğu yok artık sitede.seni gördüğüme çok mutlu oldum arada yazışırız yine.çok öpüyorum canım benim oğluşunu da seni de
İnşallah canım bebeler doğduğundan beri her ay dönümlerine aşı ile kutluyolar pişman olcaklar doğduklarına vallahiInşallah sıkıntısız atlatırsınız canim
MasallahSabaha kadar canımı okuyan kendisi değil sanki
MasallahSabaha kadar canımı okuyan kendisi değil sanki
Ahh haydo ahGunaydiiinn kizlaaarr bilin bakalım benim küfürbaz haydom halasıyla foto çekerken ne yapmışah haydo ahh
Ahah çok fena olacak bu nisan bebeleriMasallah
Bnm kizda bu ara her konuştuğumda uuuu uuu diye dert yanıyor gözüme bakip guzelce konuşmuyor uuu uuuu....
Sabaha kadar canımı okuyan kendisi değil sanki
4 bittiginde başlamıştik bir aydir kullaniyorduk. Burada tavsiye edilmemisti huysuLuk yapiyor diye. Benimde kizinda karnindan cok ses geliyor cok gaz atiyordu. O yuzden degistirdim. Simdi basladigim kan ilaci ayni zamanda istah acar mis birde baska vitaminler varmis icinde. Dun o ilacı verebilmek icin basladim meyveye.
Masallah bebişe buyudukçe düzene girerSabaha kadar canımı okuyan kendisi değil sanki
Aynn sorma ya ağlayarak kalkıyordum artıkkoca gece uyumayip sonra uyuyorlar birden
Bizim bebeği bir normale dönüyor bir ağlıyor bakalım göreceğizMasallah bebişe buyudukçe düzene girer
Aynn sorma ya ağlayarak kalkıyordum artık
Bahar ben Mustafa kaka yapmadığı zamanlar bacaklarını kaldırıyorum karnına doğru poposunu parmaklarımla aralıyorum bi müddet 2-3 dakika öyle bekleyince yapıyor kakasını bi dene istersennzh99
Cnm ya bnm kiz kaka yapmadi gazdan kıvranıyor dun agla agla zor uyuttuk. Bugun gaz damlasini verdim malesefbu gaz bu huysuzluk ne zaman bitecek o agladikca bana birseyler oluyor
Kızım gece 12'de yatıyor altıda kalkıyor. Gündüz de 3 saat uyuyor 3 saat uyanık sürekli gece 12'ye kadar. Bu düzen benim hoşuma gidiyor işimi yapabiliyorum.herkes bana 12'de bebek yatmaz daha erken yatır diyor ama e zaten,gündüz sürekli 3 saat uyuyup 3 saat uyanık olduğu için gece uykusu 12'yi buluyor.Bizim bebeği bir normale dönüyor bir ağlıyor bakalım göreceğiz
Oyyy balmış bu yaa dalıyo musunuz boyundanSabaha kadar canımı okuyan kendisi değil sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?