2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende seni çok öpüyorum minnosları da öp yerime

4 bittiginde başlamıştik bir aydir kullaniyorduk. Burada tavsiye edilmemisti huysuLuk yapiyor diye. Benimde kizinda karnindan cok ses geliyor cok gaz atiyordu. O yuzden degistirdim. Simdi basladigim kan ilaci ayni zamanda istah acar mis birde baska vitaminler varmis icinde. Dun o ilacı verebilmek icin basladim meyveye.

nzh99
Cnm ya bnm kiz kaka yapmadi gazdan kıvranıyor dun agla agla zor uyuttuk. Bugun gaz damlasini verdim malesef bu gaz bu huysuzluk ne zaman bitecek o agladikca bana birseyler oluyor
Bahar ben Mustafa kaka yapmadığı zamanlar bacaklarını kaldırıyorum karnına doğru poposunu parmaklarımla aralıyorum bi müddet 2-3 dakika öyle bekleyince yapıyor kakasını bi dene istersen

misskokulumm canım bişey danışıcam benim bebeğimin kilo alımı çok yavaşladı ememiyor biberona da başlamak istemedim ama yanlış mı yapıyorum acaba çocuk hep geride kalacak diye korkuyorum kızım gibi.ek gıdaya geçene kadar çocuk cılız gibi kalacak sırf meme emsin diye gelişiminin geride gitmesini istemem.sabahtan beri emmedi.emiyor ama bir iki yudum sonra kendini geriye atıyor.akşama kadar bir tane çişli bez zor doldu dün

Bizim bebeği bir normale dönüyor bir ağlıyor bakalım göreceğiz
Kızım gece 12'de yatıyor altıda kalkıyor. Gündüz de 3 saat uyuyor 3 saat uyanık sürekli gece 12'ye kadar. Bu düzen benim hoşuma gidiyor işimi yapabiliyorum.herkes bana 12'de bebek yatmaz daha erken yatır diyor ama e zaten,gündüz sürekli 3 saat uyuyup 3 saat uyanık olduğu için gece uykusu 12'yi buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…