2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm
Geçenlerde sen uykular düzene girdi dediydin.
Nasıl uyuyor senin bebiş canım? Bizimki 45-50 dk. uyuyor hep ama bugün ilk kez 2 saattir öğle vaktinde 11:00-13:09 Arası uyudu korkmaya başladımm normalde bu kadar uzun uyumazdı. Acaba normal mi ki?

Canim bizim doktorumuz soyle demisti bana. Bebekler gazdan emmez diye bisey yok tam tersi gaz atmak icin daha cok emmek isterlermis. Bana yedigin seye dikkat et tepki veriyordur demisti gercekten de burda da yazdim kimyon yedigimde bebek memeyi istemiyordu. 2 cekiyor sut gelince birakip agliyordu. Acaba seninkininde oyle dokundugu bisey olabilir mi

Kizlar bir tecrubeyle geldim. Benim oglanin gunduz uykulari resmen iskenceydi bi turlu uyutamazdim cocugun gozler kipkirmizi olurdu artik uyumazdi. Pazartesiden bu yana saat tuttup yaptim ve oldu. Soyle yaptim 7.30 da kalkti diyelim bir bucuk saat tuttum sonra uyutmaya calistim ilk dedim gozler cin gibi uyumaz ama baktim 5 dk sonra aglamadan uyudu. Sonra 10 20 de uyandi. Sonra ben 12 de yatirdim yine 40 dk sonra uyandi ama mizmizdi hemen geri uyuttum ayy boyle böyle 3 gundur gidiyor. İnşallah duzene giriyordur valla bel omuz agrisi almis basini gidiyordu. Agirlasti sipalar

Off aynı şeyi yaşıyorum bitik haldeyim sabah olunca depresyona giriyorum bütün gün napcam diye meme reddi biberon reddi emzik reddi duydum da benimki resmen uyku reddi yaşıyor uyumasın tamam ona da razıyım ama ağlıyor gözler küçücük kalıyor burun kulak ağlamaktan kızarmış yine de uyumuyor sadece dışarı bakarak kucakta gezmek istiyor belim kollarım koptu artık bi süre sonra sızıyor yatırmak da işkence, sırtı yere gelince açılıveriyor gözler stresten ölmesem bari neyi yanlış yapıyorum acaba

Canim vallahi seninle ayni durumdaydim gündüz olmasin istiyordum. Yemek yemeye vakit yoktu surekli kucak surekli. Suan satece uyutmayi başardım ama hala uyaninca ya kucak istiyor yada yaninda durup konusayim guleyim garip garip sesler cikarayim istiyor. Kendi kendilerine oyalanma yok hic. Uykuyu dedigim gibi yap ben kollarima emzirir gibi alip hafif salliyorum yada yuruyorum. İlk sefer 15 dk sürdü. Ama kendimi sıktım dedim ki bak cebren uyuyacak ve sende uzanacaksin dayan diye diye uyuttum

Canım deniyorum sakinleşmesini bekliyorum koluma yatırıyorum emzirir gibi, eskiden uyurdu bu hafta bişey oldu ağzına emziği alınca bile uyuyacağını anlayıp ağlamaya başlıyor, ayağımda sallamıyım diyordum şimdi yeterki uyusun diye ayağıma alıyorum yastığa değer değmez ağlamaya başlıyor. Kucakta gezsin bütün gün uyku vakti geçince dediğin gibi daha büyük kriz oluyor uykusu geldi mi zaman geçirmeden uyutmak lazım ama nasıl bir de baktım atak haftasındaymışız yarın da aşımız var yandım ben a dostlar

Canım bilmiyorum ki alerjisi yok diye hiç yediklerime dikkat etmemiştim.bi kaç gün dikkat edip gözlemleyeyim bakim bi.hiç düzenli beslendiğimde söylenemez.iki kap yemeği zor pişiriyorum sabah erkenden gün başlıyor akşama kadar hep bi telaş.eşim eve gelince yapabiliyorum yemeği.onun haricinde hep geçiştirmelik.karpuz peynir şu bu.birde dışardan söylüyorum gündüzleri.ama böyle olmayacak bi diyete gireyim bakim tekrar.

Arkadaşlar konuyla alakasız ama birşey daha danışmak istiyorum.eşimin babaannesi 74 yaşında.bel fıtığı var 3 tane.artık ayaklarına vuruyormuş iğneler bile ağrısına çare olmuyormuş.doktor ameliyat olmalısın yoksa felç kalabilirsin diyormuş.zaten felç başlangıcı varmış ayaklarım keçe gibi batıyor diyor.eşim çok korkuyor üzülüyor yaşı epey var ameliyat masasında kalır veya ameliyattan sonra hepten felç olabilir diye korkuyor.eşimi annesi bebekken terk etti babaannesi büyüttü.ona çok fazlaca değer verir herşeyidir.günlerdir bu konuyu araştırıyor.acaba sizin çevrenizde yaşlı olup bu ameliyatı olan birileri var mı bildiğiniz? Ameliyattan sonra bi komplikasyon oldu mu anesteziyi kaldırabildi mi vücudu? Eğer bi bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim canlarım

Maşallah canım çok güzel bi düzen kurmuşsunuz kızinla. 3 er saat uyuduktan sonra varsın 12 de yatsın. Bebekleri düzeni severmiş henüz kuramamis olsamda inşallah kuracağım.

Adı ne canım ilacın?
45 dk. 1 saar arası kısa uykular ve öğlen 1 tane uzun uyuyor canım. 11 de yatırdım 13:30 da kalktı bugün. Sabah 8 buçuk 9 buçuk arası kısa uyku yapmıştı. Şimdi uzun uyudu belki 2 saat oyalayıp geri yatırırım. Beslenmesi 3 saate bir onu sektirmiyorum 3 gündür dikkat ediyorum. Uykuya direnmiyor düzen olunca beşiğine yatırıp iki pış pış yapıyorum yüzünü spkacak yer arıyor. Ağız mendili kapatıyorum gözüne bakıyorum gözler gidiyor. Bu öğlen uykusundan sonra emdi şükür yarım saat de öyle kestirdi. Uyandı tekrar emzireyim dedim tuttu 2 çekti ağladı biberonumu ver diyor sıpa hazırladım içirdim şimdi göbüş şişti tekrar kestirecekmiş biraz tembel uyudu

Geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşur. Eşini anlayabiliyorum ben de babanneme çok düşkünüm annem olmasına rağmen o daha da düşkündür eminim. Allah şifasını versin uzun ömür versin acılarını göstermesin

Canım benim oğlan da öyle yapıyordu kendini kasıp geriye atıyordu bir gün bakıyım dedim ne kadar süt çıkacak 10 cc anca çıktı. Süt az diye yapıyordu sanırım benimki biberona alışkın olduğundan dedim memede damlama gelen sütlere yapıyor bunu. Ama seninki biberon da görmemiş hayatında. Bence emmiyorsa da bir şekilde beslemelisin. Kaşık olabilir, kalın plastik bardakla dökebilirsin yavaş yavaş ağzına yada direk biberonla verebilirsin beslensin de bence nasıl beslendiğinin bence çok önemi yok. İlk aylar çok önemli beyin çok fazla enerjiye ihtiyaç duyuyor sürekli çalışıyor, besinin en faazlasını beyin harcıyor zaten bebeklerde. Çişli bez azalabilir terliyorsa onu baz alma yazın özellikle. Ama kilosu önemli. 3.aydan sonra da kilo alımı yavaşlaması normalmiş o da var

Allah şifa versin canım. Eşimin anneannesi de bel fıtığı ve ameliyat etmiyorlar aynı nedenle maalesef bişekilde idare etmeye çalışıyor

Maşallah canım çok güzel bi düzen kurmuşsunuz kızinla. 3 er saat uyuduktan sonra varsın 12 de yatsın. Bebekleri düzeni severmiş henüz kuramamis olsamda inşallah kuracağım.
Sağol canım inşallah seninki de en kısa zamanda düzene girer.12 sabah 6 ya kadar hiç kalkmıyor aslında. Biz 6 da kalkıyoruz bizim sesimize uyanıyor.oglum 6.30 kahvaltı yapiyor. Sanirim artik oda öyle alışıyor.

Nutrigen ferromixin

Benim uyanıkken ağzını sürmüyor Çevirdiğim gibi ağlıyor o yüzden hep uyurken veriyorum nasıl olcak bilmiyorum eskiden uyanıkken mama yerdi şimdi onu da yemiyor
Birde emerken memeyi bırakıp kafasını sürekli çevirip etrafa bakıyor.bunu emdiği esnada 16543234 kere yapıyor sen düşün.zaten az bi sütüm var hep telef oluyor memeyi ağzından çıkarınca
ce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…