- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Canım doktor bile önermemiş bence de olmasın ben normal doğum yaptım 2-3 dikiş atıldı onun ağrısından duramıyordum kadın böyle riski bir ameliyatı hiç kaldıramaz normalde de gıdık için ameliyat olmayın derler bence tuvalet vs zorunlu olmadıkça ayağa kalkmasın belki ağrıları hafifler birde alternatif tıpta illa bi şey vardır onu araştırın benceArkadaşlar konuyla alakasız ama birşey daha danışmak istiyorum.eşimin babaannesi 74 yaşında.bel fıtığı var 3 tane.artık ayaklarına vuruyormuş iğneler bile ağrısına çare olmuyormuş.doktor ameliyat olmalısın yoksa felç kalabilirsin diyormuş.zaten felç başlangıcı varmış ayaklarım keçe gibi batıyor diyor.eşim çok korkuyor üzülüyor yaşı epey var ameliyat masasında kalır veya ameliyattan sonra hepten felç olabilir diye korkuyor.eşimi annesi bebekken terk etti babaannesi büyüttü.ona çok fazlaca değer verir herşeyidir.günlerdir bu konuyu araştırıyor.acaba sizin çevrenizde yaşlı olup bu ameliyatı olan birileri var mı bildiğiniz? Ameliyattan sonra bi komplikasyon oldu mu anesteziyi kaldırabildi mi vücudu? Eğer bi bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim canlarım
Allah şifasını versin babaanneciğinizin canımArkadaşlar konuyla alakasız ama birşey daha danışmak istiyorum.eşimin babaannesi 74 yaşında.bel fıtığı var 3 tane.artık ayaklarına vuruyormuş iğneler bile ağrısına çare olmuyormuş.doktor ameliyat olmalısın yoksa felç kalabilirsin diyormuş.zaten felç başlangıcı varmış ayaklarım keçe gibi batıyor diyor.eşim çok korkuyor üzülüyor yaşı epey var ameliyat masasında kalır veya ameliyattan sonra hepten felç olabilir diye korkuyor.eşimi annesi bebekken terk etti babaannesi büyüttü.ona çok fazlaca değer verir herşeyidir.günlerdir bu konuyu araştırıyor.acaba sizin çevrenizde yaşlı olup bu ameliyatı olan birileri var mı bildiğiniz? Ameliyattan sonra bi komplikasyon oldu mu anesteziyi kaldırabildi mi vücudu? Eğer bi bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim canlarım
İnan eşimle sabah olmasını istemiyorduk yavrum ne kıvranıyordu. Bizim geçti şükür. Göbeği bile içine çöktü. Çok üzülüyorum inşallah biran önce atlatırsınız kuzumnzh99
Cnm ya bnm kiz kaka yapmadi gazdan kıvranıyor dun agla agla zor uyuttuk. Bugun gaz damlasini verdim malesefbu gaz bu huysuzluk ne zaman bitecek o agladikca bana birseyler oluyor
Yerim o haydoyu maaşallahGunaydiiinn kizlaaarr bilin bakalım benim küfürbaz haydom halasıyla foto çekerken ne yapmışah haydo ahh
Arkadaşlar konuyla alakasız ama birşey daha danışmak istiyorum.eşimin babaannesi 74 yaşında.bel fıtığı var 3 tane.artık ayaklarına vuruyormuş iğneler bile ağrısına çare olmuyormuş.doktor ameliyat olmalısın yoksa felç kalabilirsin diyormuş.zaten felç başlangıcı varmış ayaklarım keçe gibi batıyor diyor.eşim çok korkuyor üzülüyor yaşı epey var ameliyat masasında kalır veya ameliyattan sonra hepten felç olabilir diye korkuyor.eşimi annesi bebekken terk etti babaannesi büyüttü.ona çok fazlaca değer verir herşeyidir.günlerdir bu konuyu araştırıyor.acaba sizin çevrenizde yaşlı olup bu ameliyatı olan birileri var mı bildiğiniz? Ameliyattan sonra bi komplikasyon oldu mu anesteziyi kaldırabildi mi vücudu? Eğer bi bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim canlarım
Anlamaya başlayınca oyun halısı ile oyalanır. Veya ses çıkaran icinde poşet olan oyuncaklarlaYahu 21.yy dayiz yokmudur bu bebisleri kendi kendine oyalayacak bir oyuncak falan. Hic kendi kendine oyalanmiyor benimki. Sizlerinki de öyle mi,
Dönence 5 dk., oyun halısı 10dk anakucağında mutfakta anneyi seyretme laf dinleme 10 dk. Bunlar bizden bağımsız yaptığı aktiviteler şimdilik. Ablası babası ben sırayla gezdiriyoruz evi, balkonu, bazen babası bahçeye indirip getiriyor 10 dk. Sonra uykusu geliyor zaten. Zamanla oturup elleriyle bişeyler tutup oynamaya başlayınca daha da rahatlıycaz.oturturuz ellerine veririz havuç, salatalık kemirir dururlarYahu 21.yy dayiz yokmudur bu bebisleri kendi kendine oyalayacak bir oyuncak falan. Hic kendi kendine oyalanmiyor benimki. Sizlerinki de öyle mi,
Anneler öyledir canım benimki de çok eleştirir eşimi.sen kalmak istiyorsan kal biraz daha. Ben olsam kalırdım vallakızlar ya ben annemdeyim..
kendim geldim.kendim donecegim...annem esimin gelip alması gerektigini söylüyor..kendi arabamiz yok.ve yogun çalışıyor.gelip almasi biraz zor olur.
yani aslinda gelirken kiz kardeşim yanimdaydi.donerken de yardimci olacak.bunun tam hazırlandım.annem yollamayacagim esin gelecek alacak vs demeye basladi
bu bana ve aileme saygisi geregiymisaslında esim her zaman getirip götürür.bu sefer sartlar boyle gerektirdi.annem icime sıkıntı düşürdü.yok bana deger mi vermiyormuş bilmem ne..en sonunda patladım.ya ne alakasi var neden beni dolduruyorsun adamla kavga mı edeyim istiyorsun? kendi kocası bir gece annesine salmazdı.benim koca yolluyor ama yine yaranamıyor..15 gündür burdayım.daha kalmami istiyor.Allah razi olsun sayelerinde epey kendime geldim.çok kötüydüm geldigimde..alerji beni yıkmıştı resmen.geldigimde evde giydigim terligi giyemedim ayagimin şişinden..ayakta durmaktan sismisti.fark bile etmemistim.dun rahatca giydim.çooook iyi geldi burası.ama artik dönmem lazım.eşim de artik yeter diyor ama annem salmamak için direniyor.kiyamiyorum da
babam vefat etti ve annem de su an ameliyat sonrasi olusan kesi fıtığı var annemde ve ben burdayken doktora goturemedim.torunlara mikrop gelir deyip durdu.bari ben gidiyim de doktora görun madem diyorum.eo zaman da sen burdayken doktora gotursene diyor.tamam anne hadi diyorum.vazgeciyor.kisacasi annem beni salmamak icin elinden geleni yapıyor..ne yapacagim sasirdim.fitiktan seyahat yasağı da vargelemem diyor bir daha.kisin da korona cikar ben bir sene hasret kalirim diyor.
sizce esimi zorlayayim mi gel diye simdi ben.annem biraz bu durumu bahane etmis gibi.anlayamadim gitti.cok hassas olmus.
Ben sana yazacaktım bu uyku konusunuUmudum- benim oğlan aşı sonrası bugün gündüz 6 saat uyudu arada uyandı emdi mama içti geri yattı senin kız aklıma geldi. Benimki böyle olduysa seninki tövbe uyanmaz 2 gün. Ağır geliyor demek zor topluyorlar kendilerini.
Gece uykularında sıkıntı yaratmıyorsa bırak uyusun canım ne olacak? Herkesin arayıp da bulamadığı bir bebeğin var MaşşallahBen sana yazacaktım bu uyku konusunubenimki gündüz de en az 3-4 saat aralıksız uyuyor . Hatta 6 saat uyuduğu da oluyor aralıksız gündüz . Öğleden önce de bir saat ya da 45 dk lık şekerleme yapıyor . Akşam da en geç 10 da uyuyor çok şükür . Sabah da 6 veya en geç 9 da uyanır . Şimdi merak ettiğim şu öğleden sonra uyuduğu bu uzun uykular olmamalı mı ? Burda sanki uykular en çok 2 saat olmalı yazmıştı biri
Canım yani şöyle ki evet eşinin seni gelip alması lazım bence de ama annen bunu kullanmış iyi yöndekızlar ya ben annemdeyim..
kendim geldim.kendim donecegim...annem esimin gelip alması gerektigini söylüyor..kendi arabamiz yok.ve yogun çalışıyor.gelip almasi biraz zor olur.
yani aslinda gelirken kiz kardeşim yanimdaydi.donerken de yardimci olacak.bunun tam hazırlandım.annem yollamayacagim esin gelecek alacak vs demeye basladi
bu bana ve aileme saygisi geregiymisaslında esim her zaman getirip götürür.bu sefer sartlar boyle gerektirdi.annem icime sıkıntı düşürdü.yok bana deger mi vermiyormuş bilmem ne..en sonunda patladım.ya ne alakasi var neden beni dolduruyorsun adamla kavga mı edeyim istiyorsun? kendi kocası bir gece annesine salmazdı.benim koca yolluyor ama yine yaranamıyor..15 gündür burdayım.daha kalmami istiyor.Allah razi olsun sayelerinde epey kendime geldim.çok kötüydüm geldigimde..alerji beni yıkmıştı resmen.geldigimde evde giydigim terligi giyemedim ayagimin şişinden..ayakta durmaktan sismisti.fark bile etmemistim.dun rahatca giydim.çooook iyi geldi burası.ama artik dönmem lazım.eşim de artik yeter diyor ama annem salmamak için direniyor.kiyamiyorum da
babam vefat etti ve annem de su an ameliyat sonrasi olusan kesi fıtığı var annemde ve ben burdayken doktora goturemedim.torunlara mikrop gelir deyip durdu.bari ben gidiyim de doktora görun madem diyorum.eo zaman da sen burdayken doktora gotursene diyor.tamam anne hadi diyorum.vazgeciyor.kisacasi annem beni salmamak icin elinden geleni yapıyor..ne yapacagim sasirdim.fitiktan seyahat yasağı da vargelemem diyor bir daha.kisin da korona cikar ben bir sene hasret kalirim diyor.
sizce esimi zorlayayim mi gel diye simdi ben.annem biraz bu durumu bahane etmis gibi.anlayamadim gitti.cok hassas olmus.
Masallaaahhhh ne güzelmişBen sana yazacaktım bu uyku konusunubenimki gündüz de en az 3-4 saat aralıksız uyuyor . Hatta 6 saat uyuduğu da oluyor aralıksız gündüz . Öğleden önce de bir saat ya da 45 dk lık şekerleme yapıyor . Akşam da en geç 10 da uyuyor çok şükür . Sabah da 6 veya en geç 9 da uyanır . Şimdi merak ettiğim şu öğleden sonra uyuduğu bu uzun uykular olmamalı mı ? Burda sanki uykular en çok 2 saat olmalı yazmıştı biri
Benimki de öyle canım oyuncak için erken galiba ilgilerini tam çekince oyalanirlar illa kiYahu 21.yy dayiz yokmudur bu bebisleri kendi kendine oyalayacak bir oyuncak falan. Hic kendi kendine oyalanmiyor benimki. Sizlerinki de öyle mi,
Yok gece de uyuyor maşallah . Ama uyku saatleri kaçtı mı alt üst oluyor . Bir sinir bir sinir . Ne mama içiyor ne meme alıyor . Ağlaya ağlaya zor geçiyor uykuya . Bugun mesela kaçırdık uyku saatini . Öyle her zaman da o rutini yakalayamıyoruz . 6 gibi uyudu , sanırım bu uyku onu sabaha götürürGece uykularında sıkıntı yaratmıyorsa bırak uyusun canım ne olacak? Herkesin arayıp da bulamadığı bir bebeğin var Maşşallahbenimki de bazen uzun uykusunu 3 saat yapıyor güzel oluyor o zaman hem o hem ben rahat ediyoruz.ben hiç uyandırmam gündüz ne kadar güzel uyursa gece de öyle güzel uyuyor çünkü.
Senin kızı şiddetle kınıyorumBen sana yazacaktım bu uyku konusunubenimki gündüz de en az 3-4 saat aralıksız uyuyor . Hatta 6 saat uyuduğu da oluyor aralıksız gündüz . Öğleden önce de bir saat ya da 45 dk lık şekerleme yapıyor . Akşam da en geç 10 da uyuyor çok şükür . Sabah da 6 veya en geç 9 da uyanır . Şimdi merak ettiğim şu öğleden sonra uyuduğu bu uzun uykular olmamalı mı ? Burda sanki uykular en çok 2 saat olmalı yazmıştı biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?