2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah korusun canim ilacını asla eksik etme yüksek tansiyon cok ciddidir. Rabbim sağlık versin

amin canım çok teşekkür ederim
evet canım sıcaklarda etkiliyor çiş sayısını,dün sağıp kaşıkla verdim daha doğrusu vermeye çalıştım ağzından dışarı akıtıyor hep.kaşığa uyuz oluyor.şırıngayla da aynısını yapıyor.sütümde azaldı kanallar tıkandı emmediği için,ağrı var göğüslerimde.arkadaş bişey dokunmuş olabilir dedi diyete girdim dün akşamdan beri bakalım biraz daha böyle devam ederse artık biberonu vereceğim mecburen
Allah şifa versin canım. Eşimin anneannesi de bel fıtığı ve ameliyat etmiyorlar aynı nedenle maalesef bişekilde idare etmeye çalışıyor
Allah razı olsun canım,doktor felç başlangıcı var demiş ilerlerse ameliyat olmazsa muhtemelen felç kalacak kolay değil tabi.Allah şifasını versin benim de elimden bişey gelmiyor eşimi teselli etmekten başka
Benim uyanıkken ağzını sürmüyor Çevirdiğim gibi ağlıyor o yüzden hep uyurken veriyorum nasıl olcak bilmiyorum eskiden uyanıkken mama yerdi şimdi onu da yemiyor

ce
bu bebeklerde ki yeme sorunu ne zaman düzelecek bilmiyorum canım ya sağı solu belli olmuyo bu veletlerin,anca annelerini strese sokmayı bilirler
fizik tedaviye gitmiş ama fayda etmemiş canım.doktor ameliyat olman gerekiyor demiş ama ben yapamam araştırma hastanesinde yaptıracaksın demiş.zaten felç başlangıcı oluşmuş artık muhtemelen ameliyat olmazsa felç kalacak.ameliyat olsa da bi türlü.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin sağlık ne kadar önemli birşey
Allah şifasını versin babaanneciğinizin canım
amin canım Allah razı olsun
canım ya kıyamam

bir bilgim yok..Allah acil şifa versin teyzeye
sağolasın canım benim Allah razı olsun şekercanım
yazık kız kıyamam anneciğine biraz daha kal yanında,dönmek içinde eşine rica et bi şekilde gelsin alsın seni herkesin gönlü olsun.ben olsam zorlardım gel diye yani
CocoChanelmademoiselle annem bel fıtığı için manuel tedaviye gitti, memnun kalmıştı . Ameliyat olmamış olmak gerekiyor sanırım onun için .
annen kaç yaşında canım?eşimin babaannesi 74 yaşında felç başlangıcı oluşmuş.manuel tedaviler bu kadar ilerlemeden sonra çare olur mu acaba? Gerçi beni pek dinlemezler ama ben yinede manuel tedaviyi söyleyim onlara ameliyattan önce
Canım üzülme,çok zor kendimden tahmin edebiliyorum.ilk çocuklarımızında yaramazlık çağları yorulucaz artık bi şekilde sağlıkları yerinde olsun da.ağlama.biz klimayı açtık valla durulacak gibi değil şuan bile çalışıyor

Anladım canım o zaman başka. Allah yardım etsin işin zor. Yemeyen çocuk büyütmek daha da zor. İnsan hep bir çare arıyor nasıl yapsam nasıl etsemde doyur sam diye

Kizlar ben bu salincagin basına çakıldım kaldim sallamayinca uyaniyor . Uyumazsa agliyor . Bu kısır döngüden cikmanin yolu var midir sallanmadan 1 saat uyusa razıyım
Hep aynı ritimde sallamaya caksın. Arada ritmi bozacaksın arada duracaksın uyuturken. Bir süre sonra salıncağın durmasına da sallanmasına da alışıyor. Bunları uyumadan önce yapacaksın.uyutmak için koydum bir süre sallayacaksın sonra duracaksın. Sonra farklı hızda sallayacaksın sonra tekrar eski hızda.

İyi gidiyor canım benim Şimdi ikisi de uyuyor. Kalkmallarını bekliyorum, uyansın lar dışarı çıkacağım alışveriş yapacağım. Emekliyim yok alışveriş yapıp yemek yapacağım.

Hizli hizli sallamazsam uyumazki baharim

Gündüz değil ama benimki de gece 10 da yatıp en erken 7 en geç 9 da kalkıyor (odasında uyuyor) yanıma alıyorum emiyor babası işe gittiği için onun yerini alıyor yarım saat oynuyoruz 1-1,5 saat daha uyuyor yaraktan da en erken 10-en geç 11 gibi çıkıyoruz ama gündüz genelde kolumda ve kucağımda aralıklı olarak toplarm 2/3/4 saat uyuyor değişiyor yani kolumda ise 2 saat uyuduğu da oluyor bir yere koyduysam erken uyanıyor

Alerjisi vardır dedi. Sütü yogurdu yumurtayi yemiyorum hala ayniyiz . Alerji maması verdi. Pas gibi kokuyor oglum onu hic içemiyor.
Özel mamalar pis kokuyor ya reflü mamasi da oyle pis kokuyo sanki bozuk dersin. Ama iciyo şükür ki. Birde canm karni doyduktan snra yatirma 10 15 dk dik tut

Ay kizlar benim oglan artik dönmeye basladi sabah altini degistirdim yatak odasindaydi besi atmaya gittim bi kac saniye gecti yani aradan. Bi baktm dönmüş ilerlemeye calisiyo bi de eşşek korktum hemen donderdim direk yine ayaklari kaldirdi sola atti kendini duzeltti yine ağladı snra yine yaptı bilerek. Naai da bilmişler ya götü kaldirip yan yatiyo snra da iyice dönüyo artik odada tek bırakmayacağım anlasildi

cnm annem ozel balat hastanesnde olmustu fitik patlmsti suan gauet iyi 5 6 sene oluyor sanirim adamin ismi aklinda degil bulup yazarim.bu arada annem68 yasnda yani ameliyat oldgnda 61 62 flndi
bnmkide gunduz syle 2kez derinuyusa 3 saat fln super olur:) masallh kuzuya bu arada uykusnda besledgnde gazni cikaryrmusun ?
Kizlar ben bu salincagin basına çakıldım kaldim sallamayinca uyaniyor . Uyumazsa agliyor . Bu kısır döngüden cikmanin yolu var midir sallanmadan 1 saat uyusa razıyım
Bnde cnm bende gunduz salliyorum sürekli

Kızlar selam konuyu kapatıp normal konuşmalarınıza dönmüşsünüz ama konuyla ilgili itham edilenlerden biri olarak olayla ilgili açıklama yapma gereği hissediyorum.
İlk olarak hamilelikte bilgi almak vermek adına girdiğim annem eşim dahil konuşmalarımızla ilgili bilgi verdiğim zamanla hobi haline gelip diğer sosyal mecralar kadar vakit geçirmek istediğim bir forum haline geldi burası. Hatta dedim ki kızım ilerde okuyup nasıl büyüme göstermiş anlayabilir anı günce gibi olacak ne güzel.
1. Si burda kimseyle burası dışında bir muhattaplığım yok geri dönmemden de bunu anlarsınız diye düşünüyorum. Kaldı ki başka yerde grup kurulup konuşulması zerre umrumda değil giden arkadaşlar gayet burda aktiflerdi benim gözümde ayda yılda bir yazan çok kişi var. Yanlış anlamayın kimse zamanını buraya ayırmak zorunda değil amacım yargılamak değil durum bazında kıyaslama yapıyorum. İsteyen istediği kişiyi alıp farklı yerlerde konuşabilir buna sadecee saygı duyuyorum ki çok sevdiğim grubun fazlasıyla aktif kişileriydi gidenler. Onlarla birlikte yanan yaş benim sanırım kaç gündür giremedim buraya bu kadar uzayacak bir mevzu olduğunu asla tahmin etmediğim içinde girip okumadım dün girdim okudum sadece ve açıkçası bazılarınızın karşı tarafı duymadan fazlasıyla sert yorumlar yaptıklarını düşünüyorum. Neticede herbirinin burda hepimize yardımı dokundu ve destek oldular. Burası yeterli gelmediyse tercihtir ama hala burayı aktif kullananlar vardı. Kaldı ki beni araya katmışsınız ama ben doğum yaptığımdan beri hiç olmadığım kadar aktifim forumda her sayfada yorumlarım var muhakkak. Evet belki kullandıkları kelime yanlış keşke öyle demeselermiş hümanist yapımla ona da saygı duydum
Daha geçen bu kadar kadın bir arada olup bu kadar anlaşmamız bile mucize gibi demiştim ışık hızında nazarım değdi sanırım gidenler eğer okuyorsanız sizi eleştirmiyorum hepinizin ayrı rengi ve dokusu vardı grupta umarım bi şekilde geri gelirsiniz kalanlar ben burdayım ve sanırım yeterli açıklamayı yaptım diye düşünüyorum. Böyle bir zorunluluğum yoktu tabiki ama 1 senedir burda çok set paylaştık ve devam edeceğiz bu yüzdendir açıklamam. Sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…