2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kabızlığa çare bulan var mı acaba
Bizim kız 4 ya da 5 günde bir yapıyordu zeytinyağı fitil herşeyi denedim ama bir sonraki sefer yine aynısı oluyordu da ki hergün kayısı yiyene kadar günde 3 tane kayısı yiyorum en fazla 2 günde bir yapıyor

Çoğu kişinin hislerine tercüman olmuşsun coco
Sağol canım sadece o argo kelime için kendimi açıklamak istedim yakışmadı bana.ama onlarında çokluk bokluk kelimesi yakışmadı çok kötü bi laf ne diyim diyen her kimse kendine yakıştırmış demekki.daha da yorum yapmıycam bu konu hakkında herkesin kırgınlığı belli

Bizim minik cadı resmen emmedi ya uykudan ölüyor ya ama emme pozisyonuna bile tahammülü yok kıyamet kopardı ağlamaktan sağdığım sütü içti uyudu çok üzgünüm ya neden böyle yapar ki

Canm hosgeldn☺ ben herkesin tam olarak gittigini düşünmüştüm umarim senin gbi diger arkadaslarda geri gelir aramiza uzulmedim diyemem yani gitmelerine. Olayi tam cozemedim resmen kafam cok karisti siz de gittiniz ama gelebildiniz bi arkadas ta oyle oldu senin gbi neyi anladilar nasil cozduler bilmiyorm cok aktif degilim ama az da girmiyorum sayfaya bazen de okuyup bisey yazmadan cikiyorm o olayi kazen bey nasi cozdu anlamadim da hic bilmiyorm hayirlisi diyorm. Herkesin gonlune gore versin Rabbim

QUOTE="bharkk, post: 64628927, member: 507058"]
Kizlar bnm kiz dun aksam 10 da kaka yapti 2 gun olmustu yapmayali kakasi civikti bugun yine ayni ishal mi acaba ta cnm sıkıldı
[/QUOTE]
Dun de ayni bizim oyle oldu bi anda ishal oldu geri ardina kabiz oldu snra yine ishal karisik gitti. Galiba havalardan diye düşündüm bugn de az guzel diye cikardm korkuyorm valla hava carpar diye

Aa ne güzel ifade etmişsin sanki bir kitap okursun da karekterleri kafanda canlandırırsın ya burası aynen öyle diye çok doğru

Merhaba kızlar biz bugün 1 haftalık yoğun besleme sonrası kontrole gittik 7 günde 185 gr almışız kilo alımında problem yok böyle devam edin dedi. Artık günde 500 cc mama vericem hem de biberonla. Artık bu konu kesinleşti diye midir bir rahtalama geldi sütüm de arttı sanki 3 saatte bir ya da 2,5 saatte bir önce emzirip sonra mama veriyorum. Her seferinde de yutkunarak emiyor. Aventin biberonu meme reddi de yapmadı vakumlayarak çekiyor o yüzden beni de emiyor. Vajinadaki kapanma problemi de çözülmüş buna da çok sevindim. 1 haftadır pişik kremi kullanmıyorum, pamukla silip peçeteyle kuruluyorum. Doktor isterseniz zeytinyağı sürün pişik kremi yerine dedi. Her kaka sonrası bazen de çiş sonrası banyoda yıkıyorum. Çeşme altında bebek yıkamaya çok alıştım artık küvet koymaya üşeniyorum
Bizden haberler böyle benim bebişin iştahı da açıldı mama geçikince ortalığı yıkıyor çığlıktan çok mama verip mideyi büyüttük sanırım

Haydo bugün beni mahvettiiiii rezil etti bebek arabasında durmadı kolu kopmuş gibi ağlamalar nefessiz kalıp oksurmeler noldu ki ya nasıl da severdi gezmeyi şapşik şapşik etrafı izlerdi uyurdu acaba dedim iğne falan mi battı soydum her zerresine baktım geldik evde tam tersi bi gülücükler bi neşe koca kişisiyle de tartıştım tatilde çocuklar da sen de beni strese sokuyosun dedim bisey de yapmadı ama battı hareketleri

Kızlar selaam bugün 4. Ay aşılarımız ve sonrasında doktor kontrolümüz vardı. Aşılar ateş yapmadı şimdilik şükür kilomuz da 6500 olmuş iyi dedi. Asm demir ilacı verdi doktorumuz onu alma ben başka yazıcam demişti. 5. Ayda değerlere bakıp ona göre başlatırız dedi. Yine 5. Ayda ufak ufak ek gıdaya başlarız dedi. Eve geldikten sonra aklıma geldi güzel emen, kilo alan bebek niye ek gıdaya başlıyoruz 6 yı beklemiyoruz demek neyse öbür ay sorarım artık. Bizden de haberler böyle herkesin bebişine uzuuunn uykulu bir gece dilerim

Benim oğlan durmayınca ben de kocama çatıyorum canım sebepsiz ben naptım şimdi diyor naptığını bilmiyorum napmadığını da bilmiyorum çocuk ağlıyo mutsuzum diyorum

Maşallah ,sevindim sıkıntınızın çözülmesine de . Benimki nasıl çekiyorsa avent in ucunu içine çöktürüyor sonra da çekemiyor şu Çeşme altında bebek yıkama işini bir de ben becerebilsem güzel olur . Üşeniyorum her gün banyo haZırlıgı yapmaktan bana da asm den 15 gün sonra gel yine kiloya bakalım demişlerdi ama Sadece onun için De gitmek istemiyorum.

Oy kizlar oy.
Selamlar hayirli aksamlar.
Ikisi de ayni anda uyudu, ah su bebis erkej uyusaydi.oglumla oynucaktim
Anneme yollucam galiba sabah ama dussuz alamam onu hep yerlerde kuzenin syagini burnuna surup kokluordu gecen gordugumde ama yollamak da istemiorum abuk subuk ayip seyler ogrenmis yine ama boyle de cok zor biri sirtimda biri kucagimda.

Sizler nasilsiniz.cok isim var ama az uzandim okumaya geldim🖐🖐

Uyursam durtun emi kizlar

Tamam vanım deneyim bende hoşafını yaptım çok gaz yaptı ikimize de

Masallaj canim. Rahatlaman etki etmistir tabiki sutune. Yarasin bebegine sut de mama da insallah.
Col guzel keske ben de cesme de yikasamm.her defasinda.
Nasil yapiorsun. Banyosunu da mi krda
Kulaga agza su kacma.mevzunu dusunuorum iste. Oh sevindim yapisiklik gecmis hem de cok kisa surede
Mide buyumus olabilir ya da stak.haftasi mi acaba.
Bi duzeniniz olmus ne guzel, ac birakmiuor kendini demek.masallah.
Benim kiz da kendini atiyor emmek istemior.
Su icmek istiyor.
Biz yemej yerken bakior agzini sapirdatiyor tey allabim anasi kilikli.obur
Olcak galiba

Aynen mide büyümüş sen doktorun dediği gibi devam et maması sma mıydı?

Aynen ben xr dusta kucakta yikamayi xenedim bahar soylemisti ama iste kagasi yine sknti bnm icin ne bileyim.
Almistir insallah kizin kilo, evde hassas tarti olsa gidilmeyebilirdi de Iste evdeki tarti yanlis olcuormus.

Benim oğlan durmayınca ben de kocama çatıyorum canım sebepsiz ben naptım şimdi diyor naptığını bilmiyorum napmadığını da bilmiyorum çocuk ağlıyo mutsuzum diyorum
Hahaj benim esim evde yanimda bile.degil iste bugun ben de ayni sekildr medaj attim.
Katlancaklar mevbur napalom kizlar bebek buyutmek.zor is

Supermis masallah bebegine.
Uykulu bir gunduz duasi da alabilir miyim lutfen🖐
Her bebek kullanmiyor muymus yani demiri degerlere mi bakmak gerekiormus.
Ek.gida sanirim tatlara alissin diye dedi. benim kizim su vrrsem devamini istoyor biz yemek yerken agzini sapirtdatiyor anneme.kalsa 3 aylikken vercekti de dogru zamam ne zaman ben emin olamiorum.
Asmdeki her seyde katli varsa neden dagitiyor bu bakanlik.onu da cozemiorum bu arada.
Asilar bacaktan dimi, banyoya engel.degildir sanirim.
Son bi soru daha 65p0 bebise hangi.marka bez ve kac numara kullaniorsun sen yagmur

Gözün Aydın cabım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…