Bizim kız 4 ya da 5 günde bir yapıyordu zeytinyağı fitil herşeyi denedim ama bir sonraki sefer yine aynısı oluyordu da ki hergün kayısı yiyene kadar günde 3 tane kayısı yiyorum en fazla 2 günde bir yapıyorKabızlığa çare bulan var mı acaba
Sağol canım sadece o argo kelime için kendimi açıklamak istedim yakışmadı bana.ama onlarında çokluk bokluk kelimesi yakışmadı çok kötü bi laf ne diyim diyen her kimse kendine yakıştırmış demekki.daha da yorum yapmıycam bu konu hakkında herkesin kırgınlığı belliÇoğu kişinin hislerine tercüman olmuşsun coco
Canm hosgeldn☺ ben herkesin tam olarak gittigini düşünmüştüm umarim senin gbi diger arkadaslarda geri gelir aramiza uzulmedim diyemem yani gitmelerine. Olayi tam cozemedim resmen kafam cok karisti siz de gittiniz ama gelebildiniz bi arkadas ta oyle oldu senin gbi neyi anladilar nasil cozduler bilmiyorm cok aktif degilim ama az da girmiyorum sayfaya bazen de okuyup bisey yazmadan cikiyorm o olayi kazen bey nasi cozdu anlamadim da hic bilmiyorm hayirlisi diyorm. Herkesin gonlune gore versin RabbimKızlar selam konuyu kapatıp normal konuşmalarınıza dönmüşsünüz ama konuyla ilgili itham edilenlerden biri olarak olayla ilgili açıklama yapma gereği hissediyorum.
İlk olarak hamilelikte bilgi almak vermek adına girdiğim annem eşim dahil konuşmalarımızla ilgili bilgi verdiğim zamanla hobi haline gelip diğer sosyal mecralar kadar vakit geçirmek istediğim bir forum haline geldi burası. Hatta dedim ki kızım ilerde okuyup nasıl büyüme göstermiş anlayabilir anı günce gibi olacak ne güzel.
1. Si burda kimseyle burası dışında bir muhattaplığım yok geri dönmemden de bunu anlarsınız diye düşünüyorum. Kaldı ki başka yerde grup kurulup konuşulması zerre umrumda değil giden arkadaşlar gayet burda aktiflerdi benim gözümde ayda yılda bir yazan çok kişi var. Yanlış anlamayın kimse zamanını buraya ayırmak zorunda değil amacım yargılamak değil durum bazında kıyaslama yapıyorum. İsteyen istediği kişiyi alıp farklı yerlerde konuşabilir buna sadecee saygı duyuyorum ki çok sevdiğim grubun fazlasıyla aktif kişileriydi gidenler. Onlarla birlikte yanan yaş benim sanırım kaç gündür giremedim buraya bu kadar uzayacak bir mevzu olduğunu asla tahmin etmediğim içinde girip okumadım dün girdim okudum sadece ve açıkçası bazılarınızın karşı tarafı duymadan fazlasıyla sert yorumlar yaptıklarını düşünüyorum. Neticede herbirinin burda hepimize yardımı dokundu ve destek oldular. Burası yeterli gelmediyse tercihtir ama hala burayı aktif kullananlar vardı. Kaldı ki beni araya katmışsınız ama ben doğum yaptığımdan beri hiç olmadığım kadar aktifim forumda her sayfada yorumlarım var muhakkak. Evet belki kullandıkları kelime yanlış keşke öyle demeselermiş hümanist yapımla ona da saygı duydum
Daha geçen bu kadar kadın bir arada olup bu kadar anlaşmamız bile mucize gibi demiştim ışık hızında nazarım değdi sanırımgidenler eğer okuyorsanız sizi eleştirmiyorum hepinizin ayrı rengi ve dokusu vardı grupta umarım bi şekilde geri gelirsiniz kalanlar ben burdayım ve sanırım yeterli açıklamayı yaptım diye düşünüyorum. Böyle bir zorunluluğum yoktu tabiki ama 1 senedir burda çok set paylaştık ve devam edeceğiz bu yüzdendir açıklamam. Sevgiyle kalın...
Aa ne güzel ifade etmişsin sanki bir kitap okursun da karekterleri kafanda canlandırırsın ya burası aynen öyle diye çok doğru@Jadesi canım hoşgeldin geri dönmene sevindim diğer arkadaşlar da dönebilseler keşke herkesin ayrı bir rengi katkısı var gruba ne kadar biliyoruz tecrübeminiz var desekte hergün başka bişey öğreniyoruz sadece öğrenmekte değil tartışıyoruz stresimizi atıyoruz yeri geliyor eşimize ailemize söyleyemediklerimizi konuşuyoruz paylaşıyoruz burda belkide bu kadar sevmemizden kendimizi kaptırmamızdan kırgınlığımız burası sanal bir ortam ama nasıl ki bir kitap okursun karakterleri kafanda canlandırırsın derdine dertlenir sevincine mutluluğuna ortak olursun işte burasıda aynen öyle
Benim oğlan durmayınca ben de kocama çatıyorum canım sebepsizHaydo bugün beni mahvettiiiii rezil etti bebek arabasında durmadı kolu kopmuş gibi ağlamalar nefessiz kalıp oksurmeler noldu ki ya nasıl da severdi gezmeyi şapşik şapşik etrafı izlerdi uyurdu acaba dedim iğne falan mi battı soydum her zerresine baktım geldik evde tam tersi bi gülücükler bi neşe koca kişisiyle de tartıştım tatilde çocuklar da sen de beni strese sokuyosun dedim bisey de yapmadı ama battı hareketleri
Maşallah ,sevindim sıkıntınızın çözülmesine de . Benimki nasıl çekiyorsa avent in ucunu içine çöktürüyor sonra da çekemiyorMerhaba kızlar biz bugün 1 haftalık yoğun besleme sonrası kontrole gittik 7 günde 185 gr almışız kilo alımında problem yok böyle devam edin dedi. Artık günde 500 cc mama vericem hem de biberonla. Artık bu konu kesinleşti diye midir bir rahtalama geldi sütüm de arttı sanki 3 saatte bir ya da 2,5 saatte bir önce emzirip sonra mama veriyorum. Her seferinde de yutkunarak emiyor. Aventin biberonu meme reddi de yapmadı vakumlayarak çekiyor o yüzden beni de emiyor. Vajinadaki kapanma problemi de çözülmüş buna da çok sevindim. 1 haftadır pişik kremi kullanmıyorum, pamukla silip peçeteyle kuruluyorum. Doktor isterseniz zeytinyağı sürün pişik kremi yerine dedi. Her kaka sonrası bazen de çiş sonrası banyoda yıkıyorum. Çeşme altında bebek yıkamaya çok alıştım artık küvet koymaya üşeniyorum
Bizden haberler böyle benim bebişin iştahı da açıldı mama geçikince ortalığı yıkıyor çığlıktançok mama verip mideyi büyüttük sanırım
Tamam vanım deneyim bende hoşafını yaptım çok gaz yaptı ikimize deBizim kız 4 ya da 5 günde bir yapıyordu zeytinyağı fitil herşeyi denedim ama bir sonraki sefer yine aynısı oluyordu da ki hergün kayısı yiyene kadar günde 3 tane kayısı yiyorum en fazla 2 günde bir yapıyor
Masallaj canim. Rahatlaman etki etmistir tabiki sutune. Yarasin bebegine sut de mama da insallah.Merhaba kızlar biz bugün 1 haftalık yoğun besleme sonrası kontrole gittik 7 günde 185 gr almışız kilo alımında problem yok böyle devam edin dedi. Artık günde 500 cc mama vericem hem de biberonla. Artık bu konu kesinleşti diye midir bir rahtalama geldi sütüm de arttı sanki 3 saatte bir ya da 2,5 saatte bir önce emzirip sonra mama veriyorum. Her seferinde de yutkunarak emiyor. Aventin biberonu meme reddi de yapmadı vakumlayarak çekiyor o yüzden beni de emiyor. Vajinadaki kapanma problemi de çözülmüş buna da çok sevindim. 1 haftadır pişik kremi kullanmıyorum, pamukla silip peçeteyle kuruluyorum. Doktor isterseniz zeytinyağı sürün pişik kremi yerine dedi. Her kaka sonrası bazen de çiş sonrası banyoda yıkıyorum. Çeşme altında bebek yıkamaya çok alıştım artık küvet koymaya üşeniyorum
Bizden haberler böyle benim bebişin iştahı da açıldı mama geçikince ortalığı yıkıyor çığlıktançok mama verip mideyi büyüttük sanırım
Aynen mide büyümüş sen doktorun dediği gibi devam et maması sma mıydı?Merhaba kızlar biz bugün 1 haftalık yoğun besleme sonrası kontrole gittik 7 günde 185 gr almışız kilo alımında problem yok böyle devam edin dedi. Artık günde 500 cc mama vericem hem de biberonla. Artık bu konu kesinleşti diye midir bir rahtalama geldi sütüm de arttı sanki 3 saatte bir ya da 2,5 saatte bir önce emzirip sonra mama veriyorum. Her seferinde de yutkunarak emiyor. Aventin biberonu meme reddi de yapmadı vakumlayarak çekiyor o yüzden beni de emiyor. Vajinadaki kapanma problemi de çözülmüş buna da çok sevindim. 1 haftadır pişik kremi kullanmıyorum, pamukla silip peçeteyle kuruluyorum. Doktor isterseniz zeytinyağı sürün pişik kremi yerine dedi. Her kaka sonrası bazen de çiş sonrası banyoda yıkıyorum. Çeşme altında bebek yıkamaya çok alıştım artık küvet koymaya üşeniyorum
Aynen ben xr dusta kucakta yikamayi xenedim bahar soylemisti ama iste kagasi yine sknti bnm icin ne bileyim.Maşallah ,sevindim sıkıntınızın çözülmesine de . Benimki nasıl çekiyorsa avent in ucunu içine çöktürüyor sonra da çekemiyorşu Çeşme altında bebek yıkama işini bir de ben becerebilsem güzel olur . Üşeniyorum her gün banyo haZırlıgı yapmaktan bana da asm den 15 gün sonra gel yine kiloya bakalım demişlerdi ama Sadece onun için De gitmek istemiyorum.
Hahaj benim esim evde yanimda bile.degil iste bugun ben de ayni sekildr medaj attim.Benim oğlan durmayınca ben de kocama çatıyorum canım sebepsizben naptım şimdi diyor naptığını bilmiyorum napmadığını da bilmiyorum çocuk ağlıyo mutsuzum diyorum
Supermis masallah bebegine.Kızlar selaam bugün 4. Ay aşılarımız ve sonrasında doktor kontrolümüz vardı. Aşılar ateş yapmadı şimdilik şükürkilomuz da 6500 olmuş iyi dedi. Asm demir ilacı verdi doktorumuz onu alma ben başka yazıcam demişti. 5. Ayda değerlere bakıp ona göre başlatırız dedi. Yine 5. Ayda ufak ufak ek gıdaya başlarız dedi. Eve geldikten sonra aklıma geldi güzel emen, kilo alan bebek niye ek gıdaya başlıyoruz 6 yı beklemiyoruz demek neyse öbür ay sorarım artık. Bizden de haberler böyle herkesin bebişine uzuuunn uykulu bir gece dilerim ❤
Aynen onlar olmasa kime çatcazHahaj benim esim evde yanimda bile.degil iste bugun ben de ayni sekildr medaj attim.
Katlancaklar mevbur napalom kizlar bebek buyutmek.zor is
Gözün Aydın cabım çok şükürArkadaslar merhaba
Bugun zor bir gündü bizim için uzay in basi büyümüyor diye beyin cerrahisinde kontrolumuz vardi gördü sıkıntı yok dedi kafa yapısı böyledir dedi sevindik sonra çocuk doktoru istifa etmiş görmek istiyorum dedi tekrar gittik 22 günde 0.5 cm büyümüş röntgen istedi çektirdik sonucu beyin cerrahi çocuk doktoru çocuk nöroloji gördü sıkıntı görmediler kemikler de açıklık var büyüyecek dediler çok şükür ama çok üzüldüm Allah kimseyi evladı ile sınamasın çok zor 20 gündür bu cevabı bu açıklamayı bekliyordum kilo alimi az olmuş sütün etkilenmiştir dedi artırmaya bak dedi mama veriyorum zaten arada biraz daha veririm dedim
Ah @BlupBlupBlup seni de nasil merak ediyorum yavrunun durumunu Allah seni de sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?