2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Arkadaslar merhaba
Bugun zor bir gündü bizim için uzay in basi büyümüyor diye beyin cerrahisinde kontrolumuz vardi gördü sıkıntı yok dedi kafa yapısı böyledir dedi sevindik sonra çocuk doktoru istifa etmiş görmek istiyorum dedi tekrar gittik 22 günde 0.5 cm büyümüş röntgen istedi çektirdik sonucu beyin cerrahi çocuk doktoru çocuk nöroloji gördü sıkıntı görmediler kemikler de açıklık var büyüyecek dediler çok şükür ama çok üzüldüm Allah kimseyi evladı ile sınamasın çok zor 20 gündür bu cevabı bu açıklamayı bekliyordum kilo alimi az olmuş sütün etkilenmiştir dedi artırmaya bak dedi mama veriyorum zaten arada biraz daha veririm dedim
Ah K Kuf seni de nasil merak ediyorum yavrunun durumunu Allah seni de sevindirsin inşallah

Jadesi
Cnm hoşgeldin. Konuyla ilgili sunu soyleyeyim hamileligimden beri ozelimizi bile paylastgimuz kişilerdi bn hergun girip sayfaya baktim arkadaşlarmla paylasmadigim cocugumun fotolarni bile burada pylstim. Hatta yeri geldi uzuldum duygulandim. Hepside sohbetini sevdigim arkdslardi. Ama kırılıyor insan ister istemez.. mesaj atip gulucuk emojileri koymalari.. Neyse canları sağolsun.

Ne yazmışsın beee erinmeden okudum Hoş geldin canım

Kırgınlığını anlıyorum baharcım haklı yanların var tabiki ben kimseyi savunmuyorum ki neden böyle bişey yapayım ben kaç gündür ban yedim yok yere hatta suçum günahım yokken bi gece bi girdim ban yemişim hiç haberim yok durumdan nolduğunu anlamadan ben kendi düşüncemi dile getirdim sadece ve açıklama yaptım

Beninki ilk zaman sıkıntılıydı çok huysuzdu ama benimde annem diyor akıl işi değil doğurma diyeşükür çocukların sağlıklı çok zorlu çocuklar rabbim sana kolaylık versin ben aşıcagına inanıgorum her zorlukla birlikte kolaylık vardır.eşimib kuzeninin çocuguda kreste konuşmaya,düzene alıştı.bence nazları anneye geçiyor bu kuzuların

Jade hoşgeldin.giden arkadaşların yaptığı açıklamada ve kazen abinin kurunun yanında yaş da yandı demesinden senin ve lepinin bi gruba dahil olmadığını anlamıştık.ben tekrar konuyu gündeme getirip taze tutmak istememiştim ama madem ki yazdın benimde söylemek istediğim bişeyler var açıkçası.

o gün arkadaşlar toplu banlanınca ve kazen abi de açıklama yapınca kurulan bi grup olduğu açıkça anladık,ki kalkıpta yönetimin bi iftira atacağını yada yok yere itham edeceğini düşünmüyorum.şahsım adına konuşuyorum,ayrı bi grup kurulması değil aslında mesele.kendilerini birbirlerine daha yakın görüp böyle bişey yapmış olabilirler ona bi lafım yok.kimsenin yok.(kendimizi biraz dışlanmış hisssettik o ayrı konu) ama forum niye durgun herkes neden sessiz gibi yorum yapıp birde altına gülücük emojisi koymaları kendimizi kötü hissettirdi.grup kurup üstüne birde böyle birşey yapmaları üzücü oldu.o gün blup grubu başlatan ben olsaydım alacağım farklı kişilerde olurdu dedi.ama sonradan gelen toplu mesajda böyle bi grup olmadığı iddia edildi.neyse orasını yönetim bilir.benim şahsen en çok zoruma giden “foruma ayda yılda bir soru sormak için gelen kimselerce ayıplanmak extra şaşırttı “ kelimesi çok dokundu.çok üzüldüm ve şaşırdım.bu bana da dokunan bi laftı.evet kızımın 2 yaş sendromu ve bebeğim ev işleri derken bana ağır geldi çok aktif olduğumu söyleyemeyeceğim.ama hepimiz hamileyken neler paylaştık çok mutlu günlerimiz olmuştu.yani alenen forumda aktif olmayanların bizi eleştirmeye hakkı yok dendi ama bu yanlış bi düşünce.bi grup kuruluyorsa forumda paylaşım azalır bu böyledir ister istemez böyle olur.kimisi forumda sessiz takipçidir herkes hergün paylaşım yapmak zorunda değil normal olarak.üstelik arkamızdan konuşulanları okuduk karalama kampanyası yaptınız yazmışlar buna da ayrıca sinirlendim.o gece aslında biz hem kırgınlığımızı dile getirdik bu olaylardan ötürü.hemde tamamen dalgaya vurduk olayı biraz hafifletmeye çalıştık sonradan.okuyacaklarını bilerek yazdık bu arkadan konuşmak demek değildir.amacımız ben ve bazı arkadaşlar kesinlikle onları karalamak,suç atmak,kötülemek asla ama asla böyle birşey değildi buna yemin edebilirim.bunların şoku bi yana birde üstüne nerede çokluk orada bokluk lafını duyunca şok oldum. Ve olayın şokuyla ve suçlanmanın verdiği stres sinirle o gün bok atıyorlar hadsizce diye bir kelime kullandım.benimde yazmak istediğim 3 gündür buydu.bu cümlem için sonradan üzüldüm açıkçası.ne yapmış olurlarsa olsunlar bişeyler paylaştığımız sevdiğim arkadaşlarımdı ve 3 gecedir gözüme uyku girmedi bu sebepten.düşüncemi veya sinirimi başka kelimelerle ifade edebilirdim ama O an böyle bişey döküldü parmaklarımdan.ben sadece bu argo kelimem için hepsinden teker teker özür diliyorum.büyüklük onlarda kalsın.hayatta en istemeyeceğim şey kalp kırmaktır polemiğe girmektir.sinirlenince böyle fevri bi insan oluyorum bu normal hayatımda da böyle.ne kadar bu huyumu törpülemeye çalışsam da olmuyor.herkesin kangren bi tarafı vardır benimki de bu işte ne diyebilirim.senin aracılığınla bunu da dile getireyim.

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim onlar da Adana’ya gitmişler orda yaptıracaklarmış galiba ameliyatı.kendi doktoru ordan bi doktoru önermiş bakalım hayırlısı

Zeyay1420 geçmiş olsun hm bebek bak hmde rahatszlan Allh yardmcin olsun. Insallh bir an once toprlrsn
Amin saol canım inş.daha iyiyim şimdi
Seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sağlık sıhhat versin korktuklarına uğratmasın inş.

Jadesi canım hoşgeldin geri dönmene sevindim diğer arkadaşlar da dönebilseler keşke herkesin ayrı bir rengi katkısı var gruba ne kadar biliyoruz tecrübeminiz var desekte hergün başka bişey öğreniyoruz sadece öğrenmekte değil tartışıyoruz stresimizi atıyoruz yeri geliyor eşimize ailemize söyleyemediklerimizi konuşuyoruz paylaşıyoruz burda belkide bu kadar sevmemizden kendimizi kaptırmamızdan kırgınlığımız burası sanal bir ortam ama nasıl ki bir kitap okursun karakterleri kafanda canlandırırsın derdine dertlenir sevincine mutluluğuna ortak olursun işte burasıda aynen öyle

Yasadiginiz son zorluk olsun canım benim Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın çok şükür ki güzel haberler almışsınız sevindim inan ki aklımdaydı yavrun çok şükür bin şükür

Kizlar bnm kiz dun aksam 10 da kaka yapti 2 gun olmustu yapmayali kakasi civikti bugun yine ayni ishal mi acaba ta cnm sıkıldı
Ishal değildir canım ya ishal olsa kaka sayısı çok artar gün içinde... Bebekler hep civik yapar zaten yani benim kızım da öyleydi haydo da öyle günde 5 defa falan yapiyo cıvık yani

Jadesi hosgeldiiiinnnnn canım ben gruba çok sonradan dahil olduğum halde bi bozulmadim degil ki sizler cok cok sey paylasmişsiniz o derece yakinlik kurulunca diger kizlarin kirilmasi da normal sen de cok guzel yazmissin aciklamissin kendini neyse devamke o zaman gruba inşallah onlar da katılır ne diyelim

Çoğu kişinin hislerine tercüman olmuşsun coco

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…