2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gündüz 2 şer saatten 3 uyku diliyorum bebelerimize Asm direk verdiğine göre her bebek kullanmalı düşündüm ben, sanırım değere bakmak dozuyla ilgili. Katkı maddesine gelince daha temizi var piyasada onu önerdi yine de ben illa asm nin verdiğini alıcam desem bişey demezdi heralde.
Ek gıda şöyle oldu aslında salatalık yalattım o gün bayıldı onu söyledim, elleri hep ağızda diş kaşıyıcı alayım mı dedim hiç gerek yok dişi çıkmıyoe havuç ver dedi, zaten diğer ay yavaştan ek gıdaya başlarız dedi
Aşılar bacaktan 2. Ay aşılarının aynısı ikinci doz. Verem aşısı yok o yüzden banyo yaptırabilirsin dediler.
3 numara kullanıyorum canım prima

Zeyay1420 tansiyonun her zaman mi cikiyor, ilac mi kullanmak zorundasin Allah sifa versin insallah cocuklarin hatrina.

mmisey gozunuz aydin masallah guzel sonuclar almissiniz.
evladin icin hastenenin kapisindan girmek bile darmadagan ediyir insani, hele ki bir de ceistli testler yapilinca
Allah butun evlatlarimizi, hepimizi, tum evlatlari korusun esirgesin insallah amin

Oh ne guzel duaymis bu. Toplu bi amin alalim kizlar
Yani bi dahaki ay 6m aya girmis oluyor, yavas yavas verilior sanirim ben dr baslarim belki simdiden istiyor gibime gelior. Seninki de oyle mi salatayi istedi mi ve ya siz yrrkrn bakior mi agziniza, yalaniyor.mu
Ya illa kullanilcaksa kan vermek istemem de o yuzden sormustum.
Ben de 3 prima ama lastik izleri oluyor beli bile skiyor sanki aama 4 alirsak da cok buyuk grlir ondan sormustum, tesekkur ediorum

Sevgili adaşım hoşgeldin, gidenleri özleyeceğiz tabi tercihlerine saygım var ama gerçekten yaklaşık1 yıldır çok şey paylaştık yolları açık bebeleri sağlıklı olsun inşallah.

Kızlar ya benim kızım uyanıkkken hiç meme emmiyor mamayıda aynı şekilde zayıflar diye çok korkuyorum logoları açıldığı için olurmuş sizde durumlar nasıl ne yapıyorsunuz
Bu arada benim boncuk aşırı hareketli ağzı açık hep bağırıyor salya akıtıyor

Ay anaaaammm vallah yordu sıpam bugn beni. 8 bucuk gni uyku geldi ben biraz daha beklettim ki yatinca hemen uyusun diye 9 a gelmeden yatirdim durmadi diyerek. Yarim saat salladim resmen gözler kapalı ama ses cikara cikara yatti. Ama birakiyim derken kalkti hep. En son baktm olmuyo koyunca kalkiyo kaldirdim iyice ama yine durmadi oyle göz iyice kizardi kaşındı flan. Karnini doyurdum e tamam yat dedim baktm en son çare calpol verdim belki agrisi vardir diye. Suan salliyorm ve uyudu bu kdar cabuk etki edermi ilac agrisi varsa eger ki bilrmedim de kendi de yoruldu beni de yordu yaaa..

Logo neymis yaa hic duymamistm. Bizde de salya köpük var el agizda oyle. Kehribar aldircagm salyayi kesiyomus diyolar. İşe yarar belki

Bizimkiler de aynı merak etme ben memeye tutturmak için sürekli bir hoplayıp zıplıyorum , geziyorum . Çektiği de azıcık bir şey zaten ama olsun ne çekse kar . Mama yı vermek hele zulüm . Son bir haftadır biraz sersemletip ondan sonra veriyorum mamayı da . Zayıflamaz da az kilo alır . Olsun sağlıkları yerinde olsun tek . Bizim kız da çok hareketli , bez bağlamak bile zorluyor şu an . Mamayı içerken de dediğin gibi etrafı izlemekten konsantre olamıyor ki .

Gözünüz aydın canım
Benimki de chicco nun biberonunda öyle oluyor. Neden anlamıyorum ben de onu kullanmayacağım artık
Banyoda sağ elime karnından yaslıyorum sol elimle de ovuşturuyorum. Kafasına da direkt suyu akıtıp elimle yüzünü siliyorum hızlıca yukarından aşağıya kulağına su kaçmaz zaten bebeklerin yapısal olarak o şekilde doğuyormuş. Ağza da kaçsa bişey olmaz atak haftası değil aslında ama biz atak yaptırdık çocuğa
Aynen mide büyümüş sen doktorun dediği gibi devam et maması sma mıydı?
Yok hipp combiyotik di çok kusuyor diye aptamil AR mamaya geçtik.
Bizim ki de ya yeni uyanınca ya da uyumadan önce yiyor gülücükler saçıp konuşma moduna geçince açlığını unutuyor minnoş. Bir süre sonra hatırlayıp ortalığı yıkınca veriyorum. Bu bir süre de en az 1 saat oluyor. Dediğin gibi algılar çok açık zaten dikkati hep insanlarda yani bizde ya da çevrede. Ben çözümü uykudan uyanınca hemen meme vermede buldum süt bitince bağırıyor o zaman da omzuma alıp sakinleştirip mama hazırlıyorum sonra yiyor.

Logo neymis yaa hic duymamistm. Bizde de salya köpük var el agizda oyle. Kehribar aldircagm salyayi kesiyomus diyolar. İşe yarar belki
Ahahahha hep yanlış yazarım zaten mesajda sevgilik döneminde hep tartışırdık bu yüzden eşimle bide tel kendi tamamlıyor bazen algıları yazmak istemiştim bende logo duymadım

S Susam_tanesi aptamil ar çok fazla köpürmüyor mu , ben mi yanlış yapıyorum üzerinde yaZdıgı gibi hazırlıyorum halbuki . Çocuğun ne içtiğini anlayamıyorum o kadar köpürüyor ki .

Çok güzel açıklamışsın şuan canım eminim okudularsa sinirleri geçmiştir çünkü aslında ben eminim asıl mesele duruma olan kızgınlıktır o yazıyı paylaştıklarında sizlere olandan ziyade kaç aydır burdayız kimsenin kimseye argo kelime kullanacağını sanmam sinir halidir iki taraf içinde kızlar cevap veremedikleri ve buraya yazamadıkları için kendilerini savunamadılar diye düşünüyorum eminim açıklamaları vardır. Demem o ki herkes kendine göre haklı keşke dağılmasaydık. Ortam çok güzel çünkü ben çok seviyorum burayı sizleri paylaşımlar çok faydalı kendi adıma. Hoşbuldum,

Benim de aynı altını açınca ve banyo yaptırınca çok mutlu oluyor durmuyor yerinde zor anacım ya bebek bakmak ben hamileyken koyarım kendi uyur tombik bebek olsun diye beslerim hiç mama vermem derdim ( tombik çoçuk çok severim o yüzden tam ısırmalık) ooo o zamanları düşününce hayel dünyasında yaşıyormuşum
çok şükür iyiler sağlıklarınyerğnde önemli olan o
Birde şu Gülüşleri allahım aklım gidiyor
Kızıma sevgim her gün 10 kat artıyor gibi

Gözün aydın adaşım allahım esirgesin evladımızla sınamasın inşallah

Bende çoğunlukla öyle yapıyorum canım ama eskiye göre emmesi çok azaldığı için üzülüyorum aç kalıyor diye mamayı da yemiyor zilli böyle böyle geçecek

Ben de diyorum hep azıcık şöyle tutacak et i olsaydı sıka sıka severdim çırpı bacaklım zaten bu kadar hareket etmeye kilo tutmaz ki ne çabuk büyüyorlar . İki aylık kontrolde yüz üstü yatınca kafayı zor kaldırıyordu nerdeyse . Şimdi kafa kaldırıp bir de tekrar sırt üstü dönüyor . Hele mama verirken ellerini kullanıyor ya diyorum sen daha nesin de mamayı itiyorsun

Hoşbuldum canım dediğin çok doğru kırgınlık olabilir ama bende herkesi hayal dünyamda canlandırıyorum burda kitap karakteri gibi kimseye anlatamadıllarımızı paylaşıyoruz hepimizin dönemi aynı olduğu için dertleri sıkıntıları da aynı empati yapabiliyoruz bu yanı çok güzel. Olan oldu hayırlısı olsun biz devam edeceğiz yolumuza artık keşke onlarda olsalar ama kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…