2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maaşallah kuzuya sağlıkla büyüsün inşallah

Kizlar bnm kiz dun aksam 10 da kaka yapti 2 gun olmustu yapmayali kakasi civikti bugun yine ayni ishal mi acaba ta cnm sıkıldı
Canım bebeğin hiç ishal oldu mu bilmiyorum ama Asya bi kere oldu cıvıklıkla alakası yok inan kaka sayısı neredeyse 8 10 olmuştu ve hepsi bezin dışına çıkmıştı ishal değildir yani

Tabiki kırılmak sevmekle alakalıdır demekki herkes onları çok seviyormuş hoşbuldum anım haydo bey nasıllar

Canım burda herşey görüryolar benim mesaj kısmını falanda gördüler bakın dedim kimseyle hiçbir mecrada görüşme yaptığım bir durum yok neden beni de banladılar onuda hiç anlamadım ki arada kaynadım sanırm hoşbuldum tekrardan burdayım onlar kendi adlarıyla gelemezler komple silinmişler ama umarım farklı adlarla gelirler

Jadesi hosgeldin . Senin hesaba neden engel gelmisti

Yaa evet ben yemek yerken Ağzının suyu akıyor boğazıma diziliyor dayanamadım yalattım salatalığı valla çok mutlu oldu
Kan verme işi benim de gözümde büyüyo aşı da bile çok stres oluyorum iğne fobim var nasıl kan alcaklar el kadar bebekten of of
Bizim de bacaklar tombiş sıkıyo biraz ama 4 büyük olur dediğin gibi, bu ay da 3 le geçirip diğer ay 4 e geçeriz heralde

Ahahah sorma ya telefonum bilgisayarım kızım video ve fotoğrafları ile dolu çok seviyorum onu gaz çıkartması bile hoşuma gidiyor sorma
maşallah senin kızda çok tatlı allahım korusun sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin her birimize

Kızlar Çenem düşmüşken Bunu da soram
Ben hamilelik de pek kilo almadım ama doğumdan sonra anneme geldim bebekle ilgilenen çok sallayan mama yapan kıyafetlerini ütüleyen var babama kadar herkes bebişle uğraşıp seviyorlar haliyle bende bebeği sevmek ve gece bakmak 2 saatte bir emzirmekten başka bir şey yapmıyorum birde KPSS çalışıyorum o yüzden çok hareketsiz kaldım ve kilo almaya başladım sanırım artık kendimi çok saldım sizde doğumdan sonra saldınız mı kendinizi Eylülden sonra bebekler ek gıday da geçeçecek beraber diyet yapalım mı

Sevgili adaşım hoşgeldin, gidenleri özleyeceğiz tabi tercihlerine saygım var ama gerçekten yaklaşık1 yıldır çok şey paylaştık yolları açık bebeleri sağlıklı olsun inşallah.
Hoşbulduk canım bende özleyeceğim tabiki tercih meselesi bende saygı duyuyorum kibar Adaşım benim

Ahahahha hep yanlış yazarım zaten mesajda sevgilik döneminde hep tartışırdık bu yüzden eşimle bide tel kendi tamamlıyor bazen algıları yazmak istemiştim bende logo duymadım
Ahahaha ay Allah seni yaa bende diyorm o neymis diye daha neler ogrenecegim acaba diye sasirmistim ki oyle bisey yokmus meğer

Gündüz de mi emmiyor benimki her yerde emmek istiyor ya misafirliğe gidemiyorum gündüz tat alamıyorum ayrı odada emzirmekten

Canım 500 cc mama ile birlikte emziriyormusun? Ben de meme ve mama birlikte gidiyorum günde 2 kere mama toplam 300 veriyorum az mı acaba? Doktor bana fazla bile veriyosun demişti geçen ay. Şuan 4 aylık oğlum.

Canım 500 cc mama ile birlikte emziriyormusun? Ben de meme ve mama birlikte gidiyorum günde 2 kere mama toplam 300 veriyorum az mı acaba? Doktor bana fazla bile veriyosun demişti geçen ay. Şuan 4 aylık oğlum.
Canım aslında bebeğe göre değişiyor durum birde kaç cc emiyor bilmek lazım aslında bu konuyu bir başlık altında güncellesek fikir olur birbirimize kaç cc süt sağıyoruz kaç cc mama alıyor mama markası filan

Bu konuda çok dertliyim şimdiye kadar yazmadım size ama aşırı kilom var benim de çok üzülüyorum gebe kalmadan 23 kilo vermiştim tedaviler filan 101 kilo olmuştım şükür zayıflayıp gebe kaldım. Şimdi ise yine 101 oldum çok üzülüyorum

Birde sadece emzirenlere sorum olacak sağdığınız zaman kaç cc çöküyor süt bir de ne zaman sağıyorsunuz kaç saat emzirdikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…