Maaşallah kuzuya sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba kızlar biz bugün 1 haftalık yoğun besleme sonrası kontrole gittik 7 günde 185 gr almışız kilo alımında problem yok böyle devam edin dedi. Artık günde 500 cc mama vericem hem de biberonla. Artık bu konu kesinleşti diye midir bir rahtalama geldi sütüm de arttı sanki 3 saatte bir ya da 2,5 saatte bir önce emzirip sonra mama veriyorum. Her seferinde de yutkunarak emiyor. Aventin biberonu meme reddi de yapmadı vakumlayarak çekiyor o yüzden beni de emiyor. Vajinadaki kapanma problemi de çözülmüş buna da çok sevindim. 1 haftadır pişik kremi kullanmıyorum, pamukla silip peçeteyle kuruluyorum. Doktor isterseniz zeytinyağı sürün pişik kremi yerine dedi. Her kaka sonrası bazen de çiş sonrası banyoda yıkıyorum. Çeşme altında bebek yıkamaya çok alıştım artık küvet koymaya üşeniyorum
Bizden haberler böyle benim bebişin iştahı da açıldı mama geçikince ortalığı yıkıyor çığlıktançok mama verip mideyi büyüttük sanırım
Canım bebeğin hiç ishal oldu mu bilmiyorum ama Asya bi kere oldu cıvıklıkla alakası yok inan kaka sayısı neredeyse 8 10 olmuştu ve hepsi bezin dışına çıkmıştı ishal değildir yaniKizlar bnm kiz dun aksam 10 da kaka yapti 2 gun olmustu yapmayali kakasi civikti bugun yine ayni ishal mi acaba ta cnm sıkıldı
Tabiki kırılmak sevmekle alakalıdır demekki herkes onları çok seviyormuşJadesi hosgeldiiiinnnnn canım ben gruba çok sonradan dahil olduğum halde bi bozulmadim degil ki sizler cok cok sey paylasmişsiniz o derece yakinlik kurulunca diger kizlarin kirilmasi da normal sen de cok guzel yazmissin aciklamissin kendini neyse devamke o zaman gruba inşallah onlar da katılır ne diyelim
Canım sen yediklerine dikkat et katı bealwniyorsan da oluyor kayısı falan ye bağırsak çalıştıcıKabızlığa çare bulan var mı acaba
Canım burda herşey görüryolar benim mesaj kısmını falanda gördüler bakın dedim kimseyle hiçbir mecrada görüşme yaptığım bir durum yok neden beni de banladılar onuda hiç anlamadım ki arada kaynadım sanırmCanm hosgeldn☺ ben herkesin tam olarak gittigini düşünmüştüm umarim senin gbi diger arkadaslarda geri gelir aramiza uzulmedim diyemem yani gitmelerine. Olayi tam cozemedim resmen kafam cok karisti siz de gittiniz ama gelebildiniz bi arkadas ta oyle oldu senin gbi neyi anladilar nasil cozduler bilmiyorm cok aktif degilim ama az da girmiyorum sayfaya bazen de okuyup bisey yazmadan cikiyorm o olayi kazen bey nasi cozdu anlamadim da hic bilmiyorm hayirlisi diyorm. Herkesin gonlune gore versin Rabbim
Jadesi hosgeldin . Senin hesaba neden engel gelmistiHoşbuldum canım dediğin çok doğru kırgınlık olabilir ama bende herkesi hayal dünyamda canlandırıyorum burda kitap karakteri gibi kimseye anlatamadıllarımızı paylaşıyoruz hepimizin dönemi aynı olduğu için dertleri sıkıntıları da aynı empati yapabiliyoruz bu yanı çok güzel. Olan oldu hayırlısı olsun biz devam edeceğiz yolumuza artık keşke onlarda olsalar ama kısmet işte
Yaa evet ben yemek yerken Ağzının suyu akıyor boğazıma diziliyorOh ne guzel duaymis bu. Toplu bi amin alalim kizlar
Yani bi dahaki ay 6m aya girmis oluyor, yavas yavas verilior sanirim ben dr baslarim belki simdiden istiyor gibime gelior. Seninki de oyle mi salatayi istedi mi ve ya siz yrrkrn bakior mi agziniza, yalaniyor.mu
Ya illa kullanilcaksa kan vermek istemem de o yuzden sormustum.
Ben de 3 prima ama lastik izleri oluyor beli bile skiyor sanki aama 4 alirsak da cok buyuk grlir ondan sormustum, tesekkur ediorum
Ahahah sorma ya telefonum bilgisayarım kızım video ve fotoğrafları ile dolu çok seviyorum onu gaz çıkartması bile hoşuma gidiyor sormaBen de diyorum hep azıcık şöyle tutacak et i olsaydı sıka sıka severdimçırpı bacaklım zaten bu kadar hareket etmeye kilo tutmaz ki ne çabuk büyüyorlar . İki aylık kontrolde yüz üstü yatınca kafayı zor kaldırıyordu nerdeyse . Şimdi kafa kaldırıp bir de tekrar sırt üstü dönüyor . Hele mama verirken ellerini kullanıyor ya diyorum sen daha nesin de mamayı itiyorsun
Hoşbulduk canım bende özleyeceğimSevgili adaşım hoşgeldin, gidenleri özleyeceğiz tabi tercihlerine saygım var ama gerçekten yaklaşık1 yıldır çok şey paylaştık yolları açık bebeleri sağlıklı olsun inşallah.
Ahahaha ay Allah seni yaa bende diyorm o neymis diye daha neler ogrenecegim acaba diye sasirmistim ki oyle bisey yokmus meğerAhahahha hep yanlış yazarım zaten mesajda sevgilik döneminde hep tartışırdık bu yüzden eşimle bide tel kendi tamamlıyor bazen algıları yazmak istemiştim bende logo duymadım
Gündüz de mi emmiyor benimki her yerde emmek istiyor ya misafirliğe gidemiyorum gündüz tat alamıyorum ayrı odada emzirmektenKızlar ya benim kızım uyanıkkken hiç meme emmiyor mamayıda aynı şekilde zayıflar diye çok korkuyorum logoları açıldığı için olurmuş sizde durumlar nasıl ne yapıyorsunuz
Bu arada benim boncuk aşırı hareketli ağzı açık hep bağırıyor salya akıtıyor
Gece emiyor da gündüz sadece uyutırken emzirebiliyorımGündüz de mi emmiyor benimki her yerde emmek istiyor ya misafirliğe gidemiyorum gündüz tat alamıyorum ayrı odada emzirmekten
Canım 500 cc mama ile birlikte emziriyormusun? Ben de meme ve mama birlikte gidiyorum günde 2 kere mama toplam 300 veriyorum az mı acaba? Doktor bana fazla bile veriyosun demişti geçen ay. Şuan 4 aylık oğlum.Merhaba kızlar biz bugün 1 haftalık yoğun besleme sonrası kontrole gittik 7 günde 185 gr almışız kilo alımında problem yok böyle devam edin dedi. Artık günde 500 cc mama vericem hem de biberonla. Artık bu konu kesinleşti diye midir bir rahtalama geldi sütüm de arttı sanki 3 saatte bir ya da 2,5 saatte bir önce emzirip sonra mama veriyorum. Her seferinde de yutkunarak emiyor. Aventin biberonu meme reddi de yapmadı vakumlayarak çekiyor o yüzden beni de emiyor. Vajinadaki kapanma problemi de çözülmüş buna da çok sevindim. 1 haftadır pişik kremi kullanmıyorum, pamukla silip peçeteyle kuruluyorum. Doktor isterseniz zeytinyağı sürün pişik kremi yerine dedi. Her kaka sonrası bazen de çiş sonrası banyoda yıkıyorum. Çeşme altında bebek yıkamaya çok alıştım artık küvet koymaya üşeniyorum
Bizden haberler böyle benim bebişin iştahı da açıldı mama geçikince ortalığı yıkıyor çığlıktançok mama verip mideyi büyüttük sanırım
Yiyim canım benim inşallah düzelir şurup içiyor bir haftadır tık yokCanım sen yediklerine dikkat et katı bealwniyorsan da oluyor kayısı falan ye bağırsak çalıştıcı
Canım aslında bebeğe göre değişiyor durum birde kaç cc emiyor bilmek lazım aslında bu konuyu bir başlık altında güncellesek fikir olur birbirimize kaç cc süt sağıyoruz kaç cc mama alıyor mama markası filanCanım 500 cc mama ile birlikte emziriyormusun? Ben de meme ve mama birlikte gidiyorum günde 2 kere mama toplam 300 veriyorum az mı acaba? Doktor bana fazla bile veriyosun demişti geçen ay. Şuan 4 aylık oğlum.
Bu konuda çok dertliyim şimdiye kadar yazmadım size ama aşırı kilom var benim de çok üzülüyorum gebe kalmadan 23 kilo vermiştim tedaviler filan 101 kilo olmuştım şükür zayıflayıp gebe kaldım. Şimdi ise yine 101 oldum çok üzülüyorumKızlar Çenem düşmüşken Bunu da soram
Ben hamilelik de pek kilo almadım ama doğumdan sonra anneme geldim bebekle ilgilenen çok sallayan mama yapan kıyafetlerini ütüleyen var babama kadar herkes bebişle uğraşıp seviyorlar haliyle bende bebeği sevmek ve gece bakmak 2 saatte bir emzirmekten başka bir şey yapmıyorum birde KPSS çalışıyorum o yüzden çok hareketsiz kaldım ve kilo almaya başladım sanırım artık kendimi çok saldım sizde doğumdan sonra saldınız mı kendinizi Eylülden sonra bebekler ek gıday da geçeçecek beraber diyet yapalım mı
Hoşbulduk canım inan hiç anlamadım bi baktım engel yemişimJadesi hosgeldin . Senin hesaba neden engel gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?