2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben 16 kilo aldım hamilelikte 14ünü verdim doğum sonrası ama vermeyi hayal ettiğim 10 kilom var diyette başarılı değilim ama uymaya çalışırım elimden geldiğince bende

Canım 500 cc mama ile birlikte emziriyormusun? Ben de meme ve mama birlikte gidiyorum günde 2 kere mama toplam 300 veriyorum az mı acaba? Doktor bana fazla bile veriyosun demişti geçen ay. Şuan 4 aylık oğlum.
Evet öyle yaptık bu hafta ancak günde 25 gr aldı. Bebeğin kilo durumuna göre bunkararı verdik. Senin kilo alımın iyiyse sütün çoktur o yüzden çok veriyorsun demiştir. Biz ancak bu kadarla alması gereken kiloya ulaşabildik. Benim sütüm az sanırım ya da yaramıyor maalesef

Sütün az değildir canım bazı bebekler mide büyüyünce sindirim yavaşlıyor direk dışkılıyor

Kilo demişken instagram da bir kadına rast geldim . Allah ım 3 çocuğu var 4. Ye hamile , nasıl bakımlı nasıl bakımlı . Hamile haliyle bile maşallahı var . Kendimi öyle kötü hissettim ki . Bir çocukla saldım ben kim bilir ikinci olsaydı ne halde olurdum dedim . Kilo olarak 10 kilo almıştım hamilelikte , şu an hepsi gitti eski kiloma geri döndüm 61 kiloyum ama bakımsızlıktan öleceğim

S Susam_tanesi aptamil ar çok fazla köpürmüyor mu , ben mi yanlış yapıyorum üzerinde yaZdıgı gibi hazırlıyorum halbuki . Çocuğun ne içtiğini anlayamıyorum o kadar köpürüyor ki .
Evet köpürüyor aynen ben de ne verdiğimi anlamıyorum. Ama baya geçirdi kusmasını hatta Doktor bebelac AR önerdi diye onu bulamamıştık internetten sipariş etmiştim geldi onu denedim onda da hafif kusma oluyor. Aptamil daha iyiydi.
Off yarama dokundun. Ben doğuma kadar 9 kilo almıştım 61.5 la hamile kaldım 70.5 la Doğurdum doğumdan bir hafta sonra 63,5 kiloydum süt olacak bilmem ne sütüm kesilmesin azalmasın aman derken iştahım da fazla bi de annem 45 gün falan benimleydi yaptı da yaptı yemeklerİ hamur işlerini şu an 70 kiloyum çok canım sıkılıyor. Hamileyken daha fit duruyordum sadece göbeğim vardı şimdi bacaklarım kollarım göbeğim her yerim kalınlaştı. Sadece bol kıyfetler giyiyorum. Henüz hiç kot gitmeyi denemedim bile. Ama diyet de yapamam az da olsa sütüm var ya kesilirse diye korkuyorum. Üstüne çok iştahım var. Ben mide kazınması nedir hayatımda bilmedim oruç dışında şimdi sabah bebişin uyanmasıyla midem kazınıyor. Hayır bu iştaha bebeği dolu dolu emziriyor olsam bari o da yok anlamadım ben bu işi..

Uzun oldu ama benim de çenem düştü bugün. Bi de ben de bi şeyi kısa anlatamama huyu var. İlla bi hikayeyi yazıcam illa kendimi ifade edicem o yüzden de çok yazıcı değil okuyucuyum sanırım

O zaman hepimiz hedefler koyalım ek gıdadan sonra bakalım ne kadar hedefimize gidebileceğiz birbirimizi gaza getirelim

Benim içimde bakım sadece duşta yalandan maske yapmam ve kaşımı 2haftada bir almaktan ibaret ya nasıl yetişiyorlar bilmiyorum ben en son saçımı 33 haftalık hamileyken düzleştirdim düşünün

B
Bende 70 lere geldim doğuma da 73 ile girmiştim ama 10 kilo rahat fazlam var

Yoksa Özden özdopannmıydı dediğim kadın evet onu görünce bende kötü hissetmiştim benşmde keşfete düşüyor Bende öyle hiç böyle bakımsız olmamıştım upuzun saçlarımı kestirdim
Bende hamileliğe 65-66 ile kaldım 73 ile doğum yaptım en son 67 e düştüm ams şuan 71 olmuşum yine fHedefim 58 inş

Gel sarılalım
Tam olarak seninle aynı durumdayım hamileyken herkes övüp duruyordu çok yakılmış hiç kilo almamışsında falan bende anneme geldim yiyşpniçip oturuyorum öyle ki Geceleri ben yatıyorum annem bebeğe mama yapıp veriyor o kadar rahata hareketsizliğe alıştım ki aldıkça alıyorum kiloları 2 yıl önceki Halime fotoğraflara bakıyorum inanamıyorum

O zaman hepimiz hedefler koyalım ek gıdadan sonra bakalım ne kadar hedefimize gidebileceğiz birbirimizi gaza getirelim
Formul bol su ve hareket bence. Ben 62 ile hamile kaldım oğlumun kiloları duruyordu.16 kilo aldım 78 ile dogum yaptım şuan 53 kiloyum. Gebelik öncesindende aşağıda yim şuan. 25 kilo verdim.

Evet o kadın hatta genç kız zannettim , inanamadım çocukların onun olduğuna keşfette sürekli karşıma çıkıyor sanki silkelen kendine gel der gibi

Ben o gıcık tipler var ya onlardanım 54 le hamile kalmıştım 68.5 ile doguma gittim su an 55 im dünyaları yiyorum ama yapı gereği çok almıyorum bakım demişken de kızlar salmayın kimse için değil kendiniz için suslenin ha su an cok erken alişmaya calisiyosunuz doğal olarak ama erkenden başlamak lazım bazı şeylere mesela ben iki çocuk falan dinlemedim kapalı olmama rağmen gittim geçen gün saçımı boyattim tam 6 saat kuaforde kaldım haydo da yanımdaydı uyandıkça yanına gidip emzirdim oldu bitti ha şu var evde bi bihter ziyagil gibi gezmiyorum tabi ki ama hiç yoktan saçlarım güzel diyorum azıcık sürme sürüyorum inanın modum degisiyo kilo için de yanimda kilo vermeye çalışan komşularımdan biliyorum lesli yapın youtube dan lesli izleyin aynı anda sizde yapın arkadaşlarım 7 8 kilo verdiler lesliyle hadi bugün başlayın ertledikce insan tembellesiyo hadi aslan anneler yaparsınız ya

Ben de doğumdan sonra verdiğim 3-5 kiloyu geri aldım hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım. 180 boyum 80 kiloydum şimdi 90 kg yum. 10 kilo versem ideal oluyor. Zayıf olunca yakışmıyor. Fotılarda yüzüm güzel çıkıyor hep arkadaşlar oğlan sana yaramış güzelleşmişsin diyor da alt taraflar löp löp. Çalışmaya başlayınca veririm diyorum ama okulların açılıp açılmayacağı da muamma diyete ben de varım inşallah
Hoşbulduk canım inan hiç anlamadım bi baktım engel yemişim sebep neydi fikrim yok
Ağaçsızkoalanın kimseler yok herkes nerde mesajını beğendin yada emoji attıysan ondan ban yemişsindir canım. O gruptakiler gülücük koymuş o meseja. Ondan sonra kazen geldi teşekkürler ifşa ettiniz hem kendinizi hem beğeni atanları diye yazdı. Hoşgeldin canım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…