Ben 16 kilo aldım hamilelikte 14ünü verdim doğum sonrası ama vermeyi hayal ettiğim 10 kilom var diyette başarılı değilim ama uymaya çalışırım elimden geldiğince bendeKızlar Çenem düşmüşken Bunu da soram
Ben hamilelik de pek kilo almadım ama doğumdan sonra anneme geldim bebekle ilgilenen çok sallayan mama yapan kıyafetlerini ütüleyen var babama kadar herkes bebişle uğraşıp seviyorlar haliyle bende bebeği sevmek ve gece bakmak 2 saatte bir emzirmekten başka bir şey yapmıyorum birde KPSS çalışıyorum o yüzden çok hareketsiz kaldım ve kilo almaya başladım sanırım artık kendimi çok saldım sizde doğumdan sonra saldınız mı kendinizi Eylülden sonra bebekler ek gıday da geçeçecek beraber diyet yapalım mı
Benimki tersi canım uyurken hiç emmiyor uyanıkken gündüz mememe bağlı yaşıyor resmenGece emiyor da gündüz sadece uyutırken emzirebiliyorım
1haftadır kaka yapmıyor muYiyim canım benim inşallah düzelir şurup içiyor bir haftadır tık yok
Evet öyle yaptık bu hafta ancak günde 25 gr aldı. Bebeğin kilo durumuna göre bunkararı verdik. Senin kilo alımın iyiyse sütün çoktur o yüzden çok veriyorsun demiştir. Biz ancak bu kadarla alması gereken kiloya ulaşabildik. Benim sütüm az sanırım ya da yaramıyor maalesefCanım 500 cc mama ile birlikte emziriyormusun? Ben de meme ve mama birlikte gidiyorum günde 2 kere mama toplam 300 veriyorum az mı acaba? Doktor bana fazla bile veriyosun demişti geçen ay. Şuan 4 aylık oğlum.
Zeytinyağ veriyorum 1 aydan fazladır böyleyiz sorma1haftadır kaka yapmıyor mubenimki 1 gün yapmasın evi başıma yıkıyor bugün geç yaptı 3saat ağladı zeytinyağı verdim yaptı sen veriyor musun zeytinyağı
Sütün az değildir canım bazı bebekler mide büyüyünce sindirim yavaşlıyor direk dışkılıyorEvet öyle yaptık bu hafta ancak günde 25 gr aldı. Bebeğin kilo durumuna göre bunkararı verdik. Senin kilo alımın iyiyse sütün çoktur o yüzden çok veriyorsun demiştir. Biz ancak bu kadarla alması gereken kiloya ulaşabildik. Benim sütüm az sanırım ya da yaramıyor maalesef
Evet köpürüyor aynen ben de ne verdiğimi anlamıyorum. Ama baya geçirdi kusmasını hatta Doktor bebelac AR önerdi diye onu bulamamıştık internetten sipariş etmiştim geldi onu denedim onda da hafif kusma oluyor. Aptamil daha iyiydi.S Susam_tanesi aptamil ar çok fazla köpürmüyor mu , ben mi yanlış yapıyorum üzerinde yaZdıgı gibi hazırlıyorum halbuki . Çocuğun ne içtiğini anlayamıyorum o kadar köpürüyor ki .
Off yarama dokundun. Ben doğuma kadar 9 kilo almıştım 61.5 la hamile kaldım 70.5 la Doğurdum doğumdan bir hafta sonra 63,5 kiloydum süt olacak bilmem ne sütüm kesilmesin azalmasın aman derken iştahım da fazla bi de annem 45 gün falan benimleydi yaptı da yaptı yemeklerİ hamur işlerini şu an 70 kiloyumKızlar Çenem düşmüşken Bunu da soram
Ben hamilelik de pek kilo almadım ama doğumdan sonra anneme geldim bebekle ilgilenen çok sallayan mama yapan kıyafetlerini ütüleyen var babama kadar herkes bebişle uğraşıp seviyorlar haliyle bende bebeği sevmek ve gece bakmak 2 saatte bir emzirmekten başka bir şey yapmıyorum birde KPSS çalışıyorum o yüzden çok hareketsiz kaldım ve kilo almaya başladım sanırım artık kendimi çok saldım sizde doğumdan sonra saldınız mı kendinizi Eylülden sonra bebekler ek gıday da geçeçecek beraber diyet yapalım mı
Uzun oldu ama benim de çenem düştü bugün. Bi de ben de bi şeyi kısa anlatamama huyu var. İlla bi hikayeyi yazıcam illa kendimi ifade edicem o yüzden de çok yazıcı değil okuyucuyum sanırımEvet köpürüyor aynen ben de ne verdiğimi anlamıyorum. Ama baya geçirdi kusmasını hatta Doktor bebelac AR önerdi diye onu bulamamıştık internetten sipariş etmiştim geldi onu denedim onda da hafif kusma oluyor. Aptamil daha iyiydi.
Off yarama dokundun. Ben doğuma kadar 9 kilo almıştım 61.5 la hamile kaldım 70.5 la Doğurdum doğumdan bir hafta sonra 63,5 kiloydum süt olacak bilmem ne sütüm kesilmesin azalmasın aman derken iştahım da fazla bi de annem 45 gün falan benimleydi yaptı da yaptı yemeklerİ hamur işlerini şu an 70 kiloyumçok canım sıkılıyor. Hamileyken daha fit duruyordum sadece göbeğim vardı şimdi bacaklarım kollarım göbeğim her yerim kalınlaştı. Sadece bol kıyfetler giyiyorum. Henüz hiç kot gitmeyi denemedim bile. Ama diyet de yapamam az da olsa sütüm var ya kesilirse diye korkuyorum. Üstüne çok iştahım var. Ben mide kazınması nedir hayatımda bilmedim oruç dışında şimdi sabah bebişin uyanmasıyla midem kazınıyor. Hayır bu iştaha bebeği dolu dolu emziriyor olsam bari o da yok anlamadım ben bu işi..
O zaman hepimiz hedefler koyalım ek gıdadan sonra bakalım ne kadar hedefimize gidebileceğiz birbirimizi gaza getirelimBu konuda çok dertliyim şimdiye kadar yazmadım size ama aşırı kilom var benim de çok üzülüyorum gebe kalmadan 23 kilo vermiştim tedaviler filan 101 kilo olmuştım şükür zayıflayıp gebe kaldım. Şimdi ise yine 101 oldum çok üzülüyorum
Benim kız bütün gün emiyor gündüz bazen o uyuyunca sağıyorum 3 4 saat geçmiş oluyor 120 cc anca çıkıyorBirde sadece emzirenlere sorum olacak sağdığınız zaman kaç cc çöküyor süt bir de ne zaman sağıyorsunuz kaç saat emzirdikten sonra
Benim içimde bakım sadece duşta yalandan maske yapmam ve kaşımı 2haftada bir almaktan ibaretKilo demişken instagram da bir kadına rast geldim . Allah ım 3 çocuğu var 4. Ye hamile , nasıl bakımlı nasıl bakımlı . Hamile haliyle bile maşallahı var . Kendimi öyle kötü hissettim ki . Bir çocukla saldım ben kim bilir ikinci olsaydı ne halde olurdum dedim . Kilo olarak 10 kilo almıştım hamilelikte , şu an hepsi gitti eski kiloma geri döndüm 61 kiloyum ama bakımsızlıktan öleceğim
BBu konuda çok dertliyim şimdiye kadar yazmadım size ama aşırı kilom var benim de çok üzülüyorum gebe kalmadan 23 kilo vermiştim tedaviler filan 101 kilo olmuştım şükür zayıflayıp gebe kaldım. Şimdi ise yine 101 oldum çok üzülüyorum
Bende 70 lere geldim doğuma da 73 ile girmiştim ama 10 kilo rahat fazlam varBu konuda çok dertliyim şimdiye kadar yazmadım size ama aşırı kilom var benim de çok üzülüyorum gebe kalmadan 23 kilo vermiştim tedaviler filan 101 kilo olmuştım şükür zayıflayıp gebe kaldım. Şimdi ise yine 101 oldum çok üzülüyorum
Yoksa Özden özdopannmıydı dediğim kadın evet onu görünce bende kötü hissetmiştim benşmde keşfete düşüyor Bende öyle hiç böyle bakımsız olmamıştım upuzun saçlarımı kestirdimKilo demişken instagram da bir kadına rast geldim . Allah ım 3 çocuğu var 4. Ye hamile , nasıl bakımlı nasıl bakımlı . Hamile haliyle bile maşallahı var . Kendimi öyle kötü hissettim ki . Bir çocukla saldım ben kim bilir ikinci olsaydı ne halde olurdum dedim . Kilo olarak 10 kilo almıştım hamilelikte , şu an hepsi gitti eski kiloma geri döndüm 61 kiloyum ama bakımsızlıktan öleceğim
Maşallah iyi vermişsin yine bayaBen 16 kilo aldım hamilelikte 14ünü verdim doğum sonrası ama vermeyi hayal ettiğim 10 kilom var diyette başarılı değilim ama uymaya çalışırım elimden geldiğince bende
Gel sarılalımEvet köpürüyor aynen ben de ne verdiğimi anlamıyorum. Ama baya geçirdi kusmasını hatta Doktor bebelac AR önerdi diye onu bulamamıştık internetten sipariş etmiştim geldi onu denedim onda da hafif kusma oluyor. Aptamil daha iyiydi.
Off yarama dokundun. Ben doğuma kadar 9 kilo almıştım 61.5 la hamile kaldım 70.5 la Doğurdum doğumdan bir hafta sonra 63,5 kiloydum süt olacak bilmem ne sütüm kesilmesin azalmasın aman derken iştahım da fazla bi de annem 45 gün falan benimleydi yaptı da yaptı yemeklerİ hamur işlerini şu an 70 kiloyumçok canım sıkılıyor. Hamileyken daha fit duruyordum sadece göbeğim vardı şimdi bacaklarım kollarım göbeğim her yerim kalınlaştı. Sadece bol kıyfetler giyiyorum. Henüz hiç kot gitmeyi denemedim bile. Ama diyet de yapamam az da olsa sütüm var ya kesilirse diye korkuyorum. Üstüne çok iştahım var. Ben mide kazınması nedir hayatımda bilmedim oruç dışında şimdi sabah bebişin uyanmasıyla midem kazınıyor. Hayır bu iştaha bebeği dolu dolu emziriyor olsam bari o da yok anlamadım ben bu işi..
Formul bol su ve hareket bence. Ben 62 ile hamile kaldım oğlumun kiloları duruyordu.16 kilo aldım 78 ile dogum yaptım şuan 53 kiloyum. Gebelik öncesindende aşağıda yim şuan. 25 kilo verdim.O zaman hepimiz hedefler koyalım ek gıdadan sonra bakalım ne kadar hedefimize gidebileceğiz birbirimizi gaza getirelim
Evet o kadınYoksa Özden özdopannmıydı dediğim kadın evet onu görünce bende kötü hissetmiştim benşmde keşfete düşüyor Bende öyle hiç böyle bakımsız olmamıştım upuzun saçlarımı kestirdim
Bende hamileliğe 65-66 ile kaldım 73 ile doğum yaptım en son 67 e düştüm ams şuan 71 olmuşum yine fHedefim 58 inş
Ben de doğumdan sonra verdiğim 3-5 kiloyu geri aldım hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştımKızlar Çenem düşmüşken Bunu da soram
Ağaçsızkoalanın kimseler yok herkes nerde mesajını beğendin yada emoji attıysan ondan ban yemişsindir canım. O gruptakiler gülücük koymuş o meseja. Ondan sonra kazen geldi teşekkürler ifşa ettiniz hem kendinizi hem beğeni atanları diye yazdı. Hoşgeldin canım tekrardanHoşbulduk canım inan hiç anlamadım bi baktım engel yemişimsebep neydi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?