2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Birde sadece emzirenlere sorum olacak sağdığınız zaman kaç cc çöküyor süt bir de ne zaman sağıyorsunuz kaç saat emzirdikten sonra
Ben hiç sağmadım canım sadece emiyo sagmayi denemedim bile merakta etmedim hiç yetiyo diye düşünüyorum kilosu falan iyi

Valla kaç cc emiyor hiç bilmiyorum sağım yapmayı bıraktım 2 göğsümü de emiyor her emmede ancak doyuyo şuan evolvia veriyorum ben sma vermiştim bi dönem. Öğledeki öğününü bide yatmadan öncekini mama veriyorum onun dışında 4-5 kere de emiyo toplamda. Bende sürekli doymuyor hissi var tabi

Bizim kilo alımı fena değil ama kilosu ayına göre az, tabi doktor pek önemsemiyor doğum kilosunun 2 katına ulaştığı için yeterli görüyo

Aminnn aminnn çok aminnnnn
Birde sadece emzirenlere sorum olacak sağdığınız zaman kaç cc çöküyor süt bir de ne zaman sağıyorsunuz kaç saat emzirdikten sonra
Ben sadece sabah sağım yapıyorum sağ göğsü emiyor sola michi takıyorum sonrada makinayla sağıyorum gece 5_6saat etmediği için ve dinlenip uyuyabilirsem 80_90 gibi sağım yapıyorum
Bizde başladık bakalım doktora danışmadan ne kadar fark edecek birazcık toparlasa yeter büyük kızın iştahı emmesi çok iyiydi bu emsin diye gözüne bakıyorum

Umudum- canım sen mama verirken Senacık hemen içmiyor ya hani ne kadar süre bekletiyorsun mamayı.anne sütü dışarıda 3 saat bekleyebiliyor ya mama da o kadar duruyormu daha kısa mı tutuyorsun biz de yeni başladık mamaya tek seferde bitiremiyor ne kadar zaman sonra dökmeliyim

1 saat mamanın dışarda durma süresi canım.

Maşşallah canım gözünüz aydın olsun aynı kilodalar bizimkiler. Ek gıdaya tatlara alışsın diye başlanıyor ben yoğurt verdim dün bir kaşık mesela. Yüzünü buruştura buruştura yedi

Aynen canım 1 saat bekliyorum sonrasında mecburen döküyorum .

Bizim kilo alımı fena değil ama kilosu ayına göre az, tabi doktor pek önemsemiyor doğum kilosunun 2 katına ulaştığı için yeterli görüyo
lesli ne? Ben de evde çok salmış durumdayım ama gerçekten modumu çok etkiliyor. Doktora giderken sanki düğüne gider gibi saçımı başımı makyajımı yapıyorum kırk yılda bir çıktığım için çok özeniyorum. Hatta dün doktor saçlarını mı değiştirdin diye sordu halbuki hep topuz yapıyordum açtım sadece kıvırcık olunca çok dikkat çekiyor açınca. Hoşuna gitti galiba modumun yüksek olması 4. Ay kontrolünde seni elbiseyle görmek istiyorum diye görev verdi bana
İnşallah kilo alımı artar emzirme sıklığına dikkat et yalnız mama verirken gece yatmadan önce falan ver

Evet o kadın hatta genç kız zannettim , inanamadım çocukların onun olduğuna keşfette sürekli karşıma çıkıyor sanki silkelen kendine gel der gibi
Sorma ya bende ilk görünce bir sinirlerim bozulmuştu Daha bir çoçukta yaşlandım dedim
Aman siz onlara bakmayın yaa onların işi bu öyle düşünün. Giyinip süslenip gösterecek ki reklam yapsın. Çalışmaya başlayan arkadaşları düşünün işe gitmeden oluyor mu? Ya da hamileyken çalışmadık mı hepimiz aynı öyle zaten o kadar kıyafet ayakkabı malzeme elimizin altında olsun biz de yaparız ne var.

Tesellin için tşkrler kuzu süpersin
Valla bazen de yapı meselesi benim yengem 7 çoçuk doğurmuş her çocuktan sonra ayrı güzelleşiyor kadın sadece salmamak önemli sanırım
Ahahah bu doktora giderken düğüne gitme olayında yalnız değilsin

Maşşallah canım gözünüz aydın olsun aynı kilodalar bizimkiler. Ek gıdaya tatlara alışsın diye başlanıyor ben yoğurt verdim dün bir kaşık mesela. Yüzünü buruştura buruştura yedi
Hmmm sadece tattırıcaz öğün yapmıcaz mı yani, ben de çok merak ediyorum nasıl tepki verecek çocuğum sürekli aynı menü sıkılmıştır

Formul bol su ve hareket bence. Ben 62 ile hamile kaldım oğlumun kiloları duruyordu.16 kilo aldım 78 ile dogum yaptım şuan 53 kiloyum. Gebelik öncesindende aşağıda yim şuan. 25 kilo verdim.
Bol su içiyorum ama benim eksikliğim haraket evden çıkmıyorum kolay kolay sana helal olsun ideal istediğim kilodasın darısı bana

Lesli yerinde tempolu yürüme gibi bisey farklı hareketlerde var göbek kol omuz inceltici şeyler de yapiyo youtubeda var farklı süreli olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…