2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ne güzel yazmışsın canım kendin kilo verip bizi gaza getirmişsin peki vücudun kiloyu verince topladı mı ben işe başlıycam bakım olayına o zamn başlarım diye tahmin ediyorum

Ben aslında birçok kişinin gönderirsin begeniyorum bence o bi etiket olayı vardı ya orda olduğum için ban yedim sanırım benim aklıma o geldi

Ya ne güzel yazmışsın canım kendin kilo verip bizi gaza getirmişsin peki vücudun kiloyu verince topladı mı ben işe başlıycam bakım olayına o zamn başlarım diye tahmin ediyorum
Oturunca göbek var biraz onun için de korse aldım ama takmak ne mümkün emzirdigim için işkence resmen ama yavaş yavaş göbeğimde sıkılaştı ilk günler gibi yok baya baya azaldı bakalım inşallah bu kiloda sabit kalırım

Arkadaşlar günaydın
Bir şey soracağım Sadece benim doktorum mu Persentil tablosunu dikkate alıyor merak ediyorum başının küçüklüğüne de ona bakarak taktı zaten şimdi de 20 günde 360 gr almış diye mamayı yukseltelim diyor uzayda hic açmış gibi durmuyor memede süt varken kafasını itip emmiyor çok sıkıldım şu tablodan bu ay tum değerleri aşağıya doğru gitmiş 20 gün neler yaşadım tahmin edemezsin dedim çocukta stresimden etkilenmiştir tabi

Sorma ya bende ilk görünce bir sinirlerim bozulmuştu Daha bir çoçukta yaşlandım dedim
Sizden sonra merak edip baktım bende gercekten sinir bozucu 2 çocuktan sonra hala koca göbekle gezen kendi halime bakınca.ilk zamanlar korse toparlamıştı ama şimdi sıcakta da hiç çekilmiyor hayalim buraya gelince sabah yürüyüş yapıp birazda yüzdüm mü iş tamam diyordum ama sadece bir gün gidebildim denize yürüme 5 dk mesafede olduğu halde yürüyüşe de üşeniyorum bu sabah 7.30 da eşim dedi hadi kalk yürüyüp gelelim diye ama hiç kımıldayasım gelmedi

Bakmayaydın keşke çok sinir bozucu
Evin konumu çok güzelmiş keşke üşenmeyip çıkılsa

Günaydın herkeseee; mesajlari hiç okuyamadim. bugün taşınma günü. biz çocuklarla arkadaşa geldik. son hafta özellikle son üç gün fena halde yoruldum. neyse ki bir kaç saat dinlenebileceğim eşya eve girene kadar.

doğumda olduğu gibi şimdi de yalnızız. annem yardima ihtiyacınız varsa gelirim dedi. ben de zor olmayacaksa anne sen gel, en azından bebek durmayınca kucağına alırsın, yemek yaparsin dedim. öyle deyince de bayram öncesi çok yorulurum demiş ablamlara. bana da demiyor. yağmasam da gürleyeyim dedi herhalde ama gel deyince olmadi. neyse cani sağolsun ne yapalim.

velhasili kelam kurt misali boynumuz kalın diyoruz. kendi işimizi kendimiz görüyoruz. bizde haberler bu kadar. bu arada 4. ay perşembe bitti ama pazartesi aşı olacak.

Bol su içiyorum ama benim eksikliğim haraket evden çıkmıyorum kolay kolay sana helal olsun ideal istediğim kilodasın darısı bana
Benim birde abur cubur alışkanlığım yok.Canim birseyler istediğinde hep gider yemek kaşıklarım. Hergun oglumla kendime ayrı yemek yaptığım icin, sebze haslamalari veya yumurtali sebzeler. Cerez niyetine onları yiyorum. Tabi esime yaptiklarimdanda yiyorum ama cok değil.

Lesli yerinde tempolu yürüme gibi bisey farklı hareketlerde var göbek kol omuz inceltici şeyler de yapiyo youtubeda var farklı süreli olanları
Ben hamileliğim boyunca aletli pilates yaptım Sanırım hem onu bırakmak hem iştah artışı hem sürekli evde hareketsizlik böyle yaptı ama aksi de mümkün değil arada bir evde pilates hareketleri yapayım diyorum enerjim yetmiyor. Zaten doğru düzgün uyku uyumuyoruz.. :/

360/20 18 yapıyor canım. Benim doktorum ilk 6 ayda 20 gr altı çok kabul edemiyoruz dedi. Biz de 1 ayda 420 gr almıştık mamayı artırdı şimdi 1 haftada 185 gr almış tamam dedi böyle devam edelim. Percentil tablosunda da aynı çizgide ilerliyor mu ona bakıyor. Zaten bizimki düşük kiloda doğduğu için percentilde aşağıda olması normal diyor ama her ay aynı çizgi üzerinde gitmesi iyi olur diyor. Biz mesela 3. Ayda kiloda alt çizgiye indik boyda üst çizgiye çıktık. Zaten mama veriyorsan mamayı artır tek anne sütüyse bilemem de

Bi de açlıkları yedirdikçe belli oluyor. Bizimki de saatlerce meme emerdi çekersin uyur, ağlamaz falan ama kiloya geldi mi yok. Mamayı da az az veriyordum hiç devamını istemiyordu. Şimdi çok çok verince acıkmaya istemeye başladı. Bebek bence biz ne yaparsak ona uyuyor. Sen hiç strese girme uykudan uyanınca önce emzir sonra mamasını ver. Sütü bitiremiyorsa da hemen sağ veya mochi varsa mochi tak memene sütün de azalmasın

Korse bende aldım ama bu sıcakta mümkün değil takmam emzirirken 2 kat zor

Benim malesef var alışkanlığım ama azaltacağıma inanıyorum tatlı isteğimi kesen bir yemek yok dünyada

Persentile bizim doktor da bakıyor canım. Ebemiz de bakıp değerlendiriyor her ay. Az almış 20 günde tartı hatalı değilse. Sen emzirdikten sonra sağ çıkanı ver yada mama takviyesi yapabilirsin. Ayda 600gr altına düşmese iyi olur kilo alımları normal kiloda doğanların

Maşşallah canım Allah gücünü kuvvetini arttırsın kolaylık versin inşallah herşey yavaş yavaş olur. Acele etme zamanla yerleşirsiniz. Keşke ablalarından da gelen olsaydı 3 gün gelseler çok yardımları olurdu ama sağlık olsun. Güle güle oturun inşallah

Kızlar korse bende almıştım yamunadan ama çok kötü bi göbeğim kaldı ve takmaya korkuyorum dikişlerim patlar diye.hala iç dikişlerim acıyor çünkü.sezeryandan sonra kopçalı korse takan var mı

Ah ah yarama dokundun 64 le hamile kalıp 75 le doğuma gitmiştim sonra 68 kiloya düştüm
Bi 10 kilo fazlam var diyordum sonrası yedikçe yedim yedikçe yedim memlekete gittim annemin yanına
Anne benim kilo vermem lazım dedikce az yersin verirsin dedi ama o da maşallah çeşit çeşit yemekler yaptı yememek mümkün mü????
Oldum 71
Göbeğim büyük kaldı bayramdan sonra başlayayım diyorum ben de
Hicbir kıyafetim olmuyor sadece 2 pantolon aldım o kadar biraz bol tişörtlerim vardı onlarla idare ediyorum almayacağım da aldıkça kıyafetim var deyip rehavete kapılıyorum
Birde sadece emzirenlere sorum olacak sağdığınız zaman kaç cc çöküyor süt bir de ne zaman sağıyorsunuz kaç saat emzirdikten sonra

Ben süt sagmiyorum sadece emziriyorum geçenlerde bir kere sağayım dedim 30 cc anca cıktı zorla az ama bebek emdikçe sütü getiriyor
Kilo alımı da iyi olunca dert etmedim

Sana kolaylıklar diliyorum cnm ben kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum
Başkalarına güvenmedim hiç yaparım ben kendi kendime diyorum

Oğlumu sünnet yaptırdım
Sünnet olmadan önce anneme gel desem aman bahçe var buralar nasıl bırakılacak der diye demedim yaylada kalıyorlar sünnetten sonra dedim çok zorlandım çünkü keske ben de orda olsaydım dedi keşkeler geçti artık anne dedim bir şey istememeye çalışıyorum

Kendi yerinden işinden kıpırdamasın herkes ayağına gelsin istiyor bnm annem de

Düğünümü nişanımı çocukların doğumunu bile annemin iş durumuna göre ayarladım yazın incirleri oluyor kışın zeytinleri

Sağol canım böyle anlatmadı işte bana 2. Ay gelişimi cok güzeldi sonra düşmeye başladı veriyorum evett günde 4 sefer dedi ama ölçü demedi 120 mi cok mu olur

Ah bu bahçe işleri ... bizimkilerin de bağı var , zaten baharda başlıyorlar bahçe ile ilgilenmeye . Sonbahara kadar da yine iş oluyor . İş olmasa bu sefer de bahçedeki köpek için mecbur gidiyorlar . İki saatlik yol şurdan ama gelmiyorlar . Doğumu da sırf bu yüzden orda yaptım aman düzenleri bozulmasın diye. Allah herkese yerinde sağlık versin , herkes yerinde mutlu olsun .

37+1 de 2845gr doğdu o da çok değildi ama 2. Ayda atak yapıp arayı kapatmıştı düzenli mamaya devam o zaman çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…