2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

sağolasın canim. ablamlarin ikisinin de küçük çocukları var. gelseler de daha çok iş çıkar pek iş yapamazlar. çocukları olmasa gelirler sagolsunlar. çok yardımları olmustur bana da. öyle işte. zaten kendimiz çıkardık bu isi diyorum. ev 3+1 di minnos doğunca 4+1 olsun. hepsinin odasi olsun dedik. müstahak bize
öyle oluyor bir zaman sonra. herkesin evi ayri yolu doğru derdi anneannem. ne yapalim sağlık olsun da tek. gençken oluyor hepsi.

Bir saat en fazla kuzum. 1 saatten sonra bozuluyor. Midesini bozar miniğin. Bu arada nasıl oldun. Allahım şifalar versin. Tansiyon çok zor

Ah ne güzel olur benim de duruyor kilolarım bi 6 kesin vermeliyim. Doğumdan sonra 10 gitti kaç aydım başka giden yok

Allah’ım güç kuvvet versin. Üç çocukla Hızır yardımcın olsun. Rabbim kolaylık versin.

Aynı sayılarda dolaşmışız bende 66 yım 58i istiyorum bakalım geçen hafta çekilişten online diyetisyen kazandım. Evde yatılı misafirim vardı 10 gündür. Onu bile beceremedim. Nasıl vereceğim bilmiyorum boğazı tutmak zor

Bak beni en iyi sen anlarsın baharda başlıyorlar ya e bizim oğlan da 6 nisanda oldu annem burdan babama şöyle yap böyle yap diye söyledi söyledi babam da kendi bildiği gibi yapmış sonra da annem bnm yanımdan gitti köye telefonda bana dert yanıyor baban hiç bnm istediğim gibi yapmamış diye anlatıyor da anlatıyor ben de üzerime alınıyorum bnm yüzümden oldu diye
ilk dönem ücretsiz izin alacağım 2. Dönem annem bir iki ay oğluma bakarken bakıcı da arayacağız bakalım nasıl olacak

Ohh mis valla güle güle oturun. Bizim de ev 3+1 doğumdan sonra baktık birqz 4 +1 lere. Gözümüz yemedi evi satıp üstüne kredi çekmemiz lazım onunla da kim uğraşacak amaann dedik kaldık bakalım bize de kısmet olur inşallah

Ne yazmışsın beee erinmeden okudum ☺ Hoş geldin canım
Ben hiç sağmadım canım sadece emiyo sagmayi denemedim bile merakta etmedim hiç yetiyo diye düşünüyorum kilosu falan iyi
tamam canım
Sma yı neden bıraktın bende kabızlıktan hipp e geçtim ama sma da kilo alımı iyiydi
Ben hiç sağmıyorum sadece emziriyorum. Sen neden sağıyorsun canım buzluğa mı atıyorsun
O kadar sütüm olmuyor ki benim sadece emen bebek şu ay kaç cc ile doyuyor onu merak ediyorum mama 90 içiyor
Canım doktorlar titiz oluyor bazen ama 20 günde ki kilo alımı biraz Sınırda gerçekten ya sağ içir aralarda ekstra ya da mamayı artır, bir kaç ay sonra kilo alımı daha da düşecek o yüzden alsın istiyordur doktoru

Emziren anne diyetimi mi bir gününü atsana çok merak ediyorum neye dikkat ediyorlar. Geçen sene 9 ay gittim 23 kilo vermiştim hamile kalmadan

Kızlar ben 50 kiloyum haftalık kuafore gider bastan tırnağa bakım yaptırırım ojesiz makyajsız evde gezmem . Tv deki gördüğünüz bayanlar gibi kıyafetle ayakkabıyla evde gezerim gecede saten gecelik giyerim bakımımdan hiiiç ödün vermem .
İmrendiniz dimi dur hemen bunalıma girmeyin şaka yaptım şipşak duştan çıktım sacım havlu içinde kaldı oğluşun yanına geldim ağlıyor diye acil eşim ne dese beğenirsiniz askım bıyıklarda yarışırız bademle besle

Bende o ihtimal de yok, babamlar ve kardeşlerim yalnız yapamıyorlar . Bahçe dışında bir de o var . En azından sen bir çözüm bulmuşsun çocuğa bakmak için . Benim önüm karanlık okulların durumu belli değil , seminer haftasında ders programımı eşimle bir ayarlayabilirlerse dönüşümlü bakacağız . Yoksa mecburen ayrılacağım ücretsiz izne . Ama çalışmaya çok ihtiyacım var . Hamilelikte de heyetle ekim ayından beri evdeyim . Farklı sıkıntılar da olunca çok daraldım . Çalışmak iyi gelecek ama bakalım hayırlısı .

Emziren anne diyetimi mi bir gününü atsana çok merak ediyorum neye dikkat ediyorlar. Geçen sene 9 ay gittim 23 kilo vermiştim hamile kalmadan
Çok iyi vermişsin aralıklı oruç diyeti var ya ona göre bişeyler ayarlamıştı uygulayamadım malesef

Eklentiler

• 0A6B3A48-2005-4364-A667-2C749B7F6FD8.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 30586B8C-C7F3-460E-A52A-9F7697991CDD.webp
    22 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bebeğimin ayak altları aşırı terliyor ya normal midir sizce tamam hava sıcak ama sadece ayak altları terliyo su içinde çok garip

Herkese selamlar. Ben zaman bulamıyorum artık buraya bakmak için neden anlamadım. Bir şey sormak istedim size benim kız 5 gündür kakasını yapmıyor bugün fark ettim osuruğu kokmaya başladı içtiği sütün içine 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp verdim hala tık yok. İşin garibi bir rahatsızlık belirtisi de yok ama bana dert oldu. Ne yapmam lazım kaç güne kadar normal pazartesi doktora götürmeli miyim

Gözümle devirirdim valla seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…