Maşşallah canım Allah gücünü kuvvetini arttırsın kolaylık versin inşallah herşey yavaş yavaş olur. Acele etme zamanla yerleşirsiniz. Keşke ablalarından da gelen olsaydı 3 gün gelseler çok yardımları olurdu ama sağlık olsun. Güle güle oturun inşallah
öyle oluyor bir zaman sonra. herkesin evi ayri yolu doğru derdi anneannem. ne yapalim sağlık olsun da tek. gençken oluyor hepsi.Ah ah yarama dokundun 64 le hamile kalıp 75 le doğuma gitmiştim sonra 68 kiloya düştüm
Bi 10 kilo fazlam var diyordum sonrası yedikçe yedim yedikçe yedim memlekete gittim annemin yanına
Anne benim kilo vermem lazım dedikce az yersin verirsin dedi ama o da maşallah çeşit çeşit yemekler yaptı yememek mümkün mü????
Oldum 71
Göbeğim büyük kaldı bayramdan sonra başlayayım diyorum ben de
Hicbir kıyafetim olmuyor sadece 2 pantolon aldım o kadar biraz bol tişörtlerim vardı onlarla idare ediyorum almayacağım da aldıkça kıyafetim var deyip rehavete kapılıyorum
Ben süt sagmiyorum sadece emziriyorum geçenlerde bir kere sağayım dedim 30 cc anca cıktı zorla az ama bebek emdikçe sütü getiriyor
Kilo alımı da iyi olunca dert etmedim
Sana kolaylıklar diliyorum cnm ben kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum
Başkalarına güvenmedim hiç yaparım ben kendi kendime diyorum
Oğlumu sünnet yaptırdım
Sünnet olmadan önce anneme gel desem aman bahçe var buralar nasıl bırakılacak der diye demedim yaylada kalıyorlar sünnetten sonra dedim çok zorlandım çünkü keske ben de orda olsaydım dedi keşkeler geçti artık anne dedim bir şey istememeye çalışıyorum
Kendi yerinden işinden kıpırdamasın herkes ayağına gelsin istiyor bnm annem de
Düğünümü nişanımı çocukların doğumunu bile annemin iş durumuna göre ayarladım yazın incirleri oluyor kışın zeytinleri
Bir saat en fazla kuzum. 1 saatten sonra bozuluyor. Midesini bozar miniğin. Bu arada nasıl oldun. Allahım şifalar versin. Tansiyon çok zorUmudum- canım sen mama verirken Senacık hemen içmiyor ya hani ne kadar süre bekletiyorsun mamayı.anne sütü dışarıda 3 saat bekleyebiliyor ya mama da o kadar duruyormu daha kısa mı tutuyorsun biz de yeni başladık mamaya tek seferde bitiremiyor ne kadar zaman sonra dökmeliyim
Maaşallah GÖKTUĞ paşayaSabah kızkardeşimi kahvaltıya davet ettim. Bu minik kuşu da ev ahalisi uyurken nasıl oyalıyım dedim ☺tezgaha kondutabi 5 dk sürdü kanguru siparişi verdim ptt kargo ne zaman getirirse artık 4 gözle bekliyorum bakalım
Eki Görüntüle 2667384
Ah ne güzel olurKızlar Çenem düşmüşken Bunu da soram
Ben hamilelik de pek kilo almadım ama doğumdan sonra anneme geldim bebekle ilgilenen çok sallayan mama yapan kıyafetlerini ütüleyen var babama kadar herkes bebişle uğraşıp seviyorlar haliyle bende bebeği sevmek ve gece bakmak 2 saatte bir emzirmekten başka bir şey yapmıyorum birde KPSS çalışıyorum o yüzden çok hareketsiz kaldım ve kilo almaya başladım sanırım artık kendimi çok saldım sizde doğumdan sonra saldınız mı kendinizi Eylülden sonra bebekler ek gıday da geçeçecek beraber diyet yapalım mı
Allah’ım güç kuvvet versin. Üç çocukla Hızır yardımcın olsun. Rabbim kolaylık versin.Günaydın herkeseee; mesajlari hiç okuyamadim. bugün taşınma günü. biz çocuklarla arkadaşa geldik. son hafta özellikle son üç gün fena halde yoruldum. neyse ki bir kaç saat dinlenebileceğim eşya eve girene kadar.
doğumda olduğu gibi şimdi de yalnızız. annem yardima ihtiyacınız varsa gelirim dedi. ben de zor olmayacaksa anne sen gel, en azından bebek durmayınca kucağına alırsın, yemek yaparsin dedim. öyle deyince de bayram öncesi çok yorulurum demiş ablamlara. bana da demiyor. yağmasam da gürleyeyim dedi herhalde ama gel deyince olmadi. neyse cani sağolsun ne yapalim.
velhasili kelam kurt misali boynumuz kalın diyoruz. kendi işimizi kendimiz görüyoruz. bizde haberler bu kadar. bu arada 4. ay perşembe bitti ama pazartesi aşı olacak.
Aynı sayılarda dolaşmışızYoksa Özden özdopannmıydı dediğim kadın evet onu görünce bende kötü hissetmiştim benşmde keşfete düşüyor Bende öyle hiç böyle bakımsız olmamıştım upuzun saçlarımı kestirdim
Bende hamileliğe 65-66 ile kaldım 73 ile doğum yaptım en son 67 e düştüm ams şuan 71 olmuşum yine fHedefim 58 inş
Bak beni en iyi sen anlarsın baharda başlıyorlar ya e bizim oğlan da 6 nisanda oldu annem burdan babama şöyle yap böyle yap diye söyledi söyledi babam da kendi bildiği gibi yapmış sonra da annem bnm yanımdan gitti köye telefonda bana dert yanıyor baban hiç bnm istediğim gibi yapmamış diye anlatıyor da anlatıyor ben de üzerime alınıyorum bnm yüzümden oldu diyeAh bu bahçe işleri ... bizimkilerin de bağı var , zaten baharda başlıyorlar bahçe ile ilgilenmeye . Sonbahara kadar da yine iş oluyor . İş olmasa bu sefer de bahçedeki köpek için mecbur gidiyorlar . İki saatlik yol şurdan ama gelmiyorlar . Doğumu da sırf bu yüzden orda yaptım aman düzenleri bozulmasın diye. Allah herkese yerinde sağlık versin , herkes yerinde mutlu olsun .
Ohh mis valla güle güle oturun. Bizim de ev 3+1 doğumdan sonra baktık birqz 4 +1 lere. Gözümüz yemedi evi satıp üstüne kredi çekmemiz lazım onunla da kim uğraşacak amaann dedik kaldık bakalım bize de kısmet olur inşallahsağolasın canim. ablamlarin ikisinin de küçük çocukları var. gelseler de daha çok iş çıkar pek iş yapamazlar. çocukları olmasa gelirler sagolsunlar. çok yardımları olmustur bana da. öyle işte. zaten kendimiz çıkardık bu isi diyorum. ev 3+1 di minnos doğunca 4+1 olsun. hepsinin odasi olsun dedik. müstahak bize
öyle oluyor bir zaman sonra. herkesin evi ayri yolu doğru derdi anneannem. ne yapalim sağlık olsun da tek. gençken oluyor hepsi.
Ne yazmışsın beeeerinmeden okudum ☺ Hoş geldin canım
tamam canımBen hiç sağmadım canım sadece emiyo sagmayi denemedim bile merakta etmedim hiç yetiyo diye düşünüyorum kilosu falan iyi
Sma yı neden bıraktın bende kabızlıktan hipp e geçtim ama sma da kilo alımı iyiydiValla kaç cc emiyor hiç bilmiyorum sağım yapmayı bıraktım 2 göğsümü de emiyor her emmede ancak doyuyoşuan evolvia veriyorum ben sma vermiştim bi dönem. Öğledeki öğününü bide yatmadan öncekini mama veriyorum onun dışında 4-5 kere de emiyo toplamda. Bende sürekli doymuyor hissi var tabi
O kadar sütüm olmuyor ki benim sadece emen bebek şu ay kaç cc ile doyuyor onu merak ediyorum mama 90 içiyorBen hiç sağmıyorum sadece emziriyorum. Sen neden sağıyorsun canım buzluğa mı atıyorsun
Canım doktorlar titiz oluyor bazen ama 20 günde ki kilo alımı biraz Sınırda gerçekten ya sağ içir aralarda ekstra ya da mamayı artır, bir kaç ay sonra kilo alımı daha da düşecek o yüzden alsın istiyordur doktoruArkadaşlar günaydın
Bir şey soracağım Sadece benim doktorum mu Persentil tablosunu dikkate alıyor merak ediyorum başının küçüklüğüne de ona bakarak taktı zaten şimdi de 20 günde 360 gr almış diye mamayı yukseltelim diyor uzayda hic açmış gibi durmuyor memede süt varken kafasını itip emmiyor çok sıkıldım şu tablodan bu ay tum değerleri aşağıya doğru gitmiş 20 gün neler yaşadım tahmin edemezsin dedim çocukta stresimden etkilenmiştir tabi
Emziren anne diyetimi mi bir gününü atsana çok merak ediyorum neye dikkat ediyorlar. Geçen sene 9 ay gittim 23 kilo vermiştim hamile kalmadanAynı sayılarda dolaşmışızbende 66 yım 58i istiyorum bakalım geçen hafta çekilişten online diyetisyen kazandım. Evde yatılı misafirim vardı 10 gündür. Onu bile beceremedim. Nasıl vereceğim bilmiyorum boğazı tutmak zor
Normalde kaç kere kaç ölçü içiriyorsun?Sağol canım böyle anlatmadı işte bana 2. Ay gelişimi cok güzeldi sonra düşmeye başladı veriyorum evett günde 4 sefer dedi ama ölçü demedi 120 mi cok mu olur
Bende o ihtimal de yok, babamlar ve kardeşlerim yalnız yapamıyorlar . Bahçe dışında bir de o var . En azından sen bir çözüm bulmuşsun çocuğa bakmak için . Benim önüm karanlıkBak beni en iyi sen anlarsın baharda başlıyorlar ya e bizim oğlan da 6 nisanda oldu annem burdan babama şöyle yap böyle yap diye söyledi söyledi babam da kendi bildiği gibi yapmış sonra da annem bnm yanımdan gitti köye telefonda bana dert yanıyor baban hiç bnm istediğim gibi yapmamış diye anlatıyor da anlatıyor ben de üzerime alınıyorum bnm yüzümden oldu diye
ilk dönem ücretsiz izin alacağım 2. Dönem annem bir iki ay oğluma bakarken bakıcı da arayacağız bakalım nasıl olacak
2 kere 90 cc dün röntgen icin beklerken 120 cc göndermiş uzay içsin diyeNormalde kaç kere kaç ölçü içiriyorsun?
Çok iyi vermişsinEmziren anne diyetimi mi bir gününü atsana çok merak ediyorum neye dikkat ediyorlar. Geçen sene 9 ay gittim 23 kilo vermiştim hamile kalmadan
Gözümle devirirdim valla seniKızlar ben 50 kiloyum haftalık kuafore gider bastan tırnağa bakım yaptırırım ojesiz makyajsız evde gezmem . Tv deki gördüğünüz bayanlar gibi kıyafetle ayakkabıyla evde gezerim gecede saten gecelik giyerim bakımımdan hiiiç ödün vermem .
İmrendiniz dimidur hemen bunalıma girmeyin şaka yaptım şipşak duştan çıktım sacım havlu içinde kaldı oğluşun yanına geldim ağlıyor diye acil eşim ne dese beğenirsiniz askım bıyıklarda yarışırız bademle besle
Bence 4 kere 90 ver içerse diye göndermiştir veya standart bir şişe o kdardır.2 kere 90 cc dün röntgen icin beklerken 120 cc göndermiş uzay içsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?