Smada kilo alımında pek bi değişiklik olmadı evolvia daha iyi geldi o yöndentamam canım
Sma yı neden bıraktın bende kabızlıktan hipp e geçtim ama sma da kilo alımı iyiydi
O kadar sütüm olmuyor ki benim sadece emen bebek şu ay kaç cc ile doyuyor onu merak ediyorum mama 90 içiyor
Canım doktorlar titiz oluyor bazen ama 20 günde ki kilo alımı biraz Sınırda gerçekten ya sağ içir aralarda ekstra ya da mamayı artır, bir kaç ay sonra kilo alımı daha da düşecek o yüzden alsın istiyordur doktoru
Geçmiş olsun neyseki çözümü olan bişeymiş tez zamanda iyileşirsiniz inşallahHerkese selamlar arkadaşlar. Benim oglus hep sağ tarafa yatmak istiyor. Kucağımızda dururkende sağ tarafa yatıyor. Kafasının sağ tarafı düz olmaya başlamıştı düz kafa yastığı aldım. Onda yatmaya başlayınca her iki tarafada yatmaya başladı. Kafa sekli düzeldi ancak. Kucağımızda sağa yatma isteği değişmedi. Dün doktora götürdük. Ultrason çekildi sağ tarafta kas kısaltması varmış. O yüzden öyle yatmak istiyormuş. 3 aya düzelir dedi doktor fizik tedaviye yönlendirdi. Egzersizlere başladık.
Kusura bakmayın çok uzun oldu. Burda bi kaç kişi bebeğinin hep aynı tarafa yatmak istediğini söylemisti. Geç kalmasınlar diye yazdım. Bize dua ederseniz sevinirim. Iyı akşamlar.
Canım ben poposuna müdahale etmiyorum alışır diye,onun yerine bacaklarını kaldırıyorum karnına doğru,poposunu aralıyorum parmağımla.3-4 dakka sonra yapmaya başlıyor bazen 5 dakka sonra.bacaklarını da karnına doğru itince baskı oluyor yapıyor.sende dene istersen.ben bazen böyle 4-5 günü bulduğu zamanlar böyle yapıyorumHerkese selamlar. Ben zaman bulamıyorum artık buraya bakmak için neden anlamadım.Bir şey sormak istedim size benim kız 5 gündür kakasını yapmıyor bugün fark ettim osuruğu kokmaya başladı içtiği sütün içine 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp verdim hala tık yok. İşin garibi bir rahatsızlık belirtisi de yok ama bana dert oldu. Ne yapmam lazım kaç güne kadar normal pazartesi doktora götürmeli miyim
Gecmis olsun canim ilkkez duydum boyunda mi varmisHerkese selamlar arkadaşlar. Benim oglus hep sağ tarafa yatmak istiyor. Kucağımızda dururkende sağ tarafa yatıyor. Kafasının sağ tarafı düz olmaya başlamıştı düz kafa yastığı aldım. Onda yatmaya başlayınca her iki tarafada yatmaya başladı. Kafa sekli düzeldi ancak. Kucağımızda sağa yatma isteği değişmedi. Dün doktora götürdük. Ultrason çekildi sağ tarafta kas kısaltması varmış. O yüzden öyle yatmak istiyormuş. 3 aya düzelir dedi doktor fizik tedaviye yönlendirdi. Egzersizlere başladık.
Kusura bakmayın çok uzun oldu. Burda bi kaç kişi bebeğinin hep aynı tarafa yatmak istediğini söylemisti. Geç kalmasınlar diye yazdım. Bize dua ederseniz sevinirim. Iyı akşamlar.
Benim oğlan 2 aydır aynı canım ilk başlarda 3.-4.gün fitil veriyorduk. Doktora sorduk mama da alsa 10 güne kadar bekleyin karnı sertleşmedikçe dedi. 20 gündür müdahale etmiyoruz 4-5 günde bir kendisi yapıyor. Bu akşam da yaptı kabız değil kıvamlı bir kakası var ama bekletiyor. Herhangi bir ağrısı sancısı da olmuyor gazı 3 gün sonra kokmaya başlıyor tabi.hergün düzenli masaj yapıyorum karnına sırtına zeytinyağıyla pehlivan gibi yapıyorum onuHerkese selamlar. Ben zaman bulamıyorum artık buraya bakmak için neden anlamadım.Bir şey sormak istedim size benim kız 5 gündür kakasını yapmıyor bugün fark ettim osuruğu kokmaya başladı içtiği sütün içine 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp verdim hala tık yok. İşin garibi bir rahatsızlık belirtisi de yok ama bana dert oldu. Ne yapmam lazım kaç güne kadar normal pazartesi doktora götürmeli miyim
Geçmiş olsun canım zamanla düzelir inşallahHerkese selamlar arkadaşlar. Benim oglus hep sağ tarafa yatmak istiyor. Kucağımızda dururkende sağ tarafa yatıyor. Kafasının sağ tarafı düz olmaya başlamıştı düz kafa yastığı aldım. Onda yatmaya başlayınca her iki tarafada yatmaya başladı. Kafa sekli düzeldi ancak. Kucağımızda sağa yatma isteği değişmedi. Dün doktora götürdük. Ultrason çekildi sağ tarafta kas kısaltması varmış. O yüzden öyle yatmak istiyormuş. 3 aya düzelir dedi doktor fizik tedaviye yönlendirdi. Egzersizlere başladık.
Gecmis olsun canim ilkkez duydum boyunda mi varmis
Kafasi icin yastik nasil resmini atar misin
Mama kilo alimini etkiliyor mu ben hipp kullanıyorumSmada kilo alımında pek bi değişiklik olmadı evolvia daha iyi geldi o yönden
Ay hazırlamak zor yaÇok iyi vermişsinaralıklı oruç diyeti var ya ona göre bişeyler ayarlamıştı uygulayamadım malesef
Canım geçmiş olsun tez günde rabbim şifa versin benimki de hep sağ tarafa yatıyor.Herkese selamlar arkadaşlar. Benim oglus hep sağ tarafa yatmak istiyor. Kucağımızda dururkende sağ tarafa yatıyor. Kafasının sağ tarafı düz olmaya başlamıştı düz kafa yastığı aldım. Onda yatmaya başlayınca her iki tarafada yatmaya başladı. Kafa sekli düzeldi ancak. Kucağımızda sağa yatma isteği değişmedi. Dün doktora götürdük. Ultrason çekildi sağ tarafta kas kısaltması varmış. O yüzden öyle yatmak istiyormuş. 3 aya düzelir dedi doktor fizik tedaviye yönlendirdi. Egzersizlere başladık.
Bizde işe yaradı canım sağ taraf duzlesmeye başlamıştı şimdi normal görünüyor. Arka tarafında şekli iyi şimdi. Sürekli bunda yatırıyorum.Nasil kullanisli mi ise yarar mi bu canım
Kızlar kilo alamıyorsa golden goat var keçi sütlü mama çok kilo aldırıyor biz onunla toparladıkMama kilo alimini etkiliyor mu ben hipp kullanıyorum
Nerden aldın canım ben de alayımBizde işe yaradı canım sağ taraf duzlesmeye başlamıştı şimdi normal görünüyor. Arka tarafında şekli iyi şimdi. Sürekli bunda yatırıyorum.
Amin insallah. Bizimki gibi bi şey değildir inşallah sizinki ama ihmal etme yine de erken önlem almak önemliymiş canım.Canım geçmiş olsun tez günde rabbim şifa versin benimki de hep sağ tarafa yatıyor.
Internetten sipariş verdim bi çok sitede var. Kafa şekillendirici yastık yazınca çıkıyor. Doktorunuza sor ama canım izin verirse kullan yanlış bi şey yapmış olma.Nerden aldın canım ben de alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?