2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese selamlar arkadaşlar. Benim oglus hep sağ tarafa yatmak istiyor. Kucağımızda dururkende sağ tarafa yatıyor. Kafasının sağ tarafı düz olmaya başlamıştı düz kafa yastığı aldım. Onda yatmaya başlayınca her iki tarafada yatmaya başladı. Kafa sekli düzeldi ancak. Kucağımızda sağa yatma isteği değişmedi. Dün doktora götürdük. Ultrason çekildi sağ tarafta kas kısaltması varmış. O yüzden öyle yatmak istiyormuş. 3 aya düzelir dedi doktor fizik tedaviye yönlendirdi. Egzersizlere başladık.
Kusura bakmayın çok uzun oldu. Burda bi kaç kişi bebeğinin hep aynı tarafa yatmak istediğini söylemisti. Geç kalmasınlar diye yazdım. Bize dua ederseniz sevinirim. Iyı akşamlar.

Smada kilo alımında pek bi değişiklik olmadı evolvia daha iyi geldi o yönden

Geçmiş olsun neyseki çözümü olan bişeymiş tez zamanda iyileşirsiniz inşallah

Canım ben poposuna müdahale etmiyorum alışır diye,onun yerine bacaklarını kaldırıyorum karnına doğru,poposunu aralıyorum parmağımla.3-4 dakka sonra yapmaya başlıyor bazen 5 dakka sonra.bacaklarını da karnına doğru itince baskı oluyor yapıyor.sende dene istersen.ben bazen böyle 4-5 günü bulduğu zamanlar böyle yapıyorum

Gecmis olsun canim ilkkez duydum boyunda mi varmis
Kafasi icin yastik nasil resmini atar misin

Benim oğlan 2 aydır aynı canım ilk başlarda 3.-4.gün fitil veriyorduk. Doktora sorduk mama da alsa 10 güne kadar bekleyin karnı sertleşmedikçe dedi. 20 gündür müdahale etmiyoruz 4-5 günde bir kendisi yapıyor. Bu akşam da yaptı kabız değil kıvamlı bir kakası var ama bekletiyor. Herhangi bir ağrısı sancısı da olmuyor gazı 3 gün sonra kokmaya başlıyor tabi.hergün düzenli masaj yapıyorum karnına sırtına zeytinyağıyla pehlivan gibi yapıyorum onu

Geçmiş olsun canım zamanla düzelir inşallah

Hic bakamiyorumkizlar bu ara..
Iki cocugun arasinda kalmak bolunmek cok zor. Birisi illa eksik kaliyor..
Oglum kucagimda o gormeden kizimi seviyorum elimle ama onu alamiyorum mesela kucagima ya da tam tersi.
3 gundur basbasayiz evde kizimla ilgilenmeyi cok ozledim yoruldum da.
Ama sonsuzsukurler olsun rabbime ne guzel skntilar bunlar

Kizim suyu cok icmek istiyo,banyoda su dokunce bile agzini aciyo
Acaba tattirmalarami baslasam ek gida diorum ama unuttumda komple.
Bi de erken geliyor.

Dusunmekten artik basimagriyorbazi seyleri

Sizler neler yapiorsuunuz.

Canım geçmiş olsun tez günde rabbim şifa versin benimki de hep sağ tarafa yatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…