2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bide kizlar ben uyurken ve uykuda oglumun kollarini sortun icine koyuyorum yoksa uyaniyor . Sizin mi bebeler benimkinden büyük onceki haftalarda elleriyle uyandırır miydi kendini simdi düzeldi mi
Yine uyandırıyor ben owlinin hazır kundağını aldım doğumdan beri kullanıyorum. 1-2 haftadır ellerini koydurtmuyor içine, yani şöyle; uykuya geçiyor kundaklarsam ellerini çıkaramadığı için sinirlenip uyanıyor, kundaklamazsam gece kendini uyandırıyor her halükarda uyanıyoz o yüzden ben artık saldım ellerini napıyorsa yapsın

Büyüdüler canım istemezler daha

lepii

son cumlelere kocaman bir +1

lepim canım
sen bu grubu kurdun biz de geldik her turlu derdimizi yandik gulduk eglendim..ben buraya yazdim kizimin haberini bunca güzel şey unutulmuyor... gun saydik birlikte...agrim var yazana 10 kisi geçmiş olsun diye dua ettik...neler atlattik birlikte.. o zalımlar unuttu belki bizi biz de böyle yad ediyoruz arada bize bu yakışır

10 güne kadar normal diyorlar canım ama ben 5. Günde fitil vermiştim doktorda fitil verecek bence gitmene gerek yok tabi sen bilirsin ama

Ay canım biri bendim çok sağol uyarın için bizimki ufak ufak normale döndü ama yine ağırlıklı olarak uyurken falan sağa yatıyor nasıl egzersizler yapıyorsunuz

P Piqlett05 onlardan biri de bendim . Çocuk sola çekiyordu sürekli kafasını . Normal zamanda bile yapıyordu , internetten araştırmıştım ben de tortikollis diye bir şey miş(eğik boyun) dediğin gibi kas kısalığından olurmuş fizik tedavi gerektirebilirmiş . Ben de hemen doktora götürdüğümde söyledim, kontrol etti ama bir sıkıntı görmedi . Şu anda normale döndük biz çok şükür . Herhangi bir şey yapmadım sadece kafası sola gittiğinde ben kendim düzelttim her seferinde .

Kabızlık prof oldum malesef 2 aydır kabız bence gitmek için erken , zeytinyağ hemen etki etmiyor . Gazı kokuyorsa bugün yarın yapar. Rahatsız olduğunu hissedersen uyarı ver önce

Bebesi uyumayanhiller olarak sayımız azaldı sanırım
Benim bebe bu gece uyumuyor yarın babası gelecek onun heyecanı mı bilemedim 2 saattir oynuyoruz. Burnu tıkandı açtım uyuyamıyor ama şimdi ayağımda sallıyorum o da saolsun tekmeler savuruyor. Canım oğlum. Tüm bebelerimize huzurlu uykular sağlıklar olsun inşallah

Oturdum gece 4 te 120 ml süt sağdım. Annemlerde olduğum için gittim sebzelikten bu z dolabı poşeti aldım. Sütü koydum bi baktım içinde bişeyler var. Of nasıl üzüldüm meğer kullanılmış farketmedim gece gece. Süzdüm falan ama çok kötü hissettim kendimi çekirdek poşetiymiş sanırım nasıl böyle bi hata yaptım nasılda seviniyorum ne güzel çıktı diye. Güzelce süzdüm kalmadı hiç bi nokta bile ama napayım atayım mı? Kullanayım mı. İşe başlayacağım her ml pek kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…