- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Şimdi kaç cc veriyorsun mama bir düzenleme yapalım beraber hangi mama bir de evde tartı var mı bebek içinYaa bide onu mu denesemzorla çocuğa kilo aldırmaya çalışıyorum resmen ya ilk ayında az aldı diye o farkı bi türli kapatamadık gibi hissediyorum
Yine uyandırıyor ben owlinin hazır kundağını aldım doğumdan beri kullanıyorum. 1-2 haftadır ellerini koydurtmuyor içine, yani şöyle; uykuya geçiyor kundaklarsam ellerini çıkaramadığı için sinirlenip uyanıyor, kundaklamazsam gece kendini uyandırıyorBide kizlar ben uyurken ve uykuda oglumun kollarini sortun icine koyuyorum yoksa uyaniyor . Sizin mi bebeler benimkinden büyük onceki haftalarda elleriyle uyandırır miydi kendini simdi düzeldi mi
Büyüdüler canım istemezler dahaYine uyandırıyor ben owlinin hazır kundağını aldım doğumdan beri kullanıyorum. 1-2 haftadır ellerini koydurtmuyor içine, yani şöyle; uykuya geçiyor kundaklarsam ellerini çıkaramadığı için sinirlenip uyanıyor, kundaklamazsam gece kendini uyandırıyorher halükarda uyanıyoz o yüzden ben artık saldım ellerini napıyorsa yapsın
Yaaaa yerim maşallahhhhBenim oğlan baya yan yatıyor artıkkafayı çevirmiyor baya yana dönüp büyük adam gibi yan yatıyor yicem totosunu az kaldı
Sekerparem vefali insan kalbi tasiyorsun sende benim gibi . guzel sohbetler döndü burda . Alti üstü forum diyor insanlar önemsemiyor fazla burdaki iliskileri . Olur mu be burasi forum olsada insaniz bizler yine . Insan iliskisi kuruluyor basite alinir mi ? Ya hep ya hic olmali demediler . Grubu koala kurdu ben kursaydim baska alacaklarimda olurdu dediler . Niye koalanin boyunduruğu altina mi girdiniz . Siz orda arkadaslik iliskisi icin bulusmadiniz mi ne demek başkalarını da alAmamak . Secerek Grup kurmalarinada saygi duymuyorum ne demek ya ayristirmaciliktir bu . Hele liderlik egosuyla lepiyi elemeleri . Kizlar ben bir nisan annesiyim ben buranin lideri degilim sadece konuyu baslatanim . Yapilanlar unutulmaz ama gecmiste ozleniyor . Dönerlerse inşallah suclu güçlü olarak dönmezler bize kendilerini affettirirlerbizde bebelerin hatrina düşünürüz artik hihhh
10 güne kadar normal diyorlar canım ama ben 5. Günde fitil vermiştim doktorda fitil verecek bence gitmene gerek yok tabi sen bilirsin amaHerkese selamlar. Ben zaman bulamıyorum artık buraya bakmak için neden anlamadım.Bir şey sormak istedim size benim kız 5 gündür kakasını yapmıyor bugün fark ettim osuruğu kokmaya başladı içtiği sütün içine 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp verdim hala tık yok. İşin garibi bir rahatsızlık belirtisi de yok ama bana dert oldu. Ne yapmam lazım kaç güne kadar normal pazartesi doktora götürmeli miyim
Ay canım biri bendim çok sağol uyarın için bizimki ufak ufak normale döndü ama yine ağırlıklı olarak uyurken falan sağa yatıyor nasıl egzersizler yapıyorsunuzHerkese selamlar arkadaşlar. Benim oglus hep sağ tarafa yatmak istiyor. Kucağımızda dururkende sağ tarafa yatıyor. Kafasının sağ tarafı düz olmaya başlamıştı düz kafa yastığı aldım. Onda yatmaya başlayınca her iki tarafada yatmaya başladı. Kafa sekli düzeldi ancak. Kucağımızda sağa yatma isteği değişmedi. Dün doktora götürdük. Ultrason çekildi sağ tarafta kas kısaltması varmış. O yüzden öyle yatmak istiyormuş. 3 aya düzelir dedi doktor fizik tedaviye yönlendirdi. Egzersizlere başladık.
Kusura bakmayın çok uzun oldu. Burda bi kaç kişi bebeğinin hep aynı tarafa yatmak istediğini söylemisti. Geç kalmasınlar diye yazdım. Bize dua ederseniz sevinirim. Iyı akşamlar.
Kabızlık prof oldum malesef 2 aydır kabız bence gitmek için erken , zeytinyağ hemen etki etmiyor . Gazı kokuyorsa bugün yarın yapar. Rahatsız olduğunu hissedersen uyarı ver önceHerkese selamlar. Ben zaman bulamıyorum artık buraya bakmak için neden anlamadım.Bir şey sormak istedim size benim kız 5 gündür kakasını yapmıyor bugün fark ettim osuruğu kokmaya başladı içtiği sütün içine 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp verdim hala tık yok. İşin garibi bir rahatsızlık belirtisi de yok ama bana dert oldu. Ne yapmam lazım kaç güne kadar normal pazartesi doktora götürmeli miyim
Aynen pes ettim ben deBüyüdüler canım istemezler daha
Bebesi uyuyup anası uyuyamayangiller olarak onlineBebesi uyumayanhiller olarak sayımız azaldı sanırım
Aynı bende öyle bebekler uyuyalı çoook oldu ama benim kendime garezim varBebesi uyuyup anası uyuyamayangiller olarak online
Benim de en sevdiğim aktivite biberonla Sena kuşumun ağzında beklemekAynı bende öyle bebekler uyuyalı çoook oldu ama benim kendime garezim var
Ya yerim onu ben nazlı ceylanBenim de en sevdiğim aktivite biberonla Sena kuşumun ağzında beklemek
Onu bilmiyorum kuzum. Yanlış yönlendirmek istemem. Ama yağlı bir mama. Bağırsağı yormayan bir mamaInek sutu alerjisi olan bebeye acaba keci sütlü mama verilir mi
Benim bebe bu gece uyumuyor yarın babası gelecek onun heyecanı mı bilemedim 2 saattir oynuyoruz. Burnu tıkandı açtım uyuyamıyor ama şimdi ayağımda sallıyorum o da saolsun tekmeler savuruyor. Canım oğlum. Tüm bebelerimize huzurlu uykular sağlıklar olsun inşallahBebesi uyumayanhiller olarak sayımız azaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?