Benimkide sola çevirmeye başladı ama sağ taraf gibi tam yatamıyor sizinde öyle mi@Piqlett05 onlardan biri de bendim . Çocuk sola çekiyordu sürekli kafasını . Normal zamanda bile yapıyordu , internetten araştırmıştım ben de tortikollis diye bir şey miş(eğik boyun) dediğin gibi kas kısalığından olurmuş fizik tedavi gerektirebilirmiş . Ben de hemen doktora götürdüğümde söyledim, kontrol etti ama bir sıkıntı görmedi . Şu anda normale döndük biz çok şükür . Herhangi bir şey yapmadım sadece kafası sola gittiğinde ben kendim düzelttim her seferinde .
Teşekkür ederim canım bu hafta bi doktora götürüp kontrol ettireceğiz sorarım canımInternetten sipariş verdim bi çok sitede var. Kafa şekillendirici yastık yazınca çıkıyor. Doktorunuza sor ama canım izin verirse kullan yanlış bi şey yapmış olma.
Sanırım bütün gün kendimize vakit ayıramayınca bebekler uyuyunca uyumuyoruz bende öyleyim o yatınca yatsam Ohoo müthiş dinç olcam ama nerdeeBebesi uyuyup anası uyuyamayangiller olarak online
Haklısın canım sende bakalım bende doktora gidince sorayım biSevindim canım normale dönmesine. Fizik tedavi uzmanı gösterdi bi kaç hareket onları yapiyroz. Birebir göstermek lazım canım böyle yazarak olmaz. Yanlış anlatırım ya da yanlış uygularsiniz kalıcı bi hasar olur Allah korusun vebal almak istemem.
Yok canım benimki iki tarafa da yapıyor şu an aynı şeyi . Sola çektikçe çekerdi kafayı . Aynı şeyi sağa da yapıyor . Düz baksın diye her seferinde çeviriyorum kafayı . Yatarken de bir sağ bir sol yapıyorum . Düz yattığı çok nadir oluyor . Kendi düşürüyor kafayı sağa sola .Benimkide sola çevirmeye başladı ama sağ taraf gibi tam yatamıyor sizinde öyle mi
Benimki gazda öyle yapıyor genelde canımellerini sıka sıka ağlıyor..derdi ne olabilir?
sebepsiz kıza kıza ağlıyorneye öfkelendi bu kadar anlayamıyorum..
Ben de önceki gece sağdım taze taze içsin dedim . Malum uyurken ememiyor benimki . Tam makinadan çıkarırken nasıl olduysa elimden düştü hep üstüme döküldüOturdum gece 4 te 120 ml süt sağdım. Annemlerde olduğum için gittim sebzelikten bu z dolabı poşeti aldım. Sütü koydum bi baktım içinde bişeyler var. Of nasıl üzüldüm meğer kullanılmış farketmedim gece gece. Süzdüm falan ama çok kötü hissettim kendimi çekirdek poşetiymiş sanırım nasıl böyle bi hata yaptımnasılda seviniyorum ne güzel çıktı diye. Güzelce süzdüm kalmadı hiç bi nokta bile ama napayım atayım mı? Kullanayım mı. İşe başlayacağım her ml pek kıymetli
Saçların bu renk mi çok severim ama bana yakışmazkızlar herkes şimdi birbirini merak ediyor ya..yeni bir furya başlasin o zaman..
isteyen kendine benzeyen ünlünün resmini paylaşsınama angelina falan kaldıramam ona göre
vahide perçine benzetir kayinvalidem
Hoş kadın demekki güzellikler var aramızda bayaArkadaşlar birce akalaua benzertirlerdi özellikle siyah uzun saçlı haline
Yapalım ama resimler çok küçük ya yapacaksak sadece kendi resmimiz ve yakın olan olsun bari de azçok anlayalımYada kızlar bir saat belirleyelim herkes profilini kendi yapsın sonra fotoyu kaldırırız(sadece Aklıma gelen ani bi fikir )
Geçer o tombiklik hala bende de var ki benim yüzüm hiç tombik olmadı bu yaşıma kadar neyim var neyim yok göbek bölgemde birikiyorBeni de canan ergüdere benzetmişti birkaç arkadaşım kıvırcık haline tabi artık yüzüm böyle ince değil
Benimki uyanıkken sola çevirmeye başladı ama uyurken hala sağa çeviriyor umarım bi sıkıntı olmazYok canım benimki iki tarafa da yapıyor şu an aynı şeyi . Sola çektikçe çekerdi kafayı . Aynı şeyi sağa da yapıyor . Düz baksın diye her seferinde çeviriyorum kafayı . Yatarken de bir sağ bir sol yapıyorum . Düz yattığı çok nadir oluyor . Kendi düşürüyor kafayı sağa sola .
Tamam bir saat belirleyelim hepimiz yapalım herkes birbirine baksınYapalım ama resimler çok küçük ya yapacaksak sadece kendi resmimiz ve yakın olan olsun bari de azçok anlayalım
Bende çok üzüldüm ya. O kadar kıymetli oluyor ki sağılanlar 30 40 olsa neysede çok nadir çıkıyor böyleBen de önceki gece sağdım taze taze içsin dedim . Malum uyurken ememiyor benimki . Tam makinadan çıkarırken nasıl olduysa elimden düştü hep üstüme döküldüçok üzüldüm ama nasibi değilmiş napalım .
Ben atmıştım canlı kanlı fotomu şimdi kime benzetsem kendimi hadi ordan diyebilirsiniz
Hoşbulduk canım biz ortak dertleri olan bir aile gibiyiz burda rüyada görürüz çok normal beni mi gördün foruma yazdığımı mıbende özledim gidenleri gelsinler bence de ya seviyoruz birbirimizi sende evine dönmüşsün insanın evi gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?