2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimkide sola çevirmeye başladı ama sağ taraf gibi tam yatamıyor sizinde öyle mi

Internetten sipariş verdim bi çok sitede var. Kafa şekillendirici yastık yazınca çıkıyor. Doktorunuza sor ama canım izin verirse kullan yanlış bi şey yapmış olma.
Teşekkür ederim canım bu hafta bi doktora götürüp kontrol ettireceğiz sorarım canım

Haklısın canım sende bakalım bende doktora gidince sorayım bi

Benimkide sola çevirmeye başladı ama sağ taraf gibi tam yatamıyor sizinde öyle mi
Yok canım benimki iki tarafa da yapıyor şu an aynı şeyi . Sola çektikçe çekerdi kafayı . Aynı şeyi sağa da yapıyor . Düz baksın diye her seferinde çeviriyorum kafayı . Yatarken de bir sağ bir sol yapıyorum . Düz yattığı çok nadir oluyor . Kendi düşürüyor kafayı sağa sola .

Ben de önceki gece sağdım taze taze içsin dedim . Malum uyurken ememiyor benimki . Tam makinadan çıkarırken nasıl olduysa elimden düştü hep üstüme döküldü çok üzüldüm ama nasibi değilmiş napalım .

kızlar herkes şimdi birbirini merak ediyor ya..yeni bir furya başlasin o zaman..
isteyen kendine benzeyen ünlünün resmini paylaşsın ama angelina falan kaldıramam ona göre

vahide perçine benzetir kayinvalidem
Saçların bu renk mi çok severim ama bana yakışmaz güzel akım hemen geliyor benden de şimdi

Benimki uyanıkken sola çevirmeye başladı ama uyurken hala sağa çeviriyor umarım bi sıkıntı olmaz

Bende çok üzüldüm ya. O kadar kıymetli oluyor ki sağılanlar 30 40 olsa neysede çok nadir çıkıyor böyle attım bakalım dondurucuya 6 aydan sonra kullanırım belki

Kızlar sağdığınız dondurucuya koyduğunuz sütleri çok geçmeden içirmeye çalışın bittikçe yeni sütler koyarsınız.çözüldüğü zaman sütün içinde ki bi maddeden dolayı tadı çok değişik oluyor.kötü oluyor yani.bebek sonradan o sütü kabul etmiyor.hele ki bebiş 6 aylık olunca artık farkında oluyor damak tadı da gelişmiş oluyor.

evet forumla ilgiliydi de simdi unuttum
amaa evin hali harap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…