- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
300 veriyorum toplamda evolvia, tartı da önce kendim tartılıyotum sonra onu kucağıma alıpŞimdi kaç cc veriyorsun mama bir düzenleme yapalım beraber hangi mama bir de evde tartı var mı bebek için
O zaman gramı doğru olmayabilir belki güzel alıyordur. 300 cc gayet güzel istersen araya ek bir 60cc koyabilirsin300 veriyorum toplamda evolvia, tartı da önce kendim tartılıyotum sonra onu kucağıma alıp
Geçen haftadan bu haftaua 100 gram almış gösteriyo mesela biraz da ona taktım kafayıO zaman gramı doğru olmayabilir belki güzel alıyordur. 300 cc gayet güzel istersen araya ek bir 60cc koyabilirsin
Oturdum gece 4 te 120 ml süt sağdım. Annemlerde olduğum için gittim sebzelikten bu z dolabı poşeti aldım. Sütü koydum bi baktım içinde bişeyler var. Of nasıl üzüldüm meğer kullanılmış farketmedim gece gece. Süzdüm falan ama çok kötü hissettim kendimi çekirdek poşetiymiş sanırım nasıl böyle bi hata yaptımnasılda seviniyorum ne güzel çıktı diye. Güzelce süzdüm kalmadı hiç bi nokta bile ama napayım atayım mı? Kullanayım mı. İşe başlayacağım her ml pek kıymetli
Tartın o kadar hassas mı canım? Sonuçta 140 alsa 100 e yuvarlar.Geçen haftadan bu haftaua 100 gram almış gösteriyo mesela biraz da ona taktım kafayı
Sevindim canım normale dönmesine. Fizik tedavi uzmanı gösterdi bi kaç hareket onları yapiyroz. Birebir göstermek lazım canım böyle yazarak olmaz. Yanlış anlatırım ya da yanlış uygularsiniz kalıcı bi hasar olur Allah korusun vebal almak istemem.Ay canım biri bendim çok sağol uyarın için bizimki ufak ufak normale döndü ama yine ağırlıklı olarak uyurken falan sağa yatıyor nasıl egzersizler yapıyorsunuz
Ay çok sevindimcanım kendi kendine düzelmiş sizinkiler maşallah ne güzel. Bizimki kendi düzelmedi malesef. Allahtan tedavisi varmış. Elimizden geleni yapacağız. Doktor çok büyutulecek bir kısalik değil düzelir dedi.P Piqlett05 onlardan biri de bendim . Çocuk sola çekiyordu sürekli kafasını . Normal zamanda bile yapıyordu , internetten araştırmıştım ben de tortikollis diye bir şey miş(eğik boyun) dediğin gibi kas kısalığından olurmuş fizik tedavi gerektirebilirmiş . Ben de hemen doktora götürdüğümde söyledim, kontrol etti ama bir sıkıntı görmedi . Şu anda normale döndük biz çok şükür . Herhangi bir şey yapmadım sadece kafası sola gittiğinde ben kendim düzelttim her seferinde .
Yani o da olabilirTartın o kadar hassas mı canım? Sonuçta 140 alsa 100 e yuvarlar.
kızlar herkes şimdi birbirini merak ediyor ya..yeni bir furya başlasin o zaman..
isteyen kendine benzeyen ünlünün resmini paylaşsınama angelina falan kaldıramam ona göre
vahide perçine benzetir kayinvalidem
Olsun at sen yine deBen atmıştım canlı kanlı fotomu şimdi kime benzetsem kendimi hadi ordan diyebilirsiniz
Bence kullanma canım yada kaldır biraz bebek biraz daha bütünle içir 6 aydan sonra şimdi içirmeOturdum gece 4 te 120 ml süt sağdım. Annemlerde olduğum için gittim sebzelikten bu z dolabı poşeti aldım. Sütü koydum bi baktım içinde bişeyler var. Of nasıl üzüldüm meğer kullanılmış farketmedim gece gece. Süzdüm falan ama çok kötü hissettim kendimi çekirdek poşetiymiş sanırım nasıl böyle bi hata yaptımnasılda seviniyorum ne güzel çıktı diye. Güzelce süzdüm kalmadı hiç bi nokta bile ama napayım atayım mı? Kullanayım mı. İşe başlayacağım her ml pek kıymetli
Doktorlar bu yöntemi pek sağlıklı bulmuyor. Sen sağlık ocağında tartır istersen endişen varsaYani o da olabiliro kadar hassas değiş
Arkadaşlar birce akalaua benzertirlerdi özellikle siyah uzun saçlı halinekızlar herkes şimdi birbirini merak ediyor ya..yeni bir furya başlasin o zaman..
isteyen kendine benzeyen ünlünün resmini paylaşsınama angelina falan kaldıramam ona göre
vahide perçine benzetir kayinvalidem
Güzelmişsin o zamanArkadaşlar birce akalaua benzertirlerdi özellikle siyah uzun saçlı haline
Güzelmişsin o zaman
Hoşbulduk canım biz ortak dertleri olan bir aile gibiyiz burda rüyada görürüz çok normal beni mi gördün foruma yazdığımı mıannemden döndüm canım...eşim geldi aldı.. ama ev perisanve cocuklar yer drgisikligi yasadigi icin huzursuz..annem çok ağladı ve hasta..ameliyat olacak..yuregim buruk..ustune bir de gelir gelmez elti kisisi kavga etmeye calisti
geldim mi geldim ama aklim kalbim orda kaldı
Jadem hoşgeldin..arkadaslarin sonradan yazdigi aciklamada adin yoktu.tahmin ettim donecegini..
ne yalan söyleyim özlüyorum
dönerler belki diyorum hala..evet insan merak ediyor burada arkadaslari ama...ama iste..bazen tanidiginina degil de tanimadigina derdini daha rahat yanarsinyani bu yuzden buradayiz hepimiz tanimasak da sevgi bagi oluştu hatta seni ruyamda görmüştüm de jadeye anlatayım diye foruma girdim jade yok dusunsene tanimasak da ruya bile goruyoruz gecen gece de blupcanı donmus gordum..uyandim ayy gercek mi dedim kizlar baska hesapla gelin.olma mi? ozledim valla.. ama b.k lafini karistiran her kimse o gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?