2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

kullanma bence canım.kuruyemis kalıntısı sonucta.alerjendir.zerresi dokunur.

Ay canım biri bendim çok sağol uyarın için bizimki ufak ufak normale döndü ama yine ağırlıklı olarak uyurken falan sağa yatıyor nasıl egzersizler yapıyorsunuz
Sevindim canım normale dönmesine. Fizik tedavi uzmanı gösterdi bi kaç hareket onları yapiyroz. Birebir göstermek lazım canım böyle yazarak olmaz. Yanlış anlatırım ya da yanlış uygularsiniz kalıcı bi hasar olur Allah korusun vebal almak istemem.

ellerini sıka sıka ağlıyor..derdi ne olabilir?
sebepsiz kıza kıza ağlıyor neye öfkelendi bu kadar anlayamıyorum..

Ay çok sevindimcanım kendi kendine düzelmiş sizinkiler maşallah ne güzel. Bizimki kendi düzelmedi malesef. Allahtan tedavisi varmış. Elimizden geleni yapacağız. Doktor çok büyutulecek bir kısalik değil düzelir dedi.

kızlar herkes şimdi birbirini merak ediyor ya..yeni bir furya başlasin o zaman..
isteyen kendine benzeyen ünlünün resmini paylaşsın ama angelina falan kaldıramam ona göre

vahide perçine benzetir kayinvalidem

Eklentiler

• 20200726_082140.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 48
kızlar herkes şimdi birbirini merak ediyor ya..yeni bir furya başlasin o zaman..
isteyen kendine benzeyen ünlünün resmini paylaşsın ama angelina falan kaldıramam ona göre

Ben atmıştım canlı kanlı fotomu şimdi kime benzetsem kendimi hadi ordan diyebilirsiniz

Bence kullanma canım yada kaldır biraz bebek biraz daha bütünle içir 6 aydan sonra şimdi içirme

Arkadaşlar birce akalaua benzertirlerdi özellikle siyah uzun saçlı haline

Eklentiler

• 973A3FE2-C8ED-4334-93B7-DFEB625C382B.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 35
Yada kızlar bir saat belirleyelim herkes profilini kendi yapsın sonra fotoyu kaldırırız (sadece Aklıma gelen ani bi fikir )

Hoşbulduk canım biz ortak dertleri olan bir aile gibiyiz burda rüyada görürüz çok normal beni mi gördün foruma yazdığımı mı bende özledim gidenleri gelsinler bence de ya seviyoruz birbirimizi sende evine dönmüşsün insanın evi gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…