Peki uykunun icindeyken uyanip öyle elini yüzüne atmiyor mu uyandirmiyor mu kendiniBen hiç sarmadım canım uykuya dalarken elimle tutuyorum bırakıyorum Özgür
Dun deneyim bi uykuda elini salayim dedim gece uyuyamadim hic bide kulagini hafif kanatmis . Dayanamadim sabaha dogru tekrar elleri koydum sortun icineYine uyandırıyor ben owlinin hazır kundağını aldım doğumdan beri kullanıyorum. 1-2 haftadır ellerini koydurtmuyor içine, yani şöyle; uykuya geçiyor kundaklarsam ellerini çıkaramadığı için sinirlenip uyanıyor, kundaklamazsam gece kendini uyandırıyorher halükarda uyanıyoz o yüzden ben artık saldım ellerini napıyorsa yapsın
Benimki de ellerini tutmadan yada sıkıştırmadan uyumuyordu yavaş yavaş gevşek bırakıyorum alışsın diye. Gece serbest yatıyor kendini uyandırmıyor gündüz da yavaştan beşiğinde pış pış yaparak hafif sallayarak uyutmaya başladım. Odaya girince eee eee yapacaz diyorum anlıyor uyuyacağını biraz mızırdıyor uyuyor. Bakalım yavaş yavaş düzene giriyorlar inşallahDun deneyim bi uykuda elini salayim dedim gece uyuyamadim hic bide kulagini hafif kanatmis . Dayanamadim sabaha dogru tekrar elleri koydum sortun icine
Gece 12 olsun mu herkesin bebeği uyurTamam bir saat belirleyelim hepimiz yapalım herkes birbirine baksın
Daha hazır değil özgürlüğe seninki annesi 1-2 haftanız var demekDun deneyim bi uykuda elini salayim dedim gece uyuyamadim hic bide kulagini hafif kanatmis . Dayanamadim sabaha dogru tekrar elleri koydum sortun icine
Güzel kız ama azcık mimikleri saçma yoksa hoş bir bağyanKızlar bende alacakaranlıkta ki bella vardı ya,hah işte onu ben düşünün.çevremdeki herkes dahil yıllardır ona benzetir.bende kendimi ona benzetirim
Gel kız bende var zor bela dün yapmıştımAçım aç bi kap yemek pişirenim yok,sıcakta da çok üşeniyorum
Ayyy ciddi mi sağol gülom aç kapıyı geliom ekmek te alayım yoldanGel kız bende var zor bela dün yapmıştım
Ama işte o doğru sonuç vermez ki belki daha fazla belki daha az aldıGeçen haftadan bu haftaua 100 gram almış gösteriyo mesela biraz da ona taktım kafayı
Koy koyKızlar beni yıllarca Pınar altuğ a benzettiler ama bu son lohusa halimi Survivor nisa ya benzettiler hem de adadaki pis bakımsız halinihiç izlememiştim açtım baktım hakkaten biraz benziyorum kıza saat denk gelirse koyarım ben de tontişimle bi fotomu
2 hafta geçsin de gideyim o zamanDoktorlar bu yöntemi pek sağlıklı bulmuyor. Sen sağlık ocağında tartır istersen endişen varsa
Ben çoktan yaptım da saat olursa göremeyiz bir gün olaun bariYada kızlar bir saat belirleyelim herkes profilini kendi yapsın sonra fotoyu kaldırırız(sadece Aklıma gelen ani bi fikir )
Başta yaptı ama şu an alıştı uyandırmıyor hareket etsedePeki uykunun icindeyken uyanip öyle elini yüzüne atmiyor mu uyandirmiyor mu kendini
İşte en iyisi sağlık ocağında tartmakAma işte o doğru sonuç vermez ki belki daha fazla belki daha az aldı
Aaa benim bebişşmle doğru düzgün resmim yok ki hep evdeydimİşte geldim burdayım
Sınırlama getirildi diye açmıyor profil resminiİşte geldim burdayım
Çok güzel bir annenin daha çoook resminiz olurAaa benim bebişşmle doğru düzgün resmim yok ki hep evdeydim
Katılıyorum +1lepim canım
sen bu grubu kurdun biz de geldik her turlu derdimizi yandik gulduk eglendim..ben buraya yazdim kizimin haberinibunca güzel şey unutulmuyor... gun saydik birlikte...agrim var yazana 10 kisi geçmiş olsun diye dua ettik...neler atlattik birlikte.. o zalımlar unuttu belki bizi biz de böyle yad ediyoruz arada bize bu yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?