- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.394
- 113
Aynen sima olarak benziyorsun çok güzelsinizBeni de bergüzar korele benzetiyolardı tabi boyu posu değil yani siması azıcık benzer.
Çok teşekkür ederim, size de maşallah canım, Allah evlatlarına bağışlasınAynen sima olarak benziyorsun çok güzelsiniz
Aminnn canım cümlemizi inşallahÇok teşekkür ederim, size de maşallah canım, Allah evlatlarına bağışlasın
Ben memleketten geldiğimde 1 haftada anca yerleştimevet forumla ilgiliydi de simdi unuttum
amaa evin hali harap
Patlıcan patates ve köfteli fırın yemeği var cacık pilav var ben ekmek yemiyorum akşam ama kola olur bak ohhhAyyy ciddi mi sağol gülom aç kapıyı geliom ekmek te alayım yoldankola da alam çok sıcak
Maşallah çok küçük duruyorsun yaş kaçÇok teşekkür ederim, size de maşallah canım, Allah evlatlarına bağışlasın
Bandanasını sevsinler hiç bahsettiğin gibi kilolu durmuyorsun maşallah sizeAminnn canım cümlemizi inşallah
Seninki de sınır var göremiyorumDaha hazır değil özgürlüğe seninki annesi 1-2 haftanız var demek
Sende de sınır var göremiyorumAaa benim bebişşmle doğru düzgün resmim yok ki hep evdeydim
Maşallah esmer bombaAaa benim bebişşmle doğru düzgün resmim yok ki hep evdeydim
Oyy sağol canım siz de öyle maşallahSınırlama getirildi diye açmıyor profil resminiNet göremedim ama çok güzelsiniz
Tü tü tü maşallah güzel anneyeAnneler gelmeye başlamış maşallah herkes çok güzelbende yapayım bakalım
Maşallah Bu ana oğulaÇok teşekkür ederim, size de maşallah canım, Allah evlatlarına bağışlasın
Nasıl kaldırılıyor sınırlar kurcaladım bulamadımSeninki de sınır var göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?