Yaş 33 canım. Senin de çok hoş yüzün varMaşallah çok küçük duruyorsun yaş kaç
Size de maşallah çok güzelsinizzMaşallah Bu ana oğula
Sağol canımTü tü tü maşallah güzel anneye ❤
Belki de oyumdurMasallah guzel anneler benim dun yazdigim bugun yollandi tel cekmedigi icin :)
Jadesi sen yakin arkadasima cok benziyorsun ya
Belki cildi sevmemiştir canım geçer tekrar aynı beze geçinceKizlar ben evy baby kullaniyordum cok memnundm koyde bulamadik prima aldik kizin poposunda yanak kisminda boyle yuvarlak egzama gibi birsey oldu ya ondan mi bilmiyorum molfix aldirdim oda sizdiriyir neyseki esim ucaktan inmis cok sukur geliyor. Evy baby aldirdim. Foto yuklemek istiyorum ama yuklenmiyor ins önemli birsey degildir alerjik flan insanin evladi.olunca cok korkuyormus
Kız ben saa 25 anca derim maşallah vallaYaş 33 canım. Senin de çok hoş yüzün var❤
Size de maşallah çok güzelsinizz
Bir şey olmaz canım sıcaktan olmıştır belki eski bezine geçince düzelirKizlar ben evy baby kullaniyordum cok memnundm koyde bulamadik prima aldik kizin poposunda yanak kisminda boyle yuvarlak egzama gibi birsey oldu ya ondan mi bilmiyorum molfix aldirdim oda sizdiriyir neyseki esim ucaktan inmis cok sukur geliyor. Evy baby aldirdim. Foto yuklemek istiyorum ama yuklenmiyor ins önemli birsey degildir alerjik flan insanin evladi.olunca cok korkuyormus
Harikasın cano en sevdiğim yemekler bu kadar olur hele ki patlıcaaaaannnPatlıcan patates ve köfteli fırın yemeği var cacık pilav var ben ekmek yemiyorum akşam ama kola olur bak ohhhaçtım kapıyı hadi gari
Benim 40 ım çıktı 3 gün sonra oldum, dedim belki olmam diğer ay tammm gününde oldumBeenbebeğim 2 aylıkken olmuştum düzenli bi şekilde devam ediyo sütüm de az gibi
Kaldırmaya çalışacağım bu arada sizde çok güzelsinizSende de sınır var göremiyorum
Gizlilik bilgilerde sadece üyeler yaptım oldu sanırımNasıl kaldırılıyor sınırlar kurcaladım bulamadım
Ben de yaptım oldu muGizlilik bilgilerde sadece üyeler yaptım oldu sanırım
Çok güzelsinKızlar şansa bir anda pikniğe gitmeye karar verdik ve sizin için makyaj yaptım kızımla resim koydum
Oldu canım maşallah çok güzel gülmüşsünüzBen de yaptım oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?