2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Harikasın cano en sevdiğim yemekler bu kadar olur hele ki patlıcaaaaannn bu kadar yemeği nasıl yetiştirdin canım helal olsun ben kalkıp kendime bir bulgur pilavı yapamıyorum Şimdi gidip dürüm söylicem
Hele İzmir de bunu yaparken 3 kilo verdim arada yapıyorum ya böyle güzellikler bazen yapmıyorum bazen sadece makarna çalışmaya başlayınca duvar kemiririz

kızlar bu ne güzellik

hepinizi tanidigima sevindim
masAllah size de bebklerinize de

eşime verdiğim sözden dolayı resim koyamam siz beni maysa olarak hatırlayın maysa profilimdeki kirmizi kafali kizcenin adı.2 bebesi olanlar bilir

jadee kiiiz artiz gibisiin artiz ne arar la forumda

hayal yöğruuuumm ben seni 18 sandim yaa masAllah azinlik grubusun yaslanmayanlar azinligi

susam tanesi okulda uslu duran kivircik sari sacli kizlar olur ya anladin sen

ebruuuu uykusuz anneler baskani kiz sen bu cocugu dogurduguna emin misin yookk anam hepiniz genc kiz gibisiniz

yagmurr masAllah size anneli evlatlı asortik bunlar cok guzel gulmussunuz

sonsuz umut bize dogruyu soyle evde de boyle geziyorsun biz uzulmeyelim diye piknige gidiyorduk falan diyosun di mi masAllah size

bugun kankam foto yolla dedi ona bile yollamadim.lohusa depresyonundayim foto yok dedim ama gercekten kendime bile hatira cekilmiyorum.birkac tanedir.o da evlatlarima ani kalsin diye.
ah su ek gıdaya bi gecsek versem şu kilolari biz de bir diyete baslariz o vakit..

hatta ben 8. aya işinlanmak istiyorum hem kizimin cogu alerjisi gecmis olurdu.. neyse her an baska tatli

Ayy canım ben seni çok küçük buldum sandım ki anne iki çocuğunu yapmış çok gençsin maşallah çok güzelsin
Teşekkür ederim SonsuzUmut
Sen de harika görünüyosun hem de sarışınmışsın. Barbie gibi 41 kere maşallah

Aman saçım başım açıkken var bi artistlik şimdiki halim sefil aramızda kalsın senide görseydik iyiydi ama eş kişisi kızıyırsa bir şey diyemem sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…