- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Ayy canım ben seni çok küçük buldum sandım ki anne iki çocuğunu yapmış çok gençsin maşallah çok güzelsinÇok teşekkür ederim, size de maşallah canım, Allah evlatlarına bağışlasın
Hele İzmir de bunu yaparken 3 kilo verdimHarikasın cano en sevdiğim yemekler bu kadar olur hele ki patlıcaaaaannnbu kadar yemeği nasıl yetiştirdin canım helal olsun ben kalkıp kendime bir bulgur pilavı yapamıyorum Şimdi gidip dürüm söylicem
Saçların ne güzelKızlar sizleri görmek güzeldi koymayanları da merak ediyoruz ama
Ya sende çok güzelmişsinKaldırmaya çalışacağım bu arada sizde çok güzelsiniz
Bu ne kız hiç kilo kalmamışBen de yaptım oldu mu
Sağol canım senin de kaşlar gözler maşallahSaçların ne güzelmaşallah size
Sıcaktan eridik bittikBu ne kız hiç kilo kalmamışmaşallah size
Teşekkür ederimAyy canım ben seni çok küçük buldum sandım ki anne iki çocuğunu yapmış çok gençsin maşallah çok güzelsin
Sağol sende canımSağol canım senin de kaşlar gözler maşallah ❤
Aman saçım başım açıkken var bi artistlikkızlar bu ne güzellik
hepinizi tanidigima sevindim
masAllah size de bebklerinize de
eşime verdiğim sözden dolayı resim koyamam siz beni maysa olarak hatırlayınmaysa profilimdeki kirmizi kafali kizcenin adı.2 bebesi olanlar bilir
jadee kiiiz artiz gibisiinartiz ne arar la forumda
hayal yöğruuuumm ben seni 18 sandim yaamasAllah azinlik grubusun yaslanmayanlar azinligi
susam tanesi okulda uslu duran kivircik sari sacli kizlar olur yaanladin sen
ebruuuu uykusuz anneler baskanikiz sen bu cocugu dogurduguna emin misin yookk anam hepiniz genc kiz gibisiniz
yagmurr masAllah size anneli evlatlı asortik bunlarcok guzel gulmussunuz
sonsuz umut bize dogruyu soyleevde de boyle geziyorsun biz uzulmeyelim diye piknige gidiyorduk falan diyosun di mi masAllah size
bugun kankam foto yolla dedi ona bile yollamadim.lohusa depresyonundayim foto yok dedimama gercekten kendime bile hatira cekilmiyorum.birkac tanedir.o da evlatlarima ani kalsin diye.
ah su ek gıdaya bi gecsek versem şu kilolari biz de bir diyete baslariz o vakit..
hatta ben 8. aya işinlanmak istiyorumhem kizimin cogu alerjisi gecmis olurdu.. neyse her an baska tatli
Ee burası 58 milyon derece ben neden erimedimSıcaktan eridik bittik
O haydo bu kibar bedenden nasıl çıktı esen çok naifsin amaAllahiiim bu nisan bebeleri niye bu kadar güzel belli olduuu kızlar bisey dicem hepinize masallahhhh ya gözler kaşlar harikasinizzzay durun bende haydo ve çaki anası olarak kendi fotomu yükleyeyim
Maşallah genç anneBen de geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?