2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah genç anne
Gençlik mi kaldı canım 32 bitti 25 ten sonra anne olmak isterdim hemen meslekten dolayı da artık kafam da kaldırmıyor . Bazen diyorum Sena kuşuma , yavrum biz yaşlandık seni her zaman kucakta gezdiremeyiz diye
Ya bu arada şu kucak mevzusunda sizler ne yapıyorsunuz ? İlk üç aydı sanırım çocuğunuzu kucağa alışır diye düşünmeyin alın sevin , ilk üç ay bu şekilde büyüyen çocuklar 6 aydan sonrasında diğer çocuklara göre daha az ağlarlar gibi bir yazı okumuştum , bilmem nerde okudum Güven açısından da iyi bir şeydi kucak ama artık çok fazla yoruyor . Yavrumun kıçı yer gördümü başlıyor ağlamaya . Uyanıkken çok yoruyor . İyi ki çok uyuyor

yagmur1212 Jadesi ebru_can_ebru S Susam_tanesi kızlar hepiniz çok güzelsiniz maşlaah görmediğim başka var mı
sende bebişinde çok güzelsiniz kuzum

kizlar on nomore bes yıldızsiniz
aslı çok karizmatik ve naif cikmissin bebegim
mimsey siz ne kadar benziyorsunuz yaaa coooh tatlısınız
umudum seni gorur gormez nedense sena kusla biberon maceraniz gozumde belirdi nedense genc anne masAllah

Sorma valla benim bu biberondan çektiğim nedir . Kabusum oldu hayatıma girdi gireli Biberon aldıydı meme almadıydı , memeyi aldı biberonu almadıydı diye diye çocuk büyüttük yeni doğum yapacak herkese sakın biberon alma , at kafandan her şeyi emzirirsin diyorum . Önce memeye alışsın sonrasında gerekirse biberon kullanırsın diyorum . Ek gıdada bari kolaylık görsek lepi ile . Lepistesb
O değil beceriksiz bir hatunum , çocuğumun karnını doyurabilsem bari mutfağa karşı hiç ilgim yok . Karnımız doysun yeter mantığıyla yemek yaparım . Bilmem ki çocuk olunca insan dikkat ediyor mu , sizler tecrübelisiniz .

Aynen çok doğru tahmin ettin işte o benim inekliğim de meşhurdu zaten
Kizlar tek tek etiketleyemedim valla tel cekmiyor bu köyde hepiniz cok guzelsiniz yaa @susam_tanesibfotoyu cok begendim benim bebişimn dotu basi durmuyor gyzel foto cekeyim
Ya benim eşim çok güzel foto çeker önce kızı güldürüyor sonra çekiyor da canı isterse söylemeden bir çekiyim demez bi spontane fotomuz videomuz yok buna da şükür
Canlarım ya çok iyi akıl ettiniz gerçekten çok sevindim sizi görmek iyi geldi
Senin de foton çok güzel çıkmış canım çok tatlısınız

Bu arada kızla benzerliğimiz dikkat çekiyordur herhalde kocasını doğuran ünlüler gibiyim

100 kiloyum 100 hepsini ben doğurmuş olabilirim

valla beni tek zorlayan basta ona ayri bize ayri yemek pisirme derdi olmustu.ona haslama vs. bize normal yemek.bir sure sonraa eh yeter deyip bize de bebek yemegi pisirmisligim vardir

meslek muallimlik olunca calişkan ogrenciyi gozunden taniyon ister istemez

valla beni tek zorlayan basta ona ayri bize ayri yemek pisirme derdi olmustu.ona haslama vs. bize normal yemek.bir sure sonraa eh yeter deyip bize de bebek yemegi pisirmisligim vardir
Desene o zaman biz aç kaldık
Sena kuşum ben buraya rutin lerimizi yazdığım günden beri al sana rutin dedirtti bana . Bugun de öğlen 3 gibi uyudu hala uyuyor . Gece uyanır yine bu kuş dilimi eşek arısı soksaydı nerden yazdım rutin diye . Rutin benim neyime
Uyandırsam mı ki acaba kıyamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…