Bebeğin aynı sen ya o nasıl dudakSelams
Bebeğin aynı sen ya o nasıl dudak
Ay kuzum o senin naifliğinO haydo bu kibar bedenden nasıl çıktı esen çok naifsin ama
Gençlik mi kaldı canım 32 bittiMaşallah genç anne
sende bebişinde çok güzelsiniz kuzumyagmur1212 Jadesi ebru_can_ebru S Susam_tanesi kızlar hepiniz çok güzelsiniz maşlaah görmediğim başka var mı
kızlar bu ne güzellik
hepinizi tanidigima sevindim
masAllah size de bebklerinize de
eşime verdiğim sözden dolayı resim koyamam siz beni maysa olarak hatırlayınmaysa profilimdeki kirmizi kafali kizcenin adı.2 bebesi olanlar bilir
jadee kiiiz artiz gibisiinartiz ne arar la forumda
hayal yöğruuuumm ben seni 18 sandim yaamasAllah azinlik grubusun yaslanmayanlar azinligi
susam tanesi okulda uslu duran kivircik sari sacli kizlar olur yaanladin sen
ebruuuu uykusuz anneler baskanikiz sen bu cocugu dogurduguna emin misin yookk anam hepiniz genc kiz gibisiniz
yagmurr masAllah size anneli evlatlı asortik bunlarcok guzel gulmussunuz
sonsuz umut bize dogruyu soyleevde de boyle geziyorsun biz uzulmeyelim diye piknige gidiyorduk falan diyosun di mi masAllah size
bugun kankam foto yolla dedi ona bile yollamadim.lohusa depresyonundayim foto yok dedimama gercekten kendime bile hatira cekilmiyorum.birkac tanedir.o da evlatlarima ani kalsin diye.
ah su ek gıdaya bi gecsek versem şu kilolari biz de bir diyete baslariz o vakit..
hatta ben 8. aya işinlanmak istiyorumhem kizimin cogu alerjisi gecmis olurdu.. neyse her an baska tatli
Bu ince uzun güzel suratın altı şişman olamaz sen de zayıfsın belliEe burası 58 milyon derece ben neden erimedim
Sorma valla benim bu biberondan çektiğim nedir . Kabusum oldu hayatıma girdi girelikizlar on nomore bes yıldızsiniz
aslı çok karizmatik ve naif cikmissin bebegim
mimsey siz ne kadar benziyorsunuz yaaacoooh tatlısınız
umudum seni gorur gormez nedense sena kusla biberon maceraniz gozumde belirdi nedensegenc anne masAllah ❤
Aynen çok doğru tahmin ettin işte o benimkızlar bu ne güzellik
eşime verdiğim sözden dolayı resim koyamam siz beni maysa olarak hatırlayınmaysa profilimdeki kirmizi kafali kizcenin adı.2 bebesi olanlar bilir
hayal yöğruuuumm ben seni 18 sandim yaamasAllah azinlik grubusun yaslanmayanlar azinligi
ebruuuu uykusuz anneler baskanikiz sen bu cocugu dogurduguna emin misin yookk anam hepiniz genc kiz gibisiniz
sonsuz umut bize dogruyu soyleevde de boyle geziyorsun biz uzulmeyelim diye piknige gidiyorduk falan diyosun di mi masAllah size
bugun kankam foto yolla dedi ona bile yollamadim.lohusa depresyonundayim foto yok dedimama gercekten kendime bile hatira cekilmiyorum.birkac tanedir.o da evlatlarima ani kalsin diye.
ah su ek gıdaya bi gecsek versem şu kilolari biz de bir diyete baslariz o vakit..
hatta ben 8. aya işinlanmak istiyorumhem kizimin cogu alerjisi gecmis olurdu.. neyse her an baska tatli
Ya benim eşim çok güzel foto çeker önce kızı güldürüyor sonra çekiyor da canı isterse söylemeden bir çekiyim demez bi spontane fotomuz videomuz yok buna da şükürKizlar tek tek etiketleyemedim valla tel cekmiyor bu köydehepiniz cok guzelsiniz yaa @susam_tanesibfotoyu cok begendim benim bebişimn dotu basi durmuyor gyzel foto cekeyim
Senin de foton çok güzel çıkmış canım çok tatlısınızCanlarım ya çok iyi akıl ettiniz gerçekten çok sevindim sizi görmek iyi geldi
100 kiloyum 100kızlar bu ne güzellik
Sorma valla benim bu biberondan çektiğim nedir . Kabusum oldu hayatıma girdi gireliBiberon aldıydı meme almadıydı , memeyi aldı biberonu almadıydı diye diye çocuk büyüttük yeni doğum yapacak herkese sakın biberon alma , at kafandan her şeyi emzirirsin diyorum . Önce memeye alışsın sonrasında gerekirse biberon kullanırsın diyorum . Ek gıdada bari kolaylık görsek lepi ile . Lepistesb
O değil beceriksiz bir hatunum , çocuğumun karnını doyurabilsem barimutfağa karşı hiç ilgim yok . Karnımız doysun yeter mantığıyla yemek yaparım . Bilmem ki çocuk olunca insan dikkat ediyor mu , sizler tecrübelisiniz .
Aynen çok doğru tahmin ettin işte o beniminekliğim de meşhurdu zaten
Ya benim eşim çok güzel foto çeker önce kızı güldürüyor sonra çekiyor da canı isterse söylemeden bir çekiyim demez bi spontane fotomuz videomuz yok buna da şükür
Senin de foton çok güzel çıkmış canım çok tatlısınız ❤
Bu arada kızla benzerliğimiz dikkat çekiyordur herhaldekocasını doğuran ünlüler gibiyim
masAllah kuzuuuu masAllah tutuuuuttu 41 kere masAllah100 kiloyum 100hepsini ben doğurmuş olabilirim
HahahahahamasAllah kuzuuuu masAllah tutuuuuttu 41 kere masAllah
Desene o zaman biz aç kaldıkvalla beni tek zorlayan basta ona ayri bize ayri yemek pisirme derdi olmustu.ona haslama vs. bize normal yemek.bir sure sonraa eh yeter deyip bize de bebek yemegi pisirmisligim vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?