Desene o zaman biz aç kaldık
Sena kuşum ben buraya rutin lerimizi yazdığım günden beri al sana rutin dedirtti bana . Bugun de öğlen 3 gibi uyudu hala uyuyor . Gece uyanır yine bu kuşdilimi eşek arısı soksaydı nerden yazdım rutin diye . Rutin benim neyime
Uyandırsam mı ki acaba kıyamıyorum da
Sorma ben geçen ay gecikme yaşadım hamilelikten korktum direkBenim 40 ım çıktı 3 gün sonra oldum, dedim belki olmam diğer ay tammm gününde oldum
Umudum- Aslihaydo @mmsiy sizleri görmek de çok güzel
Kalppare eşine de seni de görelim
CocoChanelmademoiselle seni ve Lepistesb ikinizide merak ediyoruz
ebru_can_ebru 4 yıl öncesi de çok güzl
Benim oğlum da neredeyse bir aydır elini ağzından çıkarmıyor ve bütün üstü ıslanacak kadar tükürük var. Ben de kızımda hiç bunları yaşamamıştım.Me
Merhaba, diş öncesi tükürük ve elini ağzına sokmalar oldu mu biz de 3 buçuk aylık oldu kızım eli ağzından çıkmıyor. Oğlum 8 yaşında onda hiç bu kadar erken başlamamıştı. Ya da ben mi unuttum bilemiyorum
Ay herkes genç mi gösterio grupta valla sende küçük duruyorsunGençlik mi kaldı canım 32 bitti25 ten sonra anne olmak isterdim hemen meslekten dolayı da artık kafam da kaldırmıyor . Bazen diyorum Sena kuşuma , yavrum biz yaşlandık seni her zaman kucakta gezdiremeyiz diye
Ya bu arada şu kucak mevzusunda sizler ne yapıyorsunuz ? İlk üç aydı sanırım çocuğunuzu kucağa alışır diye düşünmeyin alın sevin , ilk üç ay bu şekilde büyüyen çocuklar 6 aydan sonrasında diğer çocuklara göre daha az ağlarlar gibi bir yazı okumuştum , bilmem nerde okudumGüven açısından da iyi bir şeydi kucak ama artık çok fazla yoruyor . Yavrumun kıçı yer gördümü başlıyor ağlamaya . Uyanıkken çok yoruyor . İyi ki çok uyuyor
Çok tatlısınız oğluşun sana benziyor sankiHepiniz çoooook güzelsiniz maşallahbiz de böyle bi ana oğuluz işte
Manzaranız da siz de pek güzelmişsinizHepiniz çoooook güzelsiniz maşallahbiz de böyle bi ana oğuluz işte
Ablam da çok söyledi ben emzirip koyardım diye ama bilemedim geç mi kaldım ki acaba , kilo aldıkça perişan olacağım böyleAy herkes genç mi gösterio grupta valla sende küçük duruyorsun32 yaşlı diye değil 26 27 faln anca gösteriyorsun kucak işi bizde biraz değişik benim ilk doğum yaptığımda annem vardı asla kucağımda tutmadı asyayı 20 gün kaldı yanımda emzirdim hemen aldı yatırdı sevdirmedi bile alışmasın diye iyiki de yapmış valla şimdi hiç kucaga almazsak sesi çıkmıyor ama kucağa alıp bırakırsak basıyor yagarayı
Bana benzetiyolar geneldeÇok tatlısınız oğluşun sana benziyor sanki
Teşekkür ederiz canımManzaranız da siz de pek güzelmişsiniz
benim kızımda aynı valla bende endişeleniyordum hep ama normalmişBenim oğlum da neredeyse bir aydır elini ağzından çıkarmıyor ve bütün üstü ıslanacak kadar tükürük var. Ben de kızımda hiç bunları yaşamamıştım.
Ahhh çok özledim oraları Rize ünv okudum çok severim karadenizi sizde manzaranız da süperBana benzetiyolar genelde
Ekledim yeni halim degil kizlar yeni cekilmedim hic evde huysuz bebemle . Resimdekinden bi 10 kilo daha zayıfım simdiUmudum- Aslihaydo @mmsiy sizleri görmek de çok güzel
Kalppare eşine de seni de görelim
CocoChanelmademoiselle seni ve Lepistesb ikinizide merak ediyoruz
ebru_can_ebru 4 yıl öncesi de çok güzl
Canım erişim engeli var göremiyorum am AP küçük ekranda bile süpersinEkledim yeni halim degil kizlar yeni cekilmedim hic evde huysuz bebemle . Resimdekinden bi 10 kilo daha zayıfım simdi
Asil sen süpersin cok guzelsin bayıldım hele bebenin o mavis gözlerine öp benim yerimeCanım erişim engeli var göremiyorum am AP küçük ekranda bile süpersin
Teşekkür ederiz karadeniz güzeldirAhhh çok özledim oraları Rize ünv okudum çok severim karadenizi sizde manzaranız da süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?