2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

valla bende rutin mutin Hak getire tam rutin diyirum 3 gun sürüyor benim kuşu uyandirdigimda cok sinirleniyor saatlerce bagirip agliyor 18 saati gorduk.ckk sinirli yandim ben..o nedenle ses yapiyorum.yani dolayli yoldan uyandiriyorum.durtmuyorum

Benim oğlum da neredeyse bir aydır elini ağzından çıkarmıyor ve bütün üstü ıslanacak kadar tükürük var. Ben de kızımda hiç bunları yaşamamıştım.

Ay herkes genç mi gösterio grupta valla sende küçük duruyorsun 32 yaşlı diye değil 26 27 faln anca gösteriyorsun kucak işi bizde biraz değişik benim ilk doğum yaptığımda annem vardı asla kucağımda tutmadı asyayı 20 gün kaldı yanımda emzirdim hemen aldı yatırdı sevdirmedi bile alışmasın diye iyiki de yapmış valla şimdi hiç kucaga almazsak sesi çıkmıyor ama kucağa alıp bırakırsak basıyor yagarayı

Ablam da çok söyledi ben emzirip koyardım diye ama bilemedim geç mi kaldım ki acaba , kilo aldıkça perişan olacağım böyle

B
Benim oğlum da neredeyse bir aydır elini ağzından çıkarmıyor ve bütün üstü ıslanacak kadar tükürük var. Ben de kızımda hiç bunları yaşamamıştım.
benim kızımda aynı valla bende endişeleniyordum hep ama normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…