2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu arada yeni okudum hangi ünlüye benzediginizi falan beni de Belçim Bilgin e benzetirler hep yaniii eh işte biraz andırıyorum yalnız CocoChanelmademoiselle seni çok merak ettiiiiimm bellayi da pek beğenirim ya
Canlarım eşimde Maysanın eşi gibi bu konularda katıdır gerçekten sosyal medya dahi kullanmıyoruz.nolur beni mazur görün emi
Üstelik hali hazırda fotom dahi yok çok ta sevmem foto çekinmeyi.affınıza sığınıyorum artık.ama sizler çok tatlısınız her biriniz nasıl güzelsiniz çok seviyorum bu topiktekileri

Kizlar bana normal bebe kaka resmi atar misiniz özelden şimdiden teşekkürler
Kanka mukus kakanın içinde jöle kıvamında bişeydir.bazen az bazen çok gelir.çok olduğunda bezi sallarsan mukusta sallanır öyle bişey bu mukus.uzayan yapıda bişey

Ama ama ama saat gece saat 12 de paylaşalım yazıyordu bende girdim ki herkesler paylaşmıştı geri bile gitmiş...

Peki normali nasil bide pütürlü seyler ne demek
Ben sana yarın oğlan kaka yaparsa özelden atayım kanka.şimdi anne sütünün bi kısmı su gibi vücudun su ihtiyacını karşılıyor.bi kısmı tok tutan özellikte o mideye indiği zaman tıpkı kakadan çıktığı gibi pütür bi hal alıyor.Bazen içtiği anne sütünü kusarken beyaz parçacıklar halinde kusuyor tıpkı kakadan çıktığı gibi.bi kısmı da yağ o da kilo aldırıyor biliyon zaten.o pütürlükler anne sütü alıyorsa mutlaka oluyor. Benim bildiğim böyle kanka

Kizlar hadi bakalim birbirimizde kisiligimiz huyumuz karakterimiz hakkında ne gibi fikirler olusturduk yorumlasalim ne dersiniz
ben Jadesi hakkinda yorum yapmak istiyorum aklima ilk o geldi tabi izni olursa

Hayirli geceler kizlar
nasil gidiyor
insallah bebisler coktan uyumus siz de son bir keyif cayi icip yatacaksinizdir. yeni uyudular camasir sepette ama yaticam acim da sabah 7 de kalkarkar, arada emzirmesi de var tabi.
cok yorgunum cok
analik akil isi degil bence.

Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…