Sizde cok guzelsiniz canim . Senin oglusta benim kusum gibi zayif napalim kemikleri saglam olsunTeşekkür ederiz karadeniz güzeldir❤
tşkr ederiz canımAsil sen süpersin cok guzelsin bayıldım hele bebenin o mavis gözlerine öp benim yerime
Evet küçük hamsim diyorum ona napalım sağlıklı olsunlar daSizde cok guzelsiniz canim . Senin oglusta benim kusum gibi zayif napalim kemikleri saglam olsun
Bu arada yeni okudum hangi ünlüye benzediginizi falan beni de Belçim Bilgin e benzetirler hep yaniii eh işte biraz andırıyorum yalnızCocoChanelmademoiselle seni çok merak ettiiiiimm bellayi da pek beğenirim ya
Canlarım eşimde Maysanın eşi gibi bu konularda katıdır gerçekten sosyal medya dahi kullanmıyoruz.nolur beni mazur görün emi@Umudum- @asli emre @mmsiy sizleri görmek de çok güzel
@sekerpare5939 eşine de seni de görelim
CocoChanelmademoiselle seni ve Lepistesb ikinizide merak ediyoruz
@ebru_can_ebru 4 yıl öncesi de çok güzl
Kanka mukus kakanın içinde jöle kıvamında bişeydir.bazen az bazen çok gelir.çok olduğunda bezi sallarsan mukusta sallanır öyle bişey bu mukus.uzayan yapıda bişeyKizlar bana normal bebe kaka resmi atar misiniz özelden şimdiden teşekkürler
Onlarca kaka resmî gelebilir gelince söyleKizlar bana normal bebe kaka resmi atar misiniz özelden şimdiden teşekkürler
Aşırıı değilim 62 kiloyum ama çok göbeğim var bakma sen yüzüme benim yüz hep zayıf kıyafetle kamufle ediyorumBu ince uzun güzel suratın altı şişman olamaz sen de zayıfsın belli
Peki normali nasilBak aynen böyle mukus
Eki Görüntüle 2668082
Ben sana yarın oğlan kaka yaparsa özelden atayım kanka.şimdi anne sütünün bi kısmı su gibi vücudun su ihtiyacını karşılıyor.bi kısmı tok tutan özellikte o mideye indiği zaman tıpkı kakadan çıktığı gibi pütür bi hal alıyor.Bazen içtiği anne sütünü kusarken beyaz parçacıklar halinde kusuyor tıpkı kakadan çıktığı gibi.bi kısmı da yağ o da kilo aldırıyor biliyon zaten.o pütürlükler anne sütü alıyorsa mutlaka oluyor. Benim bildiğim böyle kankaPeki normali nasilbide pütürlü seyler ne demek
Ay ben kaçırdım mı fotoyu?Ekledim yeni halim degil kizlar yeni cekilmedim hic evde huysuz bebemle . Resimdekinden bi 10 kilo daha zayıfım simdi
Kaldırmıştım kuzuAy ben kaçırdım mı fotoyu?
Canım sizde süpersiniz başka bir gün yine yaparız inlAma ama ama saat gece saat 12 de paylaşalım yazıyordu bende girdim ki herkesler paylaşmıştı geri bile gitmiş...
Çok güzelsin maşallah asla 100 kilo durmuyorsun ya bebeğinle olan fotonda emin misinBuda 4 yıl önce ben
Bence geç değil ya ağlar sızlar ama alışır diye düşünüyorumAblam da çok söyledi ben emzirip koyardım diye ama bilemedim geç mi kaldım ki acaba , kilo aldıkça perişan olacağım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?