2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar hadi bakalim birbirimizde kisiligimiz huyumuz karakterimiz hakkında ne gibi fikirler olusturduk yorumlasalim ne dersiniz
ben Jadesi hakkinda yorum yapmak istiyorum aklima ilk o geldi tabi izni olursa
İzin senin tabiki alayım lütfen ben seni göremedim ama yazılandan yorum yaparım

Benim de göbek problemim var bende zamane çoçukların oyuncağı slime gibi değişik bir şey oldu çaylaklarımda çok fena gösteriyor

Kizlarrr cokk güzelsiniz.. Allah hepinizin bahtını açık etsin. Grupta birbirini merak edip banlananlar bence suan uzuluyordur

uykusuz kiz cevrimiçi anası çevrimdışi

Lepistesb lepican resmini goremedim ya ben valla ayrı bir merak ediyordum ya
Benim kızı uyandırdım yoksa bu saatlerde uyanabilirdi iki saatlik bir uyku penceresi açıp bu sefer 22:30 a doğru uyuttum .yine anası onlayyyn kendiSi uyuyor Büyük bir hevesle süt sağıyorum umarım bir de ağzında biberonla beni bekletmez

uykuluyum umudum...

21 Fatiha iyi geliyor dedi annem.okudum bakalım

İzin senin tabiki alayım lütfen ben seni göremedim ama yazılandan yorum yaparım
Bendeki izlenimle sen cok rahat fazla ayrintiya takilmayan kafaya fazla birsey takmaz pizitifsin. Eylenmeyi sever ve bilirsin. Eşinede fazla dırdır etmezsin sen bildim mi

Bendeki izlenimle sen cok rahat fazla ayrintiya takilmayan kafaya fazla birsey takmaz pizitifsin. Eylenmeyi sever ve bilirsin. Eşinede fazla dırdır etmezsin sen bildim mi
Kız doğruyu söyle sen güzel fal da bakıyorsundur kkahveye gelsene bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…