Ne zaman okumuştun ünv. Kaç senesi bende rize de okudumAhhh çok özledim oraları Rize ünv okudum çok severim karadenizi sizde manzaranız da süper
O göbek bende de var puding gibi, nasıl gider bilmemAşırıı değilim 62 kiloyum ama çok göbeğim var bakma sen yüzüme benim yüz hep zayıf kıyafetle kamufle ediyorum
Ne cabuk kaldırdın ben göremedimEkledim yeni halim degil kizlar yeni cekilmedim hic evde huysuz bebemle . Resimdekinden bi 10 kilo daha zayıfım simdi
Galeyana geldik ben hala duruyorum 12 yi bekledimAma ama ama saat gece saat 12 de paylaşalım yazıyordu bende girdim ki herkesler paylaşmıştı geri bile gitmiş...
İzin senin tabiki alayım lütfen ben seni göremedim ama yazılandan yorum yaparımKizlar hadi bakalim birbirimizde kisiligimiz huyumuz karakterimiz hakkında ne gibi fikirler olusturduk yorumlasalim ne dersiniz
ben Jadesi hakkinda yorum yapmak istiyorum aklima ilk o geldi tabi izni olursa
Daha bugün eşime otoban gibi göbeğim var bu ne ya dedim kahkalarla güldüO göbek bende de var puding gibi, nasıl gider bilmem
Aaa öyle mi 2017 mezunuyumNe zaman okumuştun ünv. Kaç senesi bende rize de okudum
şimdi baktım da benimki de otobana benziyorDaha bugün eşime otoban gibi göbeğim var bu ne ya dedim kahkalarla güldüama anayol gibi başı var sonu yok
Onlarca kaka resmî gelebilir gelince söyle
Benim kızı uyandırdım yoksa bu saatlerde uyanabilirdiuykusuz kiz cevrimiçi anası çevrimdışi
Lepistesb lepican resmini goremedim ya ben valla ayrı bir merak ediyordum ya
Benim kızı uyandırdım yoksa bu saatlerde uyanabilirdiiki saatlik bir uyku penceresi açıp bu sefer 22:30 a doğru uyuttum .yine anası onlayyyn kendiSi uyuyor Büyük bir hevesle süt sağıyorum umarım bir de ağzında biberonla beni bekletmez
İnşallah daha fazla zorlamaz deniuykuluyum umudum...
21 Fatiha iyi geliyor dedi annem.okudum bakalım
Yok canim siz atin hele sen kesin at alerjik seninki gormem lazim . Alerjik olmayan bebeninkini de atin kizlar . Anayiz biz bakmak ne kelime inceleriz ölümünelepii isyan ediyormus
yeterin artık bebeniz her kakaladiginda yollamayin diyelepi sen dur de
Bendeki izlenimle sen cok rahat fazla ayrintiya takilmayan kafaya fazla birsey takmaz pizitifsin. Eylenmeyi sever ve bilirsin. Eşinede fazla dırdır etmezsin senİzin senin tabiki alayım lütfen ben seni göremedim ama yazılandan yorum yaparım
Yarin bir daha eklerim canimuykusuz kiz cevrimiçi anası çevrimdışi
Lepistesb lepican resmini goremedim ya ben valla ayrı bir merak ediyordum ya
Kız doğruyu söyle sen güzel fal da bakıyorsundur kkahveye gelsene banaBendeki izlenimle sen cok rahat fazla ayrintiya takilmayan kafaya fazla birsey takmaz pizitifsin. Eylenmeyi sever ve bilirsin. Eşinede fazla dırdır etmezsin senbildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?