Yok canım hic bilmem öyle seyler hicte baktirmamda dogru bulmuyorum ☺Kız doğruyu söyle sen güzel fal da bakıyorsundur kkahveye gelsene bana
Ben 2014 mezunuyum ama 2015 te de formasyon aldım biAaa öyle mi 2017 mezunuyum
Gel sarılalım ve ağlayalım kardeşimşimdi baktım da benimki de otobana benziyorortasında çizgisi bile var
Ben biriktiriciyim evet çok irdelemem ama bi yerde patlayınca bi bakıyorum birikmiş hepsiBendeki izlenimle sen cok rahat fazla ayrintiya takilmayan kafaya fazla birsey takmaz pizitifsin. Eylenmeyi sever ve bilirsin. Eşinede fazla dırdır etmezsin senbildim mi
Şimdi sıra ben de sen benim aksime biraz daha takıntılı ve paniksinBendeki izlenimle sen cok rahat fazla ayrintiya takilmayan kafaya fazla birsey takmaz pizitifsin. Eylenmeyi sever ve bilirsin. Eşinede fazla dırdır etmezsin senbildim mi
Formasyonsa o halde bizim fakültede almışsın çayelindeydik senin bölüm ne ilköğretim matematik öğretmeniyim tabi atanamaMış dahaBen 2014 mezunuyum ama 2015 te de formasyon aldım bibölüm neydi merkezde miydin ay ne tesadüfler çıkıyor içimizden
Bende öyle inanmam hiç deYok canım hic bilmem öyle seyler hicte baktirmamda dogru bulmuyorum ☺
Geçicek bugünler düz, çizgisiz, sımsıkı bir karnımız olacakGel sarılalım ve ağlayalım kardeşim
Cok irdelerim cok takarim cok düşünürüm o yuzden sıkıntılar beni bulur cekerimŞimdi sıra ben de sen benim aksime biraz daha takıntılı ve paniksinetrafında ağırbaşlı tanınırsın. Arkadaşlık kurmakta zorlanmadan sıcak bi yapın var Eşinle ilişkin ortada bazen dırdır yapıyorsun ama çoğunlukta yapmıyorsun bildim mi
Ağırbaşliyi nerden anladin kizŞimdi sıra ben de sen benim aksime biraz daha takıntılı ve paniksinetrafında ağırbaşlı tanınırsın. Arkadaşlık kurmakta zorlanmadan sıcak bi yapın var Eşinle ilişkin ortada bazen dırdır yapıyorsun ama çoğunlukta yapmıyorsun bildim mi
Ben biriktiriciyim evet çok irdelemem ama bi yerde patlayınca bi bakıyorum birikmiş hepsievet küçük gördüğüm hataları takmam herkesi takmam rahatımdır doğru elalem ne der asla demem mesela eğlenmeyi gezmeyi hayattan tat almayı aşırı severim imkanım olsa neler yapmam buda doğru eşime dırdır etmiyorum buda doğru ama bu eşimin yapısı sayesinde ama dışarıya çıktı etti diye falan dırdır etmem dışarı çıktığında rahatsız etmem mesela aramam mesaj atmam kolay kolay rahat bırakırım arkadaşlarıyla tatile bile gönderdim kaç kere yaniii demem o ki testi geçtin otur 100
Aa kızlar helal olsun görmeden nasıl tanidiniz ben yıllarca tanidiklarimi bile taniyamadigimi farkediyorum bazenCok irdelerim cok takarim cok düşünürüm o yuzden sıkıntılar beni bulur cekerimevet samimi iliskiler kurarım duygusal bir balığım. Evet dirdir yaparim ama esimden kaynakli o yaptiriyor bildin canim . Görmeden de taniyoruz birbirimizi artik
Yaa canım ikna etmeye çalışsan iyi olur biz dün tüm gün denizdeydik haydom çok sevdi suyu ordege koyduk tir şoförü gibi tek elini de disari cikardiYa kızlar ben denize gitmek istiyorumeşim pek sevmez zaten her yıl zorla götürürdüm. El kadar bebeyle ne işimiz var bu yaz da gitmeyivrrelim diyip işin içinden çıkıyor. Oğlum da sağolsun bebek arabasında falan uyuyan bir bebek değil göze de alamıyorum halbuki en rahat edeceğimiz zaman şimdi diye düşünüyordum doğumdsn önce.
Saol canım öyle nazlı ve iştahsız içiyor ki tek seferde bitirmesi mümkün olmuyor..tansiyonum iyi bakalım tekrar fırlamazsa dönüşte tekrar gidicem doktora bakalımBir saat en fazla kuzum. 1 saatten sonra bozuluyor. Midesini bozar miniğin. Bu arada nasıl oldun. Allahım şifalar versin. Tansiyon çok zor
Doktorlar 10 gün e kadar normal karnı sertleşmediyse müdahele etmeyin diyorlar kokmaya başladıysa gelmesi yapması yakındır ben günlük kayısı yiyorum baya düzene soktu bi dene istersenHerkese selamlar. Ben zaman bulamıyorum artık buraya bakmak için neden anlamadım.Bir şey sormak istedim size benim kız 5 gündür kakasını yapmıyor bugün fark ettim osuruğu kokmaya başladı içtiği sütün içine 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp verdim hala tık yok. İşin garibi bir rahatsızlık belirtisi de yok ama bana dert oldu. Ne yapmam lazım kaç güne kadar normal pazartesi doktora götürmeli miyim
Benimde hayallerim bu sene tam rahatlarım diyeydi ki bizim küçük hanım yıktı hayallerimi eşimle büyük kız gidiyorlar da ben bir kez girebildim daha gözüm kesmiyor bebek arabasında durmuyor acıkınca kıyametleri koparıyor memeyi açana kadar bile sabrı yok bi gün süt sağıp bıraktım koştur koştur gittim geldim ondan da bişey anlamadımYa kızlar ben denize gitmek istiyorumeşim pek sevmez zaten her yıl zorla götürürdüm. El kadar bebeyle ne işimiz var bu yaz da gitmeyivrrelim diyip işin içinden çıkıyor. Oğlum da sağolsun bebek arabasında falan uyuyan bir bebek değil göze de alamıyorum halbuki en rahat edeceğimiz zaman şimdi diye düşünüyordum doğumdsn önce.
Evet aynı sıralardan geçtik desene bi dönemFormasyonsa o halde bizim fakültede almışsın çayelindeydik senin bölüm ne ilköğretim matematik öğretmeniyim tabi atanamaMış daha
Vay be tesadüfe bak belki Yanyana geçmişizdirEvet aynı sıralardan geçtik desene bi dönemben edebiyat öğretmeniyim tabiki atanamamış merkezde fen edebiyattaydım
Benim hiç öyle karnım olmadı kiGeçicek bugünler düz, çizgisiz, sımsıkı bir karnımız olacak
Vay be hadi kızlar sizleri görelim biz sınavı geçtikCok irdelerim cok takarim cok düşünürüm o yuzden sıkıntılar beni bulur cekerimevet samimi iliskiler kurarım duygusal bir balığım. Evet dirdir yaparim ama esimden kaynakli o yaptiriyor bildin canim . Görmeden de taniyoruz birbirimizi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?