2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bendeki izlenimle sen cok rahat fazla ayrintiya takilmayan kafaya fazla birsey takmaz pizitifsin. Eylenmeyi sever ve bilirsin. Eşinede fazla dırdır etmezsin sen bildim mi
Ben biriktiriciyim evet çok irdelemem ama bi yerde patlayınca bi bakıyorum birikmiş hepsievet küçük gördüğüm hataları takmam herkesi takmam rahatımdır doğru elalem ne der asla demem mesela eğlenmeyi gezmeyi hayattan tat almayı aşırı severim imkanım olsa neler yapmam buda doğru eşime dırdır etmiyorum buda doğru ama bu eşimin yapısı sayesinde ama dışarıya çıktı etti diye falan dırdır etmem dışarı çıktığında rahatsız etmem mesela aramam mesaj atmam kolay kolay rahat bırakırım arkadaşlarıyla tatile bile gönderdim kaç kere yaniii demem o ki testi geçtin otur 100

Bendeki izlenimle sen cok rahat fazla ayrintiya takilmayan kafaya fazla birsey takmaz pizitifsin. Eylenmeyi sever ve bilirsin. Eşinede fazla dırdır etmezsin sen bildim mi
Şimdi sıra ben de sen benim aksime biraz daha takıntılı ve paniksin etrafında ağırbaşlı tanınırsın. Arkadaşlık kurmakta zorlanmadan sıcak bi yapın varEşinle ilişkin ortada bazen dırdır yapıyorsun ama çoğunlukta yapmıyorsun bildim mi

Ben 2014 mezunuyum ama 2015 te de formasyon aldım bi bölüm neydi merkezde miydin ay ne tesadüfler çıkıyor içimizden
Formasyonsa o halde bizim fakültede almışsın çayelindeydik senin bölüm ne ilköğretim matematik öğretmeniyim tabi atanamaMış daha

Cok irdelerim cok takarim cok düşünürüm o yuzden sıkıntılar beni bulur cekerim evet samimi iliskiler kurarım duygusal bir balığım. Evet dirdir yaparim ama esimden kaynakli o yaptiriyor bildin canim . Görmeden de taniyoruz birbirimizi artik

Yaa kızlar dün giremedim kaçırmışım fotoları bikaç kişiyi gördüm çok güzellerdi öğleden sonra açmıştım. Akşam 9 buçukta uyuyakalmışım oğlanla birlikte gece 3 te uyandı emzirdim eşim mamasını hazırladı beşikte içirecekti baktı mama yok biberonda hepsi dökülmüş beşiğe. Doyurduk karnını yatak yorgan üst baş değiştirdik çildir çildir bakıyo sıpa. Biraz beşikte salladım da uyudu şükür. Tabi saat 4 olmuştu namaz flan kıldım ben de uykum haram oldu gençliğim yalan oldu şükür erken yatmıştım sabah da keyfimiz yerindeyken 4.ay fotolarını çektim oğlanı giydirip

Aa kızlar helal olsun görmeden nasıl tanidiniz ben yıllarca tanidiklarimi bile taniyamadigimi farkediyorum bazen vay anasiniiiii yetenekliler ya bu özellikten bana da yukleyin az

Ya kızlar ben denize gitmek istiyorum eşim pek sevmez zaten her yıl zorla götürürdüm. El kadar bebeyle ne işimiz var bu yaz da gitmeyivrrelim diyip işin içinden çıkıyor. Oğlum da sağolsun bebek arabasında falan uyuyan bir bebek değil göze de alamıyorum halbuki en rahat edeceğimiz zaman şimdi diye düşünüyordum doğumdsn önce.

Yaa canım ikna etmeye çalışsan iyi olur biz dün tüm gün denizdeydik haydom çok sevdi suyu ordege koyduk tir şoförü gibi tek elini de disari cikardi ama pert olduk denize gidisimiz dönuşumüz kavimler göçü gibiydi

Bir saat en fazla kuzum. 1 saatten sonra bozuluyor. Midesini bozar miniğin. Bu arada nasıl oldun. Allahım şifalar versin. Tansiyon çok zor
Saol canım öyle nazlı ve iştahsız içiyor ki tek seferde bitirmesi mümkün olmuyor..tansiyonum iyi bakalım tekrar fırlamazsa dönüşte tekrar gidicem doktora bakalım
Doktorlar 10 gün e kadar normal karnı sertleşmediyse müdahele etmeyin diyorlar kokmaya başladıysa gelmesi yapması yakındır ben günlük kayısı yiyorum baya düzene soktu bi dene istersen

Benimde hayallerim bu sene tam rahatlarım diyeydi ki bizim küçük hanım yıktı hayallerimi eşimle büyük kız gidiyorlar da ben bir kez girebildim daha gözüm kesmiyor bebek arabasında durmuyor acıkınca kıyametleri koparıyor memeyi açana kadar bile sabrı yok bi gün süt sağıp bıraktım koştur koştur gittim geldim ondan da bişey anlamadım

Vay be hadi kızlar sizleri görelim biz sınavı geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…