2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde seni göremedik

Aa kızlar helal olsun görmeden nasıl tanidiniz ben yıllarca tanidiklarimi bile taniyamadigimi farkediyorum bazen vay anasiniiiii yetenekliler ya bu özellikten bana da yukleyin az
Yazılanlardan anladık mesela bence sen de esprili etrafını güldüren birisin insanlar senle eğlenir ortamlarda Eşinle aranız fena değil bi şekilde yuvarlanıp gidiyorsunuz. Yapısal olarak da kibar insanları kıramayan yeri geldiğinde hayır diyemeyen birisin bildim mü

Ben geçen gittim canım hamağını götürdüm büyük şemsiye açtım üstüne ilk girince kumsala rüzgardan bi

Kizzzz hemde ne bilmek nokta atış bravooo

Ya ben hiç böyle hayal etmedim emen iştahlı kolbacak boğum boğum aglamayan bol uyuyan uyaninca oynayip güle oynaya kendi kendine uyuyan bebegim olacakti hayalimi baskalari yasiyor kim yaşıyor söyleyin kolik ve alerjik vizviz aglayan istahsiz uyku ne bilmeyen cöp adamim var
Bu arada Kizlar ben 2 cay kaşığı inek yoğurdu verdim . Alerjik mi anlamak istiyorum diye yanlis ama yaptim bir kere . Büyük oglum yumurta alerjiliydi vucut tepkilerini bildigim icin anlarim dedim . Simdilik kizarti yok . Kaka yapmasini bekliyorum . Avil alerji surubumuz var tepki verirse ilk onu iciririm .

Ben geçen gittim canım hamağını götürdüm büyük şemsiye açtım üstüne ilk girince kumsala rüzgardan bi
Biz otele gidecez mecbur canım ev falan olsa neyse de. Otel ortamı zorlar gibi geliyor. Dün 5 gibi açık havada bi yere gittik kızkardeşim çocuklar falan.baya da uyumuştu uykusunu almış olması gerekiyordu gidince biraz kucağımda durdu sonra başladı zırıltı. Uyut beni diyor kucağımda pış pış modunda oturduk 2 saat daha doğrusu ben oturmadım ayaktaydım bebek arabasında uyusa ne iyi olurdu. Eşim de sakin bir insan değil bebek ağlayınca ondan çok sesi çıkıyor sağolsun. Eşim sakin bir insan olsa giderdim sanırım yol da Antalya ya 7-8 saat sürüyor malum

Valla ben o kadar kişilik analizi yapamayacam ama bende Aslihaydo ile ilgili yapayım bende sizi çok duru ve zarif buldum düz bir insan olduğunuzu düşünüyorum
Canimsiiinnn inşallah duru ve zarifimdir bende çok analiz yapamam ama bende seni sabırlı olarak düşünüyorum çok şeyler yasayıp çok sabreden biri gibisin ama doldugun zaman catir catir lafini soylersin fazla anaçsin ve araştırmacı bi yapın var tamamen yanlış analiz dersen üzülmem

Ahhaha damarıma basarlarsa öyleyim ama eş ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım artık kendimi biraz pısırık hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…