Bizde seni göremedikYaa kızlar dün giremedim kaçırmışım fotoları bikaç kişiyi gördüm çok güzellerdi öğleden sonra açmıştım. Akşam 9 buçukta uyuyakalmışım oğlanla birliktegece 3 te uyandı emzirdim eşim mamasını hazırladı beşikte içirecekti baktı mama yok biberonda hepsi dökülmüş beşiğe. Doyurduk karnını yatak yorgan üst baş değiştirdik çildir çildir bakıyo sıpa. Biraz beşikte salladım da uyudu şükür. Tabi saat 4 olmuştu namaz flan kıldım ben de uykum haram oldu gençliğim yalan oldu şükür erken yatmıştım sabah da keyfimiz yerindeyken 4.ay fotolarını çektim oğlanı giydirip
Eski insan sarraflarından kim kaldıAğırbaşliyi nerden anladin kiz
Yazılanlardan anladık mesela bence sen de esprili etrafını güldüren birisin insanlar senle eğlenir ortamlardaAa kızlar helal olsun görmeden nasıl tanidiniz ben yıllarca tanidiklarimi bile taniyamadigimi farkediyorum bazenvay anasiniiiii yetenekliler ya bu özellikten bana da yukleyin az
Ben geçen gittim canım hamağını götürdüm büyük şemsiye açtım üstüne ilk girince kumsala rüzgardan biYa kızlar ben denize gitmek istiyorumeşim pek sevmez zaten her yıl zorla götürürdüm. El kadar bebeyle ne işimiz var bu yaz da gitmeyivrrelim diyip işin içinden çıkıyor. Oğlum da sağolsun bebek arabasında falan uyuyan bir bebek değil göze de alamıyorum halbuki en rahat edeceğimiz zaman şimdi diye düşünüyordum doğumdsn önce.
Kizzzz hemde ne bilmek nokta atışYazılanlardan anladık mesela bence sen de esprili etrafını güldüren birisin insanlar senle eğlenir ortamlardaEşinle aranız fena değil bi şekilde yuvarlanıp gidiyorsunuz. Yapısal olarak da kibar insanları kıramayan yeri geldiğinde hayır diyemeyen birisin bildim mü
Belki de ay mutlu oldumVay be tesadüfe bak belki Yanyana geçmişizdir
Sorma bende vallaBelki de ay mutlu oldumdünya küçük
Biz otele gidecez mecbur canım ev falan olsa neyse de. Otel ortamı zorlar gibi geliyor. Dün 5 gibi açık havada bi yere gittik kızkardeşim çocuklar falan.baya da uyumuştu uykusunu almış olması gerekiyordu gidince biraz kucağımda durdu sonra başladı zırıltı. Uyut beni diyor kucağımda pış pış modunda oturduk 2 saat daha doğrusu ben oturmadım ayaktaydımBen geçen gittim canım hamağını götürdüm büyük şemsiye açtım üstüne ilk girince kumsala rüzgardan bi
Yapıyım canım profil hemen ne demekBizde seni göremedik
CanimsiiinnnValla ben o kadar kişilik analizi yapamayacam ama bendeAslihaydo ile ilgili yapayım bende sizi çok duru ve zarif buldum düz bir insan olduğunuzu düşünüyorum
Çok tatlisinizzz cokkk❤❤❤❤Yapıyım canım profil hemen ne demek
Kuzum herkes birbirini analiz etsin karşılıklı bakalim nasil bilecez mi dedim
Çok tatlisinizzz cokkk❤❤❤❤
Ahhaha damarıma basarlarsa öyleyim ama eş ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım artık kendimi biraz pısırık hissediyorumCanimsiiinnninşallah duru ve zarifimdir bende çok analiz yapamam ama bende seni sabırlı olarak düşünüyorum çok şeyler yasayıp çok sabreden biri gibisin ama doldugun zaman catir catir lafini soylersin fazla anaçsin ve araştırmacı bi yapın var tamamen yanlış analiz dersen üzülmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?