- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Profilde harikasınız
Hiç gostermiyosuuunn bende 31 yaşCanım sizi gördüm dün Maşşallah siz de çok güzelsiniz herkesler gencecik en yaşlınız ben miyim acaba 36 yaşındayım
Ahahah heyt beKizzzz hemde ne bilmek nokta atışbravooo
Selam olsun mavi yeşil şehreSorma bende vallacidden küçükmüş selam olsun buradan çayeline eğitim fakültesine
Öyle bebek mi olurYa ben hiç böyle hayal etmedimemen iştahlı kolbacak boğum boğum aglamayan bol uyuyan uyaninca oynayip güle oynaya kendi kendine uyuyan bebegim olacakti hayalimi baskalari yasiyor kim yaşıyor söyleyin kolik ve alerjik vizviz aglayan istahsiz uyku ne bilmeyen cöp adamim var
Bu arada Kizlar ben 2 cay kaşığı inek yoğurdu verdim . Alerjik mi anlamak istiyorum diye yanlis ama yaptim bir kere . Büyük oglum yumurta alerjiliydi vucut tepkilerini bildigim icin anlarim dedim . Simdilik kizarti yok . Kaka yapmasini bekliyorum . Avil alerji surubumuz var tepki verirse ilk onu iciririm .
Öncelikle sana ve bebeğine maşalahçayır çimen ohh içim gittiBiz otele gidecez mecbur canım ev falan olsa neyse de. Otel ortamı zorlar gibi geliyor. Dün 5 gibi açık havada bi yere gittik kızkardeşim çocuklar falan.baya da uyumuştu uykusunu almış olması gerekiyordu gidince biraz kucağımda durdu sonra başladı zırıltı. Uyut beni diyor kucağımda pış pış modunda oturduk 2 saat daha doğrusu ben oturmadım ayaktaydımbebek arabasında uyusa ne iyi olurdu. Eşim de sakin bir insan değil bebek ağlayınca ondan çok sesi çıkıyor sağolsun. Eşim sakin bir insan olsa giderdim sanırım yol da Antalya ya 7-8 saat sürüyor malum
Mütevazilik geldi aklıma direk. Lider olma çaban ya da grupta baskınlık için bi enerjin yok. Orta halli bir hayat yeterde artar diyor gibisin
Ahahah heyt befalcı dükkanını ne yana açsam ki
Belki olur tülin şahinden ne eksiğimiz varBenim hiç öyle karnım olmadı kiiri ufak hep göbeğim var ya
Teşekkür ederim sen de öylesin maşallahAyy canım ben seni çok küçük buldum sandım ki anne iki çocuğunu yapmış çok gençsin maşallah çok güzelsin
Burcun akrep mi Jadesi, sana bakinca akrep kadını hayal ettim ben BalığımAhahah heyt befalcı dükkanını ne yana açsam ki
Yok canim daha ek gida olur muÖyle bebek mi olurilahi lepi ek gıda denemelerinde başladın mı ya çok küçük değil mi ne zaman başlanıyor ben bilmiyorum ama siz bizden küçüktünz o yüzden sordum
Ben 2 aydır yazlıktayım 3 kere denize gittimBiz otele gidecez mecbur canım ev falan olsa neyse de. Otel ortamı zorlar gibi geliyor. Dün 5 gibi açık havada bi yere gittik kızkardeşim çocuklar falan.baya da uyumuştu uykusunu almış olması gerekiyordu gidince biraz kucağımda durdu sonra başladı zırıltı. Uyut beni diyor kucağımda pış pış modunda oturduk 2 saat daha doğrusu ben oturmadım ayaktaydımbebek arabasında uyusa ne iyi olurdu. Eşim de sakin bir insan değil bebek ağlayınca ondan çok sesi çıkıyor sağolsun. Eşim sakin bir insan olsa giderdim sanırım yol da Antalya ya 7-8 saat sürüyor malum
Bu kadar olur yavMütevazilik geldi aklıma direk. Lider olma çaban ya da grupta baskınlık için bi enerjin yok. Orta halli bir hayat yeterde artar diyor gibisinhani fazlasını istemeyen yağım kavrulsun diyen tiplerden eminim çevrene çok destek oluyorsundur bide çok dert babası tipin var Güzin ablalık var mı?
Ya kolaylıklar diliyorum canım. Benim oğlan evde fena değil beşiğine alıştırdım hafif tıngır mıngır sallıyorum uyuyor. Bir de mamayı saatli veriyorum artık bakıyorum ağlamadan uyandıysa alıp oynuyoruz yoksa ağlıyorsa geri yatırıyorum durmuyor çünkü. Dışarda da zor sürekli kucakta pış pış yapıp uyutuyorum arabasında baka baka asla uyumuyor. Otele gitsek eşim odada oğlanla kalır biz kızlarla takılırız ama onu da eşim kabul etmez tabiBen 2 aydır yazlıktayım 3 kere denize gittimonda da 5 dk kaldım çıktım benim oğlan uyku problemi çekiylr bu yaşta bildiğin uyuma fobisi var, hiç bişey yapamıyorum ne gezme ne misafir geldiğinde oturabiliyorum sabah olunca depresyona giriyorum bugün nasıl geçecek diye Ay konuyu dağıttım kendi derdimle canım rahatlıkla orda burda uyuyan bir bebek değilse zor olur ama yine de havan değişmez mi değişir denemeye değer ☺
Kıyamam yaKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Canım o gazını tam çıkartmamaktan dolayı mecburen öyle duruyor bizim oğluş da aynı iki büklüm olduğu zaman rahatlıyor ve kesinlikle gazı hiç kalmayasıya kadar ben de bırakamıyorum ne zaman agzindan gırp gırp çıkartıyor o zaman yüzüstü yatarKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Canım gazdan dolayı yatırınca ağlıyordur,karnı ağrıyordur.kakasını hergün yapıyor mu bu aradaKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Ya cok tatli masallahKafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?