2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar eşim bugün nöbet istirahatli birazdan dışarı çıkıcaz bende dondurucuya koymak için sebze meyve alıcam.malum ek gıda döneminde lazım olacak.yeşil kabak şeftali kayısı domates elma başka ne alacaktım yardım edin nolur.birde domatesi konserve mi yapsam dondurucuya mı Atcam.başka neler alayım misskokulumm N Nehir8077

Öyle bebek mi olur ilahi lepi ek gıda denemelerinde başladın mı ya çok küçük değil mi ne zaman başlanıyor ben bilmiyorum ama siz bizden küçüktünz o yüzden sordum

Öncelikle sana ve bebeğine maşalahçayır çimen ohh içim gitti eşin sakin değilse hiç bulaşma burnundan gelmiş bir tatil tatil gibi olmaz seni yorar yol sıkıntı değil bi şekilde uyuyorlar arabada ama gittiğinde sıkıntı olur

Bi de beni analız edin bakıyım Lepistesb Jadesi
Mütevazilik geldi aklıma direk. Lider olma çaban ya da grupta baskınlık için bi enerjin yok. Orta halli bir hayat yeterde artar diyor gibisin hani fazlasını istemeyen yağım kavrulsun diyen tiplerden eminim çevrene çok destek oluyorsundur bide çok dert babası tipin var Güzin ablalık var mı?

Ben 2 aydır yazlıktayım 3 kere denize gittim onda da 5 dk kaldım çıktım benim oğlan uyku problemi çekiylr bu yaşta bildiğin uyuma fobisi var, hiç bişey yapamıyorum ne gezme ne misafir geldiğinde oturabiliyorum sabah olunca depresyona giriyorum bugün nasıl geçecek diye Ay konuyu dağıttım kendi derdimle canım rahatlıkla orda burda uyuyan bir bebek değilse zor olur ama yine de havan değişmez mi değişir denemeye değer

Bu kadar olur yav arkadaşlar güzin abla derler banagece biri WhatsApptan yazmış hatta bişey sormuş cevap verdim şimdi yazmış ki ne zaman başım sıkışsa sen aklıma geliyorsun diye
Grup işlerinde biraz ağzım yandı diyim ben üzüldüm bir dönem çok değer vermiştim arkadaşlara buluşma vs de yapmıştık. Sonra basit mevzulardan kalpler kırıldı. O yüzden burda dediğin gibi biraz geri duruyor olabilirim.

Ya kolaylıklar diliyorum canım. Benim oğlan evde fena değil beşiğine alıştırdım hafif tıngır mıngır sallıyorum uyuyor. Bir de mamayı saatli veriyorum artık bakıyorum ağlamadan uyandıysa alıp oynuyoruz yoksa ağlıyorsa geri yatırıyorum durmuyor çünkü. Dışarda da zor sürekli kucakta pış pış yapıp uyutuyorum arabasında baka baka asla uyumuyor. Otele gitsek eşim odada oğlanla kalır biz kızlarla takılırız ama onu da eşim kabul etmez tabi neyse bu yıl da böyle olsun bakalım. Millet de inadına inadına geziyor bu yıl sanki sürekli foto paylaşa paylaşa

Kafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Kıyamam ya yüzüstü yatırmayı denedin mi hiç?
Ağlayınca hemen alma alınca da sakinleştirip geri yatır. Yatır kaldır yap bir süre öyle öyle alışır. Benimki beşikte yatmıycakmış babasının kucağında uyuycakmış bi de gülüyo babası kucağında yatırınca aldım yatırdım beşiğe ağladı kucağıma aldım eeee eee yapacaz şimdi oğlum pış pış dedim. Dinledi sonra yatırdım tekrar yüzünü kapattım emzik verdim 2 dk salladım biraz mızırdandı emziğini attı falan derken uyudu.

Kafayı yicem kızlar böyle uyuyor yatırınca çivi batmış gibi ağlayarak uyanıyor nerde yanlış yapıyorum delircem artık ya
Canım o gazını tam çıkartmamaktan dolayı mecburen öyle duruyor bizim oğluş da aynı iki büklüm olduğu zaman rahatlıyor ve kesinlikle gazı hiç kalmayasıya kadar ben de bırakamıyorum ne zaman agzindan gırp gırp çıkartıyor o zaman yüzüstü yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…